Bij het ontwerpen van een spiltrap staat kwaliteit voorop

Er zijn verschillende redenen waarom bij een spiltrap belangrijk is om goed te letten op de kwaliteit. Zo zorgt een kwalitatieve spiltrap voor betere veiligheid en draagt het tegelijkertijd bij aan een langere levensduur van de trap. Kiest u voor een spiltrap in uw bedrijfspand? Of gaat u liever voor een design spiltrap in uw nieuwe huis? Wat u ook kiest, met een spiltrap van Hoscon Trappen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Onze flexibele organisatie heeft de kennis en kunde in huis om trappen van elke gewenste afmeting te ontwerpen en installeren., waardoor geen enkele uitdaging te groot is. Elke trap die wij leveren beschikt over een CE-markering. Dat wil zeggen dat onze trappen voldoen aan de door de Europese Economische Ruimte gestelde eisen. Zo bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve spiltrap.

Een spiltrap van hout, glas of rvs? Het kan bij de specialist in trappen!

Voor diverse toepassingen kunt u een spiltrap kopen bij Hoscon Trappen. Ga bijvoorbeeld voor een houten spiltrap in uw nieuwbouwhuis. Of wat dacht u van een glazen spiltrap voor uw hotel? Alle trappen worden op maat gemaakt, van de beste materialen. Kies bijvoorbeeld voor hoogwaardig hout, sterk rvs of stijlvol glas. Ook een combinatie van deze kwalitatieve materialen zijn mogelijk om een spiltrap te creëren die voldoet aan al uw wensen. De specialist heeft kennis van alles wat er speelt op het gebied van wet- en regelgeving om uw trap niet alleen stijlvol, maar ook veilig te maken. Zo kunt u optimaal en zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe spiltrap.

Maak uw spiltrap af met een traphek

Als u een spiltrap gaat kopen, moet u ook meteen een traphek kopen. Juist voor deze trap zijn traphekken namelijk van groot belang. Dat komt doordat de spiltrap vaak erg stijl is en dus gevaarlijk. Daarom is het handig als u zich goed kunt vasthouden. Hoscon Trappen levert kwalitatieve traphekken op maat die volledig aansluiten bij het ontwerp van uw huidige spiltrap of u laat deze ontwerpen in combinatie met een nieuwe spiltrap. Een traphek geeft uw spiltrap karakter. Zo kunt u kiezen voor verschillende materialen voor de afwerking van het traphek. Kies bijvoorbeeld voor glas, hout of rvs. Wat u ook kiest, bij Hoscon Trappen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit.