Gebruik een houtvergasser en verkrijg een hoog warmterendement

Weet u al alles over de vele voordelen die het aanschaffen van een houtvergasser met zich meebrengt? Het belangrijkste voordeel is het rendement van deze duurzame verwarming. Dat is meer dan maar liefst 90%. Dat wil zeggen dat het hout dat u in de kachel plaatst bijna geheel zal verbranden. Bij gewone houtkachels in Zuid-Holland is dit ongeveer 75% en bij een open haard is dit slechts 10%. Het aanschaffen van een houtvergasser levert u dus niet alleen warmte op, maar ook nog geld. U kunt een houtkachel kopen bij een specialist als Ambianza. Door het kopen van een houtvergasser bij een specialist bent u er zeker dat deze ook echt in uw huis past en voldoet aan al uw wensen. 

Een ruime collectie houtkachels in Zuid-Holland

Bent u van plan om een nieuwe houtkachel te gaan kopen? Dan is het handig om te weten dat u bij een specialist in Zuid-Holland terecht kunt voor een ruim assortiment. U heeft daar keuze uit allerlei verschillende typen kachels. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een speksteenkachel, een houtvergasser of een pelletkachel. Elk type kachel heeft zo zijn voor- en nadelen. Enerzijds is een houtvergasser erg milieuvriendelijk en kan worden aangesloten op uw CV. Anderzijds weet een speksteenkachel de warmte door het gebruik van speksteen de warmte extra lang vast te houden. U kunt ook kiezen voor een combinatie van beiden. Ambianza is al jaren de specialist in houtkachels in Zuid-Holland. Hierdoor kunnen zij u van deskundig advies voorzien. Samen met u zorgen zij ervoor dat u de houtkachel in huis haalt die het beste aansluit op uw wensen.

Houtkachels die voldoen aan alle veiligheidseisen in Zuid-Holland

Het stoken van hout in een vergasser van Ambianza is volledig veilig. Al hun kachels voldoen namelijk aan de huidige veiligheidseisen. En dat is nog maar één reden om uw kachel te kopen bij dit bedrijf. Bij Ambianza krijgt u deskundig advies over het aanschaffen van een houtkachel. Zij werken uitsluitend met de beste goedgekeurde materialen en garanderen de veiligheid tijdens het gehele proces van ontwerp tot installatie. U wilt zo lang en veilig mogelijk van uw houtkachel kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Ambianza zorgt daarvoor. Naast het ontwerpen, ontwikkelen en installeren van houtkachels kunt u bij hen in Zuid-Holland ook terecht voor onder meer een houtvergasser, een speksteenkachel of een pelletkachel.

Voor meer info :