URL Koning
Image default
Woning en Tuin

Deze specialist maakt voor u een wandkast op maat

Als u graag uw huis inricht met meubels die passen binnen het perfecte plaatje van uw woning, kunt u deze het beste op maat laten maken. Zo kloppen de afmetingen en de gebruikte materialen altijd exact! Wat dacht u dan ook van een wandkast op maat? Een dergelijke kast is uitstekend geschikt voor het opbergen van servies, het ten toon stellen van uw verzameling of om uw televisie in te zetten. Ongeacht waar u uw wandkast voor wilt gebruiken, JongWonen Kastsystemen maakt deze perfect voor u op maat!

Een meubelmaker voor het beste maatwerk

Kies JongWonen Kastsystemen als uw maatwerkspecialist. Zij bieden hun kasten te koop aan in hun ruime winkel van ruim 1000 m² in de buurt van Breda. U kunt hier alvast inspiratie komen opdoen voor uw wandkast op maat! Zij kunnen u voorzien van badkamerkasten, deursystemen, kantoorkasten, garderobes, woonkamerkasten, bijkeukenkasten, keukenrenovatie, schoenenkasten en slaapkamerkasten. Keus te over dus! Een wandkast op maat van JongWonen Kastsystemen is innovatief, kwalitatief en altijd prachtig uitgevoerd. Zo kunt u er van op aan dat de kasten die u koopt van uitstekende kwaliteit zijn – een kwaliteit die nog vele jaren lang mee zal gaan. U kunt kiezen uit hun verschillende collecties van vooraanstaande merken, waaronder:

  • Clei
  • Ubica
  • Winia
  • D-Tec
  • Homes
  • Wiemann
  • Arredokit
  • Battistella

Een persoonlijk kennismakingsgesprek

Al besloten hoe u uw wandkast op maat eruit wilt laten zien? Wellicht wilt u eerst deskundig advies inwinnen. Dat kan met een persoonlijk kennismakingsgesprek bij JongWonen Kastsystemen! Zij zullen aan de hand van uw wensen een 3D-ontwerp creëren. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld en weet u zeker dat u met hen op een lijn zit. Heeft u interesse in een 3D-ontwerp inclusief een heldere offerte voor uw wandkast op maat? Het is verstandig om van tevoren een afspraak te maken zodat zij u in alle rust kunnen ontvangen. U maakt eenvoudig een afspraak voor de gratis inmeet- en adviesservice; vul direct het online formulier in. Als u dit liever heeft kunt u natuurlijk ook gewoon langskomen bij hun winkel aan de Haagdijk te Breda. Zij helpen u dan graag op weg!

https://kasten.nl/