URL Koning
Image default
Auto

Dit dient u te weten bij het auto invoeren

Bent u opzoek naar een prachtige gebruikte wagen? In andere landen vindt u dezelfde auto voor een lagere prijs. Velen gaan voor importeren uit Duitsland &Belgie, waar veel mooie autos te koop staan. Hoeveel centen scheelt het precies? Hoeveel euro’s komen er nog bij? En hoe gaat een car invoeren in zijn werk? Dat zullen we toelichten.

Auto vanuit Duitsland?

  • Totaal meer als 30% voordeliger als in Nederland
  • Veel goedkope gebrukte auto’s.
  • Veelal prachtige uitvoeringen.
  • Bruikbaar advies bij de keuze van een voertuig.
  • Nul zorgen over het gehele import traject.
  • Uw wagen binnen 2 weken thuis.

Hoezo een voertuig importeren?

Veel bevolking kiezen voor importeren omdat ze gaarne een prachtige wagen besturen. Maar werkelijk is een car invoeren de inspanning waard voor een ieder die poen wil bezuinigen. Kijk onder andere eens rond op een site in Duitsland voor occasions. Het aanbod is daar een stuk groter en u komt veel soeps tegen: occasions, lage kilometerstanden en chique modellen.

Waarom is het voordeliger?

Alle prijzen voor occasions liggen over de grens dikwijls aanzienlijk lager. Het ligt met name aan de BPM, de belasting van personenautos en motoren. In alle landen bestaat deze vorm van heffing niet. Auto%u2019s zijn daardoor een deel voordeliger. Om dezelfde reden is het prijsverschil tussen een instapmodel en een luxe model minder groot. Daarom is auto import zeer goed voor uw portomonee.

Invoeren vanuit Duitsland

Een rijvoertuig importeren uit Duitsland is het meest in trek. Zo%u2019n 80% van iedere geimporteerde occasions komt uit Europa, en dan met name Duitsland. Dit is de rede: in Duitsland bezichtigd u een gewichig aanbod van stoere merken als Volkswagen en Renault Veelal gaat het om luxe modellen, met veel mogelijkheden. Mensen uit Duitsland staan bekend om hun aardigheid, ook als het op onderhoud aankomt. Na import uit onze oosterburen, is Belgie (nabijgelegen) en de italianen (snelle wagen) populair. Alsmede zijn er de fans van typisch Amerikaanse aut2019s.

Totale kosten voor het importeren

De belasting bij het importeren is zeker weten de duurste kostenpost bij het importeren van een importwagen. Bovendien zijn er de prijzen voor vervoer, allerlei verzekeringen, RDW vastleggen en kentekens. Bij import uit Duitsland kunt u wat betreft deze geavanceerde kosten calculeren op een (geld)som tussen de 350 EU & 850 EU.

Import belasting calculaten

Voor gebruikte wagens zijn er veel mogelijkheden om de BPM te berekenen. Bij het importeren van uw voertuig moet u de BPM berekening vertonen, ingesloten de onderbouwing. U kunt dus zelf de rekenmethode kiezen!. Welke van de 6 levert de voordeligste BPM op? Dat hangt af van factoren.

BPM-aangifte

Waar moet je op letten met BPM

Belasting kent een favoriete berekening en en verzwijgt dit!

Internet rekenmodules berekenen slechts twee mogelijkheden door!

Als de onderbouwing niet juist is moet het RDW traject helemaal overnieuw!

Voor meer info : http://www.importautos.nl/nieuws/importautos-uit-duitsland-zijn-goedkoper/