URL Koning
Image default
Woning en Tuin

Goed onderhoud aan uw houten vloeren uitvoeren

Als het goed is, gaan houten vloeren een leven lang voor u mee. Een van de voorwaarden hiervoor is wel dat de houten vloeren goed onderhouden worden gedurende de jaren. Dit betekent niet alleen het wekelijkse stofzuig- en dweilmoment dat u wellicht uitvoert, maar ook een regelmatige diepe reiniging van de houtplanken. Dit doet u door bijvoorbeeld alle meubels uit de ruimte te halen en de houten vloeren grondig te schuren en schoon te maken. Hierdoor haalt u oppervlakkige beschadigingen weg en verdwijnt hardnekkig vuil waar u tijdens de normale schoonmaakmomenten niet komt. Als u klaar bent met de reiniging, geeft u de houten vloeren extra bescherming door een goede wax- of polishlaag aan te brengen.

Een professional inschakelen voor de onderhoudswerkzaamheden

Klinkt het bovenstaande allemaal als heel veel moeite en besteedt u uw tijd liever anders? Of bent u er niet zeker van dat u het onderhoud op de juiste manier uitvoert? Wat uw reden ook is, Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer staat klaar voor alle vloereigenaren uit regio Zaandam die het onderhoud liever aan een professional uitbesteden. Uiteraard wordt er eerst uitvoering bekeken wat voor soort onderhoud uw houten vloeren nodig hebben. Vervolgens komen de vakmensen bij u thuis om de houten vloeren volledig te reinigen met de juiste schoonmaakmiddelen. Hier hoeft u zelf geen producten voor in huis te halen! Ook het polijsten of waxen wordt met eigen materialen gedaan, waardoor u zult zien dat uw vloer helemaal opleeft.

Bespreek de mogelijkheden voor uw vloeronderhoud

Wilt u graag meer weten over de onderhoudswerkzaamheden die aan uw woning in regio Zaandam uitgevoerd kunnen worden door Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer? Neem dan een keer telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Iedereen verdient houten vloeren die een leven lang meegaan! Wacht daarom niet te lang met uw houten vloeren het onderhoud bieden dat ze nodig hebben. 

https://klitsieparketvloeren.nl/