URL Koning
Image default
Gezondheid

Verschillende methoden om je huid op te vullen

Je kan op verschillende manieren weer een jeugdigheid in je gezicht terugbrengen. Tegenwoordig zijn er veel nieuwe technieken om dit te realiseren. Een opvulmiddel, ofwel een filler, kan ervoor zorgen dat de oneffenheden in je huid worden opgelost. Sculptra is een andere techniek om oneffenheden tegen te gaan.

Dit bestaat uit polymelkzuur. Dit is een stof die al jaren wordt gebruikt in de geneeskunde. Het stimuleert de aanmaak van colageen weefsel, waardoor de huid meer stevigheid en vulling krijgt. Het wordt langzaam afgebroken over een periode van een aantal maanden, terwijl het collageen telkens nieuw wordt aangemaakt. Als de Sculptra uit je lichaam verdwenen is, blijft het zichtbare effect van collageen aanwezig op je gezicht. Bij dit product is het pas na twee jaar nodig om een herhaalde behandeling uit te laten voeren. Het inspuiten van Sculptra kan venijnig aanvoelen. Dit kan eventueel verdoofd worden met een bepaalde crème. De huid kan er na een behandeling gezwollen en rood uitzien. Dit trekt echter na een dag weg. Een goed resultaat is pas na drie behandelingen op te merken.

Een ander product is Radiesse. Dit is een calciumhydroxyapatiet. Dit is een natuurlijk bestandsdeel vanuit het menselijke lichaam. De poreuze structuur van de stof zorgt voor een groei van collageen na het inspuiten van Radiesse. De eerste paar weken kun je de Radiesse mogelijk voelen, maar dit neemt geleidelijk af en je huidsoepelheid keert weer terug hierna. Dit product wordt onderhuids of zelfs diep in de huid ingebracht. Het is een product dat gebruikt wordt om volumeverlies en diepere lijnen in de wangen op te vullen.

Twee veelgebruikte manieren om de jeugdigheid in je gezicht weer omhoog te brengen. Dit soort technieken worden veelal toegepast in Botox-klinieken. Een rimpelbehandeling met injectables is een voorbeeld van zo’n behandeling. Zoek eens in Google op Botox Rotterdam voor meer informatie hierover.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl