Ideale stadsfietsen en scootmobiels via Mango Mobility

De Mando Footloose is een trend als het om stadsvoertuigen gaat. Deze elektrische fiets is speciaal ontworpen voor de forens van nu. Als u een e-bike voor woon-werkverkeer zoekt die stabiel en zuinig rijdt, dan is de Mando Footloose een echte aanrader. Hij beschikt over een los te koppelen lithiumaccu. Als u tijdens het rijden licht mee trapt kunt u op deze e-bike maar liefst 60 km/u halen.

Slim en duurzaam

De Mando wordt gewaardeerd om de duurzame, vernuftige techniek. Op het moment dat u kracht zet op de pedalen gaat er elektriciteit naar de motor die zich vervolgens zelf kan opladen. Hier komt geen ketting aan te pas! Met iedere trap die u vervolgens doet, wordt het bereik vergroot. Het stuur van de Mando Footloose is uitgerust met een LCD-scherm. Hierop leest u informatie over onderhoud, snelheid en vermogen. Op dit computertje kunt u zelf een bepaalde pedaalweerstand en versnelling kiezen. En voor de veiligheid: zodra u het scherm verwijderd, blokkeert de fiets. De Mando Footloose heeft een topsnelheid van 25 km/u (zonder mee trappen). De maximum belasting is 120 kg en de fiets zelf weegt 21 kg.

Specialist in elektrische vervoersmiddelen

Mango Mobility is het adres als het om elektrische vervoersmiddelen gaat. U kunt dan denken aan brommobiles en e-bikes. Populaire elektrische fietsen zijn de B4 Bikes. Dit is een fiets van Nederlandse makelij. Als u naar de B4 E-Cruizer kijkt, ziet u direct dat hij gelijkenis vertoont met Harley Davidson motoren. De ontwerpers hebben zich door een model uit 1912 laten inspireren. Dit verrassende design wordt gecombineerd met moderne e-bike-technologie. Het bedieningspaneel is centraal geplaatst. U kunt hiermee de lichten aan- en uitzetten, de verschillende snelheidsniveaus beheren en de capaciteit van de batterij continu in de gaten houden. En wilt u onderweg uw smartphone opladen, dat kan via de USB-connector. B4 Bikes hebben twee wielen, kennen een actieradius van 200 km/u en de topsnelheid is 25 km/u. Kom eens langs in een van de filialen voor een testrit!

 

Voor meer info : https://www.mangomobility.nl