URL Koning
Image default
Winkelen

Straal Zeeuwse trots uit met de producten van deze expert

De specialisten van Belle Knoppe verkopen een uitgebreide collectie aan Zeeuwse producten. Een groot deel van deze producten zijn zelf ontworpen en gemaakt. De Zeeuwse knop staat hierbij centraal en is duidelijk zichtbaar op haast ieder artikel. Het is een sieraad met een uniek uiterlijk en een rijke geschiedenis. Vroeger was dit sieraad onderdeel van de traditionele klederdracht van mannen. Vrouwen droegen dit sieraad later ook, bij hun was het onderdeel van hun traditionele muts. In de loop der jaren is de Zeeuwse knop uitgegroeid tot een symbool van Zeeuwse trots en de rijke historie. Vandaar dat het nu ook onmogelijk is om het symbool te missen in Zeeland. Het komt overal terug, ook op veel Zeeuwse producten. Belle Knoppe verkoopt verschillende producten waar dit symbool op te zien is. Denk hierbij aan dienbladen, mokken en mondkapjes.

Een breed assortiment aan Zeeuwse producten

Het assortiment van Belle Knoppe bestaat uit twee groepen: de Home Collection en de Bike Collection. De Home Collection bevat producten om je huis mee aan te kleden, bijvoorbeeld hand- en theedoeken, kussens of dekbedovertrekken. Hiermee is het zeker dat je je huis opfleurt en straal je Zeeuwse trots uit. Daarnaast fiets je met de Bike Collection als trotse Zeeuw door de polders van de mooiste provincie van Nederland. Deze collectie van Zeeuwse producten bevat onder andere fietstassen, fietsbellen en zadelhoezen. Op al deze producten is de Zeeuwse knop duidelijk zichtbaar, een must-have voor de trotse Zeeuw.

Bestel je favoriete Zeeuwse producten online

Het is mogelijk om je favoriete Zeeuwse producten online te bestellen in de webshop van deze specialisten. Je ontvangt je favoriete Zeeuwse producten vanzelf in huis. Het is echter ook mogelijk om langs te gaan in de verschillende verkooppunten. Hier kan je de producten in levende lijve zien voordat je deze aanschaft. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een verkooppunt te worden. Je vult dan je eigen assortiment aan met de mooiste Zeeuwse producten. Neem contact op met deze specialist en bespreek je wensen.

Gerelateerde artikelen

Spectaculair vuurwerk bestellen in de regio Utrecht!

Steeds meer mensen kiezen voor Scandinavische woonaccessoires

Schaf de mooiste vloer- en wandtegels aan bij deze specialist