Kies voor de laagste prijsgarantie voor een Tempur aanbieding bij de specialist

U bent op zoek naar Tempur producten voor een lage prijs en wilt u een fijne aanbieding? Ga dan eens langs bij een specialist die betaalbaar slaapcomfort biedt, zoals Horsten Slaapcomfort. Hier vindt u alles voor uw nieuwe huis of opgeknapte slaapkamer. Denkt u bijvoorbeeld aan boxsprings, ledikanten, lattenbodems en matrassen. Maar ook wat meubels betreft heeft u ruime keuze. Van linnenkasten tot commodes en van nachtkastjes tot schuifdeurkasten. En dat allemaal met de laagste prijsgarantie. Tevens heeft deze specialist regelmatig een aanbieding lopen, zoals een Tempur aanbieding. U krijgt hierbij 50 procent korting op het tweede artikel van dit merk. Dat wilt u toch ook?!

Bekijk de Tempur aanbieding in de showroom

Bent u op zoek naar een matras van Tempur en wilt u hier niet teveel geld aan uitgeven. Bekijk dan eens de Tempur aanbieding van Horsten Slaapcomfort. In hun showroom in Waspik kunnende professionele medewerkers u voorzien van een passend advies. Uiteraard kunt u hier ook de matrassen uitproberen zodat u erachter komt welk matras het beste bij u past. Helemaal mooi meegenomen is dat u nu 50% korting op het tweede artikel krijgt. Deze specialist biedt dan ook niet voor niets gezond en betaalbaar slaapcomfort aan. Deze specialist beschikt over het 5 sterren specialist kenmerk, wat inhoudt dat u verzekerd bent van goede service, kwaliteit, vakmanschap, goed advies én garantie. Maakt u vandaag nog kennis met de vriendelijke service.

Regelmatig een Tempur aanbieding bij de specialist op het gebied van matrassen

Op zoek naar een matras van het bekende merk Tempur? Kijk dan eens naar de Tempur aanbieding van Horsten Slaapcomfort. Zij bieden 50 procent korting op het tweede artikel van dit merk. Tempur biedt zowel matrassen als hoofdkussens aan zodat u optimaal slaapcomfort ervaart. De unieke open-celstructuur absorbeert het Tempur materiaal, waardoor de druk op belangrijke zones wordt verlicht. Naast Tempur vindt u ook andere hoogwaardige merken, zoals Pullman, Sealy, Velda, Ubica en Wiemann. U bent van harte welkom in de showroom te Waspik waar u het gehele assortiment op uw eigen tempo kunt bekijken om zo tot een weloverwogen beslissing te komen. Komt u er niet helemaal aan uit? Dan staan de medewerkers klaar om u van professioneel advies te voorzien. 

Voor meer info :