Huur een stacaravan of kies een kampeerplaats op een camping nabij Apeldoorn

Op zoek naar een camping in de regio van Apeldoorn op de Veluwe? Dan bent u zeker een groot liefhebber van de natuur! Camping de Helfterkamp is de perfecte locatie voor uw vakantie. Heeft u een eigen tent of caravan? Dan kiest u een van de ruim opgezette kampeerplaatsen aan de rand van velden. Veel velden zijn voorzien van speeltoestellen, maar als u van rust houdt, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een veld zonder speeltoestel. Als u liever een stacaravan of een vakantiewoning huurt, dan is dat uiteraard ook mogelijk op deze camping in de buurt van Apeldoorn.

Van alle gemakken voorzien op camping in de buurt van Apeldoorn

Wanneer u op vakantie gaat, wilt u lekker tot rust komen. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Daarom ontbreekt er niets bij Camping de Helfterkamp nabij Apeldoorn. U bent hier namelijk van alle gemakken voorzien. Zo is de camping voorzien van modern en voldoende sanitair, zodat u niet lang hoeft te wachten. De kinderen leven zich uit op de speeltoestellen en in de recreatieruimte, zodat uzelf ook kunt genieten. Daarnaast kunt u in kampwinkel terecht voor vers brood en andere boodschappen. Bovendien is er genoeg te doen in de omgeving van de camping: van actieve wandelingen op de Veluwe tot cultuur snuiven in Apeldoorn en van een bezoek aan de Apenheul tot een fietstocht.

Veel te beleven op en rondom camping nabij Apeldoorn

Wilt u tot rust komen, maar bent ook op zoek naar activiteiten voor u en uw kinderen? Op de Veluwe is er zo’n plek! Dan is Camping de Helfterkamp, in de buurt van Apeldoorn, een geschikte camping. De camping zelf is voorzien van speeltoestellen en -weides, een recreatieruimte en in de zomermaanden is er zelfs een recreatieteam. In de omgeving van de camping is voor jong en oud ook genoeg te beleven. Zo kunt u de Veluwse bossen te voet of per fiets verkennen of genieten in een wellnessresort. Zijn de kinderen mee? Bezoek dan de Apenheul of Julianatoren of ga langs de kinderboerderij.

Voor meer info :