Categoriearchief: Gezondheid

Slaap je kindje slecht? Overweeg deze oplossingen

Oplossingen voor het slecht slapen van je kind.

Er zijn veel kinderen die slecht slapen. Toch is slaap voor je kind belangrijk. Nu is het altijd mogelijk dat je kind een periode heeft dat hij of zij slecht slaapt. Dat kan misschien door spanningen veroorzaakt worden. Houden de slaapproblemen langer aan dan moet er snel naar de oorzaak gezocht worden. Je kunt op de eerste plaats kijken of hij of zij een goed en lekker matras heeft om op te slapen. Daarbij moet ook het kinderbed vertrouwd aanvoelen net als de hele slaapkamer van je kind. Je kind moet in principe graag naar de slaapkamer gaan om te slapen.

Slapen is belangrijk

Voor baby’s en kinderen is slaap naast de ontwikkeling ook belangrijk voor het groeien van het lichaam en de hersenen. Er zijn kinderen die door slecht slapen een groeiachterstand oplopen. Tijdens het slapen worden de beschadigde cellen van het lichaam hersteld en de dode cellen vervangen. Het hormoon dat daarvoor nodig is wordt vooral aangemaakt tijdens de diepe slaap. Wanneer een baby of kind dus slecht slaapt kan dat een groeiprobleem veroorzaken. Dat geldt ook voor de ontwikkeling van de hersenen. Daarom moet slecht slapen niet worden onderschat.

Het dag- en nacht ritme van je baby of peuter

Om te zorgen dat je baby of peuter goed kan slapen is een balans tussen het dag- en nachtritme van groot belang. Zorg dat je peuter of baby, als het weer het toelaat, overdag zoveel mogelijk buiten is. Door de buitenlucht wordt in het lichaam melatonine aangemaakt. Dat is een stofje dat we nodig hebben om lekker te kunnen slapen. Het stofje komt vrij als het donker wordt of door het verduisteren van de slaapkamer. Om te voorkomen dat het vrijkomen van melatonine wordt beperkt, is het belangrijk dat er een uur voor het naar bed gaan geen tv wordt gekeken. Ga voor het slapen van je kind eerder naar de slaapkamer en lees een leuk verhaaltje voor. Daar word je kind rustig van en zal heerlijk in slaap vallen. Gebruik ook voor je kind een vast dagritme. Je moet je kind iedere dag op dezelfde tijd naar bed brengen. Voor het naar bed brengen is het belangrijk dat je kind al een uur eerder rustig is en geen drukke spelletjes speelt. Kijk voor het naar bed brengen geen tv of computer. Door het licht van de schermen zal je kind slecht in slaap kunnen komen. Begin je kind te waarschuwen dat hij of zij na ongeveer 15 minuten naar bed moet. Wanneer je zegt dat je je kind naar bed brengt, moet je dat dan ook direct doen. Ook al heeft hij of zij geen zin, moet je daar geen boodschap aan hebben. Ga ook niet in discussie.

Wat is een goed kinderbed?

Je moet een goed kinderbed hebben, omdat het de nachtrust van je kind bevordert en dat is weer goed voor de ontwikkeling. Wanneer je kind ook gemakkelijk gaat slapen is dat ook goed voor je eigen humeur. Een goed kinderbed is dus een belangrijk onderdeel voor de slaapkamer van je kind. Het kinderbed kan een stoere uitstraling hebben voor een jongen of juist een vrolijke meisjesachtige dat bij het geheel in de slaapkamer past. In het kinderbed moet je kind veilig kunnen slapen. Een kinderbed moet passen bij de leeftijd. Dat een goed kinderbed een must is voor een goede nachtrust is een must. Maar wat dan een goed kinderbed is? Dat verschilt per kind! 

Wat is een goed matras voor een kinderbed?

Je moet een goed kindermatras gebruiken, want kinderen slapen nog veel. Omdat een goede nachtrust voor je kind belangrijk is voor de algehele ontwikkeling is een goed kindermatras onontbeerlijk. Voor een kind is een goed matras nog belangrijker dan voor een volwassene, omdat baby’s en kleine kinderen veel meer uren in bed doorbrengen dan volwassenen. Een pasgeboren baby slaapt zelfs nog 20 uur per dag. Naarmate je kind ouder wordt zal hij of zij steeds minder slaap nodig hebben. Een kindermatras mag geen slaapzones hebben. Je kunt een matras in zones aanschaffen wanneer je kind voldoende lengte heeft. Dat is ongeveer bij 12 jaar. Dan zal hij of zij de zones daadwerkelijk kunnen benutten. Bij een goed kindermatras moet je erop letten dat het voldoende ventileert en het mag niet te warm worden. Het kindermatras moet veerkrachtig zijn, voldoende steun bieden en geen schadelijke stoffen bevatten. Wanneer aan die eisen wordt voldaan zal je kind zijn of haar slaapuren daarop goed kunnen doorbrengen.

Door slapen slimmer worden

Wanneer je kind slaapt, is het niet verstandig het te wekken tijdens de REM slaap. De REM slaap zie je aan de bewegingen en ademhaling van je kind. Het is ook voor jezelf niet prettig als je wordt wakker gemaakt tijdens de REM slaap. Dat geldt zowel voor een kind, maar zeker ook voor een volwassene. Word je toch gewekt dan weet je even niet wat er gebeurt. Je hoeft niet lang te wachten om je kind te wekken. De REM-fase duurt slecht 20-25 minuten. Laat je kind zoveel mogelijk zijn slaapuren ongestoord doorbrengen. Wanneer je kind niet genoeg of slecht slaapt, kan het al na een of enkele nachten overdag overmatig vermoeid raken. Ook kan het door slaapgebrek geïrriteerd raken en vaker en sneller gaan huilen. Het kan zijn dat je kind op school niet mee kan met de andere klasgenoten, omdat het zich moeilijk kan concentreren waardoor de leerprestaties slecht worden. Moet je kind dagelijks aan het verkeer deelnemen om naar school te gaan dan kan het door oververmoeidheid eerder ongelukken veroorzaken. Ook hebben kinderen met slaapproblemen eerder gedragsproblemen. Dus het is belangrijk dat er snel wat aan gedaan wordt als je kind slecht slaapt.

Afvallen begint bij jezelf

Het nieuwe jaar is op het moment van schrijven 16 dagen bezig. Waarschijnlijk heb je in het eind van vorig jaar of het begin van dit jaar doelstellingen voor jezelf gezet over hoe je dit realiseren gaat. Je hebt goede voornemens wat betreft je gewicht en hebt jezelf ook voorgenomen om het dit jaar écht te doen. Je hebt in december waarschijnlijk één grote cheat maand gehad en hebt een heleboel toetjes, marsepein, pepernoten, en schuimpjes gegeten. Waarschijnlijk staat het verliezen van gewicht en het volhouden van je dieet niet bij alleen jou op het verlanglijstje en daarom heb ik dit artikel geschreven. Hierbij krijg je van mij tips. 

Het is dus de maand januari en dat betekent dat je nu moet beginnen als je een zomerlichaam wilt realiseren. Zomerlichamen worden gemaakt en onderhouden in de winter en dus moet jij ook de mouwen opstropen. Het is best lastig om een ‘mooi’ lichaam te krijgen en je moet hier veel tijd en energie in stoppen. Een beetje lopen op de loopband en een banaan eten iedere dag wil nog niet zeggen dat je sportief en gezond bent. Het is vrij ingewikkeld en er zijn een heleboel dingen waar je op moet letten. Je mentale instelling, hormonale stelsel, dieet en de juiste oefeningen moeten met elkaar in balans staan. Om maar is een raar voorbeeld te noemen moet een powerlifter anders eten dan iemand die af wilt vallen en dat terwijl ze allebei veel in de sportschool zijn!

Als je een extra zetje wilt is het slim om gebruik te maken van een waist trainer vest. Deze band ondersteund je door minder te eten, want de band zet druk op je buik en dit zorgt ervoor dat je minder honger hebt. Hiernaast zorgt deze afslankband ervoor dat je tijdelijk een vele strakkere buik hebt. Een waist trainer kopen kan makkelijk online.

Voor meer info : https://www.latexwaisttrainer.com/nl/

Dé lustpil van chocola die volt zit met cacao extract!

Maak je leven spannender met chocolade

Je komt vast regelmatig in de supermarkt. De eerstvolgende keer dat je daar komt moet je eens goed opletten. Er is een schap waar je voornamelijk vrouwen bij vindt. Het is het schap met de chocolade artikelen. Vrouwen hebben buitengewoon veel interesse in chocolade. Het is er dan ook in allerlei varianten. De chocolade met melk erin is het minst populair bij vrouwen. Het heeft namelijk de naam dat het je dik maakt. Jij vraagt naar de redenen waarom vrouwen chocolade eten. Die zijn eigenlijk heel eenvoudig. Vrouwen eten chocolade als troostvoer. Het is een heerlijke snack die bepaalde hormonen afgeeft aan vrouwen. Hierdoor kunnen ze beter tegen de stress van de dag. Daarnaast krijgen ze er een beter humeur van. Chocola is dus een soort verslaving. Daarnaast zorgt het voor zin in vrijen voor vrouwen.  Het is niet voor niets dat vrouwen een geheime voorraad chocola in huis hebben.

Chocola geeft zin in vrijen voor vrouwen

Met deze wetenschap kan jij maar beter wat doen. Wanneer jouw relatie in een sleur begint te belanden is het tijd dat je jouw vrouw verrast met haar favoriete snack. Dit geef je op een moment waarop de kinderen het niet zien. Je staat zelfs toe dat ze haar favoriete snack bewaart op een geheime plek. Chocola zal ervoor zorgen dat jouw leven een stuk spannender wordt. Je vrouw zal namelijk onweerstaanbare zin in vrijen krijgen. De aroma’s van rauwe cacao zullen haar zintuigen prikkelen en zorgen voor een extra doorbloeding van haar geslachtsorganen. De resultaten zullen direct zichtbaar worden. Ze verliest een groot deel van haar remmingen en krijgt op dat moment enorme zin in woeste spanning met jou. Ze kan zonder schaamte snoepen want rauwe cacao maakt je niet dik terwijl het juist de lekkerste soort is.

Voor meer info : http://chocostimulaxl.nl/

Faceland is er voor al jou behandelingen

Zeg nou zelf, wist jij dat een botox behandeling ervoor kan zorgen dat migraine wordt verminderd of in het meest gunstige geval helemaal weg wordt genomen? Persoonlijk gezien wist ik dit ook niet, ik dacht dat mensen voornamelijk een botox behandeling ondergaan voor volle lippen en niet om migraine tegen te gaan. Botox en migraine wordt dan ook niet vaak samen in één zin genoemd, eigenlijk ten onrechte blijkt uit de behandelingen van bijvoorbeeld Faceland die speciaal voor hun klanten aangeboden wordt.

Dit is een betrouwbaar bedrijf dat al jarenlang expert is op het gebied van botox ingrepen en allerlei andere kleine soorten behandelingen. De services van dit bedrijf zijn voor iedereen beschikbaar, mede doordat de prijzen van de behandelingen zeer gunstig zijn ten opzichte van andere bedrijven die opereren binnen dit vakgebied. Het voordeel van de lage prijzen is dat de iedereen toegang kan krijgen tot deze services van Faceland. In het verleden dachten mensen voornamelijk dat deze specifieke botox behandelingen met namen aangeboden werden voor de wat ‘elite’ mensen onder ons, dit blijkt dus een misverstand te zijn. Naast de lage prijzen levert Faceland onwijs hoge kwaliteit van haar diensten aan. Het fijne aan de services van Faceland is dat je direct het bereikte doel/resultaat kunt zien, er worden namelijk foto’s voor de behandeling gemaakt zodat de klant kan zien of het gewenste resultaat bereikt is. Als het nog niet helemaal naar wens is kan er nog het een en ander aangepast worden zodat de klant wel bereikt heeft wat hij graag wilde. De botox kosten kunnen onwijs oplopen, het is maar net welke behandeling je wilt ondergaan. Kijk eens op de website van Faceland, laat je informeren naar de mogelijkheden. Heb je vragen? Stel ze dan aan hun, ze zullen je namelijk binnen 1 á 2 werkdagen al van informatie voorzien.

 

 

 

Voor meer info : http://faceland.nl/

Twijfel niet meer!

Best veel consumenten twijfelen nog wel is  moet ik nu wel of niet voedingssupplementen kopen? Dit is voornamelijk ontstaan doordat er in de media ook verhalen zijn verschenen over louche bedrijven die vervuilde verkochten aan consumenten. Twijfel echter nier meer want bij een betrouwbare leverancier bent u verzekerd van effectieve en gezonde supplementen. Om u alvast op weg te helpen ga ik hieronder een zeer betrouwbaar en bekend merk op het gebied van supplementen bespreken. Dit bedrijf heet Oligo pharma en al jarenlang bieden zij  natuurlijke supplementen tegen een gunstige prijs aan op de markt. De producten van dit bedrijf zijn uitermate bekend binnen de branche van de supplementen en staan hierin bekend als topproducten.

Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het product Vascucare dat door Oligo Pharama wordt aangeboden. Dit product heeft onder meer het effect dat dat een hoge bloeddruk verholpen wordt. Mocht je bloeddruk dus door bijvoorbeeld stress te hoog zijn geworden dan is het raadzaam om dit product te kopen. Vascuvitaal is een product waarin onder meer vitaminen C en aminozuren verwerkt zitten. Het moet er wel bij gezegd worden dat het gebruik van het product gecombineerd moet worden met een gezond en gevarieerd voedingspatroon.

Het product is vanaf 50 euro verkrijgbaar in de webwinkel van Oligo pharma. Hoewel dit natuurlijk best wel een fors bedrag is kun je dit product in Nederland niet voor een lagere prijs kopen. Voor een gezonde en normale bloeddruk is natuurlijk vijftig euro ook zeker niet teveel. Een hoge bloeddruk heeft namelijk een zeer schadelijke werking op ons lichaam en is de nummer 1 oorzaak van diverse hart en vaatziekten. Daarnaast zorgt het product ook voor een goede dosis vitamine C. Vitamine C is binnen ons menselijk lichaam ook een zeer belangrijke stof. Twijfel dus niet meer en bezoek is de website van Oligo Pharma!

Voor meer info : http://www.oligo-pharma.nl/

Verschillende methoden om je huid op te vullen

Je kan op verschillende manieren weer een jeugdigheid in je gezicht terugbrengen. Tegenwoordig zijn er veel nieuwe technieken om dit te realiseren. Een opvulmiddel, ofwel een filler, kan ervoor zorgen dat de oneffenheden in je huid worden opgelost. Sculptra is een andere techniek om oneffenheden tegen te gaan.

Dit bestaat uit polymelkzuur. Dit is een stof die al jaren wordt gebruikt in de geneeskunde. Het stimuleert de aanmaak van colageen weefsel, waardoor de huid meer stevigheid en vulling krijgt. Het wordt langzaam afgebroken over een periode van een aantal maanden, terwijl het collageen telkens nieuw wordt aangemaakt. Als de Sculptra uit je lichaam verdwenen is, blijft het zichtbare effect van collageen aanwezig op je gezicht. Bij dit product is het pas na twee jaar nodig om een herhaalde behandeling uit te laten voeren. Het inspuiten van Sculptra kan venijnig aanvoelen. Dit kan eventueel verdoofd worden met een bepaalde crème. De huid kan er na een behandeling gezwollen en rood uitzien. Dit trekt echter na een dag weg. Een goed resultaat is pas na drie behandelingen op te merken.

Een ander product is Radiesse. Dit is een calciumhydroxyapatiet. Dit is een natuurlijk bestandsdeel vanuit het menselijke lichaam. De poreuze structuur van de stof zorgt voor een groei van collageen na het inspuiten van Radiesse. De eerste paar weken kun je de Radiesse mogelijk voelen, maar dit neemt geleidelijk af en je huidsoepelheid keert weer terug hierna. Dit product wordt onderhuids of zelfs diep in de huid ingebracht. Het is een product dat gebruikt wordt om volumeverlies en diepere lijnen in de wangen op te vullen.

Twee veelgebruikte manieren om de jeugdigheid in je gezicht weer omhoog te brengen. Dit soort technieken worden veelal toegepast in Botox-klinieken. Een rimpelbehandeling met injectables is een voorbeeld van zo’n behandeling. Zoek eens in Google op Botox Rotterdam voor meer informatie hierover.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl

Onverklaarbaar moe

Als je een gezonde levenswijze hebt en je bent onverklaarbaar moe dan kan het dat je een tekort aan vitamine B12 hebt. Vitamine B12 zit alleen in dierlijke producten zoals melk, kaas, vlees, vleeswaren en eieren. Veganisten hebben een grote kans op een tekort aan dit vitamine.

Een tekort aan vitamine B12 leidt tot een soort bloedarmoede want B12 is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen en voor een goede werking van het zenuwstelsel. Dus als je het tekort komt, kun  je leiden aan vermoeidheid, tintelingen in de vingers, geheugenverlies, coördinatiestoornissen en spierzwakte in de benen.

Zoals gezegd kunnen veganisten hier last van krijgen maar ook mensen met een maagziekte, atrofische gastritis, of mensen met een tekort aan het maageiwit Intrinsic Factor. Dit laatste eiwit zorgt voor de opname van vitamine B12 door de dunne darm. Ook bepaalde medicijnen kunnen de opname van vitamine B12 door de dunne darm hinderen.

Gelukkig kun je vitamine B12 aanvullen door het innemen van vitamine druppels, spray of tabletten. Je kunt onder andere bij topvitamins terecht hiervoor. Je kunt de natuurlijke voedingssupplementen gewoon via internet bestellen. Vitamine B12 kun je niet in een te hoge dosering innemen. Je lichaam zorgt er gewoon voor dat het te veel wordt afgevoerd.

Wat je voor de rest kunt doen, is zorgen dat je zo gezond mogelijk leeft. Je zou kunnen overwegen om te stoppen met roken als je dat al deed. Alcoholische versnaperingen moet je tot het minimum beperken. Een glaasje op zijn tijd is geen bezwaar maar elke dag een of meerdere glazen is al snel te veel. Je moet zorgen voor voldoende rust. En zeker rust in de vorm van slaap. Probeer zo veel mogelijk stress te vermijden. Stress kan echt je gezondheid ondermijnen. Als je stress niet kunt vermijden, moet je zorgen voor een geschikte uitlaatklep.

Voor meer info : http://www.topvitamins.nl

Spiegelbeeld niet meer wat het is.

Naarmate je ouder wordt zal je spiegelbeeld niet altijd helemaal meer overeenkomen met hoe je je voelt en dat is vaak geen fijn gevoel. Er zijn verschillende reden waarom je je zo zou kunnen voelen. Een van die redenen kunnen je oogleden zijn. Je oogleden kunnen namelijk over je ogen gaan hangen als je ouder wordt. Een optie hiervoor is het laten doen van een ooglidcorrectie. Je kunt wel duidelijk verschillen zien tussen ooglidcorrecties voor en na. Het kan voor sommige mensen zelfs zo slecht zijn dat het meer dan slechts een cosmetische ingreep is. Het kan namelijk ook zo zijn dat je oogleden zo ver over je ogen heen hangen dat je er gezondheids klachten van krijgt en dat wil je al helemaal niet hebben.

Er zijn natuurlijk ook nog andere dingen aan je gezicht waardoor je je ouder zou kunnen voelen dan dat je daadwerkelijk bent. Denk hierbij aan de rimpels die je door de jaren heen krijgt. Rimpels zijn in principe vrij moeilijk tegen te houden en zou je eventueel kunnen vertragen met een juiste levensstijl, maar ze komen er uiteindelijk toch wel. Hier zijn gelukkig ook enkele oplossingen voor en zijn vaak wel van cosmetische aard. Dit betekent dus wel dat het nooit vergoedt zal worden door je verzekeringsmaatschappij. Bij een ooglidcorrectie kan dit nog wel het geval zijn, maar bij bijvoorbeeld een liquid facelift met botox zal dit nooit het geval zijn.

De ingrepen zijn niet zo ingrijpend als dat je denkt. Een botox behandeling zal namelijk maar 3 tot 6 maanden blijven zitten en als je er niet tevreden mee bent dan zit je er niet permanent aan vast. Zo kun je er toch weer jong uit zien en zul je minder last hebben van je rimpels. Mocht je er tevreden mee zijn kun je na 3 maanden gewoon weer opnieuw gaan.

Voor meer info : http://www.faceland.nl

Pigmentvlekken Behandelen Enschede

 

Gezellig uitgaan en winkelen in Enschede

 

Enschede ligt in Overijssel vlak bij de grens met Duitsland. De stad Enschede heeft veel te bieden op het gebied van uitgaan, maar ook op het gebied van de cultuur en historie. De stad is bij veel mensen al bekend om de grote variatie van winkels en speciaalzaken, die allemaal dicht bij elkaar liggen.

 

De cafés en winkels liggen allemaal bij elkaar en dat maakt dat het centrum van Enschede ook zo gezellig en uniek is. Neem de Oude Markt bijvoorbeeld, met zijn cafés en gezellige terrasjes. U kunt op de Oude Markt terecht voor eten en drinken, want u vindt er tevens veel eetcafés. Wilt u een gokje wagen, dan kunt u terecht in het centrum van de stad.

 

Bezoek een schoonheidssalon om lekker te ontspannen. Neem een manicure of laat een anaylyse van uw huid maken. Last van pigmentvlekken? bekijk wat de mogelijkheden zijn. Wellicht dat deze goed te behandelen zijn en de pigmentvlekken lichter gemaakt kunnen worden.

 

Enschede heeft echter nog zoveel meer te bieden, denk hierbij aan de mooie oude gebouwen. Ook heeft Enschede tal van museums, zoals het Rijksmuseum, die allemaal een bezoek waard zijn.

 

 

 

Voor meer info : http://www.pigmentvlekkenbleken.nl/

draadvonk technologie

Hoe werkt draadvonk technologie

Heb je wel eens nagedacht over de kleine radertjes in een horloge en andere minuscule onderdelen van apparaten die we dagelijks gebruiken? Soms zijn ze slechts een millimeter groot, maar toch moet alles precies op elkaar aansluiten. Met behulp van draadvonk technologie kun je op een dergelijke manier te werk gaan. Het is van belang dat er secuur te werk wordt gegaan. Een minimale afwijking kan uiteindelijk grote gevolgen hebben. Dat maakt dat dit een interessante industrie is. De manier waarop alles in zijn werk gaat is ook heel boeiend. Het gaat in grove lijnen als volgt. Bij draadvonk technologie is er sprake van twee elektroden. Deze maken een elektrische verbinding met elkaar. Dit zorgt ervoor dat er korte pulsen ontstaan, die bij iedere elektrode als gevolg hebben dat er kleine stukken materiaal afvliegen. Het bijzondere is de nauwkeurigheid waarmee dit kan. Een goede machine werkt tot op de halve micron nauwkeurig. Dat betekent dat zelfs de kleinste details op een toch al priegelig stuk kunnen worden aangebracht. Wie met draadvonk technologie werkt, moet dan ook over de nodige precisie beschikken. Gelukkig zijn er voldoende mensen die zich graag bezig houden met dergelijke extreme formaten. Voor hen is het een uitdaging om zulk precies werk op te knappen. Het is dan ook zeker een fascinerend gebied binnen de soms toch al wonderlijke wereld van de techniek. Het is haast onvoorstelbaar wat we tegenwoordig kunnen maken. In dat opzicht is het belangrijk om extreem nietige onderdelen te kunnen maken. In toekomst gaat dit alleen nog maar meer nodig zijn. Er zijn verschillende methoden die onder de draadvonk technologie vallen, zoals:

  • zinkvonken
  • vonkerosie
  • Electrical Discharge Machining (EDM)

In alle gevallen is het gebruik van een goede machine noodzakelijk voor een optimaal resultaat. JPT is een bedrijf dat machines van de juiste kwaliteit beschikt, wat hen een uitstekende partner maakt op het gebied van draadvonk technologie. Met allerlei opdrachten kun je goed bij hen terecht. Ze zijn al geruime tijd actief in deze sector en hebben ook de nodige certificering waaruit hun kunde blijkt.

Een passie voor draadvonk technologie

Wat Jansen Precisie Techniek zo bijzonder maakt, is dat zij echt gepassioneerd zijn over draadvonk technologie. De oprechte fascinatie voor het allerkleinste zorgt ervoor dat zij de lat voor zichzelf alsmaar hoger leggen. Momenteel wordt al voldaan aan zeer hoge eisen. Zo bezitten zij DIN en ISO certificaten. Omdat zij veel produceren met een medische toepassing op het oog, is het belangrijk dat wordt voldaan aan de vereisten. Daarnaast zijn zij getest op het gebied van kwaliteitsmanagement. De liefde voor draadvonk technologie gaat bij JPT echter nog verder. Zij blijven werken aan het verbeteren van kwaliteit en een steeds hogere standaard. Simpelweg uit voorliefde voor deze productie en omdat zij het hoogst haalbare nastreven. Dit maakt hen een uitstekende keuze, als je op zoek bent naar een bedrijf dat draadvonk technologie kan toepassen. Het is altijd goed wanneer je te maken krijgt met professionals die hart voor de zaak hebben en alleen het beste willen aanbieden. Zo’n fabrikant is het. Dit blijkt ook wel uit het blog dat zij bijhouden op hun website. Daar vind je de laatste nieuwtjes over draadvonk technologie en het bedrijf zelf. Regelmatig zijn er berichten over nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Dat kan bijvoorbeeld zijn dat er een betere machine is aangeschaft. Het toont aan dat zij continu focussen op nieuwe mogelijkheden. Wie zelf ook interesse heeft in deze sector, doet er verstandig aan de artikelen op de voet te volgen. Wanneer er een vacature ontstaat, wordt dit meestal ook gemeld op het blog. Het gaat goed, dus zijn er regelmatig kansen voor nieuwe werknemers om het team te versterken.

Historie en contact

JPT is ontstaan vanuit de in 1975 opgerichte Lochem Slijpservice. Zes jaar later trad daar ene Jan Jansen in dienst en werd ook de eerste machine voor draadvonk technologie aangeschaft. Destijds was deze draadvonkmachine de grootste van Nederland. Met de aanschaf ervan werd een stap gezet in de richting van nauwkeurig werken. Jansen werd in 1981 eigenaar van het bedrijf, maar de naam werd pas in 2010 gewijzigd naar Jansen Precisie Techniek. In de tussentijd zijn er steeds nieuwere en betere machines aangeschaft, waarmee de perfecte toepassing van draadvonk technologie steeds werd nagestreefd. Een zo precies mogelijk proces staat hierbij nog altijd voorop. Voor klanten een reden om steeds weer terug te keren bij dit vertrouwde adres. De combinatie van ervaring, vakbekwaamheid en grenzeloze passie maakt dat het al jaren een goede partij is om mee samen te werken. Geen klus is te groot voor de kleine productie. Heb je ook een klus die met behulp van draadvonk technologie verholpen kan worden? Kijk dan ook eens van JPT voor je kan betekenen. Op de website, www.jansen-pt.com, is allerlei informatie te vinden over hun werkzaamheden. Daarnaast kun je gebruik maken van het contactformulier op deze site. Vragen kunnen op deze manier worden gesteld en worden zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Uit de webpagina’s blijkt verder wederom de enorme passie die men heeft voor draadvonk technologie. Ontzettend veel over de werkzaamheden en de filosofie van het bedrijf staat hier uitgelegd. Wanneer je interesse hebt in deze zaken is het absoluut de moeite waard om dit alles eens rustig door te lezen. Daarnaast wordt een inkijkje gegeven over de kwaliteitscontroles die zij uitvoeren, waaruit eens te meer blijkt hoe belangrijk zij dit vinden.

Voor meer info : http://www.jansen-pt.com/Nieuwe-CUT2000-draadvonk-machine-voor-JPT.aspx?NL-1-138-0