URL Koning
Image default
Woning en Tuin

Een aannemer uitkiezen

Als je wil verbouwen heb je een aannemer nodig, want het zelf proberen loopt meestal niet zo goed af, maar hoe vind je een goede aannemer?

 

Google

 

Google is je beste vriend, wanneer je op zoek gaat naar de juiste aannemer. Je kan ermee op zoek gaan naar de beste aannemer en je kan ze makkelijk met elkaar vergelijken. Online zijn er ook veel vergelijk websites, dat het iets makkelijker voor je zullen maken. Het is ook slim om reviews te lezen, over de aannemers en ook niet alleen naar de prijzen te kijken. Er zijn namelijk meer dan genoeg malafide aannemers dat het werk niet goed doen en nog ook eens flink over de afgesproken prijs gaan.

 

Zelf proberen

 

Als de klus niet zo groot is en je bent zelf handig kan je het eventueel zelf proberen te doen, lees dan de blog van de interieurblogger, zo leer je veel over het verbouwen van de interieur. Het is sowieso niet slim, om zonder een plan aan de slag te gaan en zo maar dingen te gaan doen. Je vind online nog genoeg andere blogs waar je informatie uit kan halen en zo kan je met een solide plan aan de slag. Je ziet ook gelijk of het mogelijk is, om het zelf te doen, want de meeste klussen zijn online stap voor stap in blogs beschereven. 

Voor meer info : http://interieurblogger.nl/