Categoriearchief: Internet

KPNmail, hoe werkt het?

KPNmail is een online omgeving die je kan bereiken via je eigen internet browser. Ieder apparaat dat verbonden is met het internet kan inloggen op de online e-mailomgeving van de provider.

KPNwebmail werkt alleen wel het beste via de laptop of computer. Als je een tablet of smartphone hebt dan kan je het beste je e-mailaccount koppelen aan je apparaat. Het binnenhalen en versturen van e-mail gaat iets eenvoudiger als je dit via je standaard mailaccount doet. Via onze link kom je rechtstreeks in de browserversie terecht, waarbij je kan inloggen op KPNmail.

Het enige wat je nodig hebt is je gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gegevens heb je zelf aangemaakt via MijnKPN (je KPN id). Als je nog geen e-mailadres hebt, dan kan je deze hier aanmaken inclusief een wachtwoord. Je gebruikersnaam is eigenlijk het beginstuk van je e-mailadres. Dit is het stukje voor het apenstaartje. Als je zowel je gebruikersnaam als wachtwoord vergeten bent dan kan je deze opvragen. KPN zal online een paar persoonlijke vragen stellen waar alleen jij het antwoord op weet. Vervolgens ontvang je direct je gebruikersnaam en wachtwoord en kan je inloggen bij KPNmail.

Als je inlogt bent zie je eigenlijk direct dat de mail een mini versie van Outlook is. Het systeem werkt ook hetzelfde. Je kan eenvoudig contacten opslaan, mailtjes ontvangen en versturen naar contactpersonen. Uiteraard zit er ook een spamfilter en krijgt iedere gebruiker 30 MB aan ruimte om mailtjes op te slaan.

Wil je toch liever je eigen Outlook gebruiken? Dit is geen probleem KPN heeft een handige handleiding waarin uitgelegd wordt hoe je jouw KPNmail kan koppelen aan Outlook.

Voor meer info :

Op de centjes letten

Op de centjes letten

Wij Nederlanders staan erom bekend zuinig te zijn. We letten op de centjes, zo wordt ook wel gezegd. Het is voor ons dan ook niet gek om te kijken of we op de maandelijkse kosten kunnen bezuinigen. De televisie-, telefonie en internetabonnementen zijn zo een uitgave, die we allemaal hebben en die vaak best wel wat goedkoper kan. Vooral wanneer je hiervoor nog aparte abonnementen hebt, is het interessant om eens naar alles-in-1 abonnementen te kijken. Je krijgt dan telefonie, televisie en internet van één provider.

Hoe het werkt

Waarom zijn dit soort goedkope alles-in-1 pakketten nu zo interessant? Als je al deze diensten bij een provider koopt hebben zij natuurlijk in een klap een goede klant binnen. Om dat voor elkaar te krijgen en om de concurrentie te slim af te zijn, stunten ze regelmatig met kortingen, cadeaus of bepaalde extra diensten. Je krijgt bijvoorbeeld goedkoop een snelle internetverbinding, een extra zenderpakket voor de televisie of een gratis tablet.

En dat is weer interessant voor jou. Ook maken de providers het overstappen lekker makkelijk. Je kijkt eerst of het goedkoper kan. Als dat zo is, sluit je een alles-in-1 abonnement af. Vervolgens zegt je nieuwe provider al je oude abonnementen voor je op en krijg je alles wat je nodig hebt via de post binnen. Klaar is Kees.

Hulp bij het kiezen

Mocht dit je wat lijken en vind je bijvoorbeeld, dat je huidige abonnement te duur is, dan zou je eens op internet moeten zoeken naar de huidige aanbiedingen. Vooral bepaalde vergelijkingssites zijn interessant om het voor jou juiste alles-in-1 abonnement te vinden. Je kan daar zoeken naar een abonnement, dat aan bepaalde randvoorwaarden voldoet. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar het goedkoopste alles-in-1 abonnement met een internetverbinding van minimaal 100 Megabit per seconde.

Voor meer info : https://geldbesparen.org

Glasvezel

Steeds meer bedrijven en huishoudens stappen over op glasvezel, dit is geen vreemde trend want er kleven veel voordelen als je het gaat vergelijken met reguliere bekabeling.

De klassieke kabel zoals wij die kennen is van koper gemaakt. De coax kabel was voor zijn tijd een vorm van kwalitatief hoogwaardig datatransport. Men kon tv, internet en radio signalen versturen zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies. De rek is heden bijna volledig uit de coax kabel gehaald, deze heeft dus zijn limieten bereikt. Glasvezel maakt het mogelijk om data te verzenden met de snelheid van het licht, daarom kunnen er veel hogere snelheden worden behaald als met klassiek internet. Na een stukje algemene informatie zal er meer verteld worden over de voordelen van de glasvezelspecialist.

Er zijn verschillende soorten glasvezel aansluitingen die hieronder kort worden toegelicht:

 • Fiber the node (FTTN): glasvezel tussen grote centrales.
 • Fiber to the curb (FTTC): Dit is een glasvezelkabel die gaat tot het wijk verdeelkastje. Vroeger werd dit ook glasvezelaansluiting genoemd, maar dit veroorzaakte veel verwarring.
 • Fiber to the building (FTTB): Glasvezel tot het gebouw.
 • Fiber to the home/office (FTTH/FTTO): Glasvezel tot aan de meterkast.

Nederland is een voorloper op het gebied van glasvezel. Het Nederlandse netwerk loopt vaak tot in de woning, dit is vrij uniek in Europa. Natuurlijk is dit nog niet overal het geval, waarschijnlijk moeten de buitengebieden nog een aantal jaren geduld hebben.

Optinet houd zich al jaren bezig met glasvezel en mag zich dan ook terecht een glasvezelspecialist noemen. Door het inhuren van een specialist weet u zeker dat uw vertrouwelijke gegevens niet zomaar op straat komen te liggen en u kunt vertrouwen op een stabiel en veilig netwerk voor uw bedrijf. Optinet bied een aantal Fiber To The Desk oplossingen aan:

 • Brand-Rex Blolite
 • Brand-Rex MicroBlo
 • Ericsson Ribbonet

Instalatie van het netwerk is een ding, misschien is onderhoud nog wel belangrijker. De technologie vernieuwt snel en als u zeker wilt zijn dat het maximale uit uw netwerk wordt gehaald is goed onderhoud een vereiste.

Voor meer info : http://www.optinet.nl/

Webdesign

Webdesign

 • Meer dan 2750 mensen zijn u al voorgegaan. Sterker nog: meer dan 2750 bedrijven zijn u al voorgegaan.
 • Meer dan 2000 websites hebben we al gebouwd
 • Meer dan 270 webshops hebben we gebouwd
 • En al meer dan 800 mensen hebben seo oftewel search engine optimization bij ons aangevraagd en uiteraard gekregen in de vorm van prachtige teksten en een ranking waar je u tegen zegt op Google.

Wij zijn Webton, een bedrijf dat aan webdesign doet, dat moge duidelijk zijn na het lezen van deze sprankelende getallen. Klinkt u dat ook als muziek in de oren, neem dan gauw eens een kijkje op onze website. Wij doen namelijk aan webdesign en zijn altijd op zoek naar nieuwe klanten. Hebt u een ouderwetse website uit het jaar nul? Is daar maar weinig webdesign doorheen gegaan de afgelopen jaren? Dan is het de hoogste tijd voor webdesign van Webton TUMBLR. Want met de juiste specificaties omtrent het webdesign die voor uw site wordt bekeken en afgestemd, zal uw site er een stuk beter uit komen te zien en dat is wel een belangrijk gegeven. Waarom is dit zo belangrijk? Hopelijk hebt u ook wel gemerkt dat ouderwetse manieren van reclame maken voor uw bedrijf, kortom het onder de aandacht brengen van uw diensten en producten met behulp van reclames in de vorm van televisiespotjes, radiosportjes of advertenties in bladen en kranten, zijn langste tijd nu wel gehad hebben. Enkel de allergrootste bedrijven hebben tijd en geld om op de publieke omroep maar ook bij de commerciële omroepen hun televisiespotjes uit te zenden. Zeker op prime time kom je hier niet zo snel tussen. Internet marketing is een veel beter idee. Het is een stuk goedkoper terwijl je een veel groter publiek aantrekt. Ook dit kan Webton voor u doen want zij zijn niet enkel thuis in de webdesign, overigens een essentieel onderdeel van de internet marketing, ook zijn ze thuis in bijvoorbeeld linkbuilding en zoekmachine optimalisatie.

Webdesign door Webton

Want Google houdt weldegelijk rekening met de opbouw van uw website. Als het webdesign dus goed is uitgevoerd dan stemt dat niet enkel de bezoekers plezierig, ook zal Google ervoor zorgen dat wanneer mensen naar uw bedrijf zoeken, of in ieder geval naar belangrijke onderdelen, producten of diensten van uw bedrijf, dit op de eerste pagina, de zogenaamde landingspagina, zal worden weergegeven. En dat is toch wat iedereen in principe wil? Een hoge eindpositie. Kijkt u maar eens naar de cijfers van Webton, die liegen er niet om. Als u eventjes verder zoekt dan zult u zien dat mede door ons voortreffelijke webdesign veel klanten van ons een geweldige positie hebben verworven mits er op de juiste sleutelwoorden gezocht wordt. Wij implementeren dan ook van harte de seo teksten, die door een subliem team aan schrijvers geschreven worden, op uw site. Als u met ons in zee gaat en ervoor kiest om een nieuw webdesign door te voeren zult u vanzelf gaan merken wat het effect is. Ook als u nog helemaal geen eigen website hebt, dan kunnen wij samen met u webdesign opstellen. U komt met uw ideeën en wensen, en dan gaan wij daar een eerste model van maken, een zogenaamde schets die u uiteraard pas na uw goedkeuren omgetoverd gaat worden in een daadwerkelijke website. Wij houden u steevast op de hoogte van de ontwikkelingen van de bouw, en mocht u qua webdesign toch andere wensen hebben, dan kunt u ons dat direct laten weten. Wij grijpen zo snel mogelijk in en zo kan alles keurig in een keer afgerond worden. Uiteraard hebt u nadien wel het een en ander te onderhouden op het gebied van webdesign. U wilt immers wel met de tijd mee blijven gaan en ervoor zorgen dat u populair blijft via het internet. Wij leggen u dat natuurlijk allemaal uit nadat u met ons in zee bent gegaan en ervoor hebt gekozen om de webdesign en de bouw van de site door Webton te laten doen.

Neem gerust eens contact met een van onze medewerkers op

Hopelijk hebben we u weten te overtuigen van onze kracht. Deze woorden zijn zeker ook onze daden en wij hebben webdesign in ons bloed. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij alle opdrachten met verve aanpakken en afronden. Of het nu gaat om een grote multinational of een eenmanszaak, wij vinden dat iedereen een kans verdient en daarom zal u bij ons niets te kort komen. Wij vragen dan ook een eerlijke prijs voor het webdesign dat wij voor u uitvoeren. Op de site vindt u deze prijzen allen overzichtelijk weergegeven. Als u slim bent, dan kiest u voor een totaalpakket. Daarmee bespaart u aanzienlijk op de kosten terwijl het u daarnaast een hoge positie in Google garandeert. Zo kunt u ervoor kiezen om naast de webdesign ook de linkbuilding en de zoekmachine optimalisatie door ons te laten doen. Niet alleen slaat u zo meerdere vliegen in een klap, u haalt ook het beste bedrijf op dat gebied in huis. Niet voor niets hebben wij louter positieve reviews op onze site staan en daar zijn we dan ook behoorlijk trots op. Als u nu direct contact wilt dan vindt u aan de linkerzijde van de website ons telefoonnummer. Daar zitten mensen dag en nacht klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo weet u direct wat u aan ons hebt en wat wij zoal voor u kunnen gaan betekenen op het gebied van webdesign.

Voor meer info : http://webton.tumblr.com/post/91341013429/een-mooi-webdesign-als-u-net-geleden-een-eigen