Urlkoning

Kies voor uitvalschermen van een professioneel bedrijf

Extreme hitte en fel licht houd je het best buiten met uitvalschermen. Bij gebrek aan een scherm of zonwering kan je woning namelijk flink opwarmen. Daarnaast zorgen uitvalschermen voor een gezellige sfeer binnenshuis. Het gefilterde licht dat zij doorlaten geeft alles een prachtige gouden gloed. Voor iedere woonsituatie bestaat er een geschikte soort uitvalscherm. Lees snel verder om te ontdekken welke uitvalschermen perfect bij jouw situatie passen.

Klassieke keuze: het traditionele uitvalscherm

Een uitvalscherm in traditionele stijl heeft een arm aan weerszijden. Omdat deze armen meebewegen wanneer je het scherm laat zakken, komen ze lager te hangen. Daarom zijn ze vooral geschikt bij ramen waar niemand langsloopt. Zodoende ervaart men dat deze uitvalschermen ideaal toepasbaar zijn bij het balkon of boven een raam aan de voorkant van het huis.

Ademruimte: een uitvalscherm met glijarm

Wil je juist wél een uitvalscherm dat geschikt is voor plekken waar veel mensen langs moeten lopen? Een uitvalscherm met glijarm is dan de superieure optie. Zo’n scherm heeft namelijk een aanzienlijk grotere uitval dan een traditioneel scherm; zo ondervindt niemand problemen met het onderdoor passeren van een dergelijk scherm. Je ziet deze variant daarom vaak ook gebruikt worden bij winkels en restaurants.

Een uitvalscherm op maat voor jou

De varianten scherm die wij eerder genoemd hebben zijn natuurlijk beschikbaar in een breed scala kleuren, stoffen en afmetingen. Interesse in een voor jou op maat gemaakt uitvalscherm? Dan ga je in zee met het bedrijf Sunmaster. Door hun specialisatie in zonwering en rolluiken kunnen zij jouw uitvalscherm eenvoudig en kundig voor jou op maat maken. Je kiest bij dit bedrijf altijd zelf het type, het soort bediening, de kleur en het doekdessin van je uitvalschermen. Uiteraard geeft je dan ook de door jou gewenste afmetingen door. Sunmaster maakt uitvalschermen van 80 tot maar liefst 1000 centimeter breed, met een uitval mogelijk van 95 tot een zeer ruime 150 centimeter. Alle informatie aan dit bedrijf geleverd? De medewerkers van Sunmaster gaan dan direct voor je aan de slag, met het oog op zorgvuldigheid en vakkundigheid. Bij jouw leveringen van zonneschermen ontvang je doorgaans twee jaar garantie en een permanente kwaliteitsgarantie!

https://www.sunmaster.nl/