Categoriearchief: Auto

Mercedes Sprinter voor personen en goederen

Bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen

Ben je op zoek naar een goede bus voor bedrijfswagen of wil je met een groot gezin op pad, dan is een Mercedes Sprinter een goede optie. Deze bus is in diverse uitvoeringen te koop zodat je er altijd wel eentje kunt vinden die naar je zin is.

Keuze uit vier modellen van de Mercedes Sprinter

Als je online kijkt naar de verschillende modellen van Mercedes vind je vier verschillende Sprinters. Dit zijn de Sprinter Gesloten Bestelwagen, de Tourer, de Chassiscabine met open laadbak en de Chassiscabine. Afhankelijk van wat voor doel je ermee hebt kies je de Sprinter die daar het beste bij past.

Mercedes Gesloten Bestelwagen

Als je op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen is een Sprinter Gesloten Bestelwagen een goede optie. Je kunt een keuze maken uit vier verschillende lengtes in de carrosserie en drie verschillende dak hoogtes. De capaciteit van de laadruimte kan oplopen tot 17 m3 en er zijn verschillende uitvoeringen van het model mogelijk. De Sprinter wordt met standaard voorzieningen geleverd als instapmodel maar kan volledig naar jouw wens aangepast en uitgebreid worden.

Mercedes Tourer

Ben je op zoek naar een Mercedes Sprinter om personen mee te vervoeren? Dan kies je het beste voor een Tourer. In tegenstelling tot de gesloten bus heeft deze bus ramen aan de zijkant en kunnen er banken en stoelen ingebouwd worden zodat er veel zitplaatsen gecreëerd worden. De Tourer is verkrijgbaar in drie verschillende carrosserielengtes en twee dak hoogtes. Ook bij dit model zijn verschillende uitvoeringen mogelijk en kan de bus geheel naar wens ingericht worden zodat jij er het meeste profijt van hebt.

Standaard en opties

Welk model je ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van alle moderne gemakken zodat je er prettig mee kunt rijden. Zitten bepaalde zaken er niet standaard op, informeer dan wat er mogelijk is om toe te laten voegen.

Voor meer info : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

De beste motorrijles in Amsterdam

Woont u in Amsterdam en wilt u graag motorrijles in Amsterdam volgen? Schrijf u hier in om motorrijles in Amsterdam te volgen van ervaren instructeurs die u zo goed mogelijk helpen zodat u zo snel mogelijk zelfstandig en veilig de weg op kan. Op de website van de onderneming die deze motorrijles in Amsterdam voor u aanbied kunt u alle informatie over de soorten rijlessen, het bedrijf zelf en de werkwijze vinden. Het is natuurlijk wel om te weten bij wie u motorrijles in Amsterdam neemt, zo wordt het duidelijker voor de lezer en is de keuze ook sneller gemaakt. U kunt u hier terecht voor elk type rijbewijs die u nodig heeft op de straat. De tarieven die ze in rekening brengen kunt ook vinden op de website, onder elk kopje wat u aanklikt op de website van de onderneming die deze motorrijles in Amsterdam voor u aanbiedt kunt u een stuk informatie vinden over het betreffende onderwerp. Als u geen Nederlands spreekt maar toch wel graag deze motorrijles in Amsterdam wilt volgen, kunt u gebruik maken van een Engelstalige instructeur. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de diensten die ze u aanbieden en gebruik te maken van deze motorrijles in Amsterdam.

 

Meer informatie over deze motorrijles in Amsterdam

 

Heeft u na het lezen van deze tekst en bekijken van de website nou interesse heeft in deze motorrijles in Amsterdam. Op de website kunt u het e-mailadres vinden, hier kunt u mails heen sturen met uw vragen erin. Het telefoonnummer is ook beschikbaar voor telefonisch op de momenten dat ze geopend zijn. Hier zullen ze u verder helpen door het in te plannen van een eerste afspraak en uw vragen te beantwoorden. U kunt hier voor elk rijbewijs terecht en zullen samen met u zo snel mogelijk uw rijbewijs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Voor meer info :

Kilometerregistratie: wat houdt het in?

Als u werkt dan heeft u vast weleens gehoord van de kilometerregistratie bij u op het werk en misschien dient u zelf ook wel de kilometers bij te houden. Indien dit zo is, dan heeft u vast weleens gehoord van de zogenaamde kilometerregistratie en dit is vaak een belangrijk onderdeel van de centrale administratie bij mensen op het bedrijf. Het wordt vaak nogal eens vergeten door mensen die met een auto van het bedrijf gaan tanken, maar het is toch echt wel heel erg belangrijk om bij te houden. De kilometerregistratie is namelijk heel belangrijk, omdat er op deze manier ook veel geld kan worden bespaard. Dit heeft namelijk te maken met de belasting en met de bijtelling en op het moment dat de kilometers niet goed worden bijgehouden, kan men misschien onnodig teveel geld betalen aan de belasting terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is als men zich gewoon strikt houd aan de kilometerregistratie. Je kunt je wel voorstellen dat het misschien niet zo heel veel uitmaakt als één persoon het vergeet om de kilometerregistratie niet bij te houden, maar op het moment dat iedereen zo gaat denken, dan ligt de administratie binnen de kortste keren helemaal overhoop en gaat dit het bedrijf uiteindelijk veel geld kosten. Het woord kilometerregistratie zegt het eigenlijk al wel, want het gaat hier om het bijhouden van de gereden kilometers. Mensen die een leaseauto van het bedrijf hebben krijgen hier ook vaak een speciale tankpas bij, waar er vaak bij bepaalde tankstations kan worden getankt. Door iedereen een tankpas van hetzelfde bedrijf mee te geven, krijgen bedrijven ook vaak nog weer korting op de olieprijzen. Elke keer bij het tanken dient dan de kilometerregistratie te worden doorgegeven, zodat dit elke maand netjes op de eindfactuur komt te staan en het bedrijf de administratie weer op orde heeft. Meer informatie kunt u vinden op de website van Routevision.

Voor meer info : https://www.routevision.nl/toepassingen/kilometerregistratie

Wat is rittenregistratie eigenlijk?

Voor de mensen die een zakelijke auto hebben weten vast wel wat de registratie van ritten is, maar voor de mensen die hier nog nooit van gehoord hebben, gaan we het toch even uitleggen. Het woord rittenregistratie zegt het waarschijnlijk al wel, het is namelijk het registreren van de ritten die er met een auto worden gemaakt. Het is echter niet zomaar dat de ritten worden geregistreerd, het heeft namelijk vaak wel een speciaal doel. Als je een auto van de zaak krijgt, kun je er vaak voor kiezen om er alleen zakelijk mee te rijden, of ook voor privédoeleinden te gebruiken. De keuze ligt dan eigenlijk in het midden, want op het moment dat je er alleen zakelijk mee mag rijden, betekent dit dus dat je een auto erbij moet hebben voor privégebruik. Sommige mensen vinden dit niet erg, omdat de partner ook een auto nodig heeft. In sommige gevallen vinden mensen dit echter onnodig en op dat moment kunnen ze er dus voor kiezen om de auto ook privé te gaan gebruiken van de zaak. Echter moet je dan wel bijtelling betalen en hierbij komt de rittenregistratie dan kijken. Als je een auto van de zaak hebt, kan de zaak middels rittenregistratie precies bijhouden hoeveel privé kilometers je per jaar rijdt. Als dit meer dan 500 is, dien je bijtelling te betalen voor de zakelijke auto en kun je dit niet meer afstaan aan de belasting. De rittenregistratie is eigenlijk niet veel meer dan een kastje in de auto die bijhoudt hoeveel kilometers je rijdt en hoeveel kilometers je privé rijdt en niet voor de zaak. Het is zowel voor de zaak als voor de gebruiker erg handig, omdat op deze manier fouten in de administratie worden voorkomen en ook hoeft de gebruiker niet meer steeds rekening te houden met het feit dat hij of zij de gereden ritten zelf moet registreren.Voor meer info :

Wat ga je allemaal leren bij de rijschool in Amsterdam Zuid?

Als jij gaat beginnen met rijlessen, dan wil je natuurlijk weten wat je allemaal gaat leren bij de rijschool in Amsterdam Zuid. We vertellen je in dit artikel graag wat je gaat leren zodat je goed voorbereid bent op de rijlessen. Ten eerste zal je de theorie gaan leren bij de rijschool in Amsterdam Zuid. Het is van groot belang om meteen te starten met het leren van de theorie. Je zal dan de benodigde kennis hebben tijdens de rijlessen. Je weet bijvoorbeeld dat je een bepaalde straat niet in mag rijden of dat je een ander voorrang moet verlenen. De instructeur hoeft dan minder tijd te besteden aan het geven van uitleg en jij weet precies wat je moet doen. De lessen zullen zo soepel verlopen. Ten tweede zal de instructeur je uitleg geven over de auto. Hij laat je bijvoorbeeld zien hoe je de alarmlichten aanzet en hoe je het oliepeil controleert. Deze onderdelen horen tenslotte ook bij het leren autorijden. Tot slot zal de rijschool in Amsterdam Zuid veel tijd besteden aan de praktijk. Je zal de auto goed moeten kunnen besturen zodat je de controle over de auto hebt en zodat je speciale verrichtingen uit kan voeren.

Aan welke eisen moeten de instructeurs van de rijschool in Amsterdam Zuid voldoen?

Bij de rijschool in Amsterdam Zuid werken meerdere instructeurs. Deze mensen zijn niet zomaar gekozen, aangezien deze mensen een belangrijke taak hebben. Zij zorgen ervoor dat iedereen leert om veilig en goed te rijden. Hoe beter zij iedereen rijles geven en voorbereiden op het verkeer, hoe beter het verkeer zal verlopen. De rijschool in Amsterdam Zuid neemt dan ook alleen de beste instructeurs aan. Deze mensen hebben veel ervaring in het verkeer. Zij moeten namelijk weten hoe je het beste kan handelen in diverse situaties, zodat zij hun leerlingen optimaal kunnen voorbereiden. Tevens moeten zij in staat zijn om snel te handelen, aangezien zij de fouten van de leerlingen op tijd moeten corrigeren. Naast de ervaring met het verkeer moeten de instructeurs van de rijschool in Amsterdam Zuid ook in staat zijn om goede uitleg te kunnen geven. Zij moeten de leerlingen kunnen vertellen hoe en waarom ze in een bepaalde situatie moeten handelen. Sommige instructeurs van de rijschool in Amsterdam Zuid hebben nog extra ervaring met het begeleiden van leerlingen die angstig zijn in het verkeer. Zij zijn vaak erg rustig waardoor ze mensen op hun gemak kunnen stellen en zelfvertrouwen kunnen geven.

Voor meer info : http://rijschooloppertopper.nl/rijschool-amsterdam/

Opzoek naar een nieuwe auto rondom Groningen?

Auto kopen in Groningen

Wilt u een auto kopen in Groningen? Bekijk eens de mogelijkheden van een occasion. Een occasion is eigenlijk een tweedehandsauto. Veel mensen denken hierbij meteen aan auto’s die onder de deuken zitten en bijna hun einde nabij zijn. Maar niks is minder waar. Occasions kunnen ook zo goed als nieuwe auto’s zijn waarmee maar weinig is gereden. Er kunnen verschillende redenen zijn dat iemand een auto weg doet. Dit kan bijvoorbeeld door een leaseauto komen die weer moet worden ingeleverd, een oudere die is overleden waardoor de auto overbodig is of een andere reden. Dit betekend niet altijd dat de auto slecht is. Daarnaast, wanneer u deze bij een garage koopt bent u er bijna 100% zeker van dat de auto in goede staat is. De meeste garages zijn officiële dealers.

Mogelijkheden

Wanneer u bij een garage komt voor een auto kopen in Groningen, kan u het best samen met een werknemer naar auto’s kijken. U kan dan gemakkelijk uw wensen voorleggen en samen met de werknemer kan u kijken naar de auto die bij u en uw wensen past. Ook kan u natuurlijk altijd online kijken naar de verschillende garages die worden aangeboden. Tweedehandsauto’s kan u gemakkelijk zo goed als nieuw vinden. Daarnaast zijn deze auto’s ook nog eens veel goedkoper dan gloednieuwe auto’s. Doordat de auto’s bij een garage staan zijn deze onderworpen aan een strenge keuring. Zo bent u er zeker van dat de auto nog veilig is en er niks kapot van is. Ook krijgt u zelfs garantie op de auto wanneer u deze bij de garage in Groningen weghaalt. U kan het gehele aanbod online vinden of bij de garage zelf langskomen om een kijkje te nemen naar de verschillende modellen die daar staan. Voor onderhoud voor u auto.

Voor meer info : https://www.vdveenautogroep.nl/auto/onderhoud/

De eerste rijles

De meeste jongeren kijken al jaren uit naar het moment dat ze hun eerste rijles hebben. Dit is erg spannend omdat ze nog nooit eerder achter het stuur gezeten hebben. De eerste rijlessen zijn vaak nog makkelijk. Hier wordt in uitgelegd hoe je geleidelijk kan remmen, wat de belangrijkste regels zijn en hoe je moet schakelen. Dit is vaak nog leuk en de meeste mensen gaan met plezier naar deze lessen. Na zo’n 15 rijlessen is de pret er echter ver vanaf. Herhaling is heel belangrijk bij rijlessen, maar dit kan saai worden wanneer dezelfde oefeningen continue worden herhaald. De meeste routes worden eindeloos herhaald waardoor je de weg kunt dromen. Ook het inparkeren en de hellingproef gaan soepel.

Nadat je het theorie examen hebt gehaald mag je aan het praktijk examen beginnen. Dit examen is voor veel mensen ontzettend stressvol en niet iedereen haalt zijn of haar rijbewijs in één keer. Als je het officiële papiertje dan eindelijk in je hand hebt is dit een enorme opluchting.

Toch leer je pas echt goed autorijden nadat je een rijbewijs hebt. Je moet namelijk opnieuw wennen aan de auto. Bovendien zit er nu niemand meer naast je. Dit maakt het extra lastig om in te parkeren. Niemand waarschuwt je meer als je bijna tegen een paaltje aanrijdt. Als een gevolg hiervan vermeiden veel mensen achteruit inparkeren. Bij achteruit inparkeren moet je veel handelingen tegelijk uitvoeren en goed op het andere verkeer letten. Het is bewezen dat mannen sneller inparkeren dan vrouwen. Vrouwen daarentegen maken minder schade dan mannen. Om helemaal te voorkomen dat je schade veroorzaakt, kun je een achteruitrijcamera aanschaffen. Dit handige hulpmiddel geeft je een goed overzicht van de omgeving. Als je meerdere auto’s hebt is het aan te raden om een achteruitrijcamera draadloos te kopen. Deze camera kun je in verschillende auto’s installeren.

Voor meer info : http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

Onderhoudsbeurt auto, waar laat u dat uitvoeren?

Kleine of grote beurt

Het is weer zover, zo rond april zijn veel auto’s weer aan de APK toe. Dit betekend dat de auto’s weer door de jaarlijkse keuring moeten om te kijken of de auto’s nog wel aan de eisen voldoen en de auto dus ook veilig is om in te rijden. Veelal gaat het om kleine dingetjes wanneer een auto door de APK gaat. Bijvoorbeeld een lampje die moet worden vervangen. Maar auto’s hebben ook grote onderhoudsbeurten nodig. Na zoveel kilometer moeten er altijd dingen worden vervangen zodat de auto veilig kan door blijven rijden. Bijvoorbeeld de distributieriem, de koppelingsplaat of een ander essentieel onderdeel. Deze onderhoudsbeurten worden bijgehouden in een boekje zodat, wanneer de auto wordt verkocht, de nieuwe eigenaar weet wat er aan de auto is gebeurd. Veel mensen willen niet altijd de auto naar een garage brengen om de onderhoudsbeurt te laten plegen, terwijl dit wel zal moeten. Een onderhoudsbeurt aan de auto is belangrijk om door te kunnen blijven rijden, want bij de APK zal dit anders naar voren komen waardoor het kan zijn dat uw auto wordt afgekeurd. Wanneer uw auto wordt afgekeurd moet u de auto laten staan en mag er niet meer mee gereden worden. Het zal u meer geld kosten wanneer de auto wordt afgekeurd dan wanneer er soms een onderhoudsbeurt wordt gepleegd.

Betrouwbare autogarage

Alle autogarages kunnen dit voor u doen, u kunt gemakkelijk een afspraak maken om erlangs te gaan met de auto en na te laten kijken.

 

Voor meer info : http://www.vdveenautogroep.nl/portfolio-item/kleine-of-grote-onderhoudsbeurt/

Ramen blinderen

Ik wil graag mijn ramen blinderen van de auto. Ik denk alleen dat ik dit helaas zelf niet kan omdat ik niet erg goed met mijn handen ben. Mijn vader sprak wel eens de woorden dat ik iemand ben die net zo handig is als twee mensen die niet handig zijn. Dat blijkt wel weer uit mijn poging om zelf mijn ramen te blinderen. Ik heb dus een bedrijf nodig dat mij daar bij kan helpen. Althans, een bedrijf nodig die het voor mij kan doen en het liefst tegen een erg scherpe prijs. Natuurlijk wil ik wel goede kwaliteit maar dan nog zoek ik de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Ik heb wel een paar bedrijven in mijn hoofd maar ik weet nog niet zeker welke ik moet kiezen. Welke het uiteindelijk is geworden lees je in dit blogje.

 

Googelen op ramen blinderen

Om een bedrijf te vinden ben ik gaan Googelen op ramen blinderen en ik denk dat ik nu zeker weet welk bedrijf ik moet gaan zoeken om mij ramen te laten doen. Ik denk dat ik namelijk ga kiezen voor Le Duc Detail & Styling. Zij bieden namelijk A-merk folie aan en dat tegen een erg mooie prijs. Ook zien de voorbeelden die zij op de site geven er erg mooi uit en ik hoop dat ze mijn auto ook zo mooi kunnen krijgen. Ik heb contact gezocht met het bedrijf en ik kon meteen de volgende werkdag al langskomen!

 

Le Duc Detail & Styling

Ik heb mijn ramen laten blinderen bij Le Duc Detail & Styling en het resultaat is verbazingwekkend! Het folie zit er zo strak op, je ziet er helemaal niets van. Net of er getint glas in zit. Ik zeg dat hier vakwerk is geleverd en ik ben erg tevreden met het resultaat. Wil jij ramen blinderen? Dan raad ik jou zeker Le Duc Detail & Styling aan.

 

Voor meer info :

Achteruitrijcamera voor bedrijven en consumenten

Achteruitrijden kan soms zeer lastig zijn. Je hebt natuurlijk altijd geleerd dat je goed in je achteruitrijspiegel moet kijken en je zijspiegels als je naar achter rijdt. Helaas geven deze spiegels in bepaalde voertuigen toch niet genoeg zicht. Vooral bij grote auto’s kan dit tot best grote problemen leiden. Van Zwitserland biedt daarom verschillende soorten achteruitrijcamera’s. Deze kunnen zowel voor bedrijven heel geschikt zijn maar ook consumenten. Daarnaast bieden ze verschillende soorten camera’s en displays aan. Tevens is de achteruitrijcamera draadloos.

Voor bedrijven uit verschillende branches kunnen de achteruitrijcamera’s gebruik worden. Zo wordt in de agrarische sector veel gebruik gemaakt van achteruitrijcamera’s. Voor landbouwvoertuigen of andere machinebouwvoertuigen kan het heel lastig zijn om goed zicht te hebben tijdens het achteruitrijden. Het zijn namelijk vrij grote voertuigen waar er mee gewerkt dient te worden. Door middel van een achteruitrijcamera kan er veilig achteruit worden gereden. Ook in de hulpverlening wordt er veelal gebruik gemaakt van achteruitrijcamera’s. Door middel van een achteruitrijcamera kan er veilig achteruit worden gereden. Vooral als de ambulance of brandweer op een plek moet komen waar het vrij druk is, is het verstandig om een achteruitrijcamera te hebben. Mensen kunnen zich namelijk achter de wagen begeven.

Voor consumenten kan het heel handig zijn wanneer ze met een camper of caravan op stap gaan. Vaak is het met deze wagens lastig om achteruit te rijden. Door middel van een achteruitrijcamera kan dit vergemakkelijkt worden. Zo kunnen ongelukjes voorkomen worden en kan de vakantie veilig van start gaan. Vaak wordt voor de camper ook vaak gebruik gemaakt van een dode hoek camera. Hierdoor kun je ook goed zicht hebben op je dode hoek.

Een achteruitrijcamera biedt dus zowel voor bedrijven als consumenten een oplossing tijdens het achteruitrijden. Door middel van een achteruitrijcamera kunnen ongelukjes worden voorkomen. En kan er veilig de weg op worden gegaan.

Voor meer info : http://www.vanzwitserland.nl/