URL Koning
Image default
Internet

Webdesign

Webdesign

  • Meer dan 2750 mensen zijn u al voorgegaan. Sterker nog: meer dan 2750 bedrijven zijn u al voorgegaan.
  • Meer dan 2000 websites hebben we al gebouwd
  • Meer dan 270 webshops hebben we gebouwd
  • En al meer dan 800 mensen hebben seo oftewel search engine optimization bij ons aangevraagd en uiteraard gekregen in de vorm van prachtige teksten en een ranking waar je u tegen zegt op Google.

Wij zijn Webton, een bedrijf dat aan webdesign doet, dat moge duidelijk zijn na het lezen van deze sprankelende getallen. Klinkt u dat ook als muziek in de oren, neem dan gauw eens een kijkje op onze website. Wij doen namelijk aan webdesign en zijn altijd op zoek naar nieuwe klanten. Hebt u een ouderwetse website uit het jaar nul? Is daar maar weinig webdesign doorheen gegaan de afgelopen jaren? Dan is het de hoogste tijd voor webdesign van Webton TUMBLR. Want met de juiste specificaties omtrent het webdesign die voor uw site wordt bekeken en afgestemd, zal uw site er een stuk beter uit komen te zien en dat is wel een belangrijk gegeven. Waarom is dit zo belangrijk? Hopelijk hebt u ook wel gemerkt dat ouderwetse manieren van reclame maken voor uw bedrijf, kortom het onder de aandacht brengen van uw diensten en producten met behulp van reclames in de vorm van televisiespotjes, radiosportjes of advertenties in bladen en kranten, zijn langste tijd nu wel gehad hebben. Enkel de allergrootste bedrijven hebben tijd en geld om op de publieke omroep maar ook bij de commerciële omroepen hun televisiespotjes uit te zenden. Zeker op prime time kom je hier niet zo snel tussen. Internet marketing is een veel beter idee. Het is een stuk goedkoper terwijl je een veel groter publiek aantrekt. Ook dit kan Webton voor u doen want zij zijn niet enkel thuis in de webdesign, overigens een essentieel onderdeel van de internet marketing, ook zijn ze thuis in bijvoorbeeld linkbuilding en zoekmachine optimalisatie.

Webdesign door Webton

Want Google houdt weldegelijk rekening met de opbouw van uw website. Als het webdesign dus goed is uitgevoerd dan stemt dat niet enkel de bezoekers plezierig, ook zal Google ervoor zorgen dat wanneer mensen naar uw bedrijf zoeken, of in ieder geval naar belangrijke onderdelen, producten of diensten van uw bedrijf, dit op de eerste pagina, de zogenaamde landingspagina, zal worden weergegeven. En dat is toch wat iedereen in principe wil? Een hoge eindpositie. Kijkt u maar eens naar de cijfers van Webton, die liegen er niet om. Als u eventjes verder zoekt dan zult u zien dat mede door ons voortreffelijke webdesign veel klanten van ons een geweldige positie hebben verworven mits er op de juiste sleutelwoorden gezocht wordt. Wij implementeren dan ook van harte de seo teksten, die door een subliem team aan schrijvers geschreven worden, op uw site. Als u met ons in zee gaat en ervoor kiest om een nieuw webdesign door te voeren zult u vanzelf gaan merken wat het effect is. Ook als u nog helemaal geen eigen website hebt, dan kunnen wij samen met u webdesign opstellen. U komt met uw ideeën en wensen, en dan gaan wij daar een eerste model van maken, een zogenaamde schets die u uiteraard pas na uw goedkeuren omgetoverd gaat worden in een daadwerkelijke website. Wij houden u steevast op de hoogte van de ontwikkelingen van de bouw, en mocht u qua webdesign toch andere wensen hebben, dan kunt u ons dat direct laten weten. Wij grijpen zo snel mogelijk in en zo kan alles keurig in een keer afgerond worden. Uiteraard hebt u nadien wel het een en ander te onderhouden op het gebied van webdesign. U wilt immers wel met de tijd mee blijven gaan en ervoor zorgen dat u populair blijft via het internet. Wij leggen u dat natuurlijk allemaal uit nadat u met ons in zee bent gegaan en ervoor hebt gekozen om de webdesign en de bouw van de site door Webton te laten doen.

Neem gerust eens contact met een van onze medewerkers op

Hopelijk hebben we u weten te overtuigen van onze kracht. Deze woorden zijn zeker ook onze daden en wij hebben webdesign in ons bloed. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij alle opdrachten met verve aanpakken en afronden. Of het nu gaat om een grote multinational of een eenmanszaak, wij vinden dat iedereen een kans verdient en daarom zal u bij ons niets te kort komen. Wij vragen dan ook een eerlijke prijs voor het webdesign dat wij voor u uitvoeren. Op de site vindt u deze prijzen allen overzichtelijk weergegeven. Als u slim bent, dan kiest u voor een totaalpakket. Daarmee bespaart u aanzienlijk op de kosten terwijl het u daarnaast een hoge positie in Google garandeert. Zo kunt u ervoor kiezen om naast de webdesign ook de linkbuilding en de zoekmachine optimalisatie door ons te laten doen. Niet alleen slaat u zo meerdere vliegen in een klap, u haalt ook het beste bedrijf op dat gebied in huis. Niet voor niets hebben wij louter positieve reviews op onze site staan en daar zijn we dan ook behoorlijk trots op. Als u nu direct contact wilt dan vindt u aan de linkerzijde van de website ons telefoonnummer. Daar zitten mensen dag en nacht klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo weet u direct wat u aan ons hebt en wat wij zoal voor u kunnen gaan betekenen op het gebied van webdesign.

Voor meer info : http://webton.tumblr.com/post/91341013429/een-mooi-webdesign-als-u-net-geleden-een-eigen