Comfortabele bedden kopen bij Sleep Studio

Een ontspannen nachtrust is erg belangrijk voor uw gezondheid. Het is daarom belangrijk te investeren in een comfortabel bed en een goed matras. Bij Sleep Studio bent u aan het juiste adres voor hoogwaardig slaapcomfort en ruimtebesparende bedden. Deze bedden zijn perfect voor kamers, kleine appartementen of studio’s. Zo combineren bedkasten een comfortabel bed met een stijlvolle kast, waardoor u een hoop ruimte kunt besparen. Overdag een mooie kast, ’s avonds even uitklappen en op weg naar dromenland!

Waarom kiezen voor Sleep Studio?

Sleep Studio biedt een ruim assortiment aan ruimtebesparende slaapmeubels aan. Zo zit u bij ons goed voor bedkasten, slaapbanken en boxsprings van hoge kwaliteit. Koop uw bed bij ons en geniet van verschillende voordelen, waaronder:

  • Hoge kwaliteit meubels tegen scherpe prijzen;
  • Een breed assortiment;
  • 2 jaar garantie op uw aankoop;
  • Gratis levering overal in Nederland en België;
  • Zeer goede service en nazorg;
  • Een showroom in Leiderdorp die 7 dagen per week geopend is;
  • Klantgerichte medewerkers en experts die u graag adviseren;

Over Sleep Studio

Sleep Studio is een speciaalzaak waar u terecht kunt voor slaapbanken, boxsprings, matrassen, bedkasten en andere ruimtebesparend slaapcomfort. We beschikken over een grote showroom in Leiderdorp met zorgvuldig geselecteerde slaapmeubelen. Kom gerust eens langs om het aanbod te bekijken! Graag adviseren we u onder het genot van een kop koffie of thee over onze verschillende mogelijkheden en een optimaal slaapcomfort.

Bezoek onze showroom in Leiderdorp!

Op zoek naar een comfortabel bed, boxspring of bedkast? Koop deze bij Sleep Studio! Bekijk gerust eens het assortiment op onze website, of kom langs bij onze showroom. Deze is 7 dagen per week geopend en gevestigd aan het Meubelplein 15, 2352 EX in Leiderdorp.

Voor meer info : https://www.sleepstudio.nl/