Categoriearchief: Marketing

Ga voor perfectie en kies om raamfolie of een zitkubus te laten bedrukken

Val op met uw bedrijf en kies ervoor om raamfolie of een zitkubus te laten bedrukken met een uitstekende printkwaliteit. U wilt toch ook alleen het allermooiste resultaat? Een mooi design is natuurlijk van groot belang bij bijvoorbeeld het bedrukken van raamfolie of een zitkubus. De designstudio van Axicom Design ontwerpt logo’s, huisstijlen, folders, brochures, catalogi, websites en posters. Daarnaast zijn ze u van dienst bij andere reclame-uitingen zoals het bedrukken van raamfolie. Zij geven tekst, vorm en kleur aan uw communicatiemix en bereiden de productie hiervan voor tot en met een drukklare PDF. Een uniek product dat dit designbureau u biedt is de Qubie®. Dit is een zitkubus die u kunt laten bedrukken met een aangeleverde afbeelding of logo van uw bedrijf. Het is een exclusief ontwerp dat in een oplage van één of meerdere exemplaren wordt geleverd.

Om deze redenen laat u de specialist uw raamfolie bedrukken

Voor iedereen die meer wilt laten bedrukken dan raamfolie, komt het best naar een specialist toe. Ga voor een originele toevoeging aan uw interieur en laat de voorwerpen bedrukken op het materiaal dat u in gedachten heeft. Van grafische vormgeving en reclameontwerp tot grootformaatprinting, drukwerk, signing en belettering. Het kan allemaal bij een specialist als Axicom Design. Vakmanschap, veelzijdigheid en creativiteit zijn de kernwaarden van dit bedrijf en de reden dat u een verstandige keuze maakt wanneer u hen inschakelt. Dit alles doen zij tegen concurrerende tarieven en op zeer korte termijn. Naast de drie disciplines: design, print en styling, bieden zij u ook de mogelijkheid om een eigen zitkubus te ontwerpen. Deze poef kunt u laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dus of u nu een zitkubus wilt ontwerpen of raamfolie wilt laten bedrukken, u kunt altijd terecht bij deze specialist.

Raamfolie of een zitkubus bedrukken, het kan bij de specialist!

Uw bedrijfslogo duidelijk en in hoge kwaliteit aan de buitenwereld tonen? Kies er dan voor om raamfolie met uw logo te laten bedrukken! De specialist Axicom Design helpt u daar graag mee. Zij bieden u de mogelijkheid om zelf raamfolie te ontwerpen en helpen u met het uitwerken van een mooi ontwerp. Vervolgens printen zij deze. Raamfolie is de ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Echter is het wel van belang dat de raamfolie van goede kwaliteit is. Een specialist als Axicom print in haarscherpe fullcolour, watervast en lichtecht. Ook verzorgen ze de afwerking van uw folie. Ze lamineren het printwerk, plakken het op en snijden het indien nodig uit. Naast het bedrukken van raamfolie kunt u bij de specialist ook terecht voor een fullcolour zitkubus. Deze kunt u geheel naar eigen ontwerp laten maken.

E-conomy voor al uw services

Ieder bedrijf wilt zijn online zichtbaarheid vergroten ten opzichte van hun concurrenten die werkzaam zijn in dezelfde branche. Een toppositie Google speelt hier een zeer essentiële rol in, het is uit onderzoek gebleken dat wanneer bedrijven hoger in Google staan zij ook automatisch meer bezoekers binnenhalen dan bedrijven die minder goed vindbaar zijn in Google.

Veel consumenten worden ook als ‘lui’ bestempeld, zij hebben vaak geen zin om over een hele pagina te scrollen zij kijken alleen naar de informatie die op een pagina staat waar je niet voor hoeft te scrollen.  Daarom is het verkrijgen van toppositie Google zo enorm belangrijk. Als bedrijf wil je natuurlijk veel resultaat zien van de campagnes die je hebt uitgevoerd in samenwerking met een (online)marketingbureau. Als de resultaten enigszins tegenvallen kun je samen overleggen wat er veranderd moet worden om er in de toekomst voor te zorgen dat de resultaten wel  positief uitvallen. Heel het proces van zoekmachine optimalisatie kan je zelf doen maar dit enorm lastig en veel bedrijven bezitten dan ook niet de kennis die hiervoor gevraagd wordt. Het uitbesteden van dit proces wordt dan ook vaak gedaan binnen bedrijven die veel aandacht besteden aan online marketing. E-conomy is een organisatie dat de beschikking heeft over jarenlange expertise en ervaring op het gebied van online marketing.  Dit bedrijf kan ervoor zorgen dat jou bedrijf in Google stijgt en automatisch de zichtbaarheid van jou website vergroot wordt. Als je heel dit proces zelf uitvoert heb je veel minder effect dan wanneer je dit uitbesteed. Neem eens een kijkje op de website van E-conomy, zij bieden veel verschillende diensten aan die de vindbaarheid van jou bedrijf enorm kunnen vergroten. Het bedrijf staat altijd open voor een vrijblijvend gesprek waarin een aantal besproken kunnen worden. E-conomy is gevestigd in Delft, zij zijn 5 dagen per week geopend en altijd telefonisch bereikbaar.

Voor meer info : http://www.economy.nl/

Het winkelgedrag van jouw klanten

De droom van elke winkelier is dat mensen voor jouw winkel staan te drommen en massaal naar binnen lopen en vervolgens alles kopen wat los en vast zit. Echter, de werkelijkheid is soms een beetje weerbarstiger. Dan lopen mensen gewoon stug jouw winkel voorbij.

Of je verkoopt spullen waar werkelijk niemand op zit te wachten, de plaats van de winkel is niet gunstig in het winkelcentrum of de inrichting van jouw winkel is gewoon niet aanlokkelijk. Waarschijnlijk heb je wel eerst een markt onderzoek gedaan voordat je begon met jouw business. Dus zal het wel aan het laatste liggen. Je kunt ermee experimenteren en kijken hoe je je winkel kan inrichten zodanig dat je wel mensen naar binnen lokt.

Als je dat eenmaal voor elkaar hebt, moet je de bezoekers ook stimuleren om wat van jouw handel daadwerkelijk te kopen. Je kunt gaan meten wat de conversiegraad is van jouw winkel. Je kunt ook gaan bekijken wat mensen wel en niet interessant vinden in jouw winkel. En wat is hun favoriete route die zij nemen?

Er is nog zoveel te onderzoeken aan het gedrag winkelend publiek dat het goed is dat er tegenwoordig nieuwe technieken voor bestaan. Op basis van het signaal dat smartphones uitzenden ten einde WiFi netwerken te zoeken, kunnen slimme signaaldetectoren deze gegevens omzetten in allerlei data die je als winkelier graag wilt weten.

Als je winkel zich in een winkelcentrum bevindt, kun je meten hoeveel mensen in per dag in het winkelcentrum komen en welk percentage daarvan jouw winkel binnen stapt. Je kunt bepalen wat de winkelroute bezoekers is en of jouw winkel eigenlijk wel gunstig ligt. Je kunt er een enorme schat aan informatie uit halen die je kan helpen om van jouw winkel een fijne goed lopende winkel te maken.

Voor meer info : http://www.crumbbase.nl