Categoriearchief: Telefonie

Welk intercomsysteem past bij u?

Wist u dat een audio intercomsysteem een aantal handelingen voor u vereenvoudigd? Zo zorgt dit systeem ervoor dat u direct ziet wie er bij u voor de deur staat én opent u de voordeur voor al uw gasten door enkel op een knop te drukken. Wat dit systeem kenmerkt, is de eenvoud hiervan. Wist u echter dat er naast het audio intercomsysteem ook nog verschillende andere systemen zijn? Bij het installatiebedrijf Fontein Elektrotechniek heeft u een veelzijdige keuze. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een intercomsysteem met een zwart-wit monitor of zelfs met een kleurenmonitor. Ook als u gaat voor een audio intercomsysteem heeft u keuze uit verschillende opties. Zo is het mogelijk om een toestel met hoorn te bestellen maar ook zonder hoorn. Weet u al wat voor intercomsysteem u kiest?

Laat uw intercomsysteem aanpassen aan uw interieur

Op het moment dat u nieuwe apparatuur laat installeren, wilt u uiteraard dat dit op de juiste manier gebeurt. Dit geldt ook voor het intercomsysteem dat u laat installeren door een professional. Op deze manier verwerkt u het binnentoestel naadloos in uw interieur en zorgt u voor een mooi en representatief geheel. Bij Fontein Elektrotechniek begrijpen ze dit maar al te goed. U heeft bij dit bedrijf namelijk keuze uit verschillende entreepanelen. Kiest u voor een paneel dat er netjes en stijlvol uitziet of gaat u voor een robuuste uitstraling? Hoe u ook wilt dat het entreepaneel van uw intercomsysteem eruitziet, bij de specialist is het mogelijk.

Beveilig zowel bedrijfspanden als appartementencomplexen met een audio intercomsysteem

Bezit u een bedrijfspand en appartementencomplex en merkt u problemen met een uw professioneel audiosysteem? Dan doet u er verstandig aan om een nieuw systeem te laten installeren door een professional. Het verhoogt namelijk de beveiliging van uw pand aanzienlijk. Zo weet u dankzij het intercomsysteem altijd precies wie er voor de deur staat en bepaalt u zelf of u deze persoon toegang tot uw woning of kantoor wilt geven. Denkt u erover om dit systeem in uw pand te laten installeren? Dan is het verstandig om hiervoor een professioneel bedrijf in te schakelen. Doordat men binnen Fontein Elektrotechniek over meer dan 30 jaar ervaring beschikt, bent u ervan verzekerd dat de installatie van uw audio intercomsysteem op vakkundige wijze gebeurt.

iPhone 6 hoesje

Tegenwoordig dient een iPhone 6 hoesje niet alleen meer ter bescherming van de iPhone, maar ook ter bescherming van de mens.

Bizar verhaal over mijn iphone 6 hoesje

Onlangs zag ik een bizar verhaal voorbij komen op Facebook, een man was namelijk gered door zijn iPhone 6 hoesje. Nu begrijp ik ook wel dat de betrouwbaarheid van de verhalen op Facebook niet erg hoog is, toch vond ik het wel de moeite waard om te vermelden. Een man in Amerika was namelijk neergeschoten vanwege financiële problemen, maar het hoesje van zijn iPhone heeft voorkomen dat een kogel zijn hard doorboorde. Het blijkt dat de man een metalen hoesje had voor zijn iPhone, dat uiteindelijk voorkwam dat het leven van de man werd ontnomen.

Schadevrij

Of het verhaal nou wel waargebeurd is durf ik niet te zeggen, maar ik keek wel op van het nieuws dat er een man gered was door zijn iPhone 6 hoesje. Als er hoesjes zijn die kogels tegen houden, dan zullen ze vast ook wel tegen wat stootjes kunnen. Voor mij als intensief smartphone gebruiker is dat in ieder geval positief nieuws. Normaliter blijven mijn smartphones namelijk niet zo lang schadevrij, ondanks dat ik er een hoesje omheen had. Dat zie ik tevens ook veel bij de mensen in mijn omgeving, er zijn niet al te veel smartphones die nog schadevrij zijn.

Metaal

Misschien is het voor mij dan toch een goed idee om de volgende keer een metalen iPhone 6 hoesje te kopen. Dan heb ik niet alleen meer zekerheid over mijn leven, ook mijn iPhone houdt het dan waarschijnlijk langer vol. Toch denk ik niet dat een metalen hoesje het gebruikersgemak van een smartphone verhoogt. Ik ga er vanuit dat een metalen hoesje vrij zwaar is en het lijkt mij ook vrij koud om constant metaal in de hand te hebben. Toch is wel gebleken dat hoesje dus ook nog hele andere functies kunnen hebben, naast het beschermen van de telefoon.

Voor meer info : http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes