Profiteer van de uitgebreide kennis over bosplantsoen van deze kwekerij

Heeft u bosplantsoen nodig voor een openbaar groenproject en bent u op zoek naar een gespecialiseerde kwekerij? Ontdek dan de mogelijkheden bij Lodders Boomkwekerijen BV in Wernhout. Om zeker te zijn dat een bosplantsoen deskundig wordt aangelegd, is de kennis van een professionele kwekerij nodig. Dit bedrijf werkt nauw en succesvol samen met boomkwekers, hoveniers en bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het aanleggen en onderhouden van openbaar groen. Dit betekent dus dat zij een brede ervaring en kennis hebben opgebouwd met betrekking tot de kweek van bosplantsoen en andere planten.

Bosplantsoen van Nederlandse grond

Bosplantsoen omvat veel verschillende planten die van nature in Nederland voorkomen. Deze worden gebruikt voor bijvoorbeeld bosbouw, landschapsinrichting en wegenbeplanting. Het grootste gedeelte van de kwekerij van Lodders Boomkwekerijen BV in Wernhout bestaat uit autochtone planten. Dit zijn planten die sinds de laatste ijstijd in Nederland, en directe omgeving, op eigen kracht en zonder directe invloed van de mens groeien. De planten worden op een zo duurzaam mogelijke manier gekweekt en door heel Europa geleverd met herkomstcertificaten (NL-autochtoon, NL-herkomst, maar ook Duits-autochtoon en Duitse-herkomst).

Haagplantsoen voor een fraaie afscheiding

Naast bosplantsoen kunt u hier ook terecht voor haagplantsoen. Haagplanten vormen bij elkaar altijd een fraaie natuurlijke afscheiding, of de haag nu in de openbare ruimte of op een particulier grondstuk wordt aangelegd. Voor bouwmarkten en tuincentra heeft Lodders Boomkwekerijen BV diverse consumentvriendelijke concepten ontwikkeld. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u uiteraard altijd terecht bij de specialisten van deze kwekerij.

Vind de assortimentenlijsten en meer informatie op de website

Het grote assortiment bestaat voornamelijk uit haag- en bosplantsoen, maar bijvoorbeeld ook uit sierheesters – die een grote meerwaarde hebben voor bijvoorbeeld parken – en spillen en veren. Op de website vindt u de uitgebreide assortimentenlijsten per categorie en kunt u meer informatie vinden over de uiteenlopende boom- en plantensoorten.

https://www.lodders.nl/