Categoriearchief: Muziek

Beleef een prachtige afscheidsmusical met groep 8

De afscheidsmusical voor groep 8 is een belangrijk moment, zowel voor de kinderen als voor de ouders en de leraren. De kinderen treden vaak voor het eerst op voor een groot publiek van ouders, opa’s en oma’s. Dit kan een spannend moment zijn. Als juffrouw of meester wilt u natuurlijk een prachtig toneelstuk neerzetten, wat best lastig kan zijn. U kunt daarom de hulp inschakelen van Het Verkeerde Beentje. Deze organisatie is gespecialiseerd in het bedenken van afscheidsmusicals die gebaseerd zijn op kinderboeken. Deze musicals zijn volledig aan te passen aan het aantal kinderen in uw klas en geven ieder kind een rol. Zo weet u zeker dat de afscheidsmusical met groep 8 een groot succes zal worden!

Kies een uitgebreid musicalpakket bij deze specialisten

Het aanbod van Het Verkeerde Beentje bestaat uit verschillende musicals, allemaal gebaseerd op kinderboeken. Het verhaal is omgezet naar een toneelscript met een tiental liedjes, van koorliedjes tot gevoelige solo’s en stoere rapnummers. Alle kinderen krijgen hiermee een kans om te stralen. Als u van plan bent om een van de musicals te bestellen, krijgt u eerst een gratis voorproefje met de audio van enkele nummers, de inhoud in het kort, de duur van de voorstelling en het aantal rollen. Bent u zeker van uw zaak en wilt u een afscheidsmusical bestellen voor groep 8? Dan ontvangt u een musicalpakket met:

–        Een script

–        Bladmuziek

–        Twee cd’s

–        Boek waarop de musical is gebaseerd

–        Opvoeringsrecht

–        Regieboekje

–        Tien tekstboekjes of de digitale tekst (extra bijbestellen is mogelijk)

Bekijk het voorproefje en bestel direct uw afscheidsmusical

Bent u al een tijdje zoekende naar een mooie afscheidsmusical voor uw groep 8? Dan helpen de specialisten van Het Verkeerde Beentje u graag met een origineel verhaal. U kunt kosteloos een voorproefje bekijken. Heeft u een keuze kunnen maken? Vul dan het bestelformulier in op de website van Het Verkeerde Beentje.

https://www.verkeerdebeentje.nl/

Laat uw Bösendorfer piano restaureren door professionals

Zoekt u een betrouwbare en goed beoordeelde pianospecialist waar u terecht kunt voor het kopen van een nieuwe Bösendorfer piano? Of wilt u uw huidige piano laten restaureren door een ervaren professional? In beide gevallen bent u bij Evert Snel op de juiste plek. Dit gerenommeerde bedrijf biedt diverse diensten aan rondom de verkoop en het onderhoud van piano’s. De medewerkers blazen uw huidige instrument nieuw leven in of begeleiden u in de zoektocht naar het perfecte instrument. Ontdek wat de specialisten voor u kunnen betekenen!

Behoud het warme geluid van uw vleugel

Bent u reeds in het bezit van een Bösendorfer piano en wilt u deze laten restaureren? Of speelt u al een tijdje piano en wilt u graag een echte Bösendorfer aanschaffen? Dan is dit een uitstekende keuze. Een piano van dit merk is heel populair en is zeer geliefd door vele muzikanten. Het is dé ideale piano voor iedere beginnende of gevorderde pianist. Het geluid van dit instrument onderscheidt zich van andere toetsinstrumenten door zijn zoete en volle klanken. Om de mooie klank te behouden, is een klein onderhoud of een complete restauratie van het instrument op zijn tijd noodzakelijk. De professionals van Evert Snel kennen de Bösendorfer piano’s van binnen naar buiten en weten precies hoe zij deze instrument van het juiste onderhoud kunnen voorzien. Vanuit hun expertise laten zij uw vleugel weer klinken als vanouds.

Bezoek de showroom nabij Utrecht

Of u nu een nieuwe piano wilt kopen of uw huidige instrument wilt laten restaureren: de pianospecialisten van Evert Snel helpen u graag verder. U bent van harte welkom in de showroom; deze is gevestigd in Werkhoven, in de buurt van Utrecht. In de showroom vindt u een grote collectie aan diverse instrumenten, in zowel nieuwe als gereviseerde conditie. Koopt u een instrument bij deze muziekwinkel, dan profiteert u bovendien van vijf jaar garantie op elke aankoop en iedere restauratie. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over de producten en diensten van Evert Snel? Neem dan gerust contact op met de professionals. Zij zijn u graag van dienst.

Wensballonnen kopen

Het begint een ware rage te worden, het oplaten van wensballonnen. Het is natuurlijk ook een geweldige manier om iemand geluk toe te wensen. Om op een mooie avond een wensballon de lucht in te zien gaan is prachtig. Steeds vaker zie je ze dan ook verschijnen als het donker wordt. Iedereen wil dit voorbeeld graag volgen en wil een wensballon kopen. Maar waar kun je wensballonnen kopen.

Oud en nieuw vieren

In de aanloop naar oud en nieuw is het uiteraard vrij gemakkelijk om een wensballon te bestellen bij de vuurwerkwinkel. Er zijn volop soorten en de prijzen variëren van 1 euro tot 3 euro. Je kunt kiezen uit vrijwel alle kleuren die er bestaan. Het effect van verschillende kleuren ballonnen die de lucht in gaan is fantastisch met oud en nieuw.

Wensballon bij andere gelegenheden

Geluk, hoop en liefde wensen aan een bruidspaar is een mooie geste. Die geste kun je nog meer inhoud geven met het oplaten van een wensballon. Op internet zijn diverse sites waar je de ballonnen kunt bestellen. Binnen een dag heb je de wensballon in huis en bovendien zijn er diverse acties en kortingen.

Voorraad aanleggen

Het is helemaal geen gek idee om een voorraad wensballonnen aan te leggen. Stel je wilt een wensballon kopen en je moet elke keer verzendkosten betalen. Dan kun je er beter meerdere in een keer aanschaffen. Omdat ze helemaal niet zo duur zijn zijn de kosten ook niet zo hoog. Misschien kun je samen met de buurt een aantal ballonnen aanschaffen en die oplaten tijdens de buurt barbecue. Kortom, er zijn tal van gelegenheden waarbij een wensballon kan worden gebruikt.

Altijd goed de gebruiksaanwijzing lezen

Na het kopen van de wensballon moet je wel de gebruiksaanwijzing goed doornemen. Omdat je toch met vuur werkt is het belangrijk om de veiligheidseisen in acht te nemen. Moeilijk is het niet en het is bovendien slim om het aansteken met twee personen te doen. Dan zit het met de veiligheid wel goed en kun je optimaal genieten van de ballonnen.

Voor meer info : http://www.dutch-pyro.nl/wensballon/