Categoriearchief: Attracties

Een springkasteel huren met een origineel design

Wanneer u een springkasteel wilt huren, wilt u natuurlijk wel voor een uniek design kiezen. Hetzelfde geldt wanneer u een feest organiseert. Hier kunt u namelijk een uniek springkasteel huren of kopen waar veel waarde is gehecht aan het design. Ieder springkasteel wordt nauwkeurig vormgegeven en gekeurd door de doelgroep. Een springkussen moet immers over een ‘wauw-effect’ beschikken. Na goedkeuring start de productie van een springkasteel waarna u het kunt huren voor een feestje. Verwacht u veelvuldig gebruik te maken van een springkasteel? Dan kan het op den duur voordeliger zijn wanneer u een springkasteel gaat kopen.

Zelf ophalen en opblazen is eenvoudig als u een springkasteel gaat huren

Viert uw zoon of dochter binnenkort zijn of haar verjaardag? Of vindt er een sportevenement plaats waar kinderen ook van harte zijn uitgenodigd? Dan zorgt een uniek springkasteel voor veel vertier. Bij Springrid kunt u een springkasteel huren of kopen dat gegarandeerd aan uw wensen voldoet. Wilt u kosten besparen? Dan kunt u het springkussen zelf ophalen en op uw locatie opblazen. Of dit moeilijk is? Helemaal niet! Bij het afhalen krijgt u enkele instructies en ontvangt u een gebruikshandleiding. Bovendien krijgt u alles mee wat u nodig heeft: van grondzeilen tot een blower en van een steekwagen tot verankeringsmateriaal. Hierna kunt u eenvoudig het springkasteel opbouwen en afbreken.

Springkasteel in allerlei soorten maten huren bij specialist

Bij de specialist kunt u springkastelen in diverse thema’s huren. U zult zien dat er talloze mogelijkheden zijn. Zo ook bij Springrid. Hier kunt u namelijk verschillende springkastelen huren of kopen: van kleine springkastelen tot reusachtige springkussens en van simpele uitvoeringen tot een springkasteel met obstakels en hindernissen. Zo maakt u ook van dit feestje wederom een onvergetelijke dag en zullen de kinderen gegarandeerd het ‘wauw-effect’ ervaren. Wilt u graag een springkasteel huren? Dan kan men het bij u afleveren, maar u kunt het natuurlijk ook ophalen en opblazen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Een rondvaart rondom Leiden of in de Kagerplassen is altijd een feest

Een specialist zorgt er gegarandeerd voor dat uw rondvaart door een bruisende stad als Leiden of in de Kagerplassen altijd een feest is. Het zal altijd een succes zijn. Dan is het verstandig om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn van Groene Hart Cruises / Partyboot. Bij een van de twee boten kunt u onder andere uw intieme familiefeesten geven. Maar ook voor uitbundige bruiloften en partijen bent u bij deze aanbieder op het juiste adres. Met een prachtige locatie op de wateren rondom Leiden of de Kagerplassen bent u verzekerd van een juiste invulling van uw feest.

Alleen dagverse producten tijdens uw rondvaart in de Kagerplassen

Wilt u een buffet of een andere vorm van eten tijdens een rondvaart? Dan wilt u natuurlijk wel genieten van dagverse producten. Dat is het geval bij Groene Hart Cruises / Partyboot. Dit zorgt er tevens voor dat de boot niet hoeft aan te meren voor een bepaald product. Groene Hart Cruises / Partyboot kan deze heerlijke gerechten allemaal zelf produceren in de eigen keuken op de boot. Dit zorgt ervoor dat u ongedwongen kan genieten van een rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen. De koelruimtes op deze boot zijn zeer praktisch en gemakkelijk te gebruiken, hierdoor bent u verzekerd van de verse producten én van hoogstaande kwaliteit.

Een complete keuken aan boord tijdens uw rondvaart in Leiden

U wilt een rondvaart gaan maken rondom Leiden of in de Kagerpalssen. Dan kiest u uiteraard voor een specialist. Maar kwaliteit is een zeer ruim te nemen containerbegrip. Om het te specificeren hebben we het nu over het eten. Het kan dat u kiest voor een feestje, gecombineerd met een rondvaart op de Kagerplassen of nabij Leiden. Dan wilt u uw gasten ook iets lekkers voorschotelen. Dan bent u op het juiste adres bij Groene Hart Cruises / Partyboot, specialist op het water. Zij hebben namelijk een professionele keuken én kok aan boord. Hierdoor heeft u zeer ruime keuze voor uw hapjes, maar ook voor buffetten. Natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Voor meer info :