Categoriearchief: Tweewielers

Als fietsliefhebber bent u bij deze fietsenwinkel nabij Breda op de goede plaats

Bent u een echte fietsliefhebber en doet u niets liever dan overal naartoe fietsen? Of u dit nu het liefst op een racefiets of een stadsfiets doet; in beide gevallen heeft u baat bij een goede fietsenwinkel. Een goede fietsenwinkel staat namelijk altijd voor u klaar als u problemen heeft aan uw fiets of als u nieuwe fietsbenodigdheden zoekt. Voor een fietsenwinkel nabij Breda die hieraan voldoet, bent u bij Van Boxel Tweewielers op de goede plaats. Het vriendelijke personeel van deze winkel doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw hobby weer optimaal kunt uitvoeren.

Koop al uw benodigdheden in deze winkel

Dat u voor het kopen van een nieuwe fiets terecht kunt bij deze fietsenwinkel nabij Breda spreekt waarschijnlijk voor zich. Maar dat u kunt kiezen uit een gigantisch aanbod, variërend van stadfietsen en elektrische fietsen tot mountainbikes en vouwfietsen, wist u misschien nog niet. Daarbovenop kunt u bij Van Boxel Tweewielers ook uitstekend terecht voor al uw andere fietsbenodigdheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fietskleding, helmen, versnellingen, bidons, sloten en dragers. Als fietsliefhebber hoeft u zo niet meer allerlei verschillende winkels langs te gaan, maar kunt u op één adres alles vinden wat u nodig heeft.

Geef uw fiets een jaarlijkse onderhoudsbeurt

Wanneer u uw fiets veelvuldig gebruikt, is het verstandig om deze jaarlijks te laten onderhouden. In de professionele werkplaats van Van Boxel Tweewielers controleert het personeel uw fiets zorgvuldig op eventuele gebreken. Indien nodig repareren de medewerkers uw fiets ter plekke. Zodra uw fiets weer klaar is voor gebruik, wordt u op de hoogte gesteld via een sms. Bent u niet in de gelegenheid om uw fiets op te halen? Dan kunt u ook gebruikmaken van de haal- en brengservice van deze fietsenwinkel nabij Breda. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar!

https://www.vanboxel.eu/

Grande Retro kopen

Wil je rijden op een mooie scooter maar niet teveel geld uitgeven? Dan is een Grande Retro kopen wellicht de juiste keuze voor jou. Deze “retro” scooter ziet er prachtig uit maar kost minder dan duizend euro! Nee, het is geen speelgoedscooter, het is een volwaardige bromscooter of snorscooter waar je met veel plezier op zult rijden. Waarom zou je een Grande Retro kopen? Lees snel verder!

 

Grootse klasse, lage prijs

Een Grande Retro kopen voor deze lage prijs is heus niet de enige reden om te kiezen voor een budget scooter. Er schuilt een pittige 4-takt motor onder de kunststof overkapping die zeer zuinig rijdt en waar je gewoon Euro 95 in kunt tanken. Daarnaast zit er een elektronische ontsteking op, ook is er een kickstart aanwezig. De buddyseat heeft een handige rugsteun voor een extra passagier, dat is wel zo veilig. En dit is een echte retro scooter met veel glanzend chroom.

 

Meer voor minder

Met deze scooter krijg je veel waar voor je geld. Het design is ook een reden waarom veel mensen de Grande Retro kopen. Het lijkt alsof Harley Davidson heeft geprobeerd een Vespa na te maken. Grote, ronde vormen, een breed stuur, een glinsterende koplamp, een chromen bagagerekje en opvallende buitenspiegels. De kap is prachtig gespoten, je zou haast vergeten dat het stiekem een kunststof kap is en niet van plaatstaal zoals bij Vespa scooters. Dat maakt niet uit, kunststof kan niet roesten en het is ook een stuk lichter. Daarom rijdt deze scooter ook zo soepel op elk wegdek. De tien inch wielen zorgen voor een uitstekende wegligging.

 

Waarom een Grande Retro kopen?

Ben je nog niet overtuigd? Nou ja, je kunt voor de prijs van één Vespa ongeveer drie Grande Retro’s kopen. Het design is opvallend retro zonder er goedkoop uit te zien. De handige doorstap, de ruime bagageruimte en praktische bediening maken de Grande Retro een genot om mee te rijden. En wees gerust, voor onderhoud kun je ook heel eenvoudig online onderdelen en accessoires bestellen, van een accu tot een buddy seat. Zo kun je de komende jaren heerlijk rijden zonder jouw bankrekening teveel pijn te doen!

Voor meer info :