Een fysio in Oosterhout, Wij zijn uw begeleider binnen uw behandeling!

Een beetje zenuwachtig en gespannen, zo neemt u plaats voor de eerste keer in de wachtkamer bij een fysio in Oosterhout. Daarna wordt u opgehaald door een van de professionele medewerkers. Er worden enkele vragen gesteld die u gaat beantwoorden en aan de hand daarvan wordt er een behandeldossier aangemaakt. Dit eerste gesprek zal bij elkaar ongeveer een half uurtje duren. Bij uw tweede afspraak kunt u direct aan de slag, hierbij wordt aan de hand van uw klachten voorvloeiend uit uw eerste afspraak aan de slag gegaan. FysioProFit is voor de regio Waalwijk en Oosterhout ideaal om opnieuw te revalideren, hier wordt u door een goed traject begeleid en voelt u vanaf uw eerste afspraak al onze goede en persoonlijke begeleiding.

FysioProFit: dé fysio in Waalwijk en Oosterhout

Niet iedere fysio in Oosterhout heeft een groot team. Maar kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. Zo kunt u voor algemene fysiotherapie bij Fysioprofit terecht, met de nodige behandelingen. Met specialisaties op het gebied van algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, reuma en arbeidstherapie kunt u altijd terecht bij een van de therapeuten met uw klachten. Met de drie fysiotherapeuten in de praktijken van FysioProFit is er naast de nodige mankracht ook de kwaliteitskennis in huis. De fysio die gevestigd zit in Waalwijk is iedere doordeweekse dag open, maar ook de zaterdagochtend tot 12 uur is de praktijk open. De fysio gevestigd in Oosterhout is alleen doordeweeks open, op onregelmatige tijden.

Fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout voor fysiotherapie

Waar andere fysio in Oosterhout zorgen voor de behandeling van uw klachten, gaat Fysioprofit verder dan dat! Zij zorgen voor een persoonlijke touch. Volgens FysioProFit is een fysiotherapeut een begeleider, een coach die u helpt met het bereiken van uw lichamelijke doelen. Samen met een van de fysiotherapeuten van FysioProFit worden eerst uw lichamelijke problemen in kaart gebracht. Daarna wordt er een behandelplan gemaakt, hierin wordt een prognose gemaakt hoelang en hoeveel behandelingen u nodig heeft. Voor de regio Oosterhout en Waalwijk kunt u voor de fysio altijd terecht bij de persoonlijke en actieve begeleiding van FysioProFit. Aan het einde van uw behandelperiode volgt er een evaluatie met de fysiotherapeut, er wordt een enquête ingevuld en u kunt uw ervaringen hierdoor delen met de praktijk.

Voor meer info :