De mooiste muziek voor een onvergetelijke huwelijksceremonie

Niets is meer betoverend dan het aangaan van de ultieme verbintenis. Jullie hebben besloten om het huwelijksbootje in te stappen en op deze bijzondere dag de liefde te vieren. Uw trouwdag moet onvergetelijk zijn – van het uitkiezen van een sprookjesachtige jurk tot aan het aansnijden van de taart. Jullie eerste dans zal plaatsvinden om de avond te openen. Een passend nummer hiervoor uitzoeken is niet zomaar iets. De openingsdans moet bij jullie passen en daarom is het belangrijk om hier de juiste keuze voor de huwelijksmuziek te maken. Het is een sfeerbepalend element om de feeststemming op gang te krijgen én te houden. Voor een hoogstaand stukje huwelijksmuziek met harmonieus geluid boekt u Duo Celliano. Zij spelen voor u live muziek, geheel naar wens. Geef hiermee nét dat beetje extra aan deze onvergetelijke dag.

 

Een onevenaarbaar harmonieus geluid

Of u nu prachtige muziek wilt tijdens de huwelijksceremonie of gedurende het feest: Duo Celliano verzorgt met liefde uw muziek. Zij brengen leven in de brouwerij en zorgen voor aangename achtergrondmuziek wanneer u dat wenst. Er wordt een passend repertoire aangeboden, waarbij u natuurlijk leidend bent in de keuzes. Zo hebben deze muzikanten een zeer diverse lijst samengesteld van veelgevraagde nummers. Deze nummers spelen de pianist en de celliste samen, waardoor er een weerzinwekkend harmonieus geluid ontstaat. Naast de standaard nummers uit het repertoire, biedt het uiterst muzikale duo u ook de mogelijkheid om een verzoeknummer aan te vragen. Deze muziek voor de huwelijksceremonie wordt dan speciaal voor u ingestudeerd!

 

Geef uw wensen aan en creëer de stemming die u wenst

Deze fantastische muzikanten helpen u graag om uw trouwdag helemaal onvergetelijk te maken. Door u te laten beslissen over de nummers die er gespeeld worden, heeft u zelf de gewenste stemming in handen. Maak voor een bespreking  over de gewenste muziek tijdens de huwelijksceremonie een (gratis) kennismakingsgesprek. Uiteraard wordt de mogelijkheid aangeboden om dan een aantal demo’s te beluisteren.

https://www.duocelliano.nl