Categoriearchief: Vervoer en transport

Zakelijk taxivervoer

 

Efficiënt zakelijk taxivervoer

Onder zakelijk taxivervoer bestaan er diverse mogelijkheden. Niet enkel taxiritten van en naar Schiphol. Taxi Expert rijdt voor meerdere bedrijven verschillende ritten. Inmiddels hebben wij ook in zakelijk taxivervoer veel ervaring opgedaan. Zodoende kunnen wij dit transport heel efficiënt regelen. Denk bijvoorbeeld aan congresbezoeken voor hele groepen, welke eventueel op Schiphol aankomen. Als jij speciale wensen in gedachten hebt voor jouw zakelijke vervoer, dan neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag mee, onder andere in welke model Schipholtaxi jij en/of jouw gasten vervoerd willen worden.

 

Telefonisch contact na landing

Onze lage Schipholtaxi prijzen zijn gebaseerd op een telefonisch contact nadat jij of je gasten geland zijn. Tijdens dit telefoontje van jouw taxichauffeur krijg je een duidelijke uitleg over waar en hoe jij de taxi gaat vinden. Tegen een kleine vergoeding kan jij ook een pick-up service met ons afspreken. Dan zal jouw bestuurder wachten bij het Meetingpoint in de Centrale Hal van Schiphol, deze hal is gemakkelijk vanuit elke aankomsthal gevonden via bordjes. De chauffeur kan in dit geval een naambordje ophouden met benodigde naam of met een logo van het bedrijf.

 

Het betalen van jouw Schipholtaxi

De prijs ligt vooraf vast, en je kan op verschillende manieren betalen. Het is mogelijk om contact te betalen, na afloop van de taxirit. Maar je kan ook per pin of creditcard afrekenen. En vind je het prettiger om vooraf de rekening te voldoen, dan mag dit natuurlijk. Bij grotere taxiritten of bij het bestellen van een taxibus vragen wij om een vooruit betaling. Dit doen we omdat deze taxi’s speciaal voor het benodigde tijdsbestek apart worden gehouden, er is namelijk veel vraag naar onze taxibussen. We zien deze boekingen als speciale reserveringen. Bij een geldige annulering zal jouw vooruitbetaling volledig worden teruggestort.

 

Een Schipholtaxi speciaal voor jou

Bij Taxi Expert heb jij jouw Schipholtaxi helemaal alleen voor jouzelf. Je hoeft jouw taxivervoer vanaf het vliegveld dus niet met anderen te delen. En een gereserveerde taxibus voor jouw groep kan zelfs voordeliger zijn dan een deeltaxi. Kies je wel voor een deeltaxi voor jouzelf, dan moet je rekening houden met gedoe. Dit kan inhouden dat je niet zelf kunt kiezen welke tijd je opgehaald wordt. Dit is afhankelijk van het aantal mensen en welke route de deeltaxi zal moeten afleggen.

Voor meer info :

Verhuisbus huren kan voor iedere dag van de week

Een verhuisbus huren is voor iedere dag van de week mogelijk, zelfs op zondag. Hierdoor kunt u zelf bepalen wanneer u wilt verhuizen. Niet iedereen is in de gelegenheid om doordeweeks te verhuizen. Veel mensen werken dan en wanneer de verhuizing een aantal dagen zal gaan duren, komen zij in de knel met hun vrije dagen. Veel verhuizingen vinden dus in het weekend plaats, maar kunt u dan wel een verhuisbus huren? Bij de meeste autoverhuurbedrijven kunt u tegenwoordig ook in het weekend een verhuisbus ophalen, zelfs op zondag! Dat is natuurlijk een heel fijne flexibele dienstverlening. Wanneer u voor het verhuizen een busje wilt huren, dan kunt u vooraf een bestelling voor een bepaald type verhuisbus doorgeven. Bij uw bestelling geeft u dan ook direct de datum door waarop u uw verhuisbus bij het autoverhuurbedrijf komt ophalen.

Voor verhuizen busje huren met onbeperkt aantal kilometers

Heeft u een busje met een grote laadruimte gevonden die u wel kunt gebruiken tijdens uw verhuizing? Dan is het goed om even te informeren hoe het zit met het aantal kilometers dat u met het busje mag afleggen. Bij een professioneel autoverhuurbedrijf kunt u vaak een verhuisbus huren voor onbepaalde tijd. U bepaald zelf voor hoeveel dagen u de verhuisbus nodig heeft, wanneer u deze komt ophalen en wanneer u deze weer terugbrengt. Soms is het zelfs ook mogelijk om bij het huren van een verhuisbus voor een langere tijd korting te krijgen op de prijs. Maar hoe zit het eigen met het aantal kilometers die u met de bus mag afleggen. Wanneer u voor het verhuizen een busje gaat huren, dan zit er vaak ook geen limiet op het aantal kilometers dat u met het busje mag afleggen. En dat is natuurlijk heel handig, zeker als u ver weg van uw huidige woonplaats gaat wonen.

Verhuisbus huren bij een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt

Een bus voor verhuizingen kan de verhuizing een stuk vlotter laten verlopen. Kijk eens welke bus goed bij uw verhuizing past. Verhuizen is een hele klus, maar om een verhuizing iets vlotter te laten verlopen is het misschien een goed idee om een busje te huren. Hiermee kunt u gemakkelijk uw verhuisdozen vol spullen van de ene locatie naar de andere brengen. Een verhuisbus huren bij een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt is eveneens een goed idee. U kunt deze dan gemakkelijk ophalen en terugbrengen na het gebruik ervan. Tegenwoordig heeft een autoverhuurbedrijf vestigingen in heel Europa, dus er is vast wel een locatie die u eenvoudig kunt bereiken en die de verhuisbus aanbiedt die perfect geschikt is voor uw verhuizing.

Voor meer info :

De juiste documenten bij een auto invoeren regelt de specialist

Bij het importeren van een auto heeft u diverse documenten nodig. Een auto importeren gaat verder dan het land van herkomst: een auto importeren stopt niet nadat deze in Nederland is. Een auto invoeren vereist ook daarna nog wat activiteiten. Zo moet uw auto aangegeven worden nadat deze in Nederland is aangekomen. Gelukkig hoeft u dit niet hals over kop te regelen; u heeft hier 12 maanden de tijd voor. Er zijn wel een aantal documenten nodig om aangifte te kunnen doen. Natuurlijk hoort hier een kopie van uw identiteitskaart of paspoort bij, de inschrijving in de basisadministratie van de gemeente waar u in Nederland woont en een kopie van de factuur van de auto. Al deze documenten zijn benodigd. Natuurlijk moet u altijd in Nederland uw nieuwe auto aangeven.

Een auto laten importeren vanuit Canada, Amerika of Japan

Een auto invoeren is een keuze die u kunt maken wanneer u graag een bijzonder exemplaar rijdt! Bijvoorbeeld als u niet zoveel met Nederlandse auto’s heeft en u een fascinatie heeft voor auto’s uit andere landen. Dan kunt u ervoor kiezen om een auto te importeren. Als u een auto laat invoeren, haalt u dus een auto vanuit een ander land naar Nederland, zodat u er zelf in kunt rijden. Maar hoe pakt u zoiets aan? Het is niet iets wat u even snel doet. Zeker niet als u een auto wilt invoeren vanuit bijvoorbeeld Japan of Canada. Gelukkig zijn er bedrijven die u daarbij kunnen helpen. Zij weten alles wat u nodig heeft en moet eregelen om een auto te importeren.

Auto importeren: laat het doen door een specialist met kennis van invoerrechten

Een auto importeren: het aantal regels is enorm en u moet overal op letten. Dat kunt u het beste een specialist laten doen die op de hoogte is van al die regels. Deze kan de door u gewenste auto importeren. Kies hierbij voor een bedrijf dat de nodige kennis heeft van invoerrechten en de kosten die komen kijken bij het importeren van auto’s. Natuurlijk is het iet alleen mogelijk om auto’s te importeren, maar kunnen ook motoren en oldtimers geïmporteerd worden. De uiteindelijke prijs die u betaalt voor de auto, zal bestaan uit verschillende onderdelen zoals de transportkosten, BTW, aankoopprijs en invoerrechten. Natuurlijk wilt u niet te veel betalen; kies daarom altijd voor een bedrijf dat eerlijke prijzen hanteert.

Voor meer info :

Een lading snel en eenvoudig op de juiste manier zekeren

Een lading kunt u snel en eenvoudig op de juiste manier zekeren met hulp van een specialist. Dat is erg belangrijk voor een veilig transportproces. Vanzelfsprekend kunnen producten beschadigd raken, maar ook kan het personeel op bijvoorbeeld een schip in gevaar komen. Om dit te voorkomen is het verstandig om producten als omsnoeringsband of stuwzakken te gebruiken. Omsnoeringsband is gemaakt van zeer stevig polyester composiet, een materiaal dat niet kapot te krijgen is. Stuwzakken zijn in diverse formaten en in diverse materialen te verkrijgen. Welke stuwzakken de beste ladingzekering bieden is afhankelijk van welke producten vervoert moeten worden. Het is daarom verstandig om bij de specialist na te gaan welke zakken het meest geschikt zijn voor uw sector. Voor beide producten geldt dat ze zeer makkelijk en snel in het gebruik zijn.

Lading zekeren met erkende en goedgekeurde stuwzakken en omsnoeringsband

U wilt als leverancier natuurlijk dat uw producten niet beschadigd raken tijdens het vervoer. Daarom kunt u het beste een omsnoeringsband of stuwzakken gebruiken. De stuwzakken en omsnoeringsband van Cordstrap zijn erkend en goedgekeurd door toezichthoudende instanties als de Internationale Maritieme Organisatie en de Amerikaanse Spoorwegassociatie (AAR). Bovendien zijn deze producten ook ISO 9001:2008- gecertificeerd door classificatiebureau van Germanischer Lloyd. Ze voldoen tevens aan de CTU-richtlijn. Meer dan 25.000 bedrijven hebben hun lading gezekerd met deze goedgekeurde stuwzakken en omsnoeringsband, telkens naar volle tevredenheid. Een veilig transport begint dus bij de lading goed zekeren.

Lading in containers zekeren met stuwzakken en omsnoeringsband

Het verschuiven van de lading kunt u voorkomen door deze goed te zekeren. Zodoende kunnen goederen veilig worden opgeslagen en vervoerd in containers. Lading zekeren kan bijvoorbeeld met omsnoeringsband of met stuwzakken. Deze producten zijn speciaal ontworpen om de producten tijdens het transport op hun plaats te houden. Bovendien zijn deze modulaire oplossingen snel en eenvoudig toe te passen en voldoen ze volledig aan de CTU-code. Zodoende wordt er ook veel tijd en geld bespaart, iets wat voor alle betrokken partijen, zoals producenten en leveranciers, natuurlijk zeer voordelig is.

Voor meer info : https://www.cordstrap.com/nl/

Dieplader transport en machinetransport: ook internationaal mogelijk

Dieplader transport en machinetransport kan ook internationaal ingezet worden. Heeft u speciale ladingen en wilt u compleet ontzorgt worden? Dan zijn de diensten van Lynkz Transport iets voor u. Zo regelen zij niet alleen het vervoer, maar ontzorgen ze u compleet. Van het aanvragen van ontheffingen tot aan het voorbereiden van de route en het lossen op de plaats van bestemming (in heel Europa!). Of u nu machines wilt vervoeren of deze wilt inpakken, dit transportbedrijf zorgt ervoor. Alle benodigde documenten voor het dieplader transport of machinetransport zullen worden geregeld, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Ervaren personeel nodig voor veilig dieplader transport en machinetransport

Een transportbedrijf dat zich bezig houdt met dieplader transport en machinetransport behoort ervaren personeel in dienst te hebben. Dit is niet alleen nodig voor tijdig vervoer naar de plaats van bestemming, maar ook voor veilig vervoer van de ladingen. Dit geldt zeker voor breedte- en hoogtetransport, waarbij de afmetingen verschillen van gangbare ladingen. Een schuifzeiltrailer of vlakke, open trailer bieden uitkomst bij deze vormen van transport. Het personeel weet precies hoe deze voertuigen bediend dienen te worden en hoe alle benodigde accessoires bediend moeten worden. Uiteraard komt er aan veel vervoer het menselijke oog te pas. Denk hierbij aan praktische aanpak, snel schakelen, creativiteit, probleemoplossingen en natuurlijk ruime ervaring.

Dieplader transport en machinetransport voor diverse opdrachtgevers

Machinetransport en dieplader transport wordt uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers. Zo worden transportbedrijven met regelmaat ingeschakeld door bedrijven die actief zijn in de voedselindustrie, staalindustrie, techniek, jachtbouw en nog veel meer. Alles wat maar te maken heeft met dieplader transport of machinetransport, wordt geregeld. Heeft u een groot project? Dan hoeft u dit enkel vooraf aan te geven bij het transportbedrijf, zodat alle voorbereidingen tijdig getroffen kunnen worden. Dit voorkomt onverwachte vertragingen nog vóórdat het dieplader transport of machinetransport begint. Niet alleen grote en kleine, maar ook zeer zware ladingen kunnen vervoerd worden met bijvoorbeeld een dieplader.

 

Voor meer info : http://lynkz.nl/

Vakkundig verhuizen met GoedkoopVerhuizen

Een verhuizing is vaak een nieuw begin in je leven. Een nieuwe regio, nieuwe buren ontmoeten, of mogelijk een nieuwe job: veel zaken zullen moeten worden geregeld. Een verhuisdienst is dan zeker geen overbodige luxe. GoedkoopVerhuizen helpt. Gemak, garantie en gratis extra verhuis service staan bij ons verhuisbedrijf centraal. Het uitgebreide netwerk van GoedkoopVerhuizen van erkende verhuizers en een uitstekende verhuisservice regel jij de verhuizing vanuit je luie stoel! Maar dat is niet het enige wat we voor je kunnen doen. Lees hieronder meer!

GoedkoopVerhuizen in jouw plaats

De Erkende Verhuizers van GoedkoopVerhuizen zijn niet alleen actief in jouw plaats, maar behalve dit ontzorgd GoedkoopVerhuizen je meer. Denk aan het oversluiten van je energie- en kabelabonnementen,  het werken met transparante, vaste verhuisprijzen, een aanbetalingsgarantie en een volledige verzekering. Ook hoef je nooit meer bang te zijn om iets te vergeten als je onze verhuistips gebruikt. alles wat meespeelt rond de verhuizing voor jou overzichtelijk te houden. Is de verhuizing al zeker, maar heb je verder nog nog niks geregeld? Onze lijst met verhuistips leidt je stap voor stap door je verhuizing, van begin tot eind. Een goede voorbereiding scheelt jou enorm een groot deel van de verhuiszorgen!  

Jouw verhuiskosten

Het is logisch dat je wil weten wat je verhuizing zal gaan kosten. Op de website van GoedkoopVerhuizen is gratis een precieze berekening te maken van je verhuiskosten, binnen 15 minuten. Ook vind je op de site van GoedkoopVerhuizen geld- en tijdbesparende verhuistips. Verder vind je in de Verhuiswinkel alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze verhuizing. Nog liever vandaag dan morgen verhuizen? Boek direct voordelig en snel via onze site.

Sla jouw inboedel op bij de verhuizing

GoedkoopVerhuizen verzorgt ook eventueel de inboedelopslag. Een tijdelijke opslagruimte nodig? Dan kunnen wij jou hier prima van voorzien. Wij kunnen al jouw inboedels en andere persoonlijke bezittingen veilig voor je opslaan in flexibele, veilige en schone opslagruimtes, zo lang en waar je maar wilt. Opslagruimte voor je inboedel is via GoedkoopVerhuizen dan ook zo gedaan.

Jouw verhuizing, onze zorg!

Voor meer info : https://www.goedkoopverhuizen.nl/nl-nl/online_reserveren.aspx

Fietsverzekering

Soms lijkt het wel of fietsen nergens veilig staan, u kunt ze nooit zomaar ergens meer neer zetten. Als u met de trein ergens naar toe gaat, is de kans groot dat u terug komt en uw fiets gestolen blijkt te zijn, ondanks het slot en het kettingslot waarmee u deze vastgezet had aan een fietsenstalling of aan een hek. Een fietsverzekering is daarom zeker geen overbodige luxe. Want het mag dan slechts om een tweewieler gaan en niet om uw auto, ook deze is natuurlijk belangrijk voor u en de prijs voor een goed exemplaar ligt best wel hoog. Het is niet zo dat u deze zo maar weer even helemaal nieuw koopt. Een fietsverzekering is ook erg handig bij poging tot diefstal. Dan wil het immers wel gebeuren dat er geprobeerd wordt het slot te forceren, waarbij uw fiets beschadigd raakt. Dat is natuurlijk een enorme domper als u weer terug komt op de plaats waar u uw tweewieler achter gelaten had. Hebt u een goede fietsverzekering, dan is deze schade verzekerd en dat verzacht het leed toch wel enigszins. Hoewel het natuurlijk vervelend blijft dat u dan weer naar de fietsenmaker moet om alles te laten repareren en vaak blijft u bovendien toch wel iets van de beschadiging zien. Veel mensen kiezen tegenwoordig vooral voor een fietsverzekering als zij over een elektrische fiets beschikken. Deze zijn immers nog een stuk prijziger in aanschaf dan de gewone exemplaren, hoewel deze natuurlijk ook niet goedkoop zijn als u voor een kwalitatief goed model kiest. Het afsluiten van een fietsverzekering verzekerd u ervan dat u nooit zonder stalen ros hoeft komen te zitten en dat is natuurlijk wel een fijne gedachte.

Beste fietsverzekering

Wilt u uw fiets ook graag verzekeren? Dan vindt u het natuurlijk belangrijk dat u een goede dekking krijgt, maar u wilt hier natuurlijk ook niet te veel voor betalen. Hoe vindt u nu de fietsverzekering die de beste verhouding heeft tussen premie die u moet betalen en de vergoeding die u in geval van calamiteiten krijgt? U kunt natuurlijk zelf de websites van de verschillende verzekeraars in Nederland bekijken en de voorwaarden en premies van de verschillende producten met elkaar vergelijken. Dit is alleen wel heel veel werk. U kunt echt veel gemakkelijker een goede fietsverzekering vinden door een kijkje te nemen op de website van Diks Verzekeringen. Zij zijn al veertig jaar gespecialiseerd in het verzekeren van verschillende zaken en zij hebben dan ook zeker een ruime ervaring op dit gebied. Een groot voordeel is bovendien dat zij compleet onafhankelijk zijn, waardoor u er echt op kunt vertrouwen dat u de beste fietsverzekering te zien krijgt en dat zij u niet een product voorschotelen omdat zij daar zelf financieel bij gebaat zijn. Hoe vindt u via hen nu de beste fietsverzekering? Zij hebben hiervoor een heel handige tool op hun site staan die het vergelijken voor u uit handen neemt. In de tool vult u de volgende gegevens in:

  • het soort fiets dat u wilt verzekeren, een normale, een elektrische, een ATB, een racefiets, een bakfiets of een ander model
  • of het een nieuw of een tweedehands exemplaar betreft
  • wat de aankoopwaarde was
  • of u er maand of per jaar de premie wilt betalen
  • wat de postcode van uw woonplaats is

Daarnaast geeft u nog aan of u een fietsverzekering wilt die alleen dekking biedt bij diefstal en bij schade door diefstal, waarbij u de eerste drie jaren na aankoop het volledige verzekerde bedrag vergoedt krijgt, of dat u de dekking wilt uitbreiden tot diefstal en beschadiging. In het laatste geval zijn ook beschadigingen die het gevolg zijn van een ongeval of een valpartij gedekt. Hebt u een elektrische fiets en hebt u de fietsverzekering diefstal met beschadiging afgesloten, dan hebt u ook recht op pechhulp onderweg. Daarnaast hebt u recht op rechtsbijstand bij het verhalen van de schade en krijgt u een uitkering in het geval van blijvende invaliditeit of overlijden als het gevolg van een ongeluk met uw tweewieler. De laatste variant van de fietsverzekering is dus met recht zeer uitgebreid te noemen. Na het invoeren van deze gegevens, berekent de tool welke verzekeraar en welk product voor u de beste keuze zijn.

Veel verschillende verzekeringen

Als u een goede en voordelige fietsverzekering wilt vinden, dan bent u bij Diks Verzekeringen dus zeker aan het juiste adres. Maar u kunt bij hen niet alleen maar terecht voor een fietsverzekering, zij kunnen u ook helpen bij het vinden van bijvoorbeeld de juiste autoverzekering. Hierbij hebben zij zelfs speciale varianten, zoals een speciale oldtimerverzekering of een speciale bestelautoverzekering. Daarnaast kunt u bij hen ook terecht voor verzekeringen voor uw camper, caravan, bromfiets, scooter, vrachtauto of scootmobiel. Met andere woorden, voor alle voertuigen waar u mee de weg op kunt, kunt u bij Diks een passende verzekering vinden. Daarnaast kunt u bij hen ook terecht als u uw inboedel of uw huis wilt verzekeren en ook voor rechtsbijstandverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen zit u bij hen goed. Zij kunnen u bovendien ook helpen als u een auto wilt gaan kopen, maar geen verstand hebt van auto’s. Een speciale controleur kan het voertuig dat u op het oog hebt dan op meer dan honderd punten voor u controleren, zodat u zeker weet dat u geen kat in de zak koopt. Of u dus op zoek bent naar een fietsverzekering of een andere verzekering, bij Diks Verzekeringen zit u goed.

Voor meer info : http://www.diks.nl/fietsverzekering/