URL Koning
Image default
Woning en Tuin

Koopwoning verhuren Amsterdam

Koopwoning verhuren Amsterdam gemakkelijk en snel via Expats Verhuur Amsterdam. U verhuurt uw koopwoning via de leegstandswet. Hiervoor kunt u een vergunning aanvragen bij uw gemeente. Houdt er rekening mee dat het tot zes weken kan duren voordat u uw vergunning ontvangt. Hieronder vindt u voordelen van verhuren via de leegstandswet en zaken waar u rekening mee dient te houden.

U verhuurt uw te koop staande woning via leegstandswetverhuur. Uw woning is minder gevoelig voor vandalisme en dubbele lasten worden gedekt. In juli 2013 heeft er een versoepeling van de leegstandswet plaatsgevonden waardoor u zelf de huurprijs mag bepalen, beperkte huurbescherming dient te garanderen en direct een vergunning voor vijf jaar krijgt. U dient er rekening mee te houden dat uw verzekeraar ingelicht dient te worden en dat u toestemming van uw bank of hypotheekverstrekker nodig heeft. Fiscaal verhuist uw woning van box 1 naar box 3 bij verhuur via de leegstandswet.

Expats Verhuur Amsterdam vindt een betrouwbare huurder gecontroleerd op o.a. identiteit en kredietwaardigheid. Wij zijn een actieve makelaar op het gebied van marketing, uw woning wordt op verschillende websites voor woningzoekenden geplaatst en in onze woningmail. Voor deze mail zijn veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een huurwoning zoeken! Ook zorgen wij voor bijvoorbeeld een waterdicht huurcontract en doen wij een begin- en eindinspectie van de woning.

Interesse in koopwoning verhuren Amsterdam? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Voor meer info : http://www.expatsverhuuramsterdam.nl