URL Koning
Image default
Verbouwen

Een glazen douchewand op maat maakt uw badkamer compleet

Heeft er een verbouwing plaatsgevonden in uw badkamer en bent u bezig om een nieuwe inrichting in uw badkamer te realiseren? Heeft u hierbij interesse om een glazen douchewand te laten maken? Bij Langenhuizen Glasservice kunt u rekenen op een glazen douchewand op maat. De wand wordt zo aan u geleverd dat deze perfect bij uw douche en badkamer past. Dit bedrijf beschikt over jarenlange ervaring en opgebouwde kennis om glazen producten perfect op maat te realiseren. Hieronder valt dus ook de glazen douchewand of het douchescherm op maat, eventueel inclusief douchedeur. Een betrouwbaar bedrijf als Langenhuizen Glasservice zorgt ervoor dat u zorgeloos uw badkamer kunt verbouwen of opnieuw kunt inrichten.

De voordelen van een glazen douchewand op maat

Een glazen douchewand op maat is uiteraard een stuk praktischer en mooier dan een douchegordijn. De wand of het scherm zorgt ervoor dat u minder te maken heeft met natte vloeren en muren. Daarnaast oogt een glazen wand of scherm veel fraaier dan een gordijn, zeker wanneer de rest van uw badkamer op een moderne wijze is ingericht. Een glazen douchewand of -scherm moet uiteraard wel goed passen bij het interieur van uw badkamer. Kies daarom voor de glazen douchewand op maat, beschikbaar in verschillende diktes, ontwerpen, afwerkingsdetails en bevestigingssystemen.

Vraag een offerte aan

De professionals van dit bedrijf staan voor u klaar om u gepast advies te geven. Welke bevestigingssystemen zijn bijvoorbeeld nodig voor uw inloopdouche? Hoe moet de douchewand geïnstalleerd worden wanneer u een nisdouche heeft? Het zijn allemaal vragen waar de specialisten van Langenhuizen Glasservice antwoord op kunnen geven. Uiteraard kunt u ook vertrouwen op een douchewand die volledig aan de veiligheidseisen voldoet, bijvoorbeeld door het gebruik van thermisch gehard glas, dat zeven keer sterker is dan floatglas. Wanneer u interesse heeft in een glazen douchewand op maat, vraagt u eenvoudig een offerte aan of maakt u een afspraak met de specialisten van Langenhuizen Glasservice.

https://langenhuizen.nl/

Gerelateerde artikelen

Dé leverancier van kozijnen die uw woning verrijken

Portugese tegels

Waarom een bouwtechnisch onderzoek verstandig is