Elk lasbedrijf biedt bij uitbesteden van zandgieten andere voordelen: welk bedrijf past bij u?

De voordelen bij het uitbesteden van zandgieten aan een lasbedrijf in een lagenlonenland, zijn eindeloos. Zo kunt u rekenen op een flinke kostenbesparing. Nadeel is echter dat het wel langer duurt voordat uw producten geleverd worden. Dit is natuurlijk vervelend als u producten snel nodig heeft. Gelukkig bestaat hier een oplossing voor. U kunt een outsourcing specialist inschakelen die voor u het geschikte lagelonenland en het geschikte lasbedrijf vindt. Als u graag een snelle levertijd wilt, kan het bedrijf bijvoorbeeld kiezen voor een Europees lagelonenland, zoals Polen. U profiteert dan nog steeds van flinke kostenbesparing op het zandgieten en kunt tegelijkertijd rekenen op een snelle levertijd.

 

Engineering en uitbesteding van werkzaamheden aan lasbedrijf

Uw materiaalbewerkingswerkzaamheden, zoals zandgieten, besteedt u natuurlijk alleen uit aan een lasbedrijf in een lagenlonenland als het gaat om een vertrouwd lasbedrijf. Daarom is het wel zo prettig als het bedrijf dat de outsourcing op zich neemt verstand van zaken heeft. Zo moet dit bedrijf voldoende kennis hebben van outsourcing en de kostenbesparing die het oplevert. Het komt echter ook goed van pas als het bedrijf voldoende kennis heeft van de productie van uw producten. Een specialist op het gebied van de uitbesteding van materiaalbewerkingen, zoals zandgieten, kan bijvoorbeeld ook uw producten beoordelen en de productietechnieken kritisch analyseren. Dit kan ook bijdragen aan kostenbesparing. Door middel van engineering én uitbesteding kan uw product zeer voordelig worden geproduceerd bij een lasbedrijf in een lagelonenland.

 

Uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Materiaalbewerkingen, zoals zandgieten, worden over het algemeen uitgevoerd door een lasbedrijf, gieterij of een constructiebedrijf. Dat geldt ook wanneer u uitbesteedt aan een lagenlonenland. Bij zandgieten wordt zand als afgietsel gebruikt om ijzer te gieten. Dit kunt u laten doen door een lasbedrijf in Nederland, maar het is goedkoper om dit uit te besteden aan een lasbedrijf dat is gevestigd in een land waar de lonen lager liggen. Voorbeelden zijn China, India, Pakistan of Polen. Laat u eerst voldoende adviseren voor u besluit of u het zandgieten laat gebeuren in lagelonenlanden in Azië of Europa. Een expert op het gebied van outsourcing kan u helpen bij het vinden van een geschikt lasbedrijf.

Voor meer info :