URL Koning
Image default
Auto

Nissan Leaf lease

Nissan leasen

Japanners staan er om bekend dat ze op het gebied van innovatie vaak voorlopen op Europeanen en Amerikanen. Daarom kon de jaoanse autofabrikant Nissan natuurlijk niet achterblijven toen fabrikanten als Tesla Motors en General Motors zich op de markt van de volledig elektrische auto’s begaven. Het resultaat mag er zijn met de Nissan Leaf die sinds 2010 in productie is en in maart 2011 op de Nederlandse markt verscheen. Een Nissan Leaf lease brengt geavanceerde en gebruiksvriendelijke technologie binnen handbereik. Letterlijk, u hoeft maar achter het stuur te gaan zitten en u ervaart het zelf. Het carwingssysteem is in dat opzicht helemaal spectaculair, dat zorgt er voor dat u bepaalde handelingen uit kunt voeren, zelfs zonder dat u in de auto zit. Een voorbeeld hiervan is de verwarming die u op afstand kan regelen. Ook het opladen van de Nissan Leaf kan worden geregeld op afstand.

De Lithium-ion-accu
Een reden om een Nissan lease heel serieus te overwegen als u elektrisch wilt gaan rijden is de jarenlange ervaring die Nissan heeft met het ontwikkeln van accu’s voor elektrische auto’s. Twintig jaar lang is er geschaafd aan de Lithium-ion-accu waarmee de Leaf is uitgerust. Dat gegeven betaalt zich nu uit. Een maximum snelheid van 145 kiometer per uur en een actieradius van 199 kilometer bij een keer laden zijn prestaties waar Nissan trots op mag zijn. Daarnaast heeft Nissan nog iets opmerkelijks gepresteerd: elektrisch rijden is al goed voor het milieu, maar Nissan doet er met de accu van de Nissan Leaf gewoon nog een schepje bovenop. De accu is gemaakt van materiaal dat voor 95 procent recyclebaar is.

Lease de Nissan Leaf bij Autoleasecentrale
Ook wij zijn onder de indruk van de prestaties van de Nissan Leaf, vandaar ook dat wij u de mogelijkheid bieden om de Leaf bij ons te leasen. Vanaf 427 euro leaset u de Leaf bij ons, de exacte infromatie kunnen wij u bieden als u een offerte bij ons aanvraagt.

 

Voor meer info : http://www.autoleasecentrale.nl