Categoriearchief: Verbouwen

Uw nieuwe trap laten maken op basis van uw wensen bij deze specialist in Eersel

Gaat u verhuizen en voldoet de trap in uw nieuwe woning niet aan uw wensen? Of bent u van plan om uw huidige woning te verbouwen en wilt u graag een nieuwe trap die uitstekend past binnen uw interieur? Dan kunt u het beste een trap bij een specialist laten maken op basis van uw eigen wensen. Op deze manier krijgt u een trap waar u nog jaren van geniet. Laat daarom uw trap maken door een specialist zoals Timmerbedrijf Schenning. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het bouwen van trappen, kozijnen en machinale timmerwerken. Zij zorgen ervoor dat u een trap krijgt die op maat gemaakt is.

Geniet nog jaren van een handgemaakte trap

Een trap is erg aanwezig in een woning. Vaak is de trap het eerste dat iemand ziet wanneer hij of zij een huis binnenkomt. U wilt toch ook blij worden wanneer uw huis binnenkomt en uw trap ziet die volledig aan uw wensen voldoet? Daarom is het belangrijk om een trap te laten maken door een specialist. Bij Timmerbedrijf Schenning in Eersel kunt u terecht voor handgemaakte trappen voor in uw woning. U kiest zelf de houtsoort en de stijl waarin u uw nieuwe trap wilt laten maken. Van modern tot klassiek en van vuren tot eiken, u heeft genoeg keuze om uw perfecte trap te laten maken.

Een trap van uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs

Wanneer u een nieuwe trap wilt laten maken, neemt dit bedrijf alles voor u uit handen. Hierbij kunt u denken aan het opmeten van de ruimte, het uittekenen van uw nieuwe trap en natuurlijk het plaatsen van de trap. Dit bedrijf levert trappen van uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs. Het fijne is dat de specialisten die met uw trap aan de slag gaan, gedurende het gehele traject met u overleggen. Op deze manier voldoet uw nieuwe trap gegarandeerd aan al uw wensen.

https://timmerbedrijfschenning.nl/

Een dakkapel kopen voor extra ruimte en licht

Het creëren van extra lichtinval en ruimte in uw woning doet u eenvoudig door een dakkapel te kopen van BASkapel. Zij bieden de beste oplossing op het gebied van dakkapellen. Een BASkapel oogt namelijk beter in vergelijking met andere dakkapellen, aangezien de vorm van het dak hiermee optisch gewaarborgd blijft. Bovendien creëert u extra ruimte, zonder verlies van licht en maakt u geen kosten voor een vergunning. Sterker nog, u zult zelfs besparen op kosten, aangezien een BASkapel een hoge isolatiewaarde heeft.

Upgrade uw woning

De VELUX BASkapel is het perfecte alternatief voor de traditionele dakkapel. Alle oplossingen van dit bedrijf zijn voorzien van uitmuntend VELUX HR++ glas. Mocht u graag anders glas willen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Kies dan bijvoorbeeld uit veiligheidsglas of zelfreinigende opties. Laat uw BASkapel geheel op maat maken en u behaalt in de meeste gevallen evenveel ruimtewinst als met een traditionele dakkapel. De VELUX dakramen in de BASkapel heeft een schuine ligging waardoor de lichtinval zeer groot is.

Een vergunning is niet nodig

Voor de aanleg van een dakterras of het plaatsen van een BASkapel gaat u vergunningsvrij te werk. In de meeste gevallen is een vergunning namelijk niet nodig! Doordat u deze niet hoeft aan te vragen bespaart u veel geld en tijd. Een dakkapel kopen bij dit bedrijf betekent bovendien dat u deze tegen een scherpe prijs kunt laten monteren. De dakkapel kan in veel maten worden gemonteerd omdat deze op maat wordt gemaakt.

Bestel uw eigen dakkapel

Het kopen van een dakkapel van dit bedrijf doet u bij verschillende dealers door heel Nederland. Hierdoor is er nagenoeg altijd wel een vestiging bij u in de buurt! Kijk eens rond en ontdek de verschillende maatvoeringen die beschikbaar zijn. In de showroom ervaart u alle voordelen van het kopen van een dakkapel. Wilt u graag wat inspiratie opdoen? Bekijk eerdere opdrachten op de website om een duidelijk beeld te krijgen van de uitvoering en ontdek de mogelijkheden met een VELUX BASkapel.

https://www.baskapel.nl/

Waarvoor gebruikt u stabilisatiezand?

Stabilisatiezand wordt voornamelijk gebruikt om bestratingen te verstevigen. Met stabilisatiezand maakt u de ondergrond stabieler en verkleint u de kans op verzakkingen. Vooral bij straatwerk dat veel belast wordt, is het aan te raden stabilisatiezand toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw oprit. Hier rijdt u vaak overheen met een zware auto, wat een behoorlijke belasting met zich meebrengt. Door stabilisatiezand aan te brengen op uw oprit voordat u gaat straten, zorgt u ervoor dat uw oprit stabieler blijft liggen en niet gaat verschuiven. Uw oprit blijft er op deze manier netjes uitzien. Maar natuurlijk is stabilisatiezand niet alleen voor opritten geschikt. Het wordt bijvoorbeeld ook veel gebruikt bij terrassen.

Kies voor de juiste samenstelling

Wanneer u stabilisatiezand wilt gebruiken, is het belangrijk dat u hierbij de juiste samenstelling kiest. Het is echter erg lastig om de juiste samenstelling en hoeveelheid zelf te bepalen. Daarom kunt u hierbij het beste om professioneel advies vragen bij bijvoorbeeld Multi Mortel Brabant. Via een computer berekenen zij uiterst nauwkeurig uit welke hoeveelheid en welke samenstelling u voor uw project nodig heeft. Vervolgens mixen zij de juiste hoeveelheid zand met cement voor u, zodat u het perfecte stabilisatiezand heeft voor uw project.

Laat het stabilisatiezand bij u thuis bezorgen

Bij Multi Mortel Brabant kunt u er zelf voor kiezen of u uw stabilisatiezand gaat ophalen of dat u het thuis laat bezorgen. Dit bedrijf is gevestigd in Odiliapeel, vlak bij Den Bosch, en is dagelijks geopend van 06.00 uur tot 15.00 uur. Wilt u op een ander moment uw bestelling afhalen? Dan kan dit op afspraak. Op zondag is Multi Mortel Brabant standaard gesloten. Wilt u graag als zakelijke klant een bestelling doen? Ook dat is mogelijk. Werkt u bijvoorbeeld in de bouw? Dan kan uw bestelling ook op de betreffende bouwlocatie worden afgeleverd.

https://www.multimortelbrabant.nl/

Een glazen douchewand op maat maakt uw badkamer compleet

Heeft er een verbouwing plaatsgevonden in uw badkamer en bent u bezig om een nieuwe inrichting in uw badkamer te realiseren? Heeft u hierbij interesse om een glazen douchewand te laten maken? Bij Langenhuizen Glasservice kunt u rekenen op een glazen douchewand op maat. De wand wordt zo aan u geleverd dat deze perfect bij uw douche en badkamer past. Dit bedrijf beschikt over jarenlange ervaring en opgebouwde kennis om glazen producten perfect op maat te realiseren. Hieronder valt dus ook de glazen douchewand of het douchescherm op maat, eventueel inclusief douchedeur. Een betrouwbaar bedrijf als Langenhuizen Glasservice zorgt ervoor dat u zorgeloos uw badkamer kunt verbouwen of opnieuw kunt inrichten.

De voordelen van een glazen douchewand op maat

Een glazen douchewand op maat is uiteraard een stuk praktischer en mooier dan een douchegordijn. De wand of het scherm zorgt ervoor dat u minder te maken heeft met natte vloeren en muren. Daarnaast oogt een glazen wand of scherm veel fraaier dan een gordijn, zeker wanneer de rest van uw badkamer op een moderne wijze is ingericht. Een glazen douchewand of -scherm moet uiteraard wel goed passen bij het interieur van uw badkamer. Kies daarom voor de glazen douchewand op maat, beschikbaar in verschillende diktes, ontwerpen, afwerkingsdetails en bevestigingssystemen.

Vraag een offerte aan

De professionals van dit bedrijf staan voor u klaar om u gepast advies te geven. Welke bevestigingssystemen zijn bijvoorbeeld nodig voor uw inloopdouche? Hoe moet de douchewand geïnstalleerd worden wanneer u een nisdouche heeft? Het zijn allemaal vragen waar de specialisten van Langenhuizen Glasservice antwoord op kunnen geven. Uiteraard kunt u ook vertrouwen op een douchewand die volledig aan de veiligheidseisen voldoet, bijvoorbeeld door het gebruik van thermisch gehard glas, dat zeven keer sterker is dan floatglas. Wanneer u interesse heeft in een glazen douchewand op maat, vraagt u eenvoudig een offerte aan of maakt u een afspraak met de specialisten van Langenhuizen Glasservice.

https://langenhuizen.nl/

Installab is specialist in het plaatsen van zonneboilers

Installab streeft naar duurzame oplossingen voor particulieren en bedrijven en is specialist in het plaatsen van zonneboilers in de regio Bergen op Zoom. Als u een zonneboiler laat plaatsen door de vakspecialisten van dit installatiebedrijf in Bergen op Zoom kunt u nagenoeg de helft besparen op het energieverbruik voor warm water. De zon is een onuitputtelijke en duurzame energiebron en zonneboilers zijn het milieuvriendelijke alternatief voor gasboilers. Er komt immers geen CO2 vrij voor het verwarmen van water. Installab is lid van Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel, en specialist in het plaatsen van zonneboilers.

Mogelijk recht op subsidie als u een zonneboiler laat plaatsen door Installab 

Door stimuleringsmaatregelen van de overheid heeft u mogelijk recht op subsidie als u een zonneboiler laat plaatsen door Installab. Het is bijvoorbeeld een slimme keuze als u al zonnepanelen heeft, maar u kunt ook alleen voor de zonneboiler kiezen. Bovendien is een bouwvergunning voor het plaatsen van de zonneboiler meestal niet nodig. Een zonneboiler behaalt de beste resultaten als hij op het dak wordt geplaatst, gericht op het zuiden, zuidwesten of zuidoosten. Neem contact over de mogelijkheden op met Installab. Dit installatiebedrijf in Bergen op Zoom werkt samen met erkende leveranciers van onder meer zonneboilers en garandeert dan ook kwaliteit.

Installab informeert en adviseert over zonneboilers en andere duurzame oplossingen 

Duurzame standaard- en totaalinstallateur Installab informeert en adviseert over zonneboilers en andere duurzame oplossingen. Wilt u weten of een zonneboiler laten plaatsen door het installatiebedrijf in Bergen op Zoom een rendabel alternatief is voor de gas-cv of elektrische boiler? Dan bent u welkom om contact op te nemen. De medewerkers van dit installatiebedrijf in Bergen op Zoom informeren u graag over de mogelijkheden en geven desgewenst advies. U kunt ook informatie opvragen over andere duurzame systemen voor bedrijf en woning. Installab is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van onder meer led-verlichting, zonnepanelen en -boilers, warmtepompen, laadpalen en airco-systemen.

https://installab.nl/