Categoriearchief: Woning en Tuin

Een unieke kast op maat laten maken bij een ervaren specialist in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een mooie, unieke kast om jouw interieur helemaal mee af te maken? Wanneer je een specifieke kast in je hoofd hebt zitten, kan het lang duren voordat je jouw droomkast hebt gevonden. Heb je al veel winkels bezocht, maar zijn het voor jou gevoel allemaal dezelfde soort kasten? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw unieke kast op maat te laten maken door een ervaren specialist. Op deze manier krijg je een kast die perfect past binnen jouw interieur en die volledig gemaakt is op basis van jouw wensen. Bij Meubelmakerij Rotterdam BV creëren ze de kast waar jij al zo lang naar op zoek bent.

Maak jouw interieur af met een op maat gemaakte droomkast

Door het op maat laten maken van jouw nieuwe kast bij deze specialist weet je zeker dat ze voldoen aan jouw wensen. De specialisten van Meubelmakerij Rotterdam BV luisteren naar jouw wensen en ideeën. Deze staan centraal bij het creatieve concept dat zij voor jou gaan maken. Zij zorgen voor een stijlvolle, maar ook zeker praktische kast. In hun eigen werkplaats maken jouw unieke kast die past binnen het interieur. Hierbij kun je denken aan de sfeer en de stijl van de kast, maar ook aan de grootte. Jij bepaalt hoe groot jou op maat gemaakte droomkast mag worden.

Doe inspiratie op in de showroom van deze specialist

Natuurlijk kan het zijn dat je wel een idee in je hoofd hebt zitten, maar dat deze nog niet helemaal af is. Bij deze specialist ben je altijd welkom om andere creaties te bekijken. Zo kun jij nog wat inspiratie op doen voor jou nieuwe kast en weet je wat je kunt verwachten als je ervoor kiest om je kast op maat te laten maken. Het voordeel hiervan is dat je ze dan meteen wat vragen kunt stellen over de mogelijkheden.

https://www.meubelmakerijrotterdam.nl/

Met een zonneboiler lever je een bijdrage aan een beter milieu

Een zonneboiler is een prima manier om een bijdrage te leveren aan de energietransitie waar we in Nederland voor staan. In de komende decennia tot 2050 moeten alle woningen en bedrijven worden verduurzaamd. Energiebronnen als olie en gas worden afgebouwd, er wordt meer gebruikgemaakt van zonne-energie, windenergie en andere duurzame manieren om te voorzien in warm water en warmte voor woningen en bedrijven. De zonneboiler past natuurlijk prima in dat plaatje. Daarom zie je dit apparaat in steeds meer huizen verschijnen als vervanging of gedeeltelijke vervanging van de conventionele gas gestookte cv-ketel.

Is een zonneboiler wel rendabel qua kosten?

Je vraagt je misschien af of een zonneboiler wel rendabel is. De aanschafprijs is immers fors. Maar er zijn mogelijkheden voor een aantrekkelijke subsidie. HRsolar, leverancier van topkwaliteit zonneboilers, kan je hier meer over vertellen. Als je deze subsidie toegewezen krijgt, scheelt dit aanzienlijk op de aanschafprijs. Bovendien levert het bedrijf zonneboilers voor een prijs inclusief montage. Je betaalt dus voor de installatie geen meerprijs. De prijs die je op de website ziet, is de prijs die je kwijt bent voor deze duurzame investering. Bovendien kun je er de verkoopwaarde van een woning mee verhogen mocht dit een argument zijn.

Welke boiler op zonne-energie past bij mij?

Als leek is het wellicht lastig om te bepalen welke zonneboiler past bij jouw huishouden of bedrijf. Gelukkig kan HRsolar je hierover advies geven. Het hangt af van de mate van gebruik van het warm water dat de boiler levert. Een tweepersoonshuishouden heeft hiervan immers minder nodig dan een gezin met 4 kinderen. Ook voor bedrijven verschilt de behoefte uiteraard per onderneming. Als je gedegen advies wilt, kun je contact opnemen met dit bedrijf en je wensen en situatie voorleggen. Op die manier koop je een boiler die precies voldoet aan jouw behoefte en geen onder- of overcapaciteit heeft.

https://www.hrsolar.nl/

Aluminium raamprofielen voor een eigentijdse uitstraling met ultieme transparantie

Bent u op zoek naar slanke aluminium raamprofielen voor onder andere in houten kozijnen? Dan helpen ze u bij Metaglas graag verder. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en het maken van gevelelementen zoals aluminium ramen en deuren, balkonbeglazing en glasconstructies. Bij Metaglas zijn ze officieel dealer van de aluminium raamprofielen op maat van het bekende merk Methermo. De profielen van Methermo Original ramen en deuren zijn uniek en zorgt voor optimale lichtinval en ultieme transparantie. Wij vertellen u daar graag meer over!

Een uniek en extra slank design

De profielen van Methermo zijn hét slanke aluminium raam voor onder andere in houten kozijnen en zijn zowel geschikt voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Maar wat maakt dit design nu zo uniek? Het buitenaanzicht van de aluminium raamprofielen is slechts 42 millimeter breed. Hierdoor is de hoeveelheid daglicht die door de ramen binnenvalt maximaal en is het uitzicht schitterend. Daarnaast is het ook mogelijk om de ramen te plaatsen in een extra slank aluminium kozijn van slechts 17 millimeter breed. Welke afmeting u ook wens, het Methermo product wordt volledig voor u op maat gemaakt. De ramen geven ieder ontwerp een eigentijdse uitstraling met ultieme transparantie. Daarbij is het speciaal ontworpen voor montage in houten kozijnen. Het draaiende en meest kwetsbare deel van de gevel wordt op die manier uitgevoerd in onderhoudsarm aluminium. Nog meer voordelen dus!

Extra opties beschikbaar

De aluminium raamprofielen zijn naast de standaard uitvoering ook uit te breiden met extra opties. Ook deze zijn geheel op maat te maken. Wat dacht u van brandwerende ramen, drievoudige beglazing of verdekte montage van het kozijn en raamprofiel, zodat in het gevelaanzicht alleen glas zichtbaar is? Maak uw wensen kenbaar bij Metaglas door contact op te nemen en zij gaan graag voor u aan de slag met een aluminium raamprofielen op maat!

 

https://www.metaglas.nl/

Bestel een haagbeuk wanneer u dat uitkomt

Wilt u graag een natuurlijk afscheiding maken in uw tuin door middel van een haagbeuk? Dan maakt u een erg goede keuze. Natuurlijk wilt u dit wel het liefst doen op een moment dat het u het beste uitkomt. Bij veel boomkwekerijen bent u echter afhankelijk van bepaalde momenten in het jaar om een haagbeuk te bestellen. Maar bij Roelands Boomkwekerijen B.V. is dat niet zo! Bij deze boomkweker profiteert u namelijk van een unieke leveringscapaciteit, waarbij u het hele jaar door een haagbeuk kunt bestellen. Gaat u in de winter verhuizen en wilt u dan direct uw tuin aanpakken? Of heeft u in de zomer juist tijd over en wilt u dan graag uw schutting vervangen voor een haagbeuk? Bij Boomkwekerijen B.V. maakt het niet uit in welk seizoen u een haagbeuk wilt kopen. Het gehele jaar door wordt deze namelijk geleverd.

Waarom juist een haagbeuk kopen?

Een Haagbeuk, ook wel Carpinus Betulus genoemd, is een middelgrote boom die sterk lijkt op een beuk. Waarom juist deze plant uitstekend geschikt is als haag, heeft te maken met het blad. Ook ’s winters behoudt deze plant namelijk veel van zijn bladeren, waardoor u ook dan in complete privacy zit in uw tuin. In de maanden april en mei is de haagbeuk op zijn mooist, want dan staat hij in bloei. In die maanden zult u dus nóg meer genieten van uw tuin. Bovendien heeft deze haagplant weinig last van aantasting of ziektes. Ideaal, toch?

Toch liever een ander plant?

Wilt u toch liever iets anders of wilt u naast uw haag ook andere planten in uw tuin? Ook dan kunt u bij Roelands Boomkwekerijen B.V. terecht. Deze boomkweker beschikt namelijk over een compleet assortiment aan bos- en haagplantsoen, dat met de grootste zorg is gekweekt. Wat u ook bij hen koopt, u bent te allen tijde verzekerd van kwalitatief groen.

https://www.roelandskwekerij.com/

Deze specialist maakt voor u een wandkast op maat

Als u graag uw huis inricht met meubels die passen binnen het perfecte plaatje van uw woning, kunt u deze het beste op maat laten maken. Zo kloppen de afmetingen en de gebruikte materialen altijd exact! Wat dacht u dan ook van een wandkast op maat? Een dergelijke kast is uitstekend geschikt voor het opbergen van servies, het ten toon stellen van uw verzameling of om uw televisie in te zetten. Ongeacht waar u uw wandkast voor wilt gebruiken, JongWonen Kastsystemen maakt deze perfect voor u op maat!

Een meubelmaker voor het beste maatwerk

Kies JongWonen Kastsystemen als uw maatwerkspecialist. Zij bieden hun kasten te koop aan in hun ruime winkel van ruim 1000 m² in de buurt van Breda. U kunt hier alvast inspiratie komen opdoen voor uw wandkast op maat! Zij kunnen u voorzien van badkamerkasten, deursystemen, kantoorkasten, garderobes, woonkamerkasten, bijkeukenkasten, keukenrenovatie, schoenenkasten en slaapkamerkasten. Keus te over dus! Een wandkast op maat van JongWonen Kastsystemen is innovatief, kwalitatief en altijd prachtig uitgevoerd. Zo kunt u er van op aan dat de kasten die u koopt van uitstekende kwaliteit zijn – een kwaliteit die nog vele jaren lang mee zal gaan. U kunt kiezen uit hun verschillende collecties van vooraanstaande merken, waaronder:

  • Clei
  • Ubica
  • Winia
  • D-Tec
  • Homes
  • Wiemann
  • Arredokit
  • Battistella

Een persoonlijk kennismakingsgesprek

Al besloten hoe u uw wandkast op maat eruit wilt laten zien? Wellicht wilt u eerst deskundig advies inwinnen. Dat kan met een persoonlijk kennismakingsgesprek bij JongWonen Kastsystemen! Zij zullen aan de hand van uw wensen een 3D-ontwerp creëren. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld en weet u zeker dat u met hen op een lijn zit. Heeft u interesse in een 3D-ontwerp inclusief een heldere offerte voor uw wandkast op maat? Het is verstandig om van tevoren een afspraak te maken zodat zij u in alle rust kunnen ontvangen. U maakt eenvoudig een afspraak voor de gratis inmeet- en adviesservice; vul direct het online formulier in. Als u dit liever heeft kunt u natuurlijk ook gewoon langskomen bij hun winkel aan de Haagdijk te Breda. Zij helpen u dan graag op weg!

https://kasten.nl/

Tuinaanleg bij uw thuis in Rotterdam of omstreken

Is het tijd voor een update van uw tuin of heeft u misschien net een nieuwe woning gekocht waarbij nog geen gangbare tuin beschikbaar is? Dan wilt u vast snel uw tuin onder handen nemen. De tuin is een plek waar u weer even helemaal tot rust komt en geniet van uw eigen plekje. Het is daarom wel zo fijn als uw tuin op professionele wijze wordt aangelegd. Ga daarom voor tuinaanleg bij uw woning in Rotterdam of omstreken naar Van der Wel Hoveniers in Ridderkerk. De deskundige medewerkers van dit bedrijf beschikken over jarenlange ervaring met het realiseren van de mooiste tuinen.

{externalimage}}

Wat is uw droomtuin?

U heeft vast en zeker al nagedacht over de tuin van uw dromen. Misschien wilt u een enorm groene tuin laten aanleggen met veel bloemen en planten om zo de biodiversiteit een handje te helpen. Met veel diversiteit in uw tuin geeft u de bijen, hommels en vlinders wat meer ruimte om te leven. Wat u ook voor ogen heeft, met tuinaanleg van deze professional in de buurt van Rotterdam komt uw droom tot leven. Zij zijn gespecialiseerd in verschillende aspecten, van het verwijderen van onkruid tot het herstellen van schuttingen. Want ook dit komt aan bod als u uw tuin onder handen gaat laten nemen!

Neem contact op met een van de professionals

Kunt u ook niet wachten om aan de slag gaan met tuinaanleg van uw tuin in Rotterdam of nabije omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met een deskundige medewerkers van Van de Wel Hoveniers in Ridderkerk. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw tuin. Indien u dit wenst, laten zij u ontwerpen zien die zij eerder al hebben mogen realiseren. Zo krijgt u een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is voor uw tuin.

https://vanderwelhoveniers.nl/

Een stijlvolle Douglas overkapping voor in uw tuin

Is het tijd voor een stijlvolle aanvulling op uw tuin en denkt u hierbij aan een Douglas overkapping? Dit is een zeer goede keuze! Een soortgelijke overkapping als deze is het perfecte element voor in iedere tuin. U kunt een Douglas overkapping aanleggen in uw achtertuin om zo een plekje te creëren waar u even helemaal tot rust kunt komen. Een plekje speciaal voor u, waar u gedurende het gehele jaar heerlijk kunt vertoeven. Het maakt namelijk niet uit of de zon schijnt of dat er sprake is van neerslag; met een overkapping kunt u altijd buiten zijn. Maak bijvoorbeeld gebruik van deze gelegenheid om dat ene boek te lezen dat al maanden in uw kast staat, of om uw innerlijke kunstenaar te ontdekken. Waarvoor u een overkapping ook wilt plaatsen, Douglas is een uitermate geschikt materiaal hiervoor.

Ga voor een duurzaam element, ga voor Douglas

Naast het feit dat u met een overkapping ontzettend veel voordelen voor uzelf en naaste omgeving ervaart, is het ook een goede keus voor het milieu. Douglas hout is namelijk, wanneer op de juiste wijze verworven, een zeer duurzaam materiaal. Hout is een hernieuwbare bron, wat het duurzamer maakt dan materialen zoals plastic of kunststof. Wel is het van belang om een aanbieder voor uw Douglas overkapping te vinden welke met een duurzaam oog handelt. Bomen houden CO2 vast, en op het moment dat deze gekapt worden komt de vastgehouden CO2 weer vrij. Kies daarom voor een duurzaam bedrijf voor de aanleg van uw nieuwe overkapping.

Laat u adviseren over de mogelijkheden

Bent u klaar om uw nieuwe Douglas overkapping aangemeten en geplaatst te krijgen? Aarzel dan niet langer en neem contact op met de professionals van Elegantwood. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren, vervaardigen en plaatsen van verschillende soorten overkappingen. Ontvang persoonlijk advies en ga gelijk aan de slag!

 

https://www.elegantwood.nl/Elegantwood/

Een MCZ pelletkachel of gashaard past in ieder interieur

Wanneer u een mooie kachel wilt die niet belastend is voor het milieu, dan is het laten installeren van een MCZ pelletkachel een goed idee. Zo’n kachel is een echte eyecatcher in een modern interieur met veel zwart-wittinten en een minimalistisch design. Deze kachel heeft strakke lijnen, waardoor hij uitstekend past bij strakke meubelen. Maar de MCZ pelletkachel biedt nog meer voordelen. Hij is namelijk heel zuinig en heeft weinig uitstoot. De kachel brandt op een efficiënte manier en verwarmt iedere ruimte snel. Het milieuvriendelijke karakter van de kachel komt vooral door de milieuvriendelijke pellets die als brandstof gebruikt worden. De verbrandingscyclus is CO2 neutraal, waardoor uw kachel geen broeikasgassen uitstoot.

Een inbouw gashaard zorgt voor een gezellige sfeer

Wilt u het liefst een mooie gashaard laten inbouwen? Goede keuze, dan weet u zeker dat u een gezellige sfeer creëert. Dit type kachels heeft een nette afwerking, waardoor u geniet van een schitterend resultaat. Ook hoeft u nooit de brandstof bij te vullen. Er is tevens weinig onderhoud nodig. Zo kunt u op een veilige en makkelijke manier een gezellige sfeer creëren. Er komt ook geen fijnstof vrij, waardoor deze kachel een gezond alternatief is en niet al te belastend voor het milieu.

Kies uw nieuwe kachel uit

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het installeren van een inbouw gashaard of MCZ pelletkachel in uw woning of misschien wel op kantoor? Bezoek dan zeker eens de Ambianza showroom in het Utrechtse Meerkerk. Hier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en geven de medewerkers u persoonlijk advies. Lukt het niet om de showroom te bezoeken en heeft u toch vragen? Dan kunt u Ambianza ook bellen of hen een e-mail sturen. Zo weet u op een makkelijke manier ook wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard kunt u uw nieuwe inbouw gashaard of MCZ pelletkachel ook eenvoudig online bestellen.

Een groot assortiment aan tuinmeubelen is hier online verkrijgbaar

Zoekt u een uitgebreide webshop waar u tuinmeubelen online kunt bestellen? Dit kan heel eenvoudig bij J&B Exclusieve Tuinmeubelen uit Breda. Dit komt heel goed van pas wanneer u weinig tijd heeft om naar een bouwmarkt te gaan om tuinmeubelen te kopen. U kunt simpelweg vanuit huis uw tuinmeubelen online selecteren en vervolgens worden deze netjes bij u thuis afgeleverd. Naast de online winkel vindt u in Breda de showroom van 1250 vierkante meter van J&B Exclusieve Tuinmeubelen. Hier vindt u ook een aantal merken dat niet online te vinden is. Zo kunt u ook hier inspiratie opdoen voor uw tuin en ontvangt u – indien gewenst – advies van de medewerkers van deze aanbieder. Samen met hen stelt u de perfecte tuinset samen voor de komende lente- en zomerdagen!

Ook een aanbieder van biomos

Wellicht heeft u er wel eens van gehoord: biomos. Veel mensen kiezen dit als alternatief voor de hogedrukspuit. Het werkt dan ook heel eenvoudig, want u hoeft enkel de biomos met water te mengen en aan te brengen op het oppervlak. Vervolgens doet het meteen zijn werk. Met deze algenverwijderaar hoeft u bovendien niet te schrobben of te borstelen. Oftewel, door het gebruiksgemak is het een heel fijn middel om efficiënt uw tuin netjes te houden. Ook bijvoorbeeld uw tuinmeubelen houdt u hiermee eenvoudig schoon, waardoor deze er nog een lange tijd als nieuw uitzien. Zelfs voor algaanslag op daken is biomos een ideaal middel. Bij J&B Exclusieve Tuinmeubelen bestelt u ook dit product eenvoudig online.

Ontdek het assortiment online en in de winkel

Bent u benieuwd naar het uitgebreide assortiment van deze tuinspecialist? Of wilt u meer informatie ontvangen over producten zoals biomos of andere reinigingsmiddelen? De specialisten van J&B Exclusieve Tuinmeubelen staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook op het gebied van accessoires voor uw tuinmeubelen is deze aanbieder het juiste adres, want ook deze vindt u in groten getale op de website en in de fysieke winkel.

Kies voor een bijzondere design hanglamp van hout

Bent u op zoek naar een bijzondere hanglamp van hout? Kies dan voor een lamp van De Lingehof. Dit is een zorgboerderij waar mensen met een verstandelijke beperking in de houtwerkplaats elke dag met veel plezier aan het werk zijn. Zij maken voor u onder andere lampen, maar ook kinderstoelen en originele klokken. Fleur uw interieur op met deze mooie artikelen. De hanglampen die ze verkopen via de webshop van deze zorgboerderij zijn handgemaakt in de houtwerkplaats. De maten van een hanglamp van hout verschillen van dertig centimeter doorsnede tot honderdtwintig centimeter.

Een werkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking

In de houtwerkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking werken ongeveer twintig mensen dagelijks aan houten producten. Dit doen ze met veel zorg, maar vooral met veel plezier. Door echt iets te maken dat wordt verkocht, hebben ze het idee dat het werk wat ze doen van belang is. Het geeft dan ook veel meer voldoening dan het vouwen van doosjes, of ander ‘simpel’ werk. Op deze manier dragen ze echt iets bij aan de maatschappij, omdat ze producten maken die ook daadwerkelijk bij iemand in huis komen te hangen. De unieke hanglampen worden met de hand gemaakt en eventueel ook met de hand geschilderd.

Kies een mooie lamp voor de sfeer

Niet alleen de lamp, maar ook het licht dat de lamp verspreidt, bepaalt voor een groot deel het licht in de ruimte. Natuurlijk wilt u een lamp die aansluit bij de rest van het interieur. Dat is het grote voordeel van een hanglamp van hout. Die past eigenlijk in ieder interieur. Als u houdt van een bepaalde kleur, of als er in uw huis een bepaalde kleur vaak terugkomt, dan heeft u de mogelijkheid om de lamp in die kleur te laten schilderen. Neem een kijkje in de webshop en kies de lamp die het beste bij u past. Welke wordt het? 

https://www.delingehof-shop.nl/