Categoriearchief: Auto

Mercedes Sprinter voor personen en goederen

Bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen

Ben je op zoek naar een goede bus voor bedrijfswagen of wil je met een groot gezin op pad, dan is een Mercedes Sprinter een goede optie. Deze bus is in diverse uitvoeringen te koop zodat je er altijd wel eentje kunt vinden die naar je zin is.

Keuze uit vier modellen van de Mercedes Sprinter

Als je online kijkt naar de verschillende modellen van Mercedes vind je vier verschillende Sprinters. Dit zijn de Sprinter Gesloten Bestelwagen, de Tourer, de Chassiscabine met open laadbak en de Chassiscabine. Afhankelijk van wat voor doel je ermee hebt kies je de Sprinter die daar het beste bij past.

Mercedes Gesloten Bestelwagen

Als je op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen is een Sprinter Gesloten Bestelwagen een goede optie. Je kunt een keuze maken uit vier verschillende lengtes in de carrosserie en drie verschillende dak hoogtes. De capaciteit van de laadruimte kan oplopen tot 17 m3 en er zijn verschillende uitvoeringen van het model mogelijk. De Sprinter wordt met standaard voorzieningen geleverd als instapmodel maar kan volledig naar jouw wens aangepast en uitgebreid worden.

Mercedes Tourer

Ben je op zoek naar een Mercedes Sprinter om personen mee te vervoeren? Dan kies je het beste voor een Tourer. In tegenstelling tot de gesloten bus heeft deze bus ramen aan de zijkant en kunnen er banken en stoelen ingebouwd worden zodat er veel zitplaatsen gecreëerd worden. De Tourer is verkrijgbaar in drie verschillende carrosserielengtes en twee dak hoogtes. Ook bij dit model zijn verschillende uitvoeringen mogelijk en kan de bus geheel naar wens ingericht worden zodat jij er het meeste profijt van hebt.

Standaard en opties

Welk model je ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van alle moderne gemakken zodat je er prettig mee kunt rijden. Zitten bepaalde zaken er niet standaard op, informeer dan wat er mogelijk is om toe te laten voegen.

Voor meer info : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

De beste motorrijles in Amsterdam

Woont u in Amsterdam en wilt u graag motorrijles in Amsterdam volgen? Schrijf u hier in om motorrijles in Amsterdam te volgen van ervaren instructeurs die u zo goed mogelijk helpen zodat u zo snel mogelijk zelfstandig en veilig de weg op kan. Op de website van de onderneming die deze motorrijles in Amsterdam voor u aanbied kunt u alle informatie over de soorten rijlessen, het bedrijf zelf en de werkwijze vinden. Het is natuurlijk wel om te weten bij wie u motorrijles in Amsterdam neemt, zo wordt het duidelijker voor de lezer en is de keuze ook sneller gemaakt. U kunt u hier terecht voor elk type rijbewijs die u nodig heeft op de straat. De tarieven die ze in rekening brengen kunt ook vinden op de website, onder elk kopje wat u aanklikt op de website van de onderneming die deze motorrijles in Amsterdam voor u aanbiedt kunt u een stuk informatie vinden over het betreffende onderwerp. Als u geen Nederlands spreekt maar toch wel graag deze motorrijles in Amsterdam wilt volgen, kunt u gebruik maken van een Engelstalige instructeur. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de diensten die ze u aanbieden en gebruik te maken van deze motorrijles in Amsterdam.

 

Meer informatie over deze motorrijles in Amsterdam

 

Heeft u na het lezen van deze tekst en bekijken van de website nou interesse heeft in deze motorrijles in Amsterdam. Op de website kunt u het e-mailadres vinden, hier kunt u mails heen sturen met uw vragen erin. Het telefoonnummer is ook beschikbaar voor telefonisch op de momenten dat ze geopend zijn. Hier zullen ze u verder helpen door het in te plannen van een eerste afspraak en uw vragen te beantwoorden. U kunt hier voor elk rijbewijs terecht en zullen samen met u zo snel mogelijk uw rijbewijs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Voor meer info :

Kilometerregistratie: wat houdt het in?

Als u werkt dan heeft u vast weleens gehoord van de kilometerregistratie bij u op het werk en misschien dient u zelf ook wel de kilometers bij te houden. Indien dit zo is, dan heeft u vast weleens gehoord van de zogenaamde kilometerregistratie en dit is vaak een belangrijk onderdeel van de centrale administratie bij mensen op het bedrijf. Het wordt vaak nogal eens vergeten door mensen die met een auto van het bedrijf gaan tanken, maar het is toch echt wel heel erg belangrijk om bij te houden. De kilometerregistratie is namelijk heel belangrijk, omdat er op deze manier ook veel geld kan worden bespaard. Dit heeft namelijk te maken met de belasting en met de bijtelling en op het moment dat de kilometers niet goed worden bijgehouden, kan men misschien onnodig teveel geld betalen aan de belasting terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is als men zich gewoon strikt houd aan de kilometerregistratie. Je kunt je wel voorstellen dat het misschien niet zo heel veel uitmaakt als één persoon het vergeet om de kilometerregistratie niet bij te houden, maar op het moment dat iedereen zo gaat denken, dan ligt de administratie binnen de kortste keren helemaal overhoop en gaat dit het bedrijf uiteindelijk veel geld kosten. Het woord kilometerregistratie zegt het eigenlijk al wel, want het gaat hier om het bijhouden van de gereden kilometers. Mensen die een leaseauto van het bedrijf hebben krijgen hier ook vaak een speciale tankpas bij, waar er vaak bij bepaalde tankstations kan worden getankt. Door iedereen een tankpas van hetzelfde bedrijf mee te geven, krijgen bedrijven ook vaak nog weer korting op de olieprijzen. Elke keer bij het tanken dient dan de kilometerregistratie te worden doorgegeven, zodat dit elke maand netjes op de eindfactuur komt te staan en het bedrijf de administratie weer op orde heeft. Meer informatie kunt u vinden op de website van Routevision.

Voor meer info : https://www.routevision.nl/toepassingen/kilometerregistratie

Wat is rittenregistratie eigenlijk?

Voor de mensen die een zakelijke auto hebben weten vast wel wat de registratie van ritten is, maar voor de mensen die hier nog nooit van gehoord hebben, gaan we het toch even uitleggen. Het woord rittenregistratie zegt het waarschijnlijk al wel, het is namelijk het registreren van de ritten die er met een auto worden gemaakt. Het is echter niet zomaar dat de ritten worden geregistreerd, het heeft namelijk vaak wel een speciaal doel. Als je een auto van de zaak krijgt, kun je er vaak voor kiezen om er alleen zakelijk mee te rijden, of ook voor privédoeleinden te gebruiken. De keuze ligt dan eigenlijk in het midden, want op het moment dat je er alleen zakelijk mee mag rijden, betekent dit dus dat je een auto erbij moet hebben voor privégebruik. Sommige mensen vinden dit niet erg, omdat de partner ook een auto nodig heeft. In sommige gevallen vinden mensen dit echter onnodig en op dat moment kunnen ze er dus voor kiezen om de auto ook privé te gaan gebruiken van de zaak. Echter moet je dan wel bijtelling betalen en hierbij komt de rittenregistratie dan kijken. Als je een auto van de zaak hebt, kan de zaak middels rittenregistratie precies bijhouden hoeveel privé kilometers je per jaar rijdt. Als dit meer dan 500 is, dien je bijtelling te betalen voor de zakelijke auto en kun je dit niet meer afstaan aan de belasting. De rittenregistratie is eigenlijk niet veel meer dan een kastje in de auto die bijhoudt hoeveel kilometers je rijdt en hoeveel kilometers je privé rijdt en niet voor de zaak. Het is zowel voor de zaak als voor de gebruiker erg handig, omdat op deze manier fouten in de administratie worden voorkomen en ook hoeft de gebruiker niet meer steeds rekening te houden met het feit dat hij of zij de gereden ritten zelf moet registreren.Voor meer info :

Wat ga je allemaal leren bij de rijschool in Amsterdam Zuid?

Als jij gaat beginnen met rijlessen, dan wil je natuurlijk weten wat je allemaal gaat leren bij de rijschool in Amsterdam Zuid. We vertellen je in dit artikel graag wat je gaat leren zodat je goed voorbereid bent op de rijlessen. Ten eerste zal je de theorie gaan leren bij de rijschool in Amsterdam Zuid. Het is van groot belang om meteen te starten met het leren van de theorie. Je zal dan de benodigde kennis hebben tijdens de rijlessen. Je weet bijvoorbeeld dat je een bepaalde straat niet in mag rijden of dat je een ander voorrang moet verlenen. De instructeur hoeft dan minder tijd te besteden aan het geven van uitleg en jij weet precies wat je moet doen. De lessen zullen zo soepel verlopen. Ten tweede zal de instructeur je uitleg geven over de auto. Hij laat je bijvoorbeeld zien hoe je de alarmlichten aanzet en hoe je het oliepeil controleert. Deze onderdelen horen tenslotte ook bij het leren autorijden. Tot slot zal de rijschool in Amsterdam Zuid veel tijd besteden aan de praktijk. Je zal de auto goed moeten kunnen besturen zodat je de controle over de auto hebt en zodat je speciale verrichtingen uit kan voeren.

Aan welke eisen moeten de instructeurs van de rijschool in Amsterdam Zuid voldoen?

Bij de rijschool in Amsterdam Zuid werken meerdere instructeurs. Deze mensen zijn niet zomaar gekozen, aangezien deze mensen een belangrijke taak hebben. Zij zorgen ervoor dat iedereen leert om veilig en goed te rijden. Hoe beter zij iedereen rijles geven en voorbereiden op het verkeer, hoe beter het verkeer zal verlopen. De rijschool in Amsterdam Zuid neemt dan ook alleen de beste instructeurs aan. Deze mensen hebben veel ervaring in het verkeer. Zij moeten namelijk weten hoe je het beste kan handelen in diverse situaties, zodat zij hun leerlingen optimaal kunnen voorbereiden. Tevens moeten zij in staat zijn om snel te handelen, aangezien zij de fouten van de leerlingen op tijd moeten corrigeren. Naast de ervaring met het verkeer moeten de instructeurs van de rijschool in Amsterdam Zuid ook in staat zijn om goede uitleg te kunnen geven. Zij moeten de leerlingen kunnen vertellen hoe en waarom ze in een bepaalde situatie moeten handelen. Sommige instructeurs van de rijschool in Amsterdam Zuid hebben nog extra ervaring met het begeleiden van leerlingen die angstig zijn in het verkeer. Zij zijn vaak erg rustig waardoor ze mensen op hun gemak kunnen stellen en zelfvertrouwen kunnen geven.

Voor meer info : http://rijschooloppertopper.nl/rijschool-amsterdam/

Opzoek naar een nieuwe auto rondom Groningen?

Auto kopen in Groningen

Wilt u een auto kopen in Groningen? Bekijk eens de mogelijkheden van een occasion. Een occasion is eigenlijk een tweedehandsauto. Veel mensen denken hierbij meteen aan auto’s die onder de deuken zitten en bijna hun einde nabij zijn. Maar niks is minder waar. Occasions kunnen ook zo goed als nieuwe auto’s zijn waarmee maar weinig is gereden. Er kunnen verschillende redenen zijn dat iemand een auto weg doet. Dit kan bijvoorbeeld door een leaseauto komen die weer moet worden ingeleverd, een oudere die is overleden waardoor de auto overbodig is of een andere reden. Dit betekend niet altijd dat de auto slecht is. Daarnaast, wanneer u deze bij een garage koopt bent u er bijna 100% zeker van dat de auto in goede staat is. De meeste garages zijn officiële dealers.

Mogelijkheden

Wanneer u bij een garage komt voor een auto kopen in Groningen, kan u het best samen met een werknemer naar auto’s kijken. U kan dan gemakkelijk uw wensen voorleggen en samen met de werknemer kan u kijken naar de auto die bij u en uw wensen past. Ook kan u natuurlijk altijd online kijken naar de verschillende garages die worden aangeboden. Tweedehandsauto’s kan u gemakkelijk zo goed als nieuw vinden. Daarnaast zijn deze auto’s ook nog eens veel goedkoper dan gloednieuwe auto’s. Doordat de auto’s bij een garage staan zijn deze onderworpen aan een strenge keuring. Zo bent u er zeker van dat de auto nog veilig is en er niks kapot van is. Ook krijgt u zelfs garantie op de auto wanneer u deze bij de garage in Groningen weghaalt. U kan het gehele aanbod online vinden of bij de garage zelf langskomen om een kijkje te nemen naar de verschillende modellen die daar staan. Voor onderhoud voor u auto.

Voor meer info : https://www.vdveenautogroep.nl/auto/onderhoud/

De eerste rijles

De meeste jongeren kijken al jaren uit naar het moment dat ze hun eerste rijles hebben. Dit is erg spannend omdat ze nog nooit eerder achter het stuur gezeten hebben. De eerste rijlessen zijn vaak nog makkelijk. Hier wordt in uitgelegd hoe je geleidelijk kan remmen, wat de belangrijkste regels zijn en hoe je moet schakelen. Dit is vaak nog leuk en de meeste mensen gaan met plezier naar deze lessen. Na zo’n 15 rijlessen is de pret er echter ver vanaf. Herhaling is heel belangrijk bij rijlessen, maar dit kan saai worden wanneer dezelfde oefeningen continue worden herhaald. De meeste routes worden eindeloos herhaald waardoor je de weg kunt dromen. Ook het inparkeren en de hellingproef gaan soepel.

Nadat je het theorie examen hebt gehaald mag je aan het praktijk examen beginnen. Dit examen is voor veel mensen ontzettend stressvol en niet iedereen haalt zijn of haar rijbewijs in één keer. Als je het officiële papiertje dan eindelijk in je hand hebt is dit een enorme opluchting.

Toch leer je pas echt goed autorijden nadat je een rijbewijs hebt. Je moet namelijk opnieuw wennen aan de auto. Bovendien zit er nu niemand meer naast je. Dit maakt het extra lastig om in te parkeren. Niemand waarschuwt je meer als je bijna tegen een paaltje aanrijdt. Als een gevolg hiervan vermeiden veel mensen achteruit inparkeren. Bij achteruit inparkeren moet je veel handelingen tegelijk uitvoeren en goed op het andere verkeer letten. Het is bewezen dat mannen sneller inparkeren dan vrouwen. Vrouwen daarentegen maken minder schade dan mannen. Om helemaal te voorkomen dat je schade veroorzaakt, kun je een achteruitrijcamera aanschaffen. Dit handige hulpmiddel geeft je een goed overzicht van de omgeving. Als je meerdere auto’s hebt is het aan te raden om een achteruitrijcamera draadloos te kopen. Deze camera kun je in verschillende auto’s installeren.

Voor meer info : http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

Onderhoudsbeurt auto, waar laat u dat uitvoeren?

Kleine of grote beurt

Het is weer zover, zo rond april zijn veel auto’s weer aan de APK toe. Dit betekend dat de auto’s weer door de jaarlijkse keuring moeten om te kijken of de auto’s nog wel aan de eisen voldoen en de auto dus ook veilig is om in te rijden. Veelal gaat het om kleine dingetjes wanneer een auto door de APK gaat. Bijvoorbeeld een lampje die moet worden vervangen. Maar auto’s hebben ook grote onderhoudsbeurten nodig. Na zoveel kilometer moeten er altijd dingen worden vervangen zodat de auto veilig kan door blijven rijden. Bijvoorbeeld de distributieriem, de koppelingsplaat of een ander essentieel onderdeel. Deze onderhoudsbeurten worden bijgehouden in een boekje zodat, wanneer de auto wordt verkocht, de nieuwe eigenaar weet wat er aan de auto is gebeurd. Veel mensen willen niet altijd de auto naar een garage brengen om de onderhoudsbeurt te laten plegen, terwijl dit wel zal moeten. Een onderhoudsbeurt aan de auto is belangrijk om door te kunnen blijven rijden, want bij de APK zal dit anders naar voren komen waardoor het kan zijn dat uw auto wordt afgekeurd. Wanneer uw auto wordt afgekeurd moet u de auto laten staan en mag er niet meer mee gereden worden. Het zal u meer geld kosten wanneer de auto wordt afgekeurd dan wanneer er soms een onderhoudsbeurt wordt gepleegd.

Betrouwbare autogarage

Alle autogarages kunnen dit voor u doen, u kunt gemakkelijk een afspraak maken om erlangs te gaan met de auto en na te laten kijken.

 

Voor meer info : http://www.vdveenautogroep.nl/portfolio-item/kleine-of-grote-onderhoudsbeurt/

Ramen blinderen

Ik wil graag mijn ramen blinderen van de auto. Ik denk alleen dat ik dit helaas zelf niet kan omdat ik niet erg goed met mijn handen ben. Mijn vader sprak wel eens de woorden dat ik iemand ben die net zo handig is als twee mensen die niet handig zijn. Dat blijkt wel weer uit mijn poging om zelf mijn ramen te blinderen. Ik heb dus een bedrijf nodig dat mij daar bij kan helpen. Althans, een bedrijf nodig die het voor mij kan doen en het liefst tegen een erg scherpe prijs. Natuurlijk wil ik wel goede kwaliteit maar dan nog zoek ik de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Ik heb wel een paar bedrijven in mijn hoofd maar ik weet nog niet zeker welke ik moet kiezen. Welke het uiteindelijk is geworden lees je in dit blogje.

 

Googelen op ramen blinderen

Om een bedrijf te vinden ben ik gaan Googelen op ramen blinderen en ik denk dat ik nu zeker weet welk bedrijf ik moet gaan zoeken om mij ramen te laten doen. Ik denk dat ik namelijk ga kiezen voor Le Duc Detail & Styling. Zij bieden namelijk A-merk folie aan en dat tegen een erg mooie prijs. Ook zien de voorbeelden die zij op de site geven er erg mooi uit en ik hoop dat ze mijn auto ook zo mooi kunnen krijgen. Ik heb contact gezocht met het bedrijf en ik kon meteen de volgende werkdag al langskomen!

 

Le Duc Detail & Styling

Ik heb mijn ramen laten blinderen bij Le Duc Detail & Styling en het resultaat is verbazingwekkend! Het folie zit er zo strak op, je ziet er helemaal niets van. Net of er getint glas in zit. Ik zeg dat hier vakwerk is geleverd en ik ben erg tevreden met het resultaat. Wil jij ramen blinderen? Dan raad ik jou zeker Le Duc Detail & Styling aan.

 

Voor meer info :

Achteruitrijcamera voor bedrijven en consumenten

Achteruitrijden kan soms zeer lastig zijn. Je hebt natuurlijk altijd geleerd dat je goed in je achteruitrijspiegel moet kijken en je zijspiegels als je naar achter rijdt. Helaas geven deze spiegels in bepaalde voertuigen toch niet genoeg zicht. Vooral bij grote auto’s kan dit tot best grote problemen leiden. Van Zwitserland biedt daarom verschillende soorten achteruitrijcamera’s. Deze kunnen zowel voor bedrijven heel geschikt zijn maar ook consumenten. Daarnaast bieden ze verschillende soorten camera’s en displays aan. Tevens is de achteruitrijcamera draadloos.

Voor bedrijven uit verschillende branches kunnen de achteruitrijcamera’s gebruik worden. Zo wordt in de agrarische sector veel gebruik gemaakt van achteruitrijcamera’s. Voor landbouwvoertuigen of andere machinebouwvoertuigen kan het heel lastig zijn om goed zicht te hebben tijdens het achteruitrijden. Het zijn namelijk vrij grote voertuigen waar er mee gewerkt dient te worden. Door middel van een achteruitrijcamera kan er veilig achteruit worden gereden. Ook in de hulpverlening wordt er veelal gebruik gemaakt van achteruitrijcamera’s. Door middel van een achteruitrijcamera kan er veilig achteruit worden gereden. Vooral als de ambulance of brandweer op een plek moet komen waar het vrij druk is, is het verstandig om een achteruitrijcamera te hebben. Mensen kunnen zich namelijk achter de wagen begeven.

Voor consumenten kan het heel handig zijn wanneer ze met een camper of caravan op stap gaan. Vaak is het met deze wagens lastig om achteruit te rijden. Door middel van een achteruitrijcamera kan dit vergemakkelijkt worden. Zo kunnen ongelukjes voorkomen worden en kan de vakantie veilig van start gaan. Vaak wordt voor de camper ook vaak gebruik gemaakt van een dode hoek camera. Hierdoor kun je ook goed zicht hebben op je dode hoek.

Een achteruitrijcamera biedt dus zowel voor bedrijven als consumenten een oplossing tijdens het achteruitrijden. Door middel van een achteruitrijcamera kunnen ongelukjes worden voorkomen. En kan er veilig de weg op worden gegaan.

Voor meer info : http://www.vanzwitserland.nl/

Goedkoop Autobedrijf Schalkwijk

Sinds kort heb ik een eigen autootje en zoek ik autobedrijf Schalkwijk en vond ik autobedrijf Van Alfen. Er zijn namelijk een aantal dingen waar ik naar zou willen laten kijken door een goedkope autogarage. Waar ik naar wil laten kijken zijn de banden, wieldoppen, motor, interieur en de remmen. Ik wil mijn auto niet alleen na laten kijken maar zeer zeker ook een opknapbeurt geven. Ik zocht dus wat via Google naar Autobedrijf Schalkwijk en kwam ik snel bij Autobedrijf Van Alfen terecht.In deze blog vertel ik mijn ervaringen met de autogarage.

Over Autobedrijf Schalkwijk

Via Google kwam ik bij autobedrijf Schalkwijk terecht. Dit is een garage dat aangesloten is bij AD Autobedrijf. De website zag er goed uit en het geen wat ik kon lezen op de website was veel belovend. Aangezien een maatje van mij ook al jaren naar Autobedrijf Schalkwijk gaat besloot ik hem eens een berichtje te sturen. Met daarin de vraag wat zijn ervaringen met het autobedrijf zijn en of hij de garage zou aanbevelen. Een paar minuten later ontving ik een berichtje van hem terug. Met daarin dat hij autobedrijf Schalkwijk zeker zou aanbevelen. Hij vertelde dat het werk dat zij leveren van goede kwaliteit is en een goede prijs kwaliteit verhouding kent. Dit sprak mij erg aan dus besloot ik Autobedrijf Van Alfen te bellen. Ik maakte een afspraak om eens een rondje om de auto te laten lopen en te kijken wat er sowieso aangepast moet worden. Ik maakte een afspraak voor vrijdag 13:30 en legde de telefoon weg.

Nu 4 weken later, heb ik nieuwe velgen en een set nieuwe speakers in mijn auto zitten. Ook zijn de banden veravngen. De kwaliteit is super en tegen een lage prijs! Zoek jij ook een autogarage bij jou in de buurt? Kijk eens op vanalfen.adautobedrijf.nl. Want het is zeker een aanrader!

Voor meer info :

Vernieuwde Volkswagen Caddy

Het succesnummer onder de Volkswagen bestelauto’s, de Volkswagen Caddy, is vernieuwd. De gesloten bestelwagen behoorde al tot de favorieten van menig ondernemer, maar heeft nu nog meer te bieden aan iedereen die prettig en zakelijk rijden perfect wil combineren. Met zijn comfortabele zitplaatsen, royale laadruimte en motoren van de nieuwste generatie, is de Volkswagen Caddy een aanwinst voor ieder wagenpark. Bovendien is het met de huidige leasemogelijkheden niet alleen een veilige, maar ook een verstandige keus om een Volkswagen Caddy te gaan rijden. Dus of je nu kiest voor operational of financial lease, rijden in een topklasse bestelwagen is nu voor iedereen binnen bereik.

Ga voor gemak en zekerheid met operational lease

Wil je een Volkswagen Caddy leasen? Ga dan voor gemak en zekerheid en kies voor operational lease. Als ondernemer wil je het liefst zo min mogelijk bijzaken moeten regelen. Wanneer je je bedrijfswagen financiert door middel van operational lease, heb je er geen omkijken meer naar. Je kunt de Volkswagen Caddy van je keuze rijden en de leasemaatschappij zorgt voor het onderhoud, eventuele reparaties en de verzekeringen. Met een vast bedrag per maand kom je nooit voor onverwachte kosten te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

Zorgeloos rijden en ondernemen

Als je een Volkswagen Caddy leaset, kun je zorgeloos rijden en ondernemen. De talrijke assistentiesystemen die het nieuwe model met zich meebrengt, maken rijden nog veiliger zonder dat je er de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Zo is het Multi Collision Braking System standaard op alle uitvoeringen en zorgt het er voor dat de auto na een aanrijding direct automatisch remt, zodat het een volgende aanrijding mogelijk voorkomt. Dit en nog vele andere innovaties geven je een gerust gevoel en helpen je veilig en zeker op weg.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Een auto leasen of een auto kopen? Dat is de vraag

Het is niet altijd even duidelijk wat beter is, een auto kopen of een auto leasen. Probleem is vaak ook dat je er pas echt achter komt wat beter is na een langere periode. Een auto leasen is bijvoorbeeld in eerste instantie goedkoper, want je hoeft niet een groot bedrag te betalen voor een auto. Vervolgens heb je wel hogere maandlasten dan wanneer je een auto koopt. Dit lijkt dan weer in het voordeel te zijn van een auto kopen. Maar op de langere termijn dalen de maandlasten en ben je weer goedkoper uit als je least. Je moet daardoor dus wel langere tijd leasen om tot dat voordeel te komen. Zo heb je dus te maken met verschillende situaties waarin voordelen en nadelen elkaar af wisselen.

De beste omstandigheden om te Leasen

De vraag is dan ook wanneer je het beste kunt leasen. Als je bijvoorbeeld een Renault Trafic leasen wilt, dan is het belangrijk dat je goed kijkt naar je eigen financiële situatie. Heb je voldoende draagkracht per maand om een vast maandelijks bedrag te betalen? En kun je erop vertrouwen dat die je draagkracht blijft houden voor een langere periode? Als het antwoord op die vragen positief is, dan kun je een auto leasen.

Andere zaken om rekening mee te houden

Naast je inkomen is het ook belangrijk dat je kijkt naar je rijgedrag. Hoe meer je rijdt en hoe stabieler je rijdt, des te beter wordt het om te leasen. Rij je onregelmatig en soms helemaal niet, dan is het leasen van een auto geen verstandige keuze. Kijk hier dus goed na alvorens je besluit om een auto te leasen. Een vast en groot aantal kilometers is het beste voor het leasen van een auto

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen

Citroën Berlingo leasen voordeliger dan ooit

Al jaren staat de Citroën Berlingo bekend als een van de populairste bedrijfswagens, voornamelijk voor ondernemers in de MKB-categorie. Nu het leasen voor privé gebruik ook steeds meer in populariteit toeneemt, kiezen meer en meer ondernemers voor de optie hun Citroën Berlingo leasen in plaats van te kopen. Met de fiscale voordelen, alle extra’s die je zelf kunt samenstellen en de automatische verzekering maakt het leasen van de Citroën Berlingo al aantrekkelijk, maar met het nieuwste model van de populaire bedrijfswagen is leasen voordeliger dan ooit. 

De nieuwste technologie

Kiezen voor het leasen van een Citroën Berlingo betekent kiezen voor slimme techniek die het besturen van een Berlingo nog aantrekkelijker maken. Het nieuwste model is standaard uitgerust met een achteruitkijkcamera die alles wat er achter je gebeurd kan projecteren op de 7-inch tablet op je dashboard, waar je overigens de vele mediafuncties die de Berlingo biedt mee bedient. Achteruit inparkeren is zo gemakkelijker dan ooit. De Citroën Berlingo ligt nog beter op welk wegdek dan ook met de nieuwe grip control. Deze kent vijf standen die je zelf in kunt stellen, waardoor geen enkel terrein meer een probleem hoeft te zijn. De nieuwe active city brake maakt het leasen van een Citroën Berlingo nu ook tot een veilige keuze. Bij lage snelheden herkent dit automatische remsysteem zelf mogelijk gevaarlijke situaties en grijpt indien nodig zelf in.

Deel hem zelf in

De Citroën Berlingo staat al bekend als een flexibele bedrijfswagen, maar dat wordt nog beter met dit nieuwe model. De laadruimte is zoals je gewend bent met meerdere deuren van verschillende kanten te bereiken en gemakkelijk in te delen, maar deze is nu ook nog mogelijk uit te breiden naar de cabine. In de cabine is een extra passagiersstoel toegevoegd en de buitenste stoel is als een bioscoopstoel omhoog te klappen. Op deze manier kun je 400 liter extra laadruimte creëren. Natuurlijk zijn de rugleuningen van beide stoelen ook gemakkelijk omlaag te klappen om de laadruimte uit te breiden. De middelste stoel heeft in de rugleuning ook nog een bureaublad verstopt, zodat je je papieren altijd gemakkelijk kwijt kan en je van je bedrijfswagen een rijdend kantoor kan maken.

Voor meer info : http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen

Lease auto is de nieuwe trend

Wanneer we nu eens kijken naar de auto’s die op de weg rijden en dit beeld vergelijken met het beeld dat we hier zouden zien zo’n twintig jaar geleden, dan is er eeen iets dat direct heel erg op zal vallen. Nu rijden er veel meer nieuwe auto’s rond dan twintig jaar geleden. Je zou al snel denken dat mensen tegenwoordig in verhouding meer geld tot hun beschikking hebben, waardoor het makkelijker is om een nieuwe auto aan te schaffen, maar niets is minder waar. Het heeft namelijk alles te maken met het feit dat de lease auto steeds aantrekkelijker wordt.

Steeds meer huishoudens kiezen voor een lease auto

De lease auto wordt voor particulieren steeds aantrekkelijker gemaakt. We kunnen wel zeggen dat we echt te maken hebben met een trend als het gaat om het hebben van een lease auto. Mensen doen de oude auto weg en kiezen ervoor om tegen een vast bedrag per maand helemaal nieuw te gaan rijden. Veel van deze mensen kunnen de aanschaf van een nieuwe auto niet opbrengen, waardoor leasen een uitstekende optie is om toch te genieten van een nieuwe lease auto.

Meerdere redenen om voor een lease auto te kiezen

De keuze voor een lease auto heeft niet alleen te maken met het feit dat men nieuw kan rijden tegen een vaste prijs per maand. Het heeft ook te maken met het feit dat deze vaste prijs per maand steeds lager wordt, dat de keuze in soorten lease auto’s steeds breder wordt en dat alles gemakkelijk geregeld wordt door de leasemaatschappij. Er hoeft zelf geen belasting of verzekering te worden betaald, en ook reparaties en kosten voor onderhoud van de lease auto zijn bij de maandprijs inbegrepen. Alleen de brandstof hoeft nog zelf te worden bekostigd.

Voor meer info : http://www.leaseautocentrale.nl/

Opties voor het goedkoop auto leasen

Overweeg je om een auto te leasen in plaats van te kopen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit zo goedkoop mogelijk te doen.

Lease een gebruikte auto in plaats van een nieuwe auto

Een tweedehands auto leasen is een stuk goedkoper dan het leasen van een nieuwe; de grootste afschrijving op een auto gebeurt namelijk in de eerste 2 jaar na aanschaf. Wanneer je een gebruikte auto gaat leasen, waarvan de grootse afschrijving dus al gedaan is, zal het leasebedrag per maand aanzienlijk verminderen.Omdat het leasen van een tweedehands auto steeds populairder wordt speelt de markt daarop in en is er een groot aanbod van betaalbare occasions. Je kunt eigenlijk kiezen uit alle automerken en modellen.

Verklaring van geen privégebruik auto

Wanneer je een bedrijfsauto least, maar daar privé erg weinig mee rijdt, is het heel verstandig om de precieze kilometers te schatten. Rijd je namelijk per jaar niet meer dan 500 kilometer privé, dan vindt er geen bijtelling plaats door de fiscus. Je moet dan het formulier ‘verklaring geen privégebruik auto’ bij de Belastingdienst aanvragen. Geen bijtelling is een forse kostenbesparing op je lease.

Kies een gangbaar middenklasser

Waar ook voordeel valt te behalen is natuurlijk bij het type auto en vooral de cataloguswaarde ervan. Kies je voor een gangbare, niet te dure middenklasser, dan kun je al een goedkoop auto leasen vanaf 200 euro per maand. Als je de opties een beetje binnen de perken houdt (dus geen lederen bekleding, stoelverwarming of dure velgen) rijd je voor een laag maandbedrag zonder al te veel omkijken in een leuke auto. Eigenaar van de auto word je niet, dat blijft de leasemaatschappij. Maar de zorgen en kosten van onderhoud en reparatie mis je ook; ook die zijn voor de leasemaatschappij. Daarnaast hoef je geen groot kapitaal aan te wenden om een auto te kopen.

Voor meer info : http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/

Bedrijfsauto leasen – denk aan de bijtelling

Wanneer je als ondernemer een bedrijfsauto gaat leasen of als werknemer van je werkgever een bedrijfsauto ter beschikking krijgt, dan krijg je in Nederland te maken met de bijtelling. Wat betekent bijtelling eigenlijk? De fiscus telt een bijtelling bovenop je loon als je meer dan 500 km per jaar privé in een leaseauto rijdt. Voor de belastingdienst geldt dit namelijk als ‘loon in natura’. Jaarlijks wordt een bepaald percentage van de cataloguswaarde van de auto opgeteld bij het salaris of loon van de werknemer. De hoogte van het percentage van de bijtelling hangt af van de CO2 uitstoot van de betreffende bedrijfsauto.

CO2 uitstoot en de eisen bij bedrijfsauto leasen 
De belastingdienst hanteert steeds strengere normen voor de CO2 emissie van auto’s. De bijstellingspercentages en CO2 emissienormen voor 2016 zijn als volgt:

 • 4 procent bijtelling:               0 gram CO2 uitstoot per kilometer
 • 15 procent bijtelling:             1 tot 50 gram CO2 uitstoot per kilometer
 • 21 procent bijtelling:             51 tot 106 gram CO2 uitstoot per kilometer
 • 25 procent bijtelling:             meer dan 106 gram CO2 uitstoot per kilometer

In 2017 zal dit veranderen in nog meer 2 categorieën:

 • 4 procent bijtelling:   0 gram CO2 uitstoot per kilometer uitstoot per kilometer
 • 22 procent bijtelling:meer dan 0 gram CO2

Controle en bewijs
Door de bijtelling valt het nettoloon uiteindelijk lager uit. Maar als je kunt aantonen dat je als rijder in de geleaste bedrijfsauto jaarlijks niet boven de 500 kilometer aan privékilometers uitkomt, wordt er geen fiscale bijtelling toegepast. In principe wordt dit elk jaar opnieuw getoetst. Het aantal kilometers woon-werk wordt hierbij niet als privékilometers gerekend. Omdat er in de afgelopen jaren veel fraude heeft plaatsgevonden met het opgeven van de gereden privékilometers is de belastingdienst strenger gaan controleren. Vaak worden camera-auto’s ingezet, vooral in weekenden en vakantieperiodes bij bijvoorbeeld grensovergangen

Voor meer info : http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/

One way vision folie voor auto’s

One way vision folie is een raamfolie die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Zo is one way vision folie een uitstekende optie voor ondernemers die wel reclame willen maken op de ruit, maar die zelf niet het zicht naar buiten willen verliezen. One way vision folie doet precies wat de naam al aangeeft. Je kunt er maar vanaf eeen kant doorheen kijken. Deze folie wordt ook wel gaatjesfolie genoemd. De reclame wordt geprint op de folie. In deze folie zitten kleine gaatjes, waardoor je van binnen uit gewoon nog naar buiten kunt kijken. Echter, andersom (van buiten naar binnen) valt er niet meer te zien dan de reclame.

 

One way vision folie voor de auto

Veel mensen denken dat one way vision folie alleen ideaal is voor kantoren, bedrijven en particulieren die willen genieten van wat meer privacy zonder zelf het zicht naar buiten te ontnemen. Niets is minder waar. One way vision folie is namelijk ook heel goed geschikt voor gebruik op autoruiten. Het is volgens de wet niet toegestaan one way vision folie op de voor- en voorzijruiten te gebruiken, maar one way vision folie wordt wel veel gebruikt bij autobelettering voor de achterruit(en).

Waarom one way vision folie op de autoramen?

Er wordt om diverse redenen gekozen om one way vision folie te gebruiken op autoramen. Een heel goede reden kan zijn om reclame te maken. Het one way vision folie kan worden voorzien van een mooie reclame op maat. Geef het door Reclame kan iedere gewenste print aanbrengen op deze raamfolie. De reclame is van buiten goed zichtbaar, maar is van binnen bijna niet te zien. Daarnaast is one way vision folie voor bedrijfswagens ook ideaal om de eigendommen te beschermen. Zeker in werkbussen liggen vaak dure gereedschappen, en er zijn altijd wel mensen die gaan rondsnuffelen naar waardevolle zaken om te stelen. One way vision folie draagt bij aan de beveiliging. Mensen kunnen van buitenaf niet zien wat er in de auto ligt, doordat zij hiertoe door de one way vision folie worden belemmerd. In verreweg de meeste gevallen wordt er in auto’s ingebroken waar kostbare spullen in het zicht liggen. One way vision folie kan hiermee het risico op auto-inbraak verkleinen.

Interesse in one way vision folie?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden met one way vision folie? Geef het door Reclame voorziet je graag van meer informatie en persoonlijk advies. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften, en kunnen op basis daarvan enkele voorstellen doen. Uiteraard kun je ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte. One way vision folie is slechts een enkele optie als je interesse hebt in raamfolie voor de (auto)ramen. Kijk op de website voor meer informatie over de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Voor meer info : http://www.geefhetdoorreclame.nl

Dit dient u te weten bij het auto invoeren

Bent u opzoek naar een prachtige gebruikte wagen? In andere landen vindt u dezelfde auto voor een lagere prijs. Velen gaan voor importeren uit Duitsland &Belgie, waar veel mooie autos te koop staan. Hoeveel centen scheelt het precies? Hoeveel euro’s komen er nog bij? En hoe gaat een car invoeren in zijn werk? Dat zullen we toelichten.

Auto vanuit Duitsland?

 • Totaal meer als 30% voordeliger als in Nederland
 • Veel goedkope gebrukte auto’s.
 • Veelal prachtige uitvoeringen.
 • Bruikbaar advies bij de keuze van een voertuig.
 • Nul zorgen over het gehele import traject.
 • Uw wagen binnen 2 weken thuis.

Hoezo een voertuig importeren?

Veel bevolking kiezen voor importeren omdat ze gaarne een prachtige wagen besturen. Maar werkelijk is een car invoeren de inspanning waard voor een ieder die poen wil bezuinigen. Kijk onder andere eens rond op een site in Duitsland voor occasions. Het aanbod is daar een stuk groter en u komt veel soeps tegen: occasions, lage kilometerstanden en chique modellen.

Waarom is het voordeliger?

Alle prijzen voor occasions liggen over de grens dikwijls aanzienlijk lager. Het ligt met name aan de BPM, de belasting van personenautos en motoren. In alle landen bestaat deze vorm van heffing niet. Auto%u2019s zijn daardoor een deel voordeliger. Om dezelfde reden is het prijsverschil tussen een instapmodel en een luxe model minder groot. Daarom is auto import zeer goed voor uw portomonee.

Invoeren vanuit Duitsland

Een rijvoertuig importeren uit Duitsland is het meest in trek. Zo%u2019n 80% van iedere geimporteerde occasions komt uit Europa, en dan met name Duitsland. Dit is de rede: in Duitsland bezichtigd u een gewichig aanbod van stoere merken als Volkswagen en Renault Veelal gaat het om luxe modellen, met veel mogelijkheden. Mensen uit Duitsland staan bekend om hun aardigheid, ook als het op onderhoud aankomt. Na import uit onze oosterburen, is Belgie (nabijgelegen) en de italianen (snelle wagen) populair. Alsmede zijn er de fans van typisch Amerikaanse aut2019s.

Totale kosten voor het importeren

De belasting bij het importeren is zeker weten de duurste kostenpost bij het importeren van een importwagen. Bovendien zijn er de prijzen voor vervoer, allerlei verzekeringen, RDW vastleggen en kentekens. Bij import uit Duitsland kunt u wat betreft deze geavanceerde kosten calculeren op een (geld)som tussen de 350 EU & 850 EU.

Import belasting calculaten

Voor gebruikte wagens zijn er veel mogelijkheden om de BPM te berekenen. Bij het importeren van uw voertuig moet u de BPM berekening vertonen, ingesloten de onderbouwing. U kunt dus zelf de rekenmethode kiezen!. Welke van de 6 levert de voordeligste BPM op? Dat hangt af van factoren.

BPM-aangifte

Waar moet je op letten met BPM

Belasting kent een favoriete berekening en en verzwijgt dit!

Internet rekenmodules berekenen slechts twee mogelijkheden door!

Als de onderbouwing niet juist is moet het RDW traject helemaal overnieuw!

Voor meer info : http://www.importautos.nl/nieuws/importautos-uit-duitsland-zijn-goedkoper/

Nissan Leaf lease

Nissan leasen

Japanners staan er om bekend dat ze op het gebied van innovatie vaak voorlopen op Europeanen en Amerikanen. Daarom kon de jaoanse autofabrikant Nissan natuurlijk niet achterblijven toen fabrikanten als Tesla Motors en General Motors zich op de markt van de volledig elektrische auto’s begaven. Het resultaat mag er zijn met de Nissan Leaf die sinds 2010 in productie is en in maart 2011 op de Nederlandse markt verscheen. Een Nissan Leaf lease brengt geavanceerde en gebruiksvriendelijke technologie binnen handbereik. Letterlijk, u hoeft maar achter het stuur te gaan zitten en u ervaart het zelf. Het carwingssysteem is in dat opzicht helemaal spectaculair, dat zorgt er voor dat u bepaalde handelingen uit kunt voeren, zelfs zonder dat u in de auto zit. Een voorbeeld hiervan is de verwarming die u op afstand kan regelen. Ook het opladen van de Nissan Leaf kan worden geregeld op afstand.

De Lithium-ion-accu
Een reden om een Nissan lease heel serieus te overwegen als u elektrisch wilt gaan rijden is de jarenlange ervaring die Nissan heeft met het ontwikkeln van accu’s voor elektrische auto’s. Twintig jaar lang is er geschaafd aan de Lithium-ion-accu waarmee de Leaf is uitgerust. Dat gegeven betaalt zich nu uit. Een maximum snelheid van 145 kiometer per uur en een actieradius van 199 kilometer bij een keer laden zijn prestaties waar Nissan trots op mag zijn. Daarnaast heeft Nissan nog iets opmerkelijks gepresteerd: elektrisch rijden is al goed voor het milieu, maar Nissan doet er met de accu van de Nissan Leaf gewoon nog een schepje bovenop. De accu is gemaakt van materiaal dat voor 95 procent recyclebaar is.

Lease de Nissan Leaf bij Autoleasecentrale
Ook wij zijn onder de indruk van de prestaties van de Nissan Leaf, vandaar ook dat wij u de mogelijkheid bieden om de Leaf bij ons te leasen. Vanaf 427 euro leaset u de Leaf bij ons, de exacte infromatie kunnen wij u bieden als u een offerte bij ons aanvraagt.

 

Voor meer info : http://www.autoleasecentrale.nl

sloopauto kopen

Het sloopauto kopen

Hoe gaat het sloopauto kopen precies in zijn werk? Een sloopauto kopen doen wij ongeacht de staat van de wagen, er zijn immers diverse redenen waardoor uw auto omgetoverd wordt tot een sloopauto. Slecht nieuws want u hebt daar helemaal niets aan. Het gaat u geld kosten want u zult een nieuwe auto moeten aanschaffen en als het niet door een ongeval maar door afkeuring en ouderdom is veroorzaakt, dan is dit geen pretje. Zorg er dan ook voor dat u voor de afkeuring de auto kwijt bent. Zo niet, dan komen wij van pas. Wij doen aan sloopauto kopen en zoals we daarnet al zeiden doen wij er niet moeilijk over hoe uw auto eruit ziet en in welke staat hij verkeert. Redenen waarom u uw auto zult moeten verkopen zijn er des te meer. Enkele voorbeelden willen we u niet onthouden, wellicht herkent u uzelf er wel in en is het sloopauto kopen door ons wel uw redding. Kijkt u gerust eens naar het volgende lijstje.

 • Door een ongeval kan een auto total loss raken. Dat betekent dat er niets meer aan gedaan kan worden en dat het een wrak is. toch bevatten auto’s, vooral de nieuwere een hoop kostbare metalen en elektronica die diep verborgen zitten in de auto. Wij kunnen dat eruit halen en hergebruiken of als ruwe grondstof doorverkopen. Een auto is behoorlijk recyclebaar en dat is maar goed ook. Er rijden er immers een hele hoop van rond in de wereld en als alle wagens niet voor herbruikbaar vatbaar waren geweest, dan zaten we met een hoop autokerkhoven.
 • Niet alleen door een ongeval kan uw wagen total loss raken, ook door weersomstandigheden. Door bliksem kan er een boom op vallen en dan is het nodig om uw auto te verkopen. Wij doen aan het sloopauto kopen, dus ook in dit geval bent u bij ons aan het goede adres.
 • Is uw auto simpelweg te oud ondanks de vele beurten en het goede onderhoud? Dan wordt uw auto tijdens de algemene periodieke keuring, simpelweg de apk, afgekeurd en dat is een probleem voor u. want u mag er niet meer verder in rijden. De hoogste tijd om ons te bellen. Een sloopauto kopen zit in ons bloed en ook afgekeurde auto’s komen wij graag bij u thuis afhalen.

Een sloopauto kopen

U leest dat wij dus ongeacht het probleem overgaan tot het sloopauto kopen. Daar draaien wij absoluut onze hand niet voor om en zo hebben wij al veel mensen blij kunnen maken met een marktconform bod. Wij willen niet alleen de beste service leveren, maar u uiteraard zeker niet bedriegen. Daarom houden wij ons aan de strenge regels omtrent het sloopauto kopen en u ontvangt altijd de beste prijs. Daarom komt er altijd eerst een taxateur me om te kijken wat de waarde van de sloopauto is. het sloopauto kopen gaat dan pas na een overeenstemming met u van start. Wij kunnen eventueel direct de sloopauto kopen en meenemen maar het kan ook zijn dat u daar eerst over na moet denken. Doe dat in alle rust en bekijk of het bod een beetje in orde is en conform de marktprijs. U zult tussen de klantenreviews die men heeft geplaatst, nadat men zaken met ons heeft gedaan, kunnen zien dat wij het beste van het beste leveren. Zowel qua service als qua prijs. Wij houden niemand voor de gek en zo hoort dat ook te zijn in de wereld. U verdient het beste en wij hebben ook veel aan uw wrakken want wij kunnen met het waardevolle materiaal weer een steentje bijdragen aan het milieu. We kunnen het immers doorverkopen en zo wordt er veel materiaal herbruikt. Een recyclingbedrijf is dus eigenlijk hoe je ons zou kunnen noemen. En daar zijn we best trots op want het milieu is een belangrijk goed en wij doen er alles aan om dit zo goed mogelijk voor latere generaties in stand te houden. En dat doet u dus indirect ook als u met ons zaken gaat doen. Een sloopauto kopen loont dus wel degelijk in vele facetten.

Neem gerust eens contact met ons op

Hebt u nog vragen omtrent het sloopauto kopen? We begrijpen dat u voor het sloopauto kopen een goed bedrijf wilt vinden zodat uw auto een goede plek krijgt. Ook al is dat in vele onderdelen. Op onze site vindt u in ieder geval veel informatie over hoe wij te werk gaan. Zowel voor het sloopauto kopen als daarna. Zo kunt u er eenvoudig achter komen wat de mogelijkheden zijn met uw bepaalde type auto. Het kan nogal variëren qua land van herkomst, bouwjaar en wat de precieze schade is. voor ons maakt het niet uit hoe de wagen er uitziet, wij willen hem u graag uit de handen nemen. Maar de prijzen kunnen daardoor uit elkaar komen te liggen. Het hangt dus erg van de staat van de wagen af. Een sloopwagen kopen doen wij dus sowieso. Het maakt ook niet uit waar u zich bevindt, wij reizen heel Nederland af om uw wagen op te komen halen. gelukkig hebben we meerdere vestigingen verspreid oor Nederland, dus we staan niet alleen bij wijze van spreke snel bij u voor de voordeur. Schroom dus niet langer en mail of bel ons. Wij nemen altijd zo snel mogelijk contact met u op. Bij ons is de klant namelijk nog echt koning.

Voor meer info : http://www.sloopauto.net/sloopauto-kopen/