URL Koning
Image default
Attracties

Een speelse middag in dé indoor speeltuin in de buurt van Tilburg

Neem uw kinderen mee naar de indoor speeltuin gevestigd in Molenschot, nabij Tilburg en ben verzekerd van een onvergetelijke dag. Er is een binnen- en buitenaccommodatie en meer dan genoeg te beleven. Boek een arrangement voor een kinderfeestje in het thema van avonturen, piraten, prinsessen, wonder of maak er een Linny en Berry feestje van. Welk arrangement u ook kiest, Kids Wonderland zorgt ervoor dat de kinderen een fantastische middag beleven. Tevens krijgt de jarige altijd een cadeautje mee! Ontdek de wondere avonturenwereld van deze indoor speeltuin van 2500 vierkante meter in de buurt van Tilburg.

Maak kennis met Linny en Berry

De bewoners van Kids Wonderland, Linny en Berry, leiden u en uw kinderen rond in hun wereld waar van alles te beleven is. Maak een ritje in een onderzeeër in de Bubbelbaan of ga de hoogte in door de wensboom te beklimmen. Natuurlijk is er ook iets voor de honger en dorst op het Piratenplein. Linny en Berry zijn er voor uw kinderen en maken hun fantasiewereld helemaal af. Deze indoor speeltuin dichtbij Tilburg is ook ideaal voor schoolreisjes en zelfs voor een zomervakantie. Als u kiest om te verblijven in één van de verhuurchalets krijgt u gratis toegang tot Kids Wonderland en Splash Lagoon. Dit bevindt zich allemaal op het recreatiecentrum van Capfun Linberg Park waar u en uw kinderen heerlijk weg kunnen dromen.

Plan uw uitje voor gegarandeerd plezier

Welk type uitje u ook plant, Kids Wonderland zorgt ervoor dat uw kinderen nog lang napraten over deze indoor speeltuin in Molenschot, in de buurt van Tilburg. Zij zullen hun fantasiewereld nog lang herinneren door de kleurrijke en wondere omgeving van dit speelparadijs. Kijk voor alle prijzen en openingstijden op de website van Kids Wonderland en boek eenvoudig uw arrangement, of kom gewoon lekker langs met uw kinderen!

https://www.kidswonderland.nl/