Categoriearchief: Auto’s en Motoren

Tips om jouw vervoersmiddel te verkopen

Ben je volledig uitgekeken op jouw auto? Heb je jouw scooter niet meer nodig? Wil je mogelijk afstand doen van jouw caravan? Of gebruik je jouw mobilhome nooit meer? In meerdere situaties is de verkoop van een vervoersmiddel het beste wat je kunt doen. Maar, op welke manier kun je nou het beste jouw vervoersmiddel verkopen? Kun je hierbij het beste kiezen voor een lokale partij? Of is het verstandiger om jouw vervoersmiddel(en) via het internet te verkopen? Je leest het hieronder.

Maak altijd gebruik van het internet

Eigenlijk kan in dit artikel maar één juiste tip gegeven worden: maak altijd gebruik van het internet. Dit is niet alleen makkelijk, maar het internet kent ook nog geen grenzen. Je kunt bijvoorbeeld jouw auto aan iemand bij jou uit de buurt verkopen, maar je kunt jouw auto ook aan iemand verkopen die in een ander land woont.

Daarnaast heb je via het internet ook nog meerdere partijen aan wie je bijvoorbeeld jouw auto direct kunt verkopen. Dat is onder meer het geval bij Ikwilvanmijnautoaf.be. Dankzij deze partij verkoop je jouw auto binnen een uur tegen een geweldige prijs. Wat wens je nog meer?

Durf kritisch te zijn

Vind je het toch lastig om jouw auto of caravan te verkopen? Merk je dat je toch nog veel gemengde gevoelens hebt? Eigenlijk zit er dan maar één ding op: heel kritisch en hard tegen jezelf zijn. Heb je jouw auto of caravan écht nog nodig? Heb je jouw scooter nou echt nog nodig? Of doe je er verstandiger aan om jouw vervoersmiddel te verkopen? Durf rationeel naar deze vragen te kijken in plaats van emotioneel.

Denk goed na over jouw wensen

Hoe wil jij het komende jaar op vakantie gaan? Wil je dit met het vliegtuig doen? Of wil je dit toch ngo met jouw caravan doen? Als je met het vliegtuig op vakantie wilt gaan, kun je eigenlijk maar één ding doen: jouw caravan verkopen. Het is zonde om nog een caravan te hebben, indien je toch liever met het vliegtuig op vakantie gaat. Durf ook op dit gebied weer kritisch (en hard) te zijn. Daarmee weet je op termijn alleen maar geld te besparen.

Een kleine of grote onderhoudsbeurt van uw auto nabij Geldermalsen

Heeft u een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig en wilt u uw auto graag naar een betrouwbare garage nabij Geldermalsen brengen? Kies dan voor de specialist Autobedrijf Blom in Enspijk en vertrouw op de meer dan 30 jaar ervaring die zij hebben in het vak. U brengt uw auto gegarandeerd met een gerust hart naar deze specialisten. Ze speuren tijdens een grote of kleine onderhoudsbeurt probleemloos de mankementen van uw auto op en lossen deze op vakkundige en professionele wijze direct voor u op. Zo kunt u weer veilig vele kilometers maken, zonder zorgen. Door tijdig naar deze garage nabij Geldermalsen te gaan voor een onderhoudsbeurt aan uw auto, bespaart u bovendien extra kosten. Doordat problemen tijdig opgespoord kunnen worden hoeft blijven ze klein en hoeft u geen grote problemen te laten oplossen.

Bekijk de verschillende occasions in het aanbod van dit bedrijf

Niet alleen voor een onderhoudsbeurt aan uw auto kunt u bij deze garage in Enspijk, nabij Geldermalsen, terecht. U kunt hier namelijk ook terecht voor diverse occasions. Ze verkopen bij deze garage auto’s van diverse merken en uit veel verschillende jaartallen. Het is niet alleen mogelijk om een occasion te kopen, maar u heeft ook de mogelijkheid om uw oude auto in te ruilen. Zo bent u direct van uw oude auto af en geniet u snel van uw nieuwe.

Kies voor de transparantie en betrouwbaarheid van dit bedrijf

Wanneer u een onderhoudsbeurt aan uw auto wilt laten uitvoeren door deze specialist nabij Geldermalsen, weet u altijd van tevoren wat u kunt verwachten van de kosten. Op de website van de specialist vindt u namelijk een uitgebreide prijslijst. Wilt u graag een onderhoudsbeurt aan uw auto laten uitvoeren of bent u geïnteresseerd in de andere diensten van dit bedrijf? Neem contact op met de specialisten voor het inplannen van een afspraak bij de garage in Enspijk.

https://autoblom.nl/

Vaak wordt er gedacht dat Tesla werd opgericht door Elon Musk

Tesla is opgericht als een automerk dat alleen maar elektrische auto’s op de markt brengt. Vaak wordt er gedacht dat Tesla werd opgericht door Elon Musk, en dit is niet helemaal zo. Het begon bij Martin Eberhard en Marc Tarpenning. Niet veel later kwam Elon Musk aan boord.

Gescheidenis

Tesla Motors is in 2003 opgericht en vernoemd naar Nicola Tesla. Hij was de uitvinder van de wisselstroomgenerator, de wisselstroomelektromotor en andere belangrijke componenten van het hedendaagse elektriciteitsnet. Inmiddels maakt Tesla niet alleen maar auto’s, maar ook energie-opslagsystemen, aandrijflijnen, batterijen en laadsystemen.

Elon Musk is het gezicht van Tesla. Toch heeft hij heeft niet altijd aan de leiding gestaan van het bedrijf. Tesla is namelijk opgericht door Martin Eberhard en Marc Tarpenning. Niet veel later raakten Jeffrey Brian Straubel, Ian Wright en Musk betrokken bij Tesla.

De eerste Tesla was de Roadster. Hij werd geïntroduceerd in 2008. Het was de eerste volledig elektrische sportauto. Hij was gebaseerd op de Lotus Elise.

In 2008 wordt Tesla geraakt door de gevolgen van de financiële crisis te voelen. Tesla verkeert dan op de rand van een faillissement. Musk neemt dan het bedrijf dan over en gaat reorganiseren. Er volgen ontslagen, en de productie van Model S wordt een jaar uitgesteld.

Uiteindelijk wordt de luxe Model S in 2012 gelanceerd. Ondanks productieproblemen werd hij al in 2015 ’s werelds bestverkochte elektrische auto.

Musk heeft een groter doel voor ogen dan het succesvol maken van Tesla. Dat bewijst hij onder meer als hij in 2014 patenten van Tesla vrijgeeft. Alle autofabrikanten mogen er gebruik van maken zonder dat ze bang hoeven te zijn voor juridische stappen.

In maart 2016 presenteerde Tesla de compacte Model 3 die compacter die veel concurrerender geprijsd is dan de Model S. Hij zorgt voor een verdere groeiversnelling.

Dankzij alle positieve berichten over Tesla is de beurswaarde inmiddels tot recordhoogte gestegen. Het is nu meer waard dan de waarde die andere Amerikaanse concurrenten ooit haalden.

Het Europese hoofdkantoor van Tesla is sinds 2013 gevestigd in Amsterdam. In Tilburg vindt nu nog assemblage plaats. Er is aangekondigd dat dit eindig is.

Populaire Modellen

Populaire Tesla-modellen zijn de Model S, Model X en Model 3. De Model S is een luxe sedan met ruimte voor vijf volwassenen. De Tesla Model X is een grote SUV en heeft ruimte voor zeven volwassenen. Hij heeft opvallende vleugeldeuren.

De Tesla Model 3 is een sedan en het meest voordelige Tesla-model. De Model 3 valt op door het minimalistische interieur waarin alleen een stuur en een groot bedieningsscherm aanwezig zijn. De Tesla Model Y is de SUV-variant op de Model 3. De Model Y is iets groter. 

Tesla Lease

De verkoopcijfers van Tesla maken inzichtelijk dat het merk steeds meer aan populariteit wint. In zowel de verkopen van nieuwe Tesla modellen als Tesla Private Lease is zeer duidelijk een opgaande lijn te zien. De hoge aanschafprijs van elektrische auto’s verklaart waarom er veel gekozen wordt voor Private Lease Elektrische Auto. Mensen die niet de hoofdprijs voor het kopen van een elektrische auto, maken met private lease een uitstekende keuze.

Model 3

Snel, betaalbaar en volledig elektrisch, dat is de Tesla Model 3 in een notendop. De Tesla Model 3 is op de markt gebracht om een breder publiek te benaderen voor elektrisch rijden. Als je kijkt naar het Tesla Model 3 Private Lease aanbod, dan je ook dat de auto’s tegen al tegen aantrekkijk maandbedrag worden aangeboden.

De Model 3 heeft een zeer sportieve uitstraling en heeft een actieradius waarmee je een relatief grote afstand kunt afleggen. De auto heeft een stijlvolle maar minimalistische inrichting. Dit komt doordat je voornamelijk het grote scherm op het dashboard gebruikt om de auto te bedienen.

Het instapmodel van Tesla was de meest verkochte auto van 2019 en kreeg in 2020 een facelift.

Een mini-tractor koopt u het best bij een ISEKI dealer

Zoekt u een goede mini-tractor waarmee u bijna net zoveel kunt als met een grote tractor? Dan kiest u het best voor een tractor van het gerenommeerde merk ISEKI, welke u uiteraard beter bij een betrouwbare dealer kunt kopen. De tractoren van dit merk zijn compact, maar sterk. Ze zijn voor een breed scala aan toepassingen in te zetten en kunnen dankzij hun formaat ook op plaatsen met weinig werkruimte worden ingezet. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten mini-tractoren van ISEKI. Er is dus altijd wel een mini-tractor van dit merk te vinden die aan al uw wensen voldoet en die perfect geschikt is voor de door u beoogde toepassing.

Een goede dealer die uitstekend advies geeft

Wanneer u in Beneden-Leeuwen of omgeving woont en op zoek bent naar een goede ISEKI dealer, dan kunt u bij Goedhart Mini Tractoren uitstekend terecht. Deze dealer heeft een ruim aanbod aan tractoren van dit merk en weet u alles over de verschillende modellen te vertellen. Hierdoor kunnen ze u uitstekend adviseren over de mini-tractor die het best op uw toepassing aansluit. Ook kunt u met al uw vragen bij hen terecht. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel, dus ze nemen ruim de tijd om u van advies te voorzien wanneer u langsgaat bij de vestiging. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met hen opnemen.

Kies uit een ruim aanbod aan werktuigen

De goede service en het ruime aanbod zijn waarschijnlijk al reden genoeg om op Goedhart Mini Tractoren uit Beneden-Leeuwen te rekenen wanneer u een ISEKI dealer nodig heeft. Maar dit bedrijf heeft nog veel meer te bieden. Ze verkopen bijvoorbeeld ook mini-tractoren van andere merken. Daarnaast vindt u er diverse andere werktuigen en machines. Denk daarbij bijvoorbeeld aan maaiers, mestwagens en graafmachines. Voor al uw minitractoren en gerelateerde werktuigen kunt u dan ook op één plaats terecht.

https://www.mini-tractor.nl/

Drie verschillende manieren om uw auto te verkopen

U bent in het bezit van een auto, maar u wil er graag van af tegen een redelijke prijs. Een logische optie is uiteraard het verkopen van de auto. Wanneer u heeft besloten uw auto te verkopen zijn er verschillende manieren waarop u deze verkoop kunt realiseren. Er zijn grofweg drie manieren te onderscheiden, deze worden hieronder behandeld. Daarbij leest u per verkooptype wat de voor- en nadelen zijn.

1. Auto inruilen

Ook het inruilen van uw auto kan gezien worden als verkoop. Een auto ruilt u in wanneer u een (nieuwe) auto aanschaft bij een dealer. Een groot voordeel hiervan is dat het u veel gemak biedt, u kunt immers op hetzelfde moment uw vorige auto verlaten terwijl u uw nieuwe auto ontvangt. Daarnaast hoeft u niet op zoek naar kopers en bespaart u dus prijsonderhandelingen en proefritjes. Het grootste nadeel is echter dat u geen maximale vergoeding krijgt voor uw auto. Dit heeft te maken met het feit dat de dealer doorgaans nog kosten zal moeten maken met betrekking tot de auto. Zij zullen vroeg of laat de auto immers moeten verkopen en zij zullen wellicht wat onderhoudswerkzaamheden moeten verrichten.

2. Auto particulier verkopen

Particulier verkopen is het zelf verkopen van uw auto. U maakt dus een advertentie met foto’s en zet deze online. Het grote voordeel zit hem in de opbrengst. Wanneer u er voor kiest uw auto zelf te verkopen, krijgt u vaak een hoger bedrag dan wanneer u bijvoorbeeld inruilt. Hier staat echter wel tegenover dat er veel tijd in gaat zitten. Zo kunnen onderhandelingen met potentiële kopers soms eindeloos duren en dient u te zorgen voor een nette advertentie met goede foto’s. Daarnaast wil het nog wel eens voorkomen dat kopers achteraf bij u aan komen kloppen wanneer bepaalde gebreken optreden. Dit wordt vaak als vervelend ervaren.

3. Auto verkopen aan een opkopende partij

Dit is de laatste wijze waarop u uw auto kunt verkopen. Het vormt eigenlijk een ideale middenweg tussen de inruil en de particuliere verkoop. Op websites als ikwilvanmijnautoaf.nl kunt u uw auto aanmelden voor de verkoop. Ikwilvanmijnautoaf.nl koopt dan uw auto op tegen een vaste en eerlijke prijs. U krijgt dus een uiterst redelijke vergoeding zoals bij zelf verkopen, terwijl u het comfort krijgt van een inruil. Daarnaast heeft u alles zelf in handen, zo kunt u de auto altijd verkopen, ook als u geen nieuwe auto wenst te kopen. Bijkomend voordeel is dat u na de verkoop geen omkijken meer heeft naar de auto, u bent er dan dus echt vanaf.

Rittenregistratie bestelauto

Als een bestelauto niet privé wordt gebruikt, is het niet langer noodzakelijk om een rittenregistratie bij te houden. Sinds 2012 kan hiervoor gebruik worden gemaakt van de “Verklaring uitsluitend zakelijk gebruik bestelauto”. Deze kan via de werkgever bij de Belastingdienst worden aangevraagd. Na toekenning hoeft de werknemer geen rittenregistratie meer bij te houden.

 

De bestelauto wordt toch privé gebruikt

Stel dat de Belastingdienst toch het vermoeden heeft dat er wel degelijk privé wordt gereden in de bestelauto, wordt er contact gezocht met zowel de werkgever als de werknemer. Nu wordt er de mogelijkheid gegeven om aan te tonen wat het zakelijke karakter van een rit was waar vraagtekens over zijn. Kan dit niet worden aangetoond, geldt een naheffingsaanslag. Indien de werkgever wist dat er een onjuiste verklaring is afgegeven, toestemming heeft gegeven voor privégebruik of op de hoogte was van privégebruik, wordt de naheffingsaanslag aan de werkgever opgelegd.

 

Vereenvoudigde rittenregistratie

Ondanks het niet verplicht is, kan een vereenvoudigde rittenregistratie een uitkomst zijn voor het gebruik van een bestelauto. Bijvoorbeeld in bovenstaand geval om te controleren of er geen privékilometers worden gereden. Als een werknemer door de aard van de werkzaamheden veel ritten op een dag heeft, mag de werknemer om praktische redenen het bewijs leveren met een combinatie van een vereenvoudigde  rittenregistratie en de zakelijke adressen in de administratie van de werkgever.

 

Hoe ziet een vereenvoudigde rittenregistratie er uit?

Het voordeel van een vereenvoudigde rittenregistratie is dat niet alle gegevens van een rit hierin hoeven te staan. Er moet alleen per dag worden geregistreerd:

  • De datum
  • De werktijd
  • De begin- en eindkilometerstand (aan het begin en einde van de werktijd)
  • Een verwijzing naar de zakelijke adressen in de administratie van de werkgever als de volgorde waarin de werknemer deze adressen heeft bezocht, in die administratie ontbreekt.

Wil je deze rittenregistratie niet met de hand bijhouden? Dan kan dit ook heel makkelijk en automatisch met een GPS ritregistratiesysteem van TrackJack.

https://www.trackjackeurope.com

Het beste van een bmw 1 serie 2dehands

Bmw 1 serie. Erg gaaf en erg gewild. Een auto waar menig mens graag mee gezien wil worden. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd, want hij is wat aan de prijzige kant. Gelukkig is er voor vrijwel elk probleem ook een oplossing, zo ook voor dit kleine probleempje. Waarom wil je per se een nieuwe auto kopen? Is dat echt alles, of kan een goede tweedehands ook fantastisch zijn? Als je het aan mij vraagt kan een bmw 1 serie 2dehands ook fantastisch zijn!

Waarom een bmw 1 serie 2dehands ook geweldig is

Met een goede tweedehands is ook zeker niets mis. Vaak zijn deze ook zodanig opgepoetst, dat ze weer zo goed als nieuw lijken. Er zijn hiernaast ook bmw1 serie 2dehands auto’s die als ‘’tweedehands’’ verkocht worden omdat de leaseperiode voorbij is of het model uit de showroom moet om meer plaats te maken voor de nieuwere modellen. Er kunnen zoveel redenen zijn waardoor een auto weg wordt gedaan, maar alsnog in een prima staat is. Stel je voor: je ziet een bmw 1 serie met een prima rijafstand op de teller en die glimt als nieuw. Waarom zou je dan een nieuwe kopen, als je voor bijna de helft van de prijs deze kunt kopen? Dan heb je nog genoeg geld over om de auto naar smaak te maken en zelfs eventueel in een andere kleur te laten spuiten. Dit is wel redelijk een win-win situatie.

Aanbod

Geen zorgen, hoogstwaarschijnlijk is er genoeg aanbod van bmw 1 serie 2dehands. Het is een kwestie van goed zoeken en vergelijken. Een tweedehands aanbieder waar je ook zeker even moet kijken is viaBovag. Zij bieden een scala aan bmw 1 serie 2dehands aan. Natuurlijk kun je ook via verschillende online platformen zoals Marktplaats een auto aanschaffen, maar hier moet je wel heel alert mee zijn. Je moet zeker weten dat de auto daadwerkelijk ook gekeurd is en er niks stuk aan is. Dit is niet de meest veilige optie voor non-autokenners, maar wel mogelijk. Als je een online platform als deze in acht neemt, laat de auto dan voor het kopen bekijken door een betrouwbare autokenner.

 

Een les auto huren zolang u dat wilt

Doordat bij een specialist alles in eigen beheer wordt gedaan, kunt u een les auto huren zolang u dat wilt! Bij deze firma heeft u de keuze uit drie soorten lesauto’s die meteen te gebruiken zijn. Ze zijn altijd van gerenommeerde merken zoals Volkswagen, Peugeot of Renault, zo weet u dat u een goede kwaliteit les auto gaat huren. Als u weet welke les auto u wilt huren, kiest u een termijn. Dit is een dag, week of maand, maar kan gemakkelijk verlengd of ingekort worden in overleg. Profiteer van een bedrijf dat alle diensten in eigen beheer heeft.

In het weekend uw les auto huren of terugbrengen?

Bent u ook als ZZP’er aan de slag gegaan op het gebied van rijlessen? Dat houdt in dat zij zelf kunnen bepalen wanneer ze werken en wanneer ze dus leerlingen leren rijden. Dat betekent dat een bedrijf als De Vos Lesautoverhuur moet zorgen dat zij in het weekend ook bereikbaar zijn. Dat is bij de lesauto verhuur in Rotterdam ook zeer zeker het geval. Buiten dat ze van maandag tot en met vrijdag 24 uur per dag bereikbaar zijn, is het mogelijk voor u om de les auto die u wilt huren op zaterdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur terug te brengen. Door deze soepelheid in de regeltjes kunt u gemakkelijk uw lesauto een dagje langer of korter houden.

U zoekt een bedrijf waarbij u een les auto kunt huren?

Als u een les auto gaat huren, kiest u voor een specialist met een haal- en brengservice. Deze firma is gespecialiseerd in het leveren van lesauto’s aan instructeurs en rijscholen. Dit is uitermate handig wanneer er zich veel leerlingen aanmelden. Dat kan zomaar gebeuren in een tijd van het jaar wanneer veel mensen jarig zijn of na de eindexamens van de middelbare school. Door de soepele voorwaarden van de expert is het eenvoudig om uw lesauto wat langer te houden en later naar de verhuur in Rotterdam terug te brengen. Met de haal- en brengservice is het zelf zo dat wanneer u een vervangende lesauto nodig heeft dat deze naar u gebracht wordt tegen een kleine vergoeding. Kom dus snel een les auto huren!