Elke hardhouten vloer is uniek

Met een hardhouten vloer haalt u echt iets bijzonders in huis. Dat komt omdat elke hardhouten vloer anders is. Dat heeft te maken met het feit dat hardhout een natuurproduct is. Door de verschillende nerven in het hout is elke vloer uniek. Deze zijn keer op keer weer anders. Dat betekent dat niemand anders een vloer kan hebben die die er precies zo uitziet als die van u. En wilt u het allemaal nog wat specialer maken? Laat dan uw vloer op maat maken door Origineel Chapel Parket. Deze leverancier van hardhouten vloeren op maat voorziet u van een hardhouten vloer die helemaal voor u is gemaakt. Dat is pas een vloer met karakter.

Exclusieve hardhouten vloer, gewoon in Nederland geproduceerd

Bent u uw woning aan het verbouwen? Pak dan ook meteen de vloer mee. Met de vloer kunt u namelijk pas echt een mooi en uniek karakter aan uw woning meegeven. Kies voor een stijlvolle hardhouten vloer en u maakt uw woning helemaal af. Bij Origineel Chapel Parket produceren ze uw houten vloer van begin tot eind gewoon in Nederland. Hiermee onderscheiden ze zichzelf van veel andere aanbieders van hardhouten vloeren. In hun eigen werkplaats in Nederland werken ze elke plank van uw hardhouten vloer met de hand af. Doordat ze de hele productie van de hardhouten vloer zelf uitvoeren in Nederland, hebben ze elk klein detail van de vloer compleet in eigen hand. Hierdoor kunnen ze u maatwerk aanbieden en ontvangt u van dit bedrijf altijd een vloer die speciaal voor u is gemaakt.

Iedere woning verdient een prachtige hardhouten vloer

Het feit dat elke hardhouten vloer uniek is, is niet de enige bijzondere eigenschap van deze vloer. Wat ook bijzonder is aan hardhouten vloeren, is dat ze prachtig staan bij elke woonstijl. Daarnaast heeft u met een hardhouten vloer een vloer van goede kwaliteit die lang mee zal gaan. Daarom zijn ze bij een specialist in parketvloeren genaamd Origineel Chapel Parket van mening, dat elk huis een mooie hardhouten vloer verdient. Of u nu een knus appartement heeft of in een luxe villa woont, een mooie hardhouten vloer, op maat gemaakt voor uw woning, maakt er een sfeervolle en warme plek van. Het interieur van uw woning is dan ook pas echt af als u er een mooie houten vloer in heeft liggen.

Voor meer info :