Economie als beste vak? Dan kunt u een jaarboek met goede prijs-kwaliteit verhouding vast waarderen

Het verzamelen van oude foto’s, anekdotes en werkstukken neemt u toch wel even mee op een ‘trip down memory lane’. Een jaarboek drukken is de manier om deze weg mooi te plaveien. Het maken van een jaarboek biedt dan ook een uitkomst; je kunt gemakkelijk al jouw herinneringen opslaan in één boek. Denk bijvoorbeeld aan een jaarboek van groep 8, of van het laatste jaar van de middelbare school. En dat hoeft niet eens heel duur te zijn! Bij een specialist met al meer dan 20 jaar ervaring in het maken van jaarboeken, ben je er zeker van dat je een piekfijn eindproduct ontvangt. Omdat zij gespecialiseerd zijn in het maken van producten die voor altijd bewaard worden, wordt een goed product ontwikkeld met een professionele uitstraling. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van kwaliteitsverschillen. Indien gewenst kan bijvoorbeeld worden gekozen voor extra dik papier. Maximale kwaliteit voor de scherpste prijs; daar staat de specialist voor.

Jaarboeken voor bedrijven en onderwijsinstellingen: een tastbare herinnering

Een groot gedeelte van ons (jonge) leven brengen we door op school. Het is de basis waarin u als persoon bent gevormd. Laat die herinneringen niet verstoffen en laat een mooi jaarboek maken. Een jaarboek wordt vaak gemaakt als herinnering aan een periode, zoals groep 8, het eindexamenjaar van de middelbare school of een terugblik op het afgelopen jaar van een bedrijf. Bij de specialist kan het jaarboek op drie manieren worden gemaakt: de ontwerpers ontwikkelen een lay-out die vervolgens wordt aangepast aan jouw wensen, je maakt zelf een jaarboek met de online editor of je levert een compleet jaarboek aan wat wij drukken. Met de modernste apparatuur en de mooiste speciale papieren, zorgt de specialist voor een professioneel boek van goede kwaliteit.

Jarenlange ervaring en goede service bij een specialist op het gebied van jaarboeken

Wanneer u een jaarboek wilt laten maken dan moet dat gewoon goed gebeuren. Het gaat immers om uw herinneringen en die wilt u voor altijd bewaren. Een specialist op het gebied van jaarboeken weet op basis van jarenlange ervaring precies wat ervoor nodig is om jouw jaarboek tot een mooi eindproduct te maken. Daarom houdt de specialist een oogje in het zeil tijdens het gehele productieproces. De specialist stelt een begroting op, maakt een planning, zorgt dat de deadlines die je hebt gesteld worden gehaald en zorgt dat het jaarboek precies wordt zoals jij het wenst. En of dat nu een jaarboek is voor school, bijvoorbeeld voor groep 8, of voor een bedrijf; de specialist hecht altijd veel waarde aan goede begeleiding en goede service.

Voor meer info :