URL Koning
Image default
Media

Fotograaf Zwolle

Fotograaf Fotostudio Zwolle

De Zwolse fotograaf Vincent Hartman is met zijn fotostudio gevestigd in Heino. Heino ligt op zo’n 8Km van de rand van Zwolle. Het dorp biedt de gelegenheid werk en wonen op een comfortabele manier met elkaar te verbinden op een economisch haalbare manier. Voordeel is dat hierdoor direct de landelijke markt Salland bereikt wordt, maar het nadeel is dat er nogal wat werk moet gebeuren om goed online te blijven scoren met de juiste zoektermen in Zwolle. Het doel van dit artikel is daarbij een beetje te helpen. De Zwolse fotograaf wordt in kleine kring ook nog wel eens URL-koning genoemd, dus een artikeltje op deze site kon natuurlijk niet uitblijven. Lokaal gerelateerde zoekopdrachten worden steeds belangrijker. Immers dan hoef je niet met heel Nederland te concurreren en fotografen hebben nu eenmaal een beperkt reclamebudget. Om die reden zijn er al diverse url’s in het bezit waarbij het woord fotograaf, gecombineerd wordt met plaatsnamen zoals Raalte, Wijhe en Dalfsen. De url Fotograaf Zwolle was helaas al bezet, maar ook zonder die url is het goed mogelijk op de eerste pagina tercht te komen zoals Vincent bewijst met zijn site Vincent Hartman Fotografie. Die site is echter gericht op de markt voor fotografie voor particuliere opdrachtgevers en meer dan 75% van de bedrijfsactiviteiten zijn voor zakelijke opdrachtgevers. De zakelijke fotografie wordt aangeboden met de handelsnaam STUDIOVHF met gelijknamige site:

Bedrijfsfotograaf Zwolle

Bij STUDIOVHF werken 2 fotografen en een stagiar van de Fotovakschool aan de verschillende deel-disciplines van de fotografie: reclamefotografie, productfotografie, interieurfotografie, redactionele fotografie en algemene bedrijfsfotografie. De bedrijfsfotografie en redactionele fotografie vindt hoofdzakelijk in de regio Zwolle plaats. De productfotografie vind voornamelijk plaats in de fotostudio tussen Zwolle en Raalte. Voor interieurfotografie en reclamefotografie worden locaties door heel Nederland bezocht. 

Reclamefotografie

Voor reclamefotografie of ge-ensceneerde fotografie in opdracht van reclamebureau’s en vormgevers wordt doorgaans een passende locatie gezocht, maar vind ook een enkele keer in de studio plaats. Bij reclamefotografie moet de foto in 1 keer duidelijk maken waar de uiting over gaat. Het kan een boodschap zijn, maar ook een duidelijk voorbeeld van het productvoordeel. Reclamefotografie draagt bij aan storytelling en imagebuilding van een merk.

Interieurfotografie

Bij interieurfotografie worden nieuwe interieurs gefotografeerd in retail, office en publieke gebouwen in opdracht van interieurbouwers, architecten, projectinrichters en toeleveranciers voor de bouw en de interieurinrichting. Een enkele keer wordt Zwolle aangedaan, maar vaak is de fotograaf te vinden in alle uithoeken van het land.

Wij nodigen u uit het portfolio op de website te bekijken en horen graag van u!

Voor meer info : https://www.studiovhf.com/blog/2014/12/16/vincent-hartman-fotografie-zwolle-bestaat-5-jaar

Gerelateerde artikelen

Meer dan alleen itunes kaarten