Categoriearchief: Woningen

Een keuken voor uw huis in Oisterwijk die aan al uw eisen voldoet

Weet u al hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Ja? Bespreek dan uw wensen en eisen met de specialisten van Keukenarchitectuur Midden Brabant. Wanneer u hen vertelt wat u wilt, geven deze experts u eerlijk advies. Hierdoor wordt precies de keuken die u wenst bij u gemonteerd in uw huis in bijvoorbeeld Oisterwijk, maar natuurlijk ook elders in Noord-Brabant. En misschien nog wel een betere keuken, want in veel gevallen kunnen de specialisten van Keukenarchitectuur Midden Brabant u adviezen geven over zaken waar u zelf nog niet aan gedacht had.

Ontdek de beste apparatuur voor in uw nieuwe keuken

Wanneer u graag kookt, dan wilt u natuurlijk kunnen beschikken over goede kookapparatuur. U wilt wellicht de lekkerste gerechten willen bereiden in een stoomoven, zodat u lekker en gezond kunt koken. Kookt u liever op een gasfornuis? Dan heeft u bij Keukenarchitectuur Midden Brabant de mogelijkheid om een extra groot gasfornuis te laten monteren, met extra pitten en eventueel een wokbrander. Zo heeft u in uw nieuwe keuken alle ruimte om de beste culinaire hoogstandjes te bereiden voor familie en vrienden. Een nieuwe keuken van dé specialist uit Noord-Brabant staat garant voor vele gezellige avonden. Ook geniet u overdag natuurlijk met uw gezin van gezellige ontbijtjes en ook op doordeweekse avonden kunt u hier gezellig samen eten.

Dé specialist in Noord-Brabant voor in uw keuken in bijvoorbeeld Oisterwijk

Als u een nieuwe keuken wilt laten plaatsen in bijvoorbeeld Oisterwijk, dan wilt u natuurlijk een unieke keuken. Niet alleen wat betreft design, maar ook wat betreft apparatuur en natuurlijk kwaliteit. Wanneer Keukenarchitectuur Midden Brabant namelijk uw keuken installeert, dan worden hiervoor de beste materialen gebruikt en ook wordt de beste apparatuur gebruikt. U vindt bij deze expert ook de meest bijzondere apparaten, die u niet in elke keuken vindt. Zo kunt u alle gerechten die u wenst, zelf maken. Gewoon in uw eigen keuken in bijvoorbeeld Oisterwijk.

https://kamb.nl/

Verhuizen? Dan heb je een makelaar in Axel nodig?

Als je in Zeeuws-Vlaanderen woont en je wilt graag verhuizen binnen deze regio, of daarbuiten, dan heb je een makelaar in Axel nodig. Een makelaar is een persoon die het vak “makelaardij” uitoefent.  Een makelaar in Axel bemiddeld bij het kopen en verkopen van huizen. Als je gaat verhuizen is namelijk niet alleen noodzakelijk om een huis te vinden waar je in wilt gaan wonen, de woning waar je op dat moment in woont moet ook verkocht worden. Een makelaar kan helpen bij beide. Bij het helpen bij het kopen en verkopen van woning zorgt een makelaar er voor dat hij helpt met het zoeken naar geschikte woningen. Een makelaar is echter slechts een tussenpersoon. Hij ondersteund bij het onderhandeling maar doet de onderhandelingen voor een van de partijen niet zelf. 

Wat doet een makelaar in Axel nog meer?

Een makelaar in Axel is er niet alleen om te helpen bij het verkopen en kopen van huizen. Andere taken van een makelaar zijn bemiddelen bij verhuur en huur van huizen, roerende zaken, verzekeringen en kantoren. Daarnaast doet een makelaar om Axel zaken op de markt voor onroerend goed, roerend goed en registergoed. Als laatste heeft een makelaar ook het regelen van verkoopafspraken en contracten in zijn takenpakket zitten. 

De geschiedenis van de makelaar?

In de middeleeuwen waren er al makelaars. In handelssteden waar een stapelmarkt was waren makelaars werkzaam die als taak hadden om de transactie tussen kopers en verkopers tot stand te brengen. Ook waren er destijds makelaars in Middelburg. Handelaars die van buiten Middelburg kwamen waren verplicht om te verhandelen door bemiddeling van een Middelburgse makelaar. Later waren er op goederenbeurs ook makelaars te vinden. De oorspronkelijke makelaar verhandelde dus in eerste instantie met name in goederen. Pas in de 21e eeuw begonnen makelaars pas onroerende zaken, zoals huizen, te verhandelen.Deze makelaar in Rotterdam biedt volledige ontzorging

Wil jij graag verhuizen en ben je om die reden op zoek naar een woning in Rotterdam of omgeving? Of dat nu in het centrum is of in de wijken langs de Maas: Rotterdam is prachtig wonen. Een makelaar die de stad als geen ander kent is Lokkerbol Makelaardij. Zij hebben zich gespecialiseerd in kenmerkende wijken van deze geweldige wereldstad. Zij bieden hier dan ook de meest jonge woningen aan in kenmerkende wijken als De Kop van Zuid, de Stadsdriehoek, de Veranda, Katendrech en nog veel meer. Zij weten precies wat er speelt in deze wijken en gaan dan ook direct voor je aan de slag om dé perfecte woning te vinden.

Kennis over de woningmarkt

Lokkerbol Makelaardij voelt zich thuis in het centrum en de populaire wijken van Rotterdam; de wijken waarvan je niet kan twisten dat je je in die stad bevindt. Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in de buurt van Rotterdam, zit je bij hen dus helemaal goed. Zij hebben altijd prachtige woningen te koop staan die erg gewild zijn. En dat is niet voor niets! Ontdek de verborgen parels en laat hen hun liefde voor de stad en de kennis en ervaring in de Rotterdamse woningmarkt met je delen.

Rotterdamse hands-on mentaliteit

De betrokken medewerkers van deze makelaardij gaan graag voor je op zoek naar jouw droomhuis. Zij hebben dan ook een echte hands-on mentaliteit voor het vinden van het huis waar jij op zoek naar bent. Buiten dat zijn ze buitengewoon servicegericht om jou zo goed mogelijk te helpen bij deze belangrijke beslissing in je leven. Ontzorgen is immers waar het allemaal om draait bij hen. Met hun persoonlijke aanpak maken zij dat ook zeker waar.

Neem contact met hen op

Zie jij het wel zitten om Lokkerbol Makelaardij in te schakelen voor het vinden van jouw droomhuis? Neem contact op met deze makelaar in Rotterdam en zij gaan direct voor je aan de slag. Geef jouw woonwensen aan hen door en wie weet helpT deze makelaar jou aan je droomwoning!

Verhuurmakelaar in Amsterdam voor internationale bedrijven

Voor diverse soorten bedrijven is Amsterdam een stad vol mogelijkheden. Vanuit allerlei landen over de hele wereld zijn er dan ook bedrijven die hun medewerkers naar de Nederlandse hoofdstad sturen. Dit houdt echter wel in dat deze medewerkers behoefte hebben aan woonruimte. In dat geval komt u al snel bij huurwoningen uit, aangezien deze medewerkers veelal tijdelijk in Amsterdam verblijven. Het vinden van een geschikte huurwoning kost aardig wat tijd. Daarom is het verstandig om hiervoor een verhuurmakelaar uit Amsterdam in te schakelen. Haagen & Partners is zo’n makelaar die u zowel begeleidt bij het vinden van een huurwoning als het verhuren ervan.

De voordelen van deze makelaar

De professionals van Haagen & Partners kennen de stad van top tot teen. Deze verhuurmakelaar uit Amsterdam weet welke huurwoningen er zijn en bij welke huurders u met een gerust hart kunt huren. Naast dit pluspunt profiteert u bij hen van nog meer voordelen. Ten eerste kunt u zich blijven focussen op uw core business terwijl de makelaren alles voor u en uw medewerkers regelen. Daarnaast wordt niet alleen alles vooraf geregeld, maar ook tijdens het huren kunt u bij de verhuurmakelaar terecht. Daarnaast staat deze specialist niet alleen klaar voor huurders, maar ook voor verhuurders. Gaat u bijvoorbeeld voor langere tijd op reis en wilt u uw huis in Amsterdam verhuren? Ook daar helpen ze u graag bij!

Verhuurmakelaar in Amsterdam: de gouden tip

Haagen & Partners aan hebben al diverse bedrijven geholpen bij het vinden van huurwoningen voor expats. Ze hebben dan ook jaren aan ervaring. Zowel vooraf als tijdens het huren, helpen zij u en uw medewerkers. Zo weet u zeker dat alles zonder problemen verloopt. Bevalt het u niet? Geen probleem, Haagen & Partners werkt op no cure – no pay basis. Echter is de kans klein, want deze makelaars staan bekend om hun kwaliteit. Daarom wordt Haagen & Partners zo frequent aangeraden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met hen op.

https://haagen-partners.nl

Een ruime keuze uit vloeren bij deze specialist in Eindhoven

Het bekleden van een nieuw huis begint bij de vloer. Het is een sfeerbepalend element en het is wel zo fijn dat het aansluit bij de rest van de ruimte. Het kan dan ook best lastig zijn om hierin een keuze te maken. Zeker wanneer u nog niet precies weet wat u wilt. Dan is het wel zo fijn dat er een specialist meekijkt. Zo’n specialist in vloeren vindt u bij Vinylwood in Eindhoven. Hier kiest u uit een uitgebreide selectie met de meest mooie vloeren en afwerkingen. Slagen doet u hier dan ook gegarandeerd.

Een ruime keuze uit hoge kwaliteit vloeren

Bij Vinylwood in Eindhoven vindt u vloeren en afwerkingen van de hoogste kwaliteit. Hier kiest u uit verschillende pvc-vloeren met een prachtige houten look of bijvoorbeeld vloeren die speciaal voor de badkamer gemaakt zijn. Iedere ruimte voorziet u met een vloer die het plaatje compleet maakt. De pvc-vloeren die u bij hen in het assortiment terugvindt zijn:

  • Vinyltegels
  • Vinylplanken
  • Visgraat vinylplanken

Match uw vloer met uw meubilair

Nadat de vloer ligt, is het natuurlijk wel zo fijn dat deze ook match met uw meubilair. Gaat u vloeren uitzoeken bij deze specialist in Eindhoven, dan bent u vlakbij het Meubelplein Ekkersrijt. Kijk hier op uw gemak rond en ontdek welke meubelen het geheel afmaken. Bent u er nog niet helemaal over uit welke kleur de vloer moet krijgen? Bij Vinylwood kunt u de kleur ook gewoon kiezen wanneer zij langskomen om de vloer op te meten. Een vloer moet er immers niet alleen in de showroom mooi uit zien, maar vooral in huis mooi kleuren bij uw muren en meubilair.

Zij leggen de vloer voor u op professionele wijze

Heeft u weleens zelf een vloer gelegd? Dat weet u als geen ander dat dit een ingewikkelde en tijdrovende klus is. Laat dit daarom over aan de specialisten van dit bedrijf. Zij leggen uw nieuwe vloer gewoon bij u thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!  

https://www.vinylwood.nl/

Efficiënt duurzaam wonen met vloerisolatie

Wilt u een stap maken in duurzaam wonen, dan is vloerisolatie één van de meest efficiënte investeringen. Luchtstromen vanuit de bodem en optrekkend vocht maken hierdoor geen kans meer, waardoor u direct minder energie verbruikt. De lagere stookkosten zorgen ervoor dat u profiteert van een terugverdientijd. Bij isolatie van de vloer betreft die terugverdientijd circa 7 jaar, mits deze professioneel wordt aangelegd door een isolatiebedrijf. Hoeveel het precies is, is evenwel afhankelijk van het type woning, de opbouw en de gebruikte materialen. Isolatie komt voor in diverse materialen als PUR, isolatiefolie en EPS. De isolatiewaarde is dermate hoog, dat het warmteverlies van uw woning met 15% gereduceerd kan worden.

Vloerisolatie laten aanbrengen door een isolatiebedrijf

Een vloer isoleren is voor een isolatiebedrijf goed te doen. Het isolatiemateriaal kan zowel langs de onder- als bovenzijde worden aangebracht, afhankelijk van de vraag of de kruipruimte onder de vloer voldoende mogelijkheden biedt. Die kruipruimte dient in principe tenminste 50 centimeter in de diepte te zijn. Is de kruipruimte minder diep of is het onder de vloer erg vochtig, dan kiest een isolatiebedrijf over het algemeen voor isolatie langs de bovenzijde van de vloer. Met name oudere woningen, welke voor de jaren ’80 gebouwd zijn, hebben geringe of helemaal geen isolerende functies ingebouwd. Vloerisolatie is daarvoor één van de meest efficiënte maatregelen.

Vloerisolatie ook voor bedrijven interessant

Voor bedrijven is er ook veel te winnen met vloerisolatie. Sterker nog, steeds vaker worden bedrijven verplicht om te verduurzamen in termen van energiebesparende maatregelen. Met name monumentale panden beschikken nog over geringe isolatie en afwerking, waardoor er sprake kan zijn van tocht, warmteverlies en optrekkend vocht. Vloerisolatie zorgt ervoor dat dit tot het verleden behoord en uw bedrijf kan er ook nog eens veel geld mee besparen op de lange termijn. Van de Bunt Isolatietechniek B.V. ondersteunt zowel de particuliere als zakelijke markt in het verder verduurzamen van panden. Maak kennis met het comfort van isolatie vanaf de grond met hulp van een isolatiebedrijf.

Schakel de veelzijdige makelaar uit Almere in

Wilt u graag een nieuwe woning kopen in Almere en bent u hiervoor op zoek naar een veelzijdige en deskundig makelaar? Maak dan gebruik van de diensten van Arcuris. Arcuris is een betrouwbare makelaar met professionals die met passie en gedrevenheid op zoek gaan naar de perfecte woning. De medewerkers van dit bedrijf zijn gedreven en gaan graag energiek voor u aan de slag. Iedere klant wordt respectvol behandeld, dit geldt ook voor hun omgeving. Respect, integriteit en professionaliteit zijn dan ook belangrijke waarden binnen het bedrijf.

Ervaar een brede dienstverlening bij dé specialist

U kunt bij Arcuris terecht voor een brede dienstverlening. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning, uw eigen woning wilt verkopen of wilt beleggen in vastgoed, u ontvangt altijd een eerlijk en deskundig advies. De medewerkers van deze makelaar in Almere zijn al jarenlang acties en kennen de woningmarkt als geen ander. Ook voor taxaties kunt u terecht bij deze specialist. De taxateurs die in dienst zijn van Arcuris zijn zeer ervaren en voldoen aan alle eisen om een taxatierapport op te mogen stellen.

Een persoonlijke service gericht op uw situatie

Bij deze makelaar in Almere ontvangt u altijd een persoonlijke service die gerecht is op uw situatie. Bij het zoeken van een woning of bedrijfspand staan uw wensen en behoeften centraal. U kunt uw wensen kenbaar maken tijdens een kennismakingsgesprek op hun kantoor in Almere. Bent u niet in de gelegenheid om langs te gaan? De specialisten van deze makelaar in Almere kunnen ook geheel vrijblijvend bij u langskomen. Tijdens dit gesprek komen niet alleen uw wensen en behoeften ter sprake, maar u komt ook meer te weten over de mogelijkheden en krijgt u zelf een goed beeld of het een goede match is. Het fijne is dat u na dit vrijblijvende gesprek nog nergens aan vast zit. U bepaalt zelf wanneer u deze specialist inschakelt.

https://www.arcuris.eu/

Een brasserie in Groningen voor lunch en diner

Wanneer u wilt lunchen of dineren bij een brasserie in Groningen, moet u bij De Leyhoeve zijn. Deze brasserie ligt tegenover station Europapark en u kunt hier zeven dagen per week terecht voor een lekker lunch of heerlijk diner. Wanneer u komt lunchen, kunt u kiezen uit verschillende belegde broodjes, tosti’s en maaltijdsalades. Ook verse soep behoort tot de mogelijkheden. Komt u ’s avonds voor een diner? Dan heeft u de keuze uit diverse voorgerechten en bestelt u als hoofdgerecht een vis- of vleesgerecht dat u bevalt of kiest u voor een bijzonder seizoensgebonden gerecht. Natuurlijk kunt afsluiten met een verrukkelijk dessert of een goede kop koffie of thee.

Ook een verzorgingshuis in Groningen met zeer veel zorgaanbod

De Leyhoeve is een brasserie in Groningen, maar is ook een bijzonder verzorgingshuis. Is dit verzorgingshuis kunnen echtparen namelijk altijd samen blijven wonen, ongeacht de hoeveelheid zorg die hiervoor nodig is. Het maakt niet uit of een van de twee personen veel zorg nodig heeft, of ze allebei erg zorgbehoevend zijn, want de Leyhoeve zorgt altijd voor alles wat nodig is. Of het nu om zorg gaat voor personen met dementie, lichamelijke zorg of allebei: dit verzorgingshuis in Groningen regelt het allemaal. Zo kunnen geliefden zorgeloos genieten van hun oude dag én elkaars gezelschap.

Ontdek de vele faciliteiten

Dit verzorgingshuis in Groningen is van alle gemakken voorzien. De bewoners wonen in luxe appartementen en kunnen altijd een beroep doen op het deskundige en vriendelijke personeel. Ook is er een bus- en treinstation vlak bij en beschikt het pand over een eigen parkeergarage. Zo kunnen vrienden en familieleden eenvoudig op bezoek komen en kunnen ook de bewoners ook gemakkelijk zelfstandig op stap. Hebben ze behoefte aan eten of drinken, maar willen ze niet ver van huis? Dan is brasserie De Leyhoeve natuurlijk de ideale horecagelegenheid in Groningen om heen te gaan. Alleen, met zijn tweeën of met een groot gezelschap: iedereen is hier van harte welkom.

 

Combineer de sfeer van parket met de warmte van vloerverwarming

U wenst in huis een prachtige parketvloer te plaatsen? Goed idee! Parket geeft namelijk een mooie en warme uitstraling aan elke kamer en is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Heeft u echter nog twijfels, omdat u ook vloerverwarming wilt? Dat hoeft niet! U combineert parket namelijk probleemloos met vloerverwarming. Reken daarvoor gewoon op een specialist, zoals Van den Dongen Parket. Deze expert komt met veel plezier langs als u wenst vloerverwarming op parket te laten leggen in uw huis. Zo geniet u van een houten vloer die letterlijk heerlijke warmte uitstraalt in uw woning of kantoor.

Welke parketvloer kiest u?

Voor u parket met vloerverwarming laat leggen, moet u uiteraard een vloer kiezen. Ook daarvoor kunt u terecht bij deze vloerspecialist in Goes. Hier vindt u namelijk een breed aanbod van houten vloeren. Zoekt u een stoere vloer of gaat u voor een klassieke warme uitstraling? Verkiest u een donkerbruine, of net een lichtbruine of zelfs een grijze vloer van parket? Kiest u voor brede stroken hout voor uw parket of voor smalle planken? De mogelijkheden bij Van den Dongen Parket zijn bijna eindeloos. Zo vindt u gegarandeerd een parketvloer die bij uw stijl past in het assortiment.

Dubbel zo veel warmte met parket en vloerverwarming

De warme sfeer van een houten parketvloer is perfect te combineren met de heerlijke warmte van vloerverwarming. De specialisten van Van den Dongen Parket plaatsen al jaren probleemloos vloerverwarming met parketvloeren in huizen en panden. Het grote voordeel van vloerverwarming, naast de behagelijke warmte, is de ruimtebesparing. U heeft geen nood meer aan die grote radiatoren. Het plaatsen van parket en vloerverwarming vereist wel gespecialiseerde kennis. Zo is het belangrijk om alles correct in te meten. Reken daarvoor op de experts van dit vloerbedrijf. Dan geniet u binnenkort van de dubbele warmte van parket met vloerverwarming.

http://www.vandendongenparket.nl

Bedrijfsruimtes en een appartement huren in Arnhem

Er zijn altijd meerdere redenen die ervoor kunnen zorgen dat je nieuwe bedrijfsruimte zoekt. Het kan zijn dat je bedrijf gegroeid is, waardoor het huidige bedrijfspand te klein is geworden. Ook is het mogelijk dat je net een nieuw bedrijf begonnen bent. Wat de reden ook is, een nieuw bedrijfspand is altijd een spannende stap. Doordat je bij de specialist in Arnhem naast een appartement ook een bedrijfsruimte kunt huren, weten zij precies op welke manier zij je het best kunnen helpen. Hoeveel vierkante meter wil je hebben? Moet er een lift in het gebouw zitten en in welk stadsdeel wil je je vestigen? Schakel deze specialist in en vind je droomhuis!

Naast een appartement ook opslagruimte huren bij de specialist in Arnhem

Naast een appartement kun je ook opslagruimte huren bij de specialist in Arnhem. Huur een garagebox en sla je spullen veilig en droog op. Ideaal wanneer je weinig ruimte hebt. De opslagruimtes zijn goed bereikbaar, waardoor je in de meeste gevallen zelfs met een aanhanger achter je auto bij de garageboxen kunt komen. Kies ervoor om je materialen snel en eenvoudig op te slaan en maak het jezelf gemakkelijk. Naast dat je bij Wibeco Vastgoed appartementen kunt huren in Arnhem, zorgen zij er dus voor dat je op de best mogelijke manier je inboedel tijdelijk of voor een langere tijd kunt opslaan.

Via deze specialist is een appartement huren in de regio van Arnhem een fluitje van een cent

Ben je op zoek naar een appartement? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Hoeveel vierkante meter wil je hebben, wil je een tuin of vind jij het belangrijk om verschillende slaapkamers te hebben? Wanneer je een appartement gaat huren in Arnhem, zorgt Wibeco Vastgoed dat je precies krijgt wat je zoekt. Wonen in een prachtig stad, tegen een gunstig tarief. Dat is toch ook wat jij wilt? De woonspecialisten zorgen ervoor dat jij prettig woont. Verhuis, geniet en richt je huis in zoals jij wilt. Als je een appartement komt huren in Arnhem, weet je zeker dat je naar je zin woont.