Advies over de juiste schoenen van een schoenmaker die bij zijn leest blijft

Wanneer uw voeten wat betreft de breedte- of lengtemaat afwijken van de reguliere maten, kunt u wel wat advies gebruiken bij het vinden van de juiste schoenen. Hiervoor moeten eerst de voeten opgemeten worden. Het is verstandig om dit te laten doen door de specialist. Hier kunnen de voeten professioneel in zowel de lengte als de breedte gemeten worden. Er wordt niet alleen een voetmeting gedaan, maar ook een voetanalyse. Op deze manier kan de specialist een advies uitbrengen over de juiste schoenen met de juiste pasvorm voor uw specifieke voeten. Bijvoorbeeld Durea wijdte E of Durea wijdte K, of alle wijdtes daar tussenin, variërend van wijdte C tot en met wijdte M.

 

Verschillende soorten Durea schoenen in wijdte E of K

De schoenen van Durea bieden een stijlvolle oplossing voor mensen die een afwijkende lengte of breedtemaat hebben wat hun voeten betreft. Durea schoenen wijdte E kopen is bijvoorbeeld zeer geschikt voor mensen met smalle voeten. Ook kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor bootschoenen en laarzen, maar ook sandalen in deze wijdtematen zijn verkrijgbaar. Zelfs slippers en pantoffels! Voor de echte wandelaars onder onze zijn er ook Durea wandelschoenen in wijdte E of K. Voor ieder wat wils dus. Of u nu graag schoenen wil met veters, ritsen, gespen of klittenband. Ook voor mannen zijn er modieuze en comfortabele Durea schoenen.  En natuurlijk zijn er ook schoenen voor dagelijks gebruik die de dagelijkse ondersteuning bieden aan extra smalle of extra brede voeten.

 

Durea wijdte E: speciaal voor de smalle voet

Een persoon met smalle voeten kan wel eens problemen ondervinden bij het kopen van nieuwe schoenen. Standaard maten zijn dan veel te breed om lekker te zitten, en veel op maat gemaakte schoenen in speciale wijdtes zijn niet bepaald modieus. Natuurlijk is het wel zo prettig om passende schoenen te hebben, en er nog een beetje modieus bij te lopen. Dan zijn de schoenen van Durea, in wijdte E, een goede optie. Wijdte E is speciaal voor de smalle voet. Voor de wat bredere voeten moet eerder gekeken worden naar Durea wijdte K. Deze wijdtes zijn standaard maten voor schoenen die op maat gemaakt worden. Elke soort schoen is in deze wijdtes verkrijgbaar, zodat men er ook nog modieus bij kan lopen.

Voor meer info :