Aluminium raamprofielen voor een eigentijdse uitstraling met ultieme transparantie

Bent u op zoek naar slanke aluminium raamprofielen voor onder andere in houten kozijnen? Dan helpen ze u bij Metaglas graag verder. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en het maken van gevelelementen zoals aluminium ramen en deuren, balkonbeglazing en glasconstructies. Bij Metaglas zijn ze officieel dealer van de aluminium raamprofielen op maat van het bekende merk Methermo. De profielen van Methermo Original ramen en deuren zijn uniek en zorgt voor optimale lichtinval en ultieme transparantie. Wij vertellen u daar graag meer over!

Een uniek en extra slank design

De profielen van Methermo zijn hét slanke aluminium raam voor onder andere in houten kozijnen en zijn zowel geschikt voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Maar wat maakt dit design nu zo uniek? Het buitenaanzicht van de aluminium raamprofielen is slechts 42 millimeter breed. Hierdoor is de hoeveelheid daglicht die door de ramen binnenvalt maximaal en is het uitzicht schitterend. Daarnaast is het ook mogelijk om de ramen te plaatsen in een extra slank aluminium kozijn van slechts 17 millimeter breed. Welke afmeting u ook wens, het Methermo product wordt volledig voor u op maat gemaakt. De ramen geven ieder ontwerp een eigentijdse uitstraling met ultieme transparantie. Daarbij is het speciaal ontworpen voor montage in houten kozijnen. Het draaiende en meest kwetsbare deel van de gevel wordt op die manier uitgevoerd in onderhoudsarm aluminium. Nog meer voordelen dus!

Extra opties beschikbaar

De aluminium raamprofielen zijn naast de standaard uitvoering ook uit te breiden met extra opties. Ook deze zijn geheel op maat te maken. Wat dacht u van brandwerende ramen, drievoudige beglazing of verdekte montage van het kozijn en raamprofiel, zodat in het gevelaanzicht alleen glas zichtbaar is? Maak uw wensen kenbaar bij Metaglas door contact op te nemen en zij gaan graag voor u aan de slag met een aluminium raamprofielen op maat!

 

https://www.metaglas.nl/