URL Koning
Image default
Winkelen

Een ruim aanbod aan woondecoratie bij een ervaren groothandel

Bent u op zoek naar nieuwe woonartikelen en woondecoratie voor bijvoorbeeld uw woning, restaurant of kantoor? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment van ADC Guntlisbergen. Deze specialist bestaat al ruim 50 jaar en is met deze jaren aan ervaring uitgegroeid tot een deskundige groothandel in woonartikelen en woondecoratie. Hier vindt u verschillende woonartikelen voor diverse stijlen en toepassingen. Houdt u van een modern uiterlijk of juist een antieke uitstraling? En gaat uw voorkeur uit naar een trendy look of juist nostalgisch? Alles is mogelijk bij ADC Guntlisbergen. Bekijk het ruime assortiment en vraag, indien nodig, om advies bij deze ervaren specialisten.

Woonartikelen en woondecoratie van uitstekende kwaliteit

Als ervaren meubelzaak en groothandel beschikt ADC Guntlisbergen niet alleen over een ruim assortiment, maar bieden ze ook woonartikelen en woondecoratie aan van hoogwaardige kwaliteit. Deze woonartikelen worden geïmporteerd vanuit Europa, het Midden Oosten en zelfs het Verre Oosten. Daardoor beschikken ze altijd over een ruime voorraad. Bent u bijvoorbeeld van plan om een grote aankoop te doen of bent u op zoek naar een specifiek product? Dat is allemaal geen probleem bij deze specialist. Zij helpen u graag met het vinden van de juiste artikelen. Wilt u het assortiment graag van dichtbij bekijken? Ook dat is geen probleem. U kunt de showroom van ADC Guntlisbergen in Eindhoven bezoeken. Hier vindt u 15.000 vierkante meter vol met woonartikelen en woondecoratie. Vraag daar gerust om advies aan een van de experts.

Bezoek de website voor het complete assortiment

Bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod aan woonartikelen en woondecoratie van deze groothandel? Bezoek dan de website van ADC Guntlisbergen of ga langs in de showroom. De experts helpen u graag bij het vinden van de juiste woonartikelen en geven u een eerlijk advies. Zo weet u zeker dat de producten goed aansluiten op uw interieur. U kunt hiervoor eenvoudig contact opnemen met deze specialisten.

https://adcnl.nl/

Gerelateerde artikelen

Parfum online bestellen? Dit zijn de beste parfums voor dames

Een naaimachine kopen en kleding hergebruiken

Geniet van een lekkere kop koffie met een Krups koffiemachine