Categoriearchief: Geschenken

Waar vind je de beste relatiegeschenken?

Ben je op zoek naar passende relatiegeschenken voor jouw relaties? Met een relatiegeschenk laat je aan jouw relaties zien dat je jullie samenwerking waardeert en dat je deze samenwerking graag voortzet. Het is de ideale manier om je dankbaarheid te uiten. Maar waar vind je nu relatiegeschenken die bij jouw relaties passen? Een bedrijf als Thomassen Business Gifts uit Breda is dan dé uitkomst! Deze specialist beschikt over een breed assortiment aan diverse relatiegeschenken. Breng de showroom in Breda gerust eens een bezoek en laat je verrassen door het totale aanbod. Zowel kleine ondernemingen als multinationals kunnen hier ongetwijfeld passende relatiegeschenken op de kop tikken.

Het assortiment is ook online te bekijken

Is Breda te ver weg voor je of heb je gewoonweg geen zin of tijd om langs te gaan bij de showroom van Thomassen Business Gifts? Dat is geen enkel probleem. Je kunt het gehele assortiment namelijk ook online bekijken. Om eenvoudig passende relatiegeschenken te vinden, kun je het overzicht in de webshop selecteren op categorie. Ook kun je selecteren op prijs of kleur of kun je het aantal relatiegeschenken intypen dat je nodig hebt. Sommige producten vallen dan namelijk al af, omdat deze niet voldoende op voorraad zijn. Kortom; via de webshop van Thomassen Business Gifts vind je heel eenvoudig en snel een overzicht van relatiegeschenken die passen bij jouw wensen.

Persoonlijk contact

De medewerkers van Thomassen Business Gifts hechten veel waarde aan persoonlijk contact en denken dan ook graag met jou mee. Breng je een bezoek aan de showroom in Breda, dan kun je gewoon een medewerkers aanspreken om een vraag te stellen. Voor persoonlijk advies op maat kun je bovendien ook een afspraak inplannen. Shop je liever online en heb je vragen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf.

Upgrade je tuin met dahlia en Calla voordeelverpakkingen

Iedereen weet: het planten van bloemen is de perfecte manier om je tuin van extra uitstraling te voorzien. Maar welke bloemen moet je nu kiezen? Veel hangt af van het seizoen, en natuurlijk van je smaak. Over smaak valt niet te twisten, maar het is waarschijnlijk wel veilig om te zeggen dat de meeste mensen de Dahlia en de Calla prachtig vinden. Wil je genieten van een mooie, kleurrijke tuin in de zomer, dan kun je eigenlijk niet om deze bloemen heen. Je kunt snel zorgen voor prachtige accenten in je tuin met voordeelverpakkingen.

Voordeelverpakkingen van de Dahlia en Calla zijn niet duur

De naam “voordeelverpakking” zegt het natuurlijk al: in deze verpakkingen zijn Calla’s en Dahlia’s niet duur. Let er echter wel op dat je bloemen van goede kwaliteit koopt, bij een bewezen specialist zoals Bulbs4you. Hier kun je eenvoudig elke Dahlia en Calla bestellen. Het mooie aan voordeelverpakkingen is dat je tegen een zeer scherpe prijs een mooie variëteit aan bloemen krijgt. Elke verpakking herbergt namelijk bloemen met een andere kleur. Plant ze in potten en verspreid deze her en der door de tuin voor een fraai accent, of zet ze bij elkaar in een bak voor een prachtig, kleurrijk geheel. Je kunt de bloemen los van elkaar bestellen en apart planten, maar de Calla en Dahlia gaan perfect samen. Een bijkomend voordeel is dat ze allebei bloeien in de zomer.

Na de winter planten, in de zomer genieten

Zowel voor de Calla als voor de Dahlia geldt dat de je bloem het beste direct na de winter kunt planten, wanneer de grondvorst structureel verdwenen is. In de zomermaanden – dus na de bloeiperiode van de meeste bloemen – word je dan getrakteerd op een fraaie diversiteit aan prachtig bloeiend bloemen. Beide bloemen zijn geschikt voor het planten in de open tuin en in potten.

Een bos bloemen cadeau doen tijdens Moederdag is een goed idee

Elk jaar met Moederdag, wilt u uw moeder natuurlijk verrassen met een cadeau. Heeft u er ooit over nagedacht om een bos bloemen cadeau te doen op Moederdag? Dit tovert gegarandeerd een lach op haar gezicht en dat is natuurlijk wat u wilt bereiken! Lijkt u dit een goed idee, maar bent u niet in staat om langs te gaan bij uw moeder? Laat in dat geval een bos bloemen bezorgen op Moederdag door Topbloemen.nl.

Het was nog nooit zó eenvoudig om een Moederdag cadeau te laten bezorgen

  1. fleurig Moederdag cadeau kunt geven. Zij beschikken over een breed assortiment aan boeketten, de een nog mooier dan de ander. Op Moederdag worden de bloemen zelfs in een gratis luxe verpakking geleverd, waardoor het cadeau nóg specialer wordt. Normaal gesproken leveren zij niet op zondag, maar voor Moederdag maken ze graag een uitzondering. Daarnaast worden er geen extra bezorgkosten in rekening gebracht op Moederdag. Dit maakt het bestellen van een origineel Moederdag cadeau wel heel eenvoudig.

Laat de bloemen op de door u gewenste datum bezorgen

Het bezorgen van de bloemen op Moederdag is ook iets waar u uzelf geen zorgen over hoeft te maken. Bestelt u de bloemen vóór 14.00 uur? Dan zorgt Topbloemen.nl ervoor dat de bloemen de volgende dag al bezorgd worden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf uw bezorgmoment uit te kiezen. Woont uw moeder in het buitenland? Ook dan maken zij het mogelijk om bloemen te laten bezorgen op Moederdag. De bezorgtijden in het buitenland zijn echter wel anders dan in Nederland. Het is daarom belangrijk om tijdig uw bestelling door te geven, zodat zij kunnen garanderen dat de bloemen op de gewenste bezorgdatum aankomen. Topbloemen.nl doet er alles aan om het geven van een juist Moederdag cadeau zo eenvoudig mogelijk te maken. En dat door middel van verse bloemen met een snelle levering. Weet u al welk bos bloemen u laat bezorgen?