Categoriearchief: Banen en opleidingen

Accounting Assistant

Een internationaal bedrijf in de verzekeringssector is vandaag op zoek naar een boekhoudkundig assistent om hun team in het centrum van Brussel te versterken. Dit is een vast contract en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke boekhouding.

Als boekhoudkundig assistent ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

Assisteer de statutaire boekhoudkundige manager bij het opstellen van de statutaire rekeningen voor de vennootschap (en haar bijkantoren indien nodig) en ben verantwoordelijk voor de distributie van onderdelen.

Houd boekhoudkundige gegevens bij van het toegewezen bedrijf om ervoor te zorgen dat alle balansafstemmingen op tijd worden voorbereid en dat problemen tijdig worden opgelost. Voorzie waar nodig input voor managementaccounts en productie van managementinformatie, en help waar nodig bij het budgetteren en voorspellen.

Ondersteun kwartaal- en jaarverslagen over Solvency Standard II en Belgium GAAP door rapporten te genereren en gegevens te verifiëren

Voer indien nodig het bedrijfsproces van facturen, onkosten en andere transacties uit om een ​​nauwkeurige boeking op GL te garanderen en het proces te controleren.

Contacten onderhouden met de belangrijkste belanghebbenden en assistentie verlenen bij het evaluatieproces van het bedrijf en de aangewezen activiteiten.

Voorzie indien nodig dekking voor andere leden van het boekhoudteam

Bied waar nodig assistentie bij projectwerk aan afdelingskwesties en ondersteun de ontwikkeling en implementatie van projecten voor optimalisatie van bedrijfsprocessen die voldoen aan het toepasselijke beleid.

Het ideale profiel voor een boekhoudkundig assistent:

 • Bachelor in de boekhouding
 • Er is minimaal 2 jaar boekhoudkundige ervaring in de verzekeringssector vereist
 • Uitstekende Engelse taalvaardigheid vereist
 • Proactief, flexibel en open

Onze aanbod:

 • Vast contract in een internationale omgeving
 • Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen

Ben jij ondernemend, flexibel, ruimdenkend en klaar om je te ontwikkelen in een internationale sfeer, dan is deze functie van Accounting Assistant iets voor jou!

https://www.vindazo.be/vacatures/accounting-assistant.html

Security Consultant

Ben jij gespecialiseerd in het implementeren van managementsystemen zoals ISO27001? Wilt u de kwaliteit van informatiebeveiliging verder helpen ontwikkelen? Daarna aan de slag als beveiligingsadviseur in de Randstad.

Wat ga je doen?

Als security consultant ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van managementsystemen voor onze klanten. Je kunt klanten helpen zodat ze zelfstandig de digitale omgeving kunnen aanpassen en eventueel verbeteringen kunnen aanbrengen.

Daarnaast bied je klanten ook ondersteuning op de volgende manieren:

 • -Beleid en overeenkomsten opstellen;
 • -Uitvoeren van interne audits;
 • -Voer een externe audit uit.

Wie ben je?

Als security consultant heb je minimaal 3 jaar ervaring met het implementeren van managementsystemen. Daarnaast heb je kennis van privacy en informatiebeveiliging en ben je bekend met ISO27001, ISO9001 en NEN7510.

Je kan ook:

 • -HBO of WO opleiding afgerond in de richting van bedrijfskunde of informatica;
 • -CISA-certificering of u bent bereid om op onze kosten een certificering te verkrijgen;
 • -Bekwaam in Nederlands en Engels.

Wat mag je verwachten?

Naast de uitdagingen waar ze als security consultants in informele en professionele teams voor staan, zorgen ze ook goed voor hun collega’s. Denk hierbij aan:

 • -Veel trainingen en opleidingen, zoals het behalen van CISA;
 • -Het jaarsalaris is niet hoger dan 5500 euro en je wordt ingedeeld op basis van kennis en kunde.
 • -Huur een auto;
 • -Laptop en telefoon;
 • -Collectief pensioen;
 • -25 vakanties, u kunt ervoor kiezen om extra vakanties bij te kopen;
 • -U kunt zelfstandig of thuis werken.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-in-de-regio.html

Werkvoorbereider Civiel

Wat jij gaat doen?

Ben jij een civieltechnische planner die uniek is onder aannemers? Ben je op zoek naar dynamisch werk in een mooi project? De volgende stappen in je carrière, ben jij de schakel tussen implementatie en projectmanagement? Bij Koen zijn we op zoek naar een gedreven werkvoorbereider.

Ben jij de kandidaat?

Ben je een Koen-werkvoorbereider, dan kom je van alles tegen. Dit mag ook, want hier vermijd je het niet. En je kiest niet zomaar voor koen! Jij behoort tot de elementen in een dynamische werkomgeving! Als werkvoorbereider van Koen krijg je een vast contract en krijg je een opleiding “on the job”. Je werkt voor één of meerdere opdrachtgevers en neemt deel aan ons ontwikkelplan. Taken en ontwikkelplannen worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Daarom hebben we in onze eerste ontmoeting vooral besproken; wat wil je leren? Wat is jouw visie?

Voor de werkvoorbereider van Koen is geen dag hetzelfde. We leren je om ervoor te zorgen dat je de juiste mensen op het juiste moment hebt. Net als de benodigde materialen. Daarnaast ben je natuurlijk verantwoordelijk voor de financiën, het plannen van activiteiten en het fungeren als informatiebron voor onze klanten, leveranciers en alle collega’s. Je brengt kennis en kunde naar onze klanten. Kortom, de werkvoorbereider van Koen staat centraal in uitdagende projecten in de civiele techniek. Aan het einde van ons ontwikkelingsplan doe je persoonlijke vaardigheden op en kun je verdere stappen zetten. Misschien als projectcoördinator, projectleider, of hand in hand met junioren en hen begeleiden naar jouw niveau. We noemen het een groeiversneller

Start je als werkvoorbereider bij Koen, dan kom je in verschillende werkomgevingen terecht. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en via langlopende contracten diverse projecten aan te gaan. Bij Koen word je een kundige werkvoorbereider! Kom jij ons team versterken?

Wat wij bieden?

Als werkvoorbereider dien je een MBO 4 en / of HBO opleiding civiele techniek te hebben afgerond. Misschien bent u al planner en wilt u meer! Ik ben blij te weten dat dit ontwikkelingsprogramma ook voor jou geschikt is om verder te leren. Bij koen kan dit op uw wensen worden afgestemd.

Voor de vacature planner zijn wij op zoek naar:

 • Enthousiaste mensen die enthousiast, sociaal bewust, accuraat kunnen werken en stressbestendig zijn, willen natuurlijk ook hun carrière als werkvoorbereider verbeteren.
 • Slimme mensen met persoonlijke ontwikkelingsbehoeften, ze willen alles leren over de inzet van vakbekwaam personeel, projectvoorbereiding en -coördinatie, kostenbeheersing, aankoop en inspectie, levering en lezing van technische tekeningen tijdens werk en studie.
 • Ervaren personeel met minimaal 3 jaar werkervaring kan zelfstandig kleine en middelgrote projecten van infrastructuur, wederopbouw of civiele techniek uitvoeren.
 • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en het totale maandinkomen is 2550 tot 4250 euro, 40 uur per week.

Waar jij gaat werken?

Dit is natuurlijk een uitgelezen kans om jezelf verder te ontwikkelen. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie zijn belangrijk voor Cohen.

Daarnaast krijg je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk aan een goed salaris, ontwikkelingsgarantie en een auto.

Een organisatie die deelneemt aan de samenleving kan u leiden. Bij Koen vinden we naast hard werken ook plezier hebben erg belangrijk. Regelmatig organiseren we interessante uitjes en kennislezingen

https://www.vindazo.nl/keywords/werkvoorbereider.html