URL Koning
Image default
Gezondheid

Spiegelbeeld niet meer wat het is.

Naarmate je ouder wordt zal je spiegelbeeld niet altijd helemaal meer overeenkomen met hoe je je voelt en dat is vaak geen fijn gevoel. Er zijn verschillende reden waarom je je zo zou kunnen voelen. Een van die redenen kunnen je oogleden zijn. Je oogleden kunnen namelijk over je ogen gaan hangen als je ouder wordt. Een optie hiervoor is het laten doen van een ooglidcorrectie. Je kunt wel duidelijk verschillen zien tussen ooglidcorrecties voor en na. Het kan voor sommige mensen zelfs zo slecht zijn dat het meer dan slechts een cosmetische ingreep is. Het kan namelijk ook zo zijn dat je oogleden zo ver over je ogen heen hangen dat je er gezondheids klachten van krijgt en dat wil je al helemaal niet hebben.

Er zijn natuurlijk ook nog andere dingen aan je gezicht waardoor je je ouder zou kunnen voelen dan dat je daadwerkelijk bent. Denk hierbij aan de rimpels die je door de jaren heen krijgt. Rimpels zijn in principe vrij moeilijk tegen te houden en zou je eventueel kunnen vertragen met een juiste levensstijl, maar ze komen er uiteindelijk toch wel. Hier zijn gelukkig ook enkele oplossingen voor en zijn vaak wel van cosmetische aard. Dit betekent dus wel dat het nooit vergoedt zal worden door je verzekeringsmaatschappij. Bij een ooglidcorrectie kan dit nog wel het geval zijn, maar bij bijvoorbeeld een liquid facelift met botox zal dit nooit het geval zijn.

De ingrepen zijn niet zo ingrijpend als dat je denkt. Een botox behandeling zal namelijk maar 3 tot 6 maanden blijven zitten en als je er niet tevreden mee bent dan zit je er niet permanent aan vast. Zo kun je er toch weer jong uit zien en zul je minder last hebben van je rimpels. Mocht je er tevreden mee zijn kun je na 3 maanden gewoon weer opnieuw gaan.

Voor meer info : http://www.faceland.nl