Categoriearchief: Groothandel

Mixers in diverse varianten als aanvulling op uw horeca apparatuur

Onder de horeca apparatuur voor uw professionele keuken vindt u op de website van Horeca Megastore een uitgebreid aanbod mixers. Echter is een mixer een type horeca apparatuur waarin vele varianten bestaan. Net als dat u binnen de categorie horeca meubilair geen stoelen zou kunnen uitkiezen die binnen elke gelegenheid passen, kan ook niet één en dezelfde mixer voor alle voedingsmiddelen gebruikt worden. De professionals van Horeca Megastore staan u op elk gebied bij met hun advies; of dit nu horeca meubilair betreft dat perfect is voor uw interieurproject of de kleinste benodigdheden. Hier leest u wat basisinformatie betreffende mixers.

Uitgebreid aanbod mixers bij Horeca Megastore

Behalve wat betreft horeca meubilair heeft groothandel Horeca Megastore ook een uitgebreid aanbod horeca apparatuur. Mixers zijn één van de productgroepen die in veel subcategorieën kunnen worden opgesplitst. Zo bestaan er handmixers, staafmixers, blenders, slowjuicers, mixers speciaals voor drankjes en milkshakes en tot slot keukenmachines, ook wel food processors genoemd. Mixers betreft dus slechts een verzamelnaam. De aanschaf van dergelijke horeca apparatuur vereist daardoor een zorgvuldige overweging: welke gerechten, drankjes en versnaperingen biedt u uw gasten aan en wat is daarvoor nodig?

De belangrijkste varianten op een rijtje

Een handmixer gebruikt u vooral voor het vervaardigen van beslag voor taart, cake en dergelijke. Ook kunt u de handmixer inzetten om eiwit en slagroom te kloppen. Werkt u in uw keuken vaak met grote hoeveelheden? Dan is een staande mixer een aanrader. Een staafmixer op zijn beurt bevat mesjes en kan daardoor behalve mengen ook pureren en hakken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan soepen en sauzen. Een blender kunt u voor veel voedingsmiddelen inzetten. U gebruikt hem bij het maken van soepen, sauzen, smoothies, cocktails en nog meer.

Uw benodigdheden binnen afzienbare tijd in huis

Bij Horeca Megastore, dé specialist in horeca apparatuur en horeca meubilair, heeft u uw benodigdheden altijd snel in huis. Voor de aanschaf van een mixer is dat niet anders. Op de website van de groothandel leest u alle details over de specifieke producten, de geldende garantietermijn en de levertijd. In de meeste gevallen heeft u uw mixer binnen enkele werkdagen in huis en kunt u deze binnen de kortste keren in uw keuken toepassen.

Vloerverwarming leggen? Doe dit in combinatie met tegels

Dat tegels ideale bouwmaterialen zijn, dat wisten de meeste mensen al. U kunt er namelijk muren mee bekleden, vloeren mee leggen en u kunt ze buiten toepassen. Daarnaast zijn tegels bijzonder vochtbestendig, zijn ze gemakkelijk te onderhouden en kunnen ze een leven lang meegaan. Een ander groot voordeel van de tegel is dat deze ideaal is in combinatie met vloerverwarming. En als u de juiste bouwmaterialen aanschaft en u goed voorbereidt, dan legt u de tegelvloer gewoon zelf.

Natuurstenen tegels en vloerverwarming zijn een gouden combinatie

Als u een ideale vloerbedekking nodig heeft voor bij uw vloerverwarming, dan kunt u weinig beter vinden dan natuursteen. Dit natuurlijke materiaal houdt namelijk de warmte erg goed vast en dat betekent dat u nog lang een warme vloer zal hebben ook als de vloerverwarming uitgeschakeld is. Daarnaast is natuursteen natuurlijk een schitterend materiaal en kunt u het probleemloos plaatsen in allerlei interieurs. Omdat het een sterk en duurzaam materiaal is, zal u een leven lang van uw natuurstenen vloer kunnen genieten.

Bespaar geld met vloerverwarming

Het is belangrijk dat u de juiste vloerbekleding uitkiest bij vloerverwarming, anders loopt u de kans te veel warmte te verliezen. Als u bijvoorbeeld kiest voor dikke houten planken, dan zal u minder warmte voelen, omdat hout van zichzelf een isolatiewaarde heeft en dit dus tegenhoudt. Met de juiste bouwmaterialen, een goede isolatie en met de beste vloerbekleding kunt u met vloerverwarming geld besparen. Dat komt doordat de temperatuur van het water lager is en dat de verwarmingsketel dus minder hard hoeft te werken. Bij Van Noort kunnen ze u uitgebreid informeren over vloerverwarming in combinatie met tegels en kunt u direct alle bouwmaterialen en gereedschap aanschaffen die u nodig heeft. Zo kunt u ook genieten van een heerlijk verdeelde warmte en een energierekening die aanzienlijk lager is dan voorheen.

Een mooie dichte afscheiding met winterharde beukenhagen

Wilt u een echte beukenhaag bij u in de tuin hebben? In Nederland zijn beukenhagen al sinds jaar en dag enorm populair. En daar is een goede reden voor. Deze struiken zijn perfect om een goede haag mee te maken. Ze zijn helemaal op hun plek in ons klimaat, en krijgen mooie groene bladeren. In de herfstmaanden krijgen ze rode en gele tinten, en wordt uw haag een feest van kleuren. Doordat de struiken goed groeien vormen ze al heel snel duidelijke afscheiding rondom uw tuin. Wilt u ook een mooie haag hebben, voor bij u thuis of voor op het terrein van uw bedrijf? Roelands Boomkwekerijen B.V. heeft altijd wat u nodig heeft. Hier kunt u wat meer informatie vinden over de beukenhaag – over wanneer u die plant, en over hoe u die verzorgt.

Het planten van de beukenhaag: wanneer kunt u dit het best doen?

Beukenhagen zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook vrij gemakkelijk om te laten aanleggen en om te verzorgen. Als u een haag wilt laten poten, kan dat in principe in ieder seizoen. De herfst- of winterperiode is ideaal, want dan zijn de struiken geheel in rust. Dat betekent dat ze met blote wortels worden geleverd, wat de prijs laag houdt. In de lente en herfst zijn beukhagen ook beschikbaar, maar dan in pot. Door de struiken goed neer te zetten krijgt u al snel een dichte haag.

Hoe verzorgt u uw haag?

Een nieuwe haag heeft toch wat verzorging nodig. Hoewel de beukhaag een gemakkelijke plant is, vraagt hij wel wat voedingsstoffen en aandacht. Wat wordt er van u gevraagd?

De haag bemesten en verzorgen

Het verzorgen van beukenhagen is gelukkig heel makkelijk. Het Nederlandse klimaat is perfect om ze hard te laten groeien. Wel waarderen ze het om zo nu en dan wat extra bemesting te krijgen. Dat kan één keer in het voorjaar, en nogmaals een keer in de zomer. Zo worden de struiken van de haag gezond en krijgen ze veel blad.

Het snoeien van uw haag

Beukenhagen zijn haagplanten die snel groeien. Dat kunt u eigenlijk doen wanneer u maar wil, en zoveel als u maar wil. Om de zoveel jaar is het ook verstandig om uw haag flink te snoeien – de zogenaamde “verjongingsnoei”. Zo houdt u hem fris en vrolijk.

Dit moet je weten als je vuurwerk gaat bestellen in Krimpen aan den IJssel

Wanneer de jaarwisseling nadert, zijn er veel mensen die vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel. Vuurwerk brengt een feestelijke stemming met zich mee, jong en oud kan ervan genieten en het is een magisch aanzicht: al die mooie bewegende lichten in het donker van de nacht. Wanneer je vuurwerk gaat bestellen in Rotterdam, dan is het belangrijk om de veiligheid van zowel jezelf als de rest in de gaten houdt.

Altijd legaal vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel

Helaas zijn er nog steeds mensen die illegaal vuurwerk bestellen. Ga jij vuurwerk bestellen in Rotterdam? Haal dan altijd legaal vuurwerk bij Grootvuurwerk, dit is vuurwerk uit categorie 1 en 2. Vuurwerk dat binnen deze categorie valt, is goedgekeurd door de overheid voor particulier gebruik. Illegaal vuurwerk is niet voor niets illegaal. Het is namelijk gevaarlijk wanneer hier niet op professionele manier mee om wordt gegaan. Vuurwerk bestellen in Rotterdam doe je dus weloverwogen.

Houd altijd toezicht

Laat altijd een volwassene toezicht houden op vuurwerk, vooral met sterretjes en ander vuurwerk dat op het eerste oog onschuldig lijkt. Kinderen zijn niet goed in het overzien van de gevolgen, iets wat er mooi uitziet willen kinderen vaak aanraken. Geef je kinderen dus een duidelijke instructie voor je hen een sterretje of iets dergelijks geeft, en blijf er altijd bij in de buurt. Zorg er ook voor dat je altijd een brandblusser of emmer water in de buurt hebt staan.

Vuurwerk bestellen in Rotterdam: steek het correct af

Wanneer je vuurwerk gaat bestellen in Krimpen aan den IJssel, hou dan rekening met een aantal veiligheidsoverwegingen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je meteen na het afsteken van vuurwerk jezelf naar een veilige afstand verplaatst. Richt vuurwerk daarnaast nooit op iemand anders, ook niet voor de lol en steek vuurwerk nooit af in een zak of in metalen of glazen containers. Dit kan flink misgaan. En als het vuurwerk niet volledig is afgegaan, laat dit dan zo en probeer het nooit opnieuw aan te steken of op te pakken.

Oude Louvre deuren zorgen voor een authentieke sfeer

Een doorleefde Franse stijl creëren doet u het aanbrengen van oude Louvre deuren. Deze authentieke deuren komen uit historische Franse huizen en hebben al een heel leven achter zich. Ze hebben bijzondere details en een prachtige warme uitstraling. Empire B.V. in Best koopt tijdens de vele inkoopreizen de mooiste oude Louvre deuren in, om ze een tweede leven te geven in het interieur van nu. In het assortiment vindt u deuren in diverse stijlen, waaronder losse deuren, deuren met ijzerwerk of glas, orangeriedeuren en binnen- en buitendeuren. Dankzij de vele verschillende stijlen is er voor iedere woning wel een geschikte deur te vinden.

Bijzonder veel keuze

Vanwege de voortdurende nieuwe aanvoer van oude bouwmaterialen, waaronder oude Louvre deuren, heeft u altijd keuze uit een wisselend assortiment. Ieder stuk is uniek en draagt een eigen verhaal met zich mee. Bij Empire B.V. vindt u naast bouwmaterialen ook antieke meubels en decoratiestukken van vroeger. Denk hierbij bijvoorbeeld aan antieke spiegels of verlichting, die uw woning een karakteristieke uitstraling geven. De medewerkers helpen u graag de items te vinden, die het beste tot zijn recht komen in uw interieur. Zo zijn er voor iedere woning oude Louvre deuren te vinden, die uw interieur warmte en sfeer geven.

Kijk ook eens op de website

Empire B.V. heeft foto’s op de website staan van alle oude Louvre deuren en andere stukken die op dit moment te koop zijn in de winkel. Ook de materialen die nog verwacht worden, kunt u hier al vinden. Voor meer informatie kunt u altijd even bellen. De medewerkers helpen u graag het speciale item te vinden dat u zoekt. Is het niet beschikbaar? Dan wordt er tijdens een volgende inkoopreis rekening gehouden met uw wensen om dat ene bijzondere stuk te vinden. In de winkel kunt u fijn rondlopen tussen al die mooie items in de sfeer van toen en de unieke oude Louvre deuren vinden, die een waardevolle toevoeging zijn aan uw woning.

https://www.empire-bv.nl/

Je rijbewijs halen

Je rijbewijs halen is best een uitdaging. Als eerst is het belangrijk dat je je theorie haalt en daarna moet je nog een aardig tijdje lessen om uiteindelijk af te mogen rijden. Veel mensen doen er ongeveer een jaar over om hun rijbewijs te halen. Dit is best lang. Ook is het erg duur om te lessen en om examen te doen dus het is voor je bankrekening ook beter als je alles zo snel mogelijk haalt. In dit artikel lees je een aantal tips over hoe je sneller je rijbewijs kan halen.  

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om je theorie goed te kennen. Dit spreekt een beetje voor zich. Als je je theorie niet goed kent, weet je niet waar je plek op de weg is, wat voor snelheid je aan moet houden en hoe je iemand moet passeren of inhalen. Deze informatie is allemaal cruciaal voor het halen van je rijbewijs. Er worden vaak slordige fouten gemaakt die heel erg zonde zijn. Zorg dus dat je voor het afrijden nog even goed de theorie doorleest zodat je weer helemaal bij bent. Soms zit er een jaar tussen je theorie en je afrijden. Dan kan het best zijn dat er wat informatie is weggezakt. 

Je kan tijdens het lessen vragen om een camos achteruitrijcamera. Met zo’n camera kan je goed zien wat er achter je gebeurt en hoeveel ruimte je nog hebt. Nieuwere auto’s hebben dit vaak al ingebouwd maar je kan ze dus ook los kopen. De camos camera is handig als je pas net begint met rijden zodat je een beetje het gevoel krijgt. Het is echter niet de bedoeling dat je er teveel aan gewent raakt, want op je examen mag je de camera niet gebruiken. Zorg dus dat je ook lest zonder camera en dat je goed in je spiegels kijkt. 

Voor meer info : http://www.vanzwitserland.nl

Met een omsnoeringsmachine optimaliseert u uw verzendingen

Een omsnoeringsmachine kan u helpen het inpakken van uw pakketten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Met de hand uw dozen en andere pakketten omsnoeren is natuurlijk ook een optie, maar als het aantal verzendingen toeneemt, is het verstandig de aanschaf van een omsnoermachine te overwegen. Voor elk budget is er een omsnoermachine te verkrijgen. Zo zijn er half automatische, maar ook vol automatische machines en omsnoeringssets te verkrijgen. En natuurlijk is het ook afhankelijk van de grootte van uw pakketten welke machine u nodig heeft. Waar sommige machines alleen geschikt zijn voor dozen tot een bepaald formaat, kunnen anderen volledige pallets omsnoeren.

Welke omsnoeringsmachine past bij uw bedrijf?

Een voorbeeld van een half automatische omsnoeringsmachine is de M-pac 5. Deze machine heeft een traploze elektronische regelbare band spanning. Daarnaast is hij verrijdbaar, waardoor u hem op verschillende plaatsen in uw bedrijf kan inzetten. Er zitten geen V-snaren of kettingen in deze machine, waardoor u geen onderhoudskosten heeft. De minimum pakketmaat bij deze omsnoeringsset is 60 mm en er is geen maximale pakketmaat. Zo kunt u dus uw pakketten van groot tot klein omsnoeren met deze fijne machine. Zou u de machine graag willen uitproberen voordat u deze aanschaft? Als u de M-pac 5 bij Fixpack Verpakkingstechniek aanschaft, kunt u de machine een week gratis op proef krijgen.

Uw oplossing op het gebied van verpakken

Naast de M-pac 5 heeft Fixpack Verpakkingstechniek u uiteraard nog veel meer te bieden op het gebied van verpakkingsmateriaal. Zo kunt u hier terecht voor verscheidene soorten omsnoeringssets, maar ook kunt u hier uw wikkelfolie, elastiek, binders en palletwikkelaars kopen. Alles is verkrijgbaar om uw pakketten optimaal te kunnen verpakken en veilig bij uw klanten af te kunnen leveren. Op de website vindt u een overzicht van alle mogelijkheden en specificaties van alle machines. Uw bestelling rekent u gemakkelijk af met iDEAL of PayPal en wordt vervolgens gratis thuisbezorgd.

Subtiele muurstickers voor in de woonkamer

Een stijlvolle uitstraling forceren binnen je interieur, dat doe je met muurstickers in de woonkamer. Deze kunnen subtiel zijn in de vorm van korte teksten, maar wel met een boodschap die je iedere keer weer weet te raken. Ook buiten de woonkamer zijn muurstickers een interessante optie, zoals in de badkamer, slaapkamer of gang. En de mogelijkheden? Die zijn er in grote mate. Geef je de voorkeur aan industrieel? Dan kies je voor fotobehang van een stenen muur. Deze geven zelfs op de meest egale muren een natuurlijke look.

Muurstickers in de woonkamer: stijlvol en divers

Een sticker op de wand is trendy. Deze kan je zo groot of klein maken als je zelf wilt. De ene sticker is de andere niet; zo zou jij misschien kiezen voor een natuurlijke muursticker in de woonkamer, terwijl de ander gaat voor een pakkende tekst. Een korte tijd geleden waren dat nog de Engelse zinnen uit het ‘Life, love, laugh’-segment, maar tegenwoordig zijn Arabische of Chinese teksten helemaal in. Deze hoef je niet eens te kunnen uitspreken, zolang je de achterliggende gedachte maar kent. Zo geef je stijl en karakter aan je woonkamer én heb je een uniek verhaal bij de muursticker.

Creëer een eigentijdse sfeer met fotobehang van een stenen muur

Binnen moderne woningen worden de muren vaak strak afgewerkt en dat heeft zijn voordelen. Het betekent echter niet dat je de authentieke sfeer verloren moet laten gaan. Met fotobehang van een stenen muur creëer je dezelfde authentieke sfeer als die je vaak nog ziet in oudere woningen. Fotobehang op een stenen muur variant is verkrijgbaar in diverse kleurtinten en uitvoeringen, waardoor je opnieuw veel mogelijkheden hebt om de sfeer in huis te bepalen.

Inspiratie bij het vinden van de juiste sticker

Aan muurstickers in de woonkamer zit je gelukkig niet voorgoed vast, maar het is wel verstandig om te kiezen voor een invulling waar je elke dag van geniet. Kies daarom niet een te neutrale invulling, maar ga ook niet voor een te gedurfde optie. Kies voor een invulling die iedereen zou kunnen waarderen of juist voor een hele persoonlijke keuze. Jij bent natuurlijk degene die dagelijks tegen de muurstickers in de woonkamer of elders in huis aankijkt. Er is voldoende mogelijk. Vind je het lastig om een keuze te maken? Kijk dan eens op De Fabriek Muurstickers. Zij geven je alvast een goed beeld van de mogelijkheden om jouw muur op een stijlvolle manier aan te kleden.

Garagezeep, waar gebruikt u dat eigenlijk voor?

Houdt u ervan om heerlijk te sleutelen aan uw auto of motor? Of werkt u wellicht in een garage waar u uw passie professioneel uitvoert? Goede garagezeep is dan onmisbaar voor u. Tijdens het werken in de garage krijgt u al snel te maken met vieze handen. U werkt immers met diverse materialen zoals lijm, verf en olie. Nadat u klaar bent met uw werkzaamheden, is het belangrijk om uw handen goed te reinigen. En dat doet u met de garagezeep van Kemetyl Professional B.V. Deze zeep is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Zo is er voor zowel de hobbymonteur als de professional de juiste zeep te vinden in de webshop.

De verzorgende werking van garagezeep

De belangrijkste reden om garagezeep te gebruiken, is om uw handen te reinigen van de stoffen waarmee veel gewerkt wordt in een garage. De werking van de garagezeep die u bestelt bij Kemetyl Professionals B.V. gaat echter verder dan dat. Zo biedt de zeep een intensieve verzorging aan uw handen en heeft het een heerlijke geur. De zeep heeft verzachtende eigenschappen en zorgt ervoor dat uw handen niet alleen schoon zijn, maar ook fris ruiken. Zo bent u na het sleutelen aan uw auto of na het werk weer klaar om uw dag voort te zetten of om hygiënisch uw lunch te eten.

Zo gebruikt u garagezeep

Garagezeep is net wat anders in gebruik dan normale zeep. U brengt de zeep namelijk aan op droge handen. Wrijf de zeep goed in en bevochtig uw handen vervolgens met water. Was uw handen grondig, spoel uw handen af met water en droog af met een schone handdoek. Zoals u ziet is garagezeep nog gemakkelijker in gebruik dan reguliere handzeep. Na het gebruik loopt u met schone handen de werkplaats uit en komt u weer fris en fruitig thuis. Geniet u binnenkort ook van schone handen na het werk dankzij de garagezeep van Kemetyl Professionals B.V.?