Categoriearchief: Muziek

De mooiste muziek voor een onvergetelijke huwelijksceremonie

Niets is meer betoverend dan het aangaan van de ultieme verbintenis. Jullie hebben besloten om het huwelijksbootje in te stappen en op deze bijzondere dag de liefde te vieren. Uw trouwdag moet onvergetelijk zijn – van het uitkiezen van een sprookjesachtige jurk tot aan het aansnijden van de taart. Jullie eerste dans zal plaatsvinden om de avond te openen. Een passend nummer hiervoor uitzoeken is niet zomaar iets. De openingsdans moet bij jullie passen en daarom is het belangrijk om hier de juiste keuze voor de huwelijksmuziek te maken. Het is een sfeerbepalend element om de feeststemming op gang te krijgen én te houden. Voor een hoogstaand stukje huwelijksmuziek met harmonieus geluid boekt u Duo Celliano. Zij spelen voor u live muziek, geheel naar wens. Geef hiermee nét dat beetje extra aan deze onvergetelijke dag.

 

Een onevenaarbaar harmonieus geluid

Of u nu prachtige muziek wilt tijdens de huwelijksceremonie of gedurende het feest: Duo Celliano verzorgt met liefde uw muziek. Zij brengen leven in de brouwerij en zorgen voor aangename achtergrondmuziek wanneer u dat wenst. Er wordt een passend repertoire aangeboden, waarbij u natuurlijk leidend bent in de keuzes. Zo hebben deze muzikanten een zeer diverse lijst samengesteld van veelgevraagde nummers. Deze nummers spelen de pianist en de celliste samen, waardoor er een weerzinwekkend harmonieus geluid ontstaat. Naast de standaard nummers uit het repertoire, biedt het uiterst muzikale duo u ook de mogelijkheid om een verzoeknummer aan te vragen. Deze muziek voor de huwelijksceremonie wordt dan speciaal voor u ingestudeerd!

 

Geef uw wensen aan en creëer de stemming die u wenst

Deze fantastische muzikanten helpen u graag om uw trouwdag helemaal onvergetelijk te maken. Door u te laten beslissen over de nummers die er gespeeld worden, heeft u zelf de gewenste stemming in handen. Maak voor een bespreking  over de gewenste muziek tijdens de huwelijksceremonie een (gratis) kennismakingsgesprek. Uiteraard wordt de mogelijkheid aangeboden om dan een aantal demo’s te beluisteren.

https://www.duocelliano.nl

Wensballonnen kopen

Het begint een ware rage te worden, het oplaten van wensballonnen. Het is natuurlijk ook een geweldige manier om iemand geluk toe te wensen. Om op een mooie avond een wensballon de lucht in te zien gaan is prachtig. Steeds vaker zie je ze dan ook verschijnen als het donker wordt. Iedereen wil dit voorbeeld graag volgen en wil een wensballon kopen. Maar waar kun je wensballonnen kopen.

Oud en nieuw vieren

In de aanloop naar oud en nieuw is het uiteraard vrij gemakkelijk om een wensballon te bestellen bij de vuurwerkwinkel. Er zijn volop soorten en de prijzen variëren van 1 euro tot 3 euro. Je kunt kiezen uit vrijwel alle kleuren die er bestaan. Het effect van verschillende kleuren ballonnen die de lucht in gaan is fantastisch met oud en nieuw.

Wensballon bij andere gelegenheden

Geluk, hoop en liefde wensen aan een bruidspaar is een mooie geste. Die geste kun je nog meer inhoud geven met het oplaten van een wensballon. Op internet zijn diverse sites waar je de ballonnen kunt bestellen. Binnen een dag heb je de wensballon in huis en bovendien zijn er diverse acties en kortingen.

Voorraad aanleggen

Het is helemaal geen gek idee om een voorraad wensballonnen aan te leggen. Stel je wilt een wensballon kopen en je moet elke keer verzendkosten betalen. Dan kun je er beter meerdere in een keer aanschaffen. Omdat ze helemaal niet zo duur zijn zijn de kosten ook niet zo hoog. Misschien kun je samen met de buurt een aantal ballonnen aanschaffen en die oplaten tijdens de buurt barbecue. Kortom, er zijn tal van gelegenheden waarbij een wensballon kan worden gebruikt.

Altijd goed de gebruiksaanwijzing lezen

Na het kopen van de wensballon moet je wel de gebruiksaanwijzing goed doornemen. Omdat je toch met vuur werkt is het belangrijk om de veiligheidseisen in acht te nemen. Moeilijk is het niet en het is bovendien slim om het aansteken met twee personen te doen. Dan zit het met de veiligheid wel goed en kun je optimaal genieten van de ballonnen.

Voor meer info : http://www.dutch-pyro.nl/wensballon/