Bij dit spannende bedrijfsuitje heb je niet eens door dat je aan teambuilding werkt

Het hoofddoel van een bedrijfsuitje is natuurlijk nog altijd dat het gezellig is. Ook is het vaak gunstig om tijdens een bedrijfsuitje aan teambuilding te werken. Dit werkt alleen maar als alle deelnemers worden betrokken bij de activiteit, anders is het lastig om aan teambuilding te werken. Ook is het moeilijk om aan teambuilding te werken als iedereen weet dat dit het doel is. Het is het beste om iedereen helemaal mee te laten zwepen door het spannende verhaal en de activiteiten waarbij goed moet worden samengewerkt. Zo werken de deelnemers onbewust aan een betere onderlinge band. Onbewust aan de teambuilding werken tijdens een spannend bedrijfsuitje is de beste oplossing! 

Een spannend bedrijfsuitje is overal in Nederland te organiseren

Is je bedrijf gevestigd in een klein dorp waar weinig te beleven valt? Dit hoeft zeker niet in de weg te staan bij het organiseren van een spannend bedrijfsuitje. Klein dorp of grote stad, je kunt het overal naar je zin hebben. De uitjes van Neverrest kunnen namelijk door heel Nederland georganiseerd worden. Is er bij jou in de buurt bijvoorbeeld een café dat graag bezocht wordt door je collega’s? Dan kun je het spannende bedrijfsuitje daar laten beginnen en eindigen; dat geeft een extra leuk effect. Zo kan iedereen volop genieten en hoeven ze ook niet ver te kijken. Ze kunnen zich volledig focussen op de activiteit, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding!

Een bedrijfsuitje waarbij realiteit en fictie door elkaar heen lopen

Wat is het belangrijkste bij het organiseren van een bedrijfsuitje? Gezelligheid natuurlijk! Dankzij The Game van Neverrest kun je deze gezelligheid combineren met spanning en teambuilding. Hierin komen nog veel meer aspecten terug. Namelijk een verrassende mix van verbazing, ambitieuze uitdaging en zelfs een snufje paranoia. Tijdens The Game lopen realiteit en fictie dwars door elkaar heen, en dat is wat het zo spannend maakt. De groep voelt dat ze in de gaten gehouden worden… Maar door wie? En waarom? Tijdens interactieve activiteiten zal het mysterie ontrafeld worden. Hoe beter de teams samenwerken, hoe beter de activiteiten verlopen. En dat is natuurlijk alleen maar goed voor de teambuilding.

Voor meer info :