Eenvoudig in de cloud uw administratie uitvoeren? Het kan met VvE administratie software

Er worden steeds meer eisen gesteld aan een nieuw VvE beheer programma. Informant speelt in op die eisen door een programma aan te bieden dat verschillende modules bevat. Met deze VvE beheer software kan bijvoorbeeld eenvoudig in de cloud gewerkt worden. Het grootste voordeel van dit programma, is dat u alles bij elkaar heeft. Van onroerend goed beheer tot VvE administratie. U kunt gebruik maken van het handige internet portaal en kunt kiezen voor verschillende modules, zoals financiële administratie en facturering. Met de module IDBC heeft u bijvoorbeeld via Excel toegang tot al uw vastgoedmanagement gegevens in de Informant Database. Ook de modules urenadministratie en projectadministratie kunnen toegevoegd worden. Zo heeft u alles bijeen, en dat is wel zo handig!

VvE beheer software die volledig is afgestemd op uw vakgebied

U als VvE beheerder hebt een hoop werk te doen wanneer u administraties van een groot aantal verenigingen moet uitvoeren. Dan is het heel handig als u dit zou kunnen doen vanuit één VvE beheer programma dat volledig is afgestemd op uw vakgebied. Met goede oplossingen van de juiste VvE beheer software kunt u namelijk veel tijd besparen en heeft u geen last meer van gekunstelde oplossingen. Met het juiste onroerend goed beheer programma kunt u namelijk met hetzelfde aantal mensen veel meer werkzaamheden verrichten. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om dit programma volledig te laten aansluiten op uw vakgebied. Zo heeft u uw VvE administratie altijd op orde.

Implementatie en onderhoud van VvE beheer software

Implementeren van VvE beheer software van Informant hoeft u natuurlijk niet zelf te doen, daar zorgen wij voor! Het implementeren van een VvE beheer programma is een vak apart en dat kunt u dan ook het best aan de specialisten van Informant overlaten. Zij zorgen er bij de implementatie voor dat alles goed geïmplementeerd wordt en dat dit volledig wordt afgestemd op uw vakgebied en behoeften. Na de implementatie zit Informant niet stil. Er worden veel updates gemaakt om altijd de juiste service te kunnen bieden. Het is verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten om altijd te kunnen profiteren van deze updates. Zo is uw VvE administratie en alle gegevens van uw onroerend goed beheer altijd up-to-date.

Voor meer info : http://www.informant.nl/