Categoriearchief: Beauty en verzorging

Een verrassend mooie collectie trouwringen

Aparte trouwringen die je nergens anders ziet. Of een klassieke, subtiele ring zonder poespas. Je vindt ze bij Bijzondere Trouwringen. Heel speciaal zijn vierkante trouwringen in geelgoud. Ondanks de hippe, rechte hoeken draagt de ring heerlijk. De binnenkant is namelijk voorzien van een zogenoemde comfort fit afwerking.

Een andere eyecatcher is de Cascata: een roodgouden ring met 8 briljanten. Deze trouwring heeft golvende banen die een beetje doen denken aan zacht stromend water. De briljanten zijn tussen deze lijnen geplaatst. Ze schitteren prachtig in contrast met het roodgoud. De Cascata is er ook in bicolor varianten. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor banen van witgoud afgewisseld met banen in roodgoud.

Nu kan het ook zo zijn dat je een heel eigen ontwerp in gedachten of zelfs al op papier hebt. Edelsmid Hildardjan van Bijzondere Trouwringen is daar oprecht nieuwsgierig naar. Bij deze ben je dan ook uitgenodigd langs te komen in de edel smederij in Veenhuizen.

Platina ring, uniek design

Platina trouwringen zijn de afgelopen decennia steeds populairder geworden. Platina is dan ook het witste en meest duurzame edelmetaal dat er bestaat. Het is oersterk. Je zult merken dat er op deze ringen geen / nauwelijks krasjes ontstaan. Voor een extra accent kan de edelsmid een of meerdere diamanten of briljanten op de damesring plaatsen. Op de site zie je hier een paar voorbeelden van. Platina ringen zijn niet goedkoop en daar zijn een aantal redenen voor:

· platina heeft een hoog soortelijk gewicht, het is een zwaar materiaal;

· de huidige marktprijs van zuiver platina ligt hoog;

· platina is hard en daardoor niet zo makkelijk te bewerken; er zijn heel wat uurtjes in de edel smederij voor nodig om deze ringen te maken.

Je kunt ook kiezen voor een trouwring van palladium. Dit edelmetaal is ook zilverwit van kleur en is verwant aan platina. Het is echter veel lichter in gewicht en daardoor goedkoper. Er zijn glanzende, gepolijste modellen en fijn gematteerde ringen. Ook palladium ringen kunnen worden voorzien van een briljant of diamant.

Voor meer info : https://www.bijzonderetrouwringen.nl

De lippenstift die hele nacht blijft zitten

Zoenen? Ga ervoor! Eten, drinken? Alsjeblieft! Je neus snuiten? Moet kunnen! We vertellen je hoe lipstick niet zo snel vervaagd, maar de hele nacht blijft zitten.

Kleur, blijf bij mij!

Een half uur geleden lippenstift opgedaan en nu al onzichtbaar? We begrijpen elkaar. Een pijnlijke ervaring. Veel lippenstiften beloven langdurige eigenschappen, maar helaas is dat vaak niet zo.

Kussen en maaltijden zijn natuurlijk een hardheidstest voor lipsticks.

Toch verwachten we dat er ondanks de alledaagse vanzelfsprekendheden toch nog iets van de pracht en praal overblijft. Met onze make-up trucs zal je lippenstift perfect worden aangebracht en de rest van de avond behouden blijven.

1. Het is het oppervlak dat het verschil maakt

Belangrijk is het oppervlak waarop de lippenstift wordt aangebracht: de zeer gevoelige, licht droge huid van de lippen. Het moet goed gehydrateerd worden voor het aanbrengen van make-up en vrij zijn van dode huidcellen.

Daarom: peel eerst de lippen (je kunt de peeling ook zelf maken met koffiepoeder of bruine suiker en een paar druppels kokos- of olijfolie), daarna hydrateren (bijvoorbeeld met een lippencrème die ureum bevat).

Zorg ervoor dat je lippenverzorging geen minerale oliën bevat, ze worden ervan verdacht schadelijk te zijn voor de gezondheid. Een honingmasker is ook geweldig tegen gebarsten lippen. Breng gewoon honing op de lippen aan en laat het vijf minuten inwerken.

2. Een basis te creëren

Voordat je de kleur aanbrengt, druk je eerst de lippen op een papieren zakdoek, zodat er geen make-up resten van de verzorging meer op de lippen blijven liggen.

Als je wilt, kun je nu een beetje foundation of concealer op de lippen aanbrengen, zodat de kleur zich op een gladder oppervlak hecht. Sommige fabrikanten hebben zelfs een extra primer product voor deze stap. Bovendien helpt deze basis om de kleur goed te laten glanzen.

Drie. Wat blijft er nog over? Glanzend of mat?

De lippenstiften met de toevoeging Long Lasting gaan eigenlijk het langst mee, ze zijn voorzien van de meeste kleurpigmenten en hebben vaak een matte textuur.

Voor het aanbrengen omrand je met een lippenstift van dezelfde kleur of kies voor een kleurloze lippenstift. Dus geen enkele kleur kan over de randen van de lippenstift ‘uitlopen’. Voor maximale duurzaamheid kun je, net als de profs, ook de lippenstift met een penseel aanbrengen, zodat je zelfs de diepste lipplooi met kleur bereikt.

Open je mond en druk opnieuw op een papieren handdoek. Stof wat los poeder op de lippen met een borstel. Breng de verf vervolgens voorzichtig opnieuw aan met de kwast. Sommige lippenstiften hebben ook geïntegreerde applicators voor toepassing. Helaas gaan lipsticks met glans en crème niet zo lang mee als matte lipsticks.

Desalniettemin: Als je extreem droge lippen hebt, is het goed om romige texturen mee te nemen. Anders zal de huid op de lippen op een gegeven moment ruw en droog aanvoelen.

Voor meer info : https://www.prettyme.be/categorie/lipstick/

Producten van Attitude, Biacre, Paul Mitchell en Roverhair bij de kapper in Breda

Gaat u naar de kapper in Breda, dan wilt u natuurlijk wel dat uw haar met voldoende zorg wordt behandeld. Uitstekende producten horen daar echt bij. Bij de kapper Hair & Looks in Breda is dit dan ook het geval, want hier staat men voor kwaliteit. Alle haarproducten worden zorgvuldig uitgekozen, omdat men het beste wilt voor haar klanten. Bij deze kapsalon in Breda wordt onder andere gewerkt met merken als Attitude, Biacre, Paul Mitchell en Roverhair. Wilt u thuis uw kapsel perfect kunnen verzorgen en stylen met professionele haarproducten? Dan kunt u de haarproducten online bestellen of bij de kapper in Breda kopen. Zo lijkt het alsof u iedere dag langs bent geweest bij de kapsalon in Breda.  

Profiteer bij kapsalon in Breda van de voordelen van een kappersabonnement

Hair & Looks is dé kapper in Breda. Hier wilt u het liefst elke week naartoe! Natuurlijk is dat erg duur, maar daarvoor is een oplossing bedacht. Zou het niet ideaal zijn dat u tegen een vast tarief onbeperkt naar de kapper zou kunnen? Bij de kapsalon Hair & Looks in Breda is dit mogelijk. Hier worden namelijk diverse kappersabonnementen voor zowel dames als heren aangeboden. U profiteert maandelijks van een onbeperkt aantal knip- en kleurbehandelingen, maar dat is zeker niet het enige. Zo zijn er voor abonnementshouders speciale acties en ontvangt u extra voordeel op behandelingen. Bovendien maken wassen en drogen ook onderdeel uit van het abonnement en krijgt u de eerste behandeling gratis. Wie wil er nu niet onbeperkt naar de kapper in Breda?

Haarproducten online verkrijgbaar in webshop van kapsalon in Breda

Heeft u een bruiloft? Een jubileum? Een bijzonder evenement? Een goede kapper in Breda kan u er fantastisch uit laten zien. Het is echter begrijpelijk dat u thuis net zo’n mooi kapsel wilt realiseren als een ervaren kapper doet. Bij de kapsalon Hair & Looks in Breda is dit mogelijk. Hier kunt u namelijk kwaliteitsproducten, die gebruikt worden in deze kapsalon, eenvoudig in de webshop bestellen. Zo zorgt u ervoor dat u thuis uw haar perfect kunt stylen en verzorgen. Zo lijkt het alsof u iedere dag een bezoek heeft gebracht aan de kapsalon in Breda. In de online winkel vindt u haarproducten van topmerken als Biacre en Attitude.

Voor meer info :

Botox voor verschillende doeleinden

Veel mensen zijn bekend met de stof botox. Botox wordt vaak gebruikt voor cosmetische ingrepen zoals het wegwerken van rimpels in het gezicht. Veel mensen weten niet dat botox eigenlijk een merknaam is van de werkende stof. Die stof is een natuurlijk eiwit en heet botulinetoxine. De bacterie clostridium Botulinum zorgt voor de productie van dit natuurlijke eiwit. Deze stof wordt al gebruikt sinds 1973 en word ingezet voor cosmetische doeleinden en ook voor neurologische aandoeningen zoals migraine. Ook wordt het gebruikt tegen overmatig zweten. Het is dus best wel een erg handige stof die voor veel dingen gebruikt kan worden. De meesten mensen zijn alleen bekend met de stof om rimpels weg te werken en daar wordt het ook het meeste voor gebruikt. Niemand wilt oud worden en niemand wilt er oud zien en daarom willen ze hun rimpels maar al te graag wegwerken. Botox voorhoofd wordt vaak gebruikt om die fronsrimpels in je voorhoofd op te spuiten. Het lelijke aan botox is dat je hoofd dan niet meer goed meebeweegt waardoor je altijd ziet dat iemand botox heeft gebruikt en dat is wel zonde. Zoals ik hierboven al zei word botox niet alleen maar voor het uiterlijk gebruikt maar ook voor andere doeleinden zoals zweten. Hoe kan botox ervoor zorgen dat iemand minder zweet zal je je misschien afvragen. Dat komt omdat botox de werking van de zenuwen tegengaat die normaal de zweetklieren prikkelen. Doordat de zweetklieren niet meer geprikkeld worden ga je dus ook niet meer zweten. Als je dus altijd last hebt van overmatig zweten en stink oksels dan is dit de ideale oplossing. Ik bedoel niemand wilt toch van die natte plekken op zijn shirt hebben, het is logisch dat mensen zich hiervoor schamen en het ruikt ook vies. Botox oksels werken helaas niet voor het hele leven, want de stof gaat steeds minder werken helaas.

Voor meer info : http://www.faceland.nl

Probeer gratis uw nieuwe kassa voor schoonheidssalon

Soms kan het nogal tegenvallen om meteen overstag te gaan bij de aankoop van een specifiek product. Het is dan ideaal dat u voor een bepaalde tijd een kassa kan uittesten. U kunt natuurlijk veel informatie verzamelen over de kassa voor de schoonheidssalon en advies vragen aan deskundigen. Toch weet u pas of het kassasysteem bij u en uw schoonheidssalon past als u het eenmaal probeert. Gelukkig bieden sommige leveranciers de mogelijkheid aan om eerst een systeem gratis uit te proberen, bijvoorbeeld voor een maand. U leert het dan gebruiken en komt er snel achter of het u wel of niet bevalt. U kunt tijdens de testperiode altijd support aanvragen als u bepaalde functies van de kassa voor uw schoonheidssalon niet snapt.

Kassa voor schoonheidssalon, zonnestudio en kapsalon

Wanneer u op zoek bent naar het nieuwste op het gebied van kassasystemen moet u eens aankloppen bij de diensten van een deskundige leverancier. Vaak lijken al deze kassa’s op elkaar, toch is dat niet het geval. Sommige systemen zijn speciaal ontwikkeld voor een bepaalde branche. Zo bestaat er een kassasysteem voor een schoonheidssalon, zonnestudio of kapsalon. Met dit kassasysteem kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk cadeaubonnen en coupcodes worden uitgegeven en verzilverd en is het gemakkelijk om abonnementen te herkennen en verwerken. Daarnaast kan deze kassa voor een schoonheidssalon ook gemakkelijk worden gekoppeld met bijvoorbeeld de agenda of een administratiepakket. Ook kunnen speciale modules worden toegevoegd. Zo kan een schoonheidssalon informatie achterlaten over het gezicht of lichaam van de klant. Een kapper kan daarentegen weer analyses van hoofd en huid maken en kleurenkaarten genereren. De module voor de zonnestudio geeft dan weer inzicht in allerlei informatie over de verschillende zonnebanken. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit kassasysteem voor de schoonheidssalon, zonnestudio en kapsalon.

Kassasysteem, administratiepakket, marketingtool en agenda voor schoonheidssalon in één

U zoekt een kassa met moderne software voor uw schoonheidssalon, dan gaat u natuurlijk overstag bij een specialist die weet waar ze mee bezig zijn. Zo zult u bijvoorbeeld een agenda, marketingtool, administratiepakket en kassasysteem voor een schoonheidssalon nodig hebben om ervoor te zorgen dat u al uw zaken op orde heeft. U hoeft deze systemen niet afzonderlijk aan te schaffen. Er bestaat een all-in-one softwarepakket dat bestaat uit een administratiepakket, marketingtool, agenda en kassa voor uw schoonheidssalon. Zo kunt u alle zaken omtrent betalen, administratie en afspraken gemakkelijk regelen. Daarnaast kunt u altijd nog modules toevoegen, bijvoorbeeld voor een schoonheidssalon, maar ook voor een kapsalon. Deze software met onder andere een kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt u veel gemak.

Voor meer info :

Huidverjonging door een QMS behandeling met producten van QMS medicosmetics

Wanneer u een beauty- of huidbehandeling laat uitvoeren, kies dan eens voor een QMS behandeling met de producten van QMS medicosmetics. Het is slim om dit wel te laten doen bij een professionele beautysalon. Uw huid kan namelijk heel heftig reageren op bepaalde stoffen. Een professional weet daarmee om te gaan. Het gaat namelijk wel om uw lichaam! Bij een professionele beautysalon werken uitsluitend gediplomeerde medewerkers die verstand hebben van hun vakgebied. Ook werken zij bij elke behandeling alleen met de beste producten, zoals producten van QMS medicosmetics. Welke behandeling is goed voor uw huid? En welke behandeling kan uw huid aan? De professional kan het u exact vertellen.

QMS medicosmetics: revolutionaire producten

Op zoek naar een revolutionair product, waarbij u verzekerd bent van uitstekende kwaliteit? Maak dan eens kennis met de producten van QMS medicosmetics. Met een QMS behandeling wordt huidverbetering en huidverjonging mogelijk gemaakt. Maar hoe kan dat precies? QMS medicosmetics werkt met exclusieve collageenproducten, die het aanvullen van het eigen collageen in de huid stimuleren. Omdat deze revolutionaire producten 82% actieve werkstoffen bevatten die de basis leggen voor huidverbetering en huidverjonging, zijn zichtbare resultaten het gevolg. Wilt u ook genieten van een mooie en stralende huid? Voor een QMS behandeling gaat u gewoon even langs bij de professionele beautysalon!

Huidverzorging en huidverjonging mogelijk met QMS medicosmetics

Niet iedereen heeft er last van, maar u misschien wel: huidveroudering. Om dit tegen te gaan, kunt u een huidverjongende behandeling laten uitvoeren. Schakel dan altijd een professional in, zoals een professionele en deskundige beautysalon. Daar kunt u vaak kiezen uit verschillende behandelingen voor de verzorging van uw huid. Bent u specifiek op zoek naar een huidverjongende behandeling met zichtbaar resultaat, dan is de QMS behandeling met producten van QMS medicosmetics wellicht iets voor u. QMS medicosmetics werkt met collageen, wat ervoor zorgt dat het eigen collageen van de huid wordt aangevuld. Met een QMS behandeling boekt u direct resultaat!

Voor meer info :

Laat uw huid behandelen in een schoonheidssalon

Voor de behandeling van huidproblemen bent u in een schoonheidssalon aan het juiste adres. Of u nu een droge of vette huid heeft, de schoonheidsspecialist helpt. Ook zijn er veel mensen die last hebben van puistjes, mee-eters of andere onzuiverheden. Er zijn natuurlijk verschillende middeltjes te koop bij de drogist, maar om deze huidproblemen definitief en effectief aan te pakken, kunt u het beste naar de schoonheidssalon gaan. Daar wordt vaak eerst geanalyseerd wat de huidproblemen zijn, en waar de oorzaak ligt. De oorzaak kan namelijk vaak liggen aan uw levensstijl. De schoonheidsspecialiste geeft u vaak advies over het verbeteren van uw levensstijl, waardoor uw huidproblemen ook zullen verminderen. Daarna begint de juiste behandeling voor uw huidprobleem en heeft u binnen enkele weken weer een stralende huid!

Het effect van de behandeling in de schoonheidssalon versterken

Huidbehandelingen kunt u laten uitvoeren in een schoonheidssalon in omgeving Terneuzen, Middelburg of Goes. Achteraf verzorgt u uw huid met de juiste producten om een mooie huid te behouden. U kunt natuurlijk nar de drogist gaan voor bepaalde middeltjes, maar het is net zo slim om dezelfde producten als in de schoonheidssalon te gebruiken. Dan kunt u het effect van de behandeling in de schoonheidssalon versterken, en er dagelijks zo stralend uitzien alsof u net van de schoonheidssalon afkomt. Kies dan ook voor speciale make-up die ook in de schoonheidssalon gebruikt wordt. Deze make-up is goed voor uw huid en zorgt ervoor dat u er prachtig uitziet.

Rimpels laten verwijderen in de schoonheidssalon

Ouder worden doen we allemaal. En daar horen ook rimpels bij. Veel vrouwen, maar ook zeker mannen, vinden deze rimpels niet mooi en willen er graag vanaf komen. Het is echter erg lastig om rimpels volledig te laten verwijderen. Als u naar de schoonheidssalon gaat, kan dit echter zeker wel gebeuren. Zelfs diepe rimpels kunnen verwijderd worden. Allereerst wordt uw huid onderzocht; elke huid is immers anders. Zo worden vocht, pigment, elasticiteit en talg gemeten en wordt er een plan van aanpak opgesteld. Met de nieuwste technieken worden rimpels zichtbaar verminderd en sommige rimpels zelfs verwijderd. Zo ziet u er weer jaren jonger uit.

Voor meer info :

De overgang en gevolgen

Sommige vrouwen in de overgang kunnen er wel eens last van krijgen. Als het voorkomt dat tijdens de overgang de oestrogeenhoeveelheid verandert, dan is het belangrijk dat de doorbloeding van de kleine bloedvaatjes van het lichaam wordt gestimuleerd. Is dit niet het geval, dan kan het gevolgen hebben voor de conditie van het haar. Als dit niet gestimuleerd wordt, dan bestaat er de mogelijkheid dat het haar dun en slap wordt. Om dit tegen te gaan kun je in deze periode de hoofdhuid masseren om de doorstroming te ondersteunen. Mocht het wel zo zijn dat er veel haarverlies optreedt, of dat er tijdens het kammen van de haren hele bossen haar meekomen, dan is het aan te raden om dit te behandelen. Haarverlies behandeling kan ingezet worden om de vermoeide haargroei tegen te gaan en ervoor te zorgen dat de haren weer de stevigheid terugkrijgen die het hoort te hebben. Er wordt tijdens de uitvoering van de behandeling door middel van een dunne naald hyaluronzuur in de hoofdhuid gespoten. Dit heeft als werking dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert wordt, wat als resultaat kan hebben dat de haren die zich nog wel op het hoofd bevinden, dikker en steviger worden en langer zullen blijven zitten. Een kwaaltje die ook wel eens voorkomt in de periode dat de overgang plaatsvindt zijn Ouder uitziende ogen. De fijne rimpels die aanwezig zijn onder de ogen en de donkere kringen kunnen voor een vermoeide blik zorgen. De behandeling hiertegen bestaat uit een filler die er voor kan zorgen dat de ogen weer frissere oogcontouren krijgen. Na de behandeling kan het wel gebeuren dat er blauwe plekjes ontstaan op de plek waar de injectie is gegeven. De vloeistof is ook goed zichtbaar onder de huid en de mogelijkheid bestaat zelfs dat je deze 2 tot 3 dagen na de behandeling nog kan zien zitten onder de huid.

Voor meer info : http://www.clinic63.nl/

De manier van de psycholoog

Iets waar veel mensen zich voor schamen is een behandeling bij de psycholoog. Er ligt nog een heus taboe op, terwijl dit helemaal niet nodig is. Een psycholoog is eigenlijk net zo gewoon als naar de dokter gaan. Sommige mensen hebben er baat bij om met iemand te kunnen praten die precies weet hoe ze ermee om moeten gaan. Vaak kunnen ze met verschillende technieken een hoop bij je naar boven halen en dit kan er dan voor zorgen dat je je uiteindelijk toch een stuk beter voelt. Zo kun je bij de dichtst bij zijnde psychologie Nootdorp snel terecht.

De manieren die vaak worden toegepast bij psychologie hebben te maken met de manieren waarop de psychologen je benaderen. Vaak begint het met het geven van kennis. Met de behulp van kennis kun je je het een en ’t ander realiseren over hoe de processen een beetje in elkaar steken. Daarnaast helpen ze je met perspectief. Als je alles vanuit een ander perspectief ziet dan kun je ook al een heel eind verder komen en kun je het op een andere manier kijken dan hoe je er normaal naar kijkt. Ook kunnen ze je mogelijkheden bieden, want als je vaak met een psychologisch probleem te kampen hebt dan zie je vaak zelf de mogelijkheden niet meer. Als laatste kunnen ze je confronteren met bepaalde aspecten die ervoor zorgen dat je je zo beroerd voelt. Een confrontatie is niet altijd even leuk, maar kan toch een heel hoop helpen en kan je dingen laten zien waarvan je er zelf helemaal overheen kijkt.

Een psycholoog is er om je te helpen en daar hoef je je niet voor te schamen. Als je je echt niet meer goed voelt dan kan een psycholoog Ypenburg je zonder enige moeite vaak al een heel eind op weg helpen.

Voor meer info : http://www.psychologiepraktijkjonkman.nl/

Hoge bloeddruk

Bloeddruk is de kracht en snelheid waarmee je hart het bloed door je lichaam pompt. Het is dan ook zo dat als de druk te hoog wordt de kans op veel verschillende complicaties zoals hart en vaat ziekten verhoogd wordt. Zo zorgt een te hoge druk van je bloed voor beschadiging van je slagaders, daardoor verkalken de aderen. Verkalkte aderen zorgen er weer voor dat de bloedvaten minder elastisch worden waardoor de druk op de aderen alleen maar toeneemt. Het is dus een soort neerwaartse spiraal. De waarde van je bloeddruk is niet constant, na een inspanning zal deze bijvoorbeeld hoger zijn dan wanneer je aan het slapen bent. Je hoeft dus niet te schrikken als je eenmalig een hoge bloeddruk meet, maar als de waarden constant hoog zijn is het aan te raden om bijvoorbeeld eens natuurlijke bloeddrukverlagers te gebruiken.

Een aantal oorzaken van hoge bloeddruk zijn onder andere: roken, hoog cholesterol, diabetes, overgewicht, langdurige stress, erfelijkheid, nierontsteking of het overmatig gebruik van alcohol. De symptomen van een hoge bloeddruk zullen in het begin niet merkbaar zijn. Meestal pas als het te laat is merkbaar door bijvoorbeeld schade aan de organen of bloedvaten. Als de bloeddruk extreem hoog is zullen er wel symptomen zijn zoals hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid.

Een te hoge bloeddruk is gelukkig goed te behandelen, de gedane schade is moeilijker te verhelpen, maar het aanpassen van je levensstijl kan nooit kwaad. Probeer bijvoorbeeld eens te stoppen met roken en gezond te eten. Minder zout in je dieet en afvallen zijn ook goede manieren om een hoge bloeddruk te voorkomen. Het is aan te raden om 30 minuten per dag te bewegen en men moet leren omgaan met spanning en stress.

Ook kan een hoge bloeddruk worden voorkomen door gebruik te maken van voedingssupplementen. Heel moeilijk hoeft het niet te zijn om deze supplementen te bestellen, zo kan je gemakkelijk voedingssupplementen online bestellen.

Voor meer info : http://www.oligo-pharma.nl/