Categoriearchief: Woningen

Ga voor een daklicht plat dak voor meer daglicht!

Wanneer je in huis een overkapping of een gedeelte met een plat dak hebt, dan zul je merken dat je veel lichtinval mist. Er komt natuurlijk wel licht binnen via de ramen aan de zijkanten, maar voornamelijk in het midden van de ruimte zal het vrij donker zijn. Je kunt dit oplossen door verlichting te plaatsen. Echter geeft verlichting geen natuurlijk licht af, terwijl de meeste mensen daar vaak de voorkeur aan geven. Je kunt daarom ook een daklicht plat dak laten plaatsen.

 

Meer daglicht en minder kosten

Door het plaatsen van een daklicht plat dak, komt er in één keer een stuk meer natuurlijk daglicht de ruimte binnen schijnen. Vooral overdag is dit erg fijn: het daglicht geeft onze ogen wat meer rust, omdat we aan dit licht gewend zijn. Daarnaast scheelt het natuurlijk in de kosten voor de energierekening, want het is minder snel nodig om de verlichting aan te zetten.

 

Open of gesloten?

Als het gaat om dakramen, heb je de keuze tussen open of gesloten varianten. Hiermee wordt bedoeld of er een mogelijkheid is om het dakraam open te zetten of niet. De één vindt het fijn om hen dakraam open te kunnen zetten zodat de ruimte goed kan luchten. De ander vindt het wellicht een risico voor inbraak en houdt het raam liever dicht. Afhankelijk van jouw eisen en wensen kun je dus gaan voor een open of gesloten variant.

Bescherm uw bedrijfspand met 3 dubbelglas

Met 3 dubbelglas beschermt u uw werkomgeving tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Door uw ruiten te vervangen met dit type dubbelglas, weet u zeker dat uw bedrijfspand optimaal geïsoleerd is. Een goede isolatie heeft veel voordelen, voor zowel het behoud van uw panden als voor uw portemonnee. Als u kiest voor 3 dubbelglas, dan zijn deze voorzien van 2 buitenste enkele, glazen wanden, met daartussenin een luchtspouw die is opgevuld met stilstaande en droge lucht. U vertrouwt erop dat kou of harde wind hier met geen mogelijkheid meer doorheen komt. Door een strakke afwerking met een luchtdichte aansluiting tot de muur of kozijn, is alles luchtdicht en vorstvast afgesloten. Een dunne coating en isolerend gas zorgen voor een perfect effect.

Lagere energiekosten door isolatie

Zodra u nieuwe ruiten met 3 dubbelglas heeft geïnstalleerd, bent u optimaal beschermd. Het montageteam van Pladeko Ramen en Deuren staat geheel tot uw beschikking en heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van specifiek dit type dubbelglas en garandeert optimale resultaten. U merkt al snel dat u aanzienlijk minder hoeft te stoken om warmte in uw pand te behouden gedurende koude wintermaanden. Er komt geen kou naar binnen en warmte gaat evenmin via de ramen of deuren verloren. Alle warmte blijft aangenaam vast in uw woning, waardoor u een aanzienlijke daling van stookkosten bemerkt.

Geniet van de positieve eigenschappen van dit type glas

Naast warmtebesparing ervaart u evenmin condensvorming, waardoor uw ramen altijd schoon en doorzichtig blijven. Ook heeft u minder hinder van geluidsoverlast, aangezien het 3 dubbelglas als een barrière voor geluiden van buiten dient. Bovendien werkt het glas inbraakwerend, aangezien er meer geluid optreedt als een inbreker dit glas probeert te forceren. Veel positieve eigenschappen die dit type glas zeker de moeite waard maken en het tot een betrouwbare investering maken. Uw expert voorziet u graag van de benodigde informatie, waarna een installatie snel geregeld is. Ontdek daarom wat Pladeko Ramen en Deuren voor u kan betekenen en neem contact met hen op.

https://pladeko.nl/

Deskundige montage van vloerverwarming in Dordrecht

Woont u in Dordrecht of omgeving en bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in de montage van vloerverwarming? Dan kunt u rekenen op de deskundige hulp van Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. Hoewel dit bedrijf is gevestigd in Dordrecht, wordt het team door heel Nederland en zelfs daarbuiten ingeschakelt voor de montage van vloerverwarming. Zo komen ze met alle plezier naar onder andere Amsterdam, Maastricht, Zwolle en Antwerpen. Kortom; waar uw pand ook staat, ze komen graag naar u toe voor een vakkundige montage van uw vloerverwarming.

Diverse vaste werkwijzen

Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. bestaat uit een team van twaalf deskundige medewerkers die uw vloerverwarming op diverse manieren kunnen leggen. Afhankelijk van uw situatie en uw wensen monteren ze de vloerverwarming met bevestigingsnetten, tackerplaten, een droogbouwsysteem of een boormachine. Samen met u overleggen ze eerst goed welke methode in uw situatie het meest raadzaam is. Uiteindelijk maakt u de definitieve keuze. Hierdoor weet u zeker dat uw vloerverwarming volledig naar wens gelegd wordt. Deze zekerheid wordt u ook nog eens gegeven door de vaste kwaliteitsprocedure die de medewerkers van dit bedrijf standaard volgen. Meer informatie over deze kwaliteitsprocedure vindt u op hun website.

Schakel dit bedrijf vandaag nog in

Wilt u de montage van uw vloerverwarming graag overlaten aan het gespecialiseerde team van Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. uit Dordrecht? Dan maakt u een goede keuze. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken. De contactgegevens van dit bedrijf vindt u op hun website. Heeft u vragen over de dienstverlening van dit bedrijf? Uiteraard kunt u die ook gewoon stellen. De medewerkers staan u namelijk graag te woord en helpen u graag verder. Waar wacht u nog op?

https://fhcn.nl/

Een sfeervolle woonkamer met meubels op maat uit Breda

Wilt u ook genieten van een sfeervolle woonkamer met meubels op maat van JongWonen Kastsystemen uit Breda? Dat is een goed idee! Elke woonkamer kan in iedere gewenste stijl worden ingericht met maatwerkmeubels. Het fijne is dat u niet gebonden bent aan standaardmaten en materialen. U bepaalt alles zelf, waardoor u uw woonkamer écht volledig naar uw eigen smaak inricht.

Meubels op maat laten maken voor uw woonkamer

U richt de woonkamer sfeervol in met de volgende opties voor mooie woonkamermeubels op maat.

1. Een mooie televisiekast op maat

U kunt natuurlijk tal van meubels op maat laten maken in Breda. Een maatwerktelevisiekast heeft vaak de voorkeur. Televisiekasten zijn standaard te verkrijgen in diverse afmetingen, maar binnen veel woningen komen deze afmetingen net niet optimaal uit. Een maatwerkexemplaar is dan ideaal.

2. De luxe van een maatwerkdressoir

Vrijwel iedere woonkamer heeft een mooi dressoir. Standaard dressoirs bieden echter niet altijd wat u nodig heeft. Ze zijn net te groot of juist te klein, hebben een verkeerde indeling of onvoldoende bergruimte. U kunt meubels op maat laten maken in Breda met een gewenste indeling en in de afmeting die perfect past bij uw woonkamer. Zo geniet u altijd van het perfecte dressoir in uw woonkamer.

3. De mooiste boekenkasten op maat

Heeft u een mooie collectie boeken? Dan is het zonde om deze achter gesloten deuren te laten of op zolder in een doos te bewaren. Boeken zorgen voor veel extra sfeer in elke ruimte, zeker ook in de woonkamer. U kunt een mooie boekenkast op maat laten maken voor een mooie presentatie of goede opslag van al uw boeken.

Bel of e-mail voor meer informatie

De meubels worden uiteraard volledig ontworpen en vervaardigd op basis van uw wensen en eisen. Voor meubels op maat in Breda kunt u bij JongWonen Kastsystemen terecht. Neem telefonisch of per e-mail contact op met het bedrijf voor vrijblijvend advies.

https://kasten.nl/

Wat is een pvc-vloer en hoe kunt u deze laten leggen?

Een pvc-vloer laten leggen, het gebeurt steeds vaker. Deze vloeren staan in de volksmond ook wel bekend als vinylvloeren. Het zijn vloeren die vooral geschikt zijn voor koude klimaten, zoals in Nederland. Pvc-vloeren zijn samengesteld uit polyvinylchloride en zijn gemaakt van verschillende lagen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals tegels, planken en platen. Ze zijn daarnaast beschikbaar in allerlei patronen en stijlen, waaronder hout of tapijt. Een pvc-vloer laten leggen vindt steeds vaker plaats, omdat de vloer van kwalitatief materiaal gemaakt is. De kwalitatieve samenstelling zorgt ervoor dat de vloer jarenlang meegaat.

De voordelen van pvc-vloeren in uw woning

De aankoop van pvc-vloeren brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst is het laten leggen van een pvc-vloer een eenvoudig proces. U hoeft zich dus niet voor te bereiden op een intense verbouwing. De vloeren zijn ideaal voor ruimtes die meer vatbaar zijn voor vocht of water, aangezien pvc waterbestendig is. De vloeren worden dus erg vaak gebruikt in ruimtes zoals een washok, badkamer of keuken. Zoals eerder vermeld, is het erg duurzaam om te kiezen voor pvc-vloeren in uw huis. Daarnaast zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat zware of scherpe objecten de vloer gemakkelijker kunnen beschadigen.

Laat uw vloer installeren door vakmensen

Hoewel de installatie van een pvc-vloer een klus is die veel doe-het-zelvers willen uitproberen, is het in de meeste gevallen toch verstandig om de pvc-vloer te laten leggen door een professionele vakman. U wilt uiteindelijk dat de vloer zo lang mogelijk meegaat en u bent hiervan verzekerd van met een goede installatie. PVC-Totaal kan u hierbij helpen. Zij helpen u met het vinden van een goede pvc-vloer die past bij u woning en zorgen daarnaast ook dat deze door hun vakmannen wordt geïnstalleerd in uw huis. Hierdoor is het proces van begin tot eind een aangename ervaring.

https://pvc-totaal.nl/

Bestel keukens op maat bij deze expert nabij Tilburg

Er zijn verschillende redenen om een nieuwe keuken te willen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat uw oude keuken echt aan vervanging toe is, omdat u deze al jarenlang gebruikt. Het kan echter ook zo zijn dat uw huidige keuken niet meer aan uw wensen voldoet qua uitstraling, en u simpelweg graag een keuken wilt met een frisse uitstraling. Er zijn nog diverse andere redenen te verzinnen, het belangrijkste is echter dat uw nieuwe keuken ook echt aan al uw wensen voldoet. De specialisten van Keukenarchitectuur Midden Brabant uit Gilze, nabij Tilburg, maken graag keukens voor u op maat. Zij verwerken hier al uw wensen in, in combinatie met hun eigen kennis. Het is namelijk ook erg prettig om gedegen advies te krijgen van een ervaren partij, omdat u hiermee veelgemaakte fouten kan voorkomen en er een keuken ontstaat die zowel esthetisch als praktisch prettig is.

Hoe ontstaat een keuken op maat

Een keuken op maat klinkt erg prettig, deze voldoet namelijk aan al uw wensen waardoor u zich er zeker thuis zult voelen. Wilt u ook graag een maatwerk keuken? Plan dan eenvoudig een kennismakingsgesprek in met de specialisten van Keukenarchitectuur Midden Brabant uit Gilze, nabij Tilburg, en bespreek uw wensen met betrekking tot keukens. Tijdens dit gesprek bespreekt u uw wensen en voorzien de specialisten van dit ervaren bedrijf van advies. Zij maken op basis van dit gesprek een ontwerp. U krijgt dit ontwerp te zien en waar nodig passen zij het aan. Nadat u akkoord gaat met het ontwerp, volgt de offerte en de bouwtekening. Een aantal weken hierna zal de keuken worden geplaatst, waardoor u snel kunt genieten van de keuken van uw dromen.

Neem contact met deze specialisten op

Wilt u meer weten over de dienstverlening van deze experts uit de omgeving van Tilburg of bent u geïnteresseerd in één van hun keukens? Neem in dat geval gerust contact met hen op en maak een afspraak in de showroom. Zij gaan graag het gesprek met u aan.

https://kamb.nl/

Voor een betaalbare trap moet u bij deze specialist zijn

Bent u bezig met de verbouwing van uw woning of bent u net verhuisd? Betekent dit dat u ook een nieuwe, betaalbare trap wilt laten bouwen? Bekijk dan eens de website van Basistrappen. Dit bedrijf biedt een ruim aanbod aan trappen aan, die zeer betaalbaar zijn maar niet onderdoen aan de kwaliteit. Wanneer u een trap bij hen uitkiest, wordt deze door de professionals van dit bedrijf geleverd, gemonteerd en afgewerkt. Van tevoren worden de maten van de trap opgenomen, zodat uw nieuwe trap altijd perfect past in uw woning. Het assortiment aan trappen van Basistrappen bekijkt u eenvoudig en snel online, maar u kunt ook langsgaan bij hun showroom. Hier kunt u de trappen met eigen ogen bewonderen en krijgt u deskundig advies van de medewerkers.

Verschillende soorten trappen

Wanneer u een betaalbare trap wilt kopen van deze specialist, heeft u de keuze uit verschillende soorten trappen. Denk hierbij aan een trap van vurenhout, gelamineerd beuken en gelamineerd eiken. Vurenhout is in dit geval de meest betaalbare optie. Weet u niet goed wat voor soort trap binnen uw huidige interieur past? Dan helpen de medewerkers van Basistrappen u graag verder! Door hun jarenlange ervaring en expertise kunnen ze u advies op maat geven. Aan de hand van uw wensen vertellen ze u meer over de mogelijkheden en denken ze graag met u mee.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Wanneer u interesse heeft in een betaalbare trap van dit bedrijf, komen deze specialisten graag bij u thuis langs voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak inventariseren ze uw wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Op basis van deze informatie wordt er een offerte op maat opgesteld. Wanneer u akkoord gaat met deze prijsopgave gaan ze voor u aan de slag met de trap, die op de afgesproken datum wordt geleverd. Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Basistrappen.

https://www.basistrappen.nl/

Koop alles van Villeroy en Boch Subway 2.0 hier.

Iets uit de collectie van Villeroy en Boch Subway 2.0 kopen biedt veel mogelijkheden. De Villeroy en Boch Subway 2.0 collectie is zeer uitgebreid en veelzijdig om zo de ideale inrichting voor uw badkamer te idealiseren. De wastafels uit de collectie hebben een prachtig, doordacht, functioneel design. De wastafels bieden een optimaal comfort door onder andere de mogelijkheid om te kunnen kiezen voor diepe waskommen en brede aflegvlakken. Ook de badkamermeubels uit de collectie beschikken over een prachtig design en zijn zeer functioneel. De badkamermeubels zijn handig ingedeeld waardoor u over veel bergruimte beschikt.

 

 

In de collectie is de nieuwe generatie toiletten van Villeroy en Boch opgenomen met de nieuwe techniek DirectFlush. DirectFlush is een zeer zuinig systeem waarbij met minimaal waterverbruik de volledige spoelbak gespoeld wordt. Het design van het toilet bevat geen spoelrand waardoor het toilet zeer eenvoudig te reinigen is en zo een optimale hygiëne gemakkelijker gerealiseerd kan worden. Daarnaast zijn de toiletten naast standaardzittingen ook te combineren met SlimSeates, dit zijn de nieuwe innovatie platte toiletzittingen van Villeroy en Boch.

 

 

Iets gewenst uit de collectie van Villeroy en Boch Subway 2.0 kopen is eenvoudig door de uitgebreide collectie, zo kunt u de badkamerinrichting creëren die u in gedachten heeft. De gehele collectie is in meerdere varianten of kleuren verkrijgbaar. Ook details zoals de grepen van het badkamermeubel zijn naar keuze verkrijgbaar in zilverkleurig mat of chroomkleurig glans. U kunt uw badkamer de persoonlijke touch geven die u wilt met de Villeroy en Boch Subway 2.0 collectie.

 

Voor meer info : https://www.installatievakwinkel.nl/villeroy-boch/subway-2-0

Een gedegen verkoopmakelaar in Delft vinden

Denkt u erover na om uw huis in de omgeving van Delft te verkopen? Dan kunt u vast en zeker de hulp gebruiken van een verkoopmakelaar in Delft. Maar waar vindt u een gedegen verkoopmakelaar? U wilt natuurlijk wel dat deze makelaar luistert naar uw wensen en eisen als het aankomt op het verkopen van uw woning. Ga voor professionele ondersteuning naar V&W Makelaars in Delft. Dit bedrijf is een dynamische organisatie die zich bezighoudt met particulier onroerend goed in de regio Delft. Zij begeleiden en adviseren hun cliënten op het gebied van particulier onroerend goed. Ook verrichten zij hiervoor de taxaties, deze zijn altijd strikt onafhankelijk.

Uw wensen en eisen staan hier altijd voorop

Wanneer u in zee gaat met deze verkoopmakelaar in Delft, weet u één ding zeker: uw wensen en eisen staan hier altijd voorop. De professionele medewerkers van V&W Makelaars beschikken over ruime ervaring in het vak. Zij zijn dan ook de aangewezen partner voor iedere verkoop. Zij kunnen u voorzien van een goed advies voor het verkopen van uw woning doordat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste marktontwikkelingen. Hierbij staan uw wensen en eisen altijd voorop. Op deze manier weet u zeker dat de verkoop van uw huis verloopt zoals u dit wenst.

Neem contact op met een van de ervaren medewerkers

Wilt u meer weten over V&W Makelaars, dé verkoopmakelaar in Delft? Dat is zeer begrijpelijk. Neem gerust eens contact op met een van de ervaren medewerkers van dit makelaarskantoor. Zij staan graag voor u klaar met persoonlijk advies en de beste service. U vindt de contactgegevens op de website van deze specialist. Hier kunt u tevens meer lezen over het bedrijf zelf en hoe zij u verder kunnen helpen met het verkopen van uw woning. Heeft u een vraag? Ook dan staan de deskundige medewerkers van dit bedrijf graag voor u klaar.

https://delft.vwmakelaars.nl/

Koop een nieuwe woning met behulp van deze makelaar uit Elst

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in de omgeving van Elst? Dat is een leuke, maar ook spannende stap in uw leven. Bij de koop van een nieuw huis én bij de verkoop van uw oude huis komt namelijk een hoop kijken. U zoekt via verschillende websites, moet de financiering rondkrijgen en gaat diverse huizen bezichtigen. Omdat er veel op u af komt, is het fijn om een deskundige makelaar in de hand te nemen die u begeleidt in dit proces. In dat geval is Witjes Makelaar de specialist die u zoekt. Dit makelaarskantoor is gevestigd in Elst en weet alles over dit dorp en de omgeving. Deze professionele makelaars uit Elst staan gedurende het gehele zoek- en koopproces voor u klaar. Ook als u uw eigen huis wilt verkopen, is deze makelaar in Elst de perfecte partner voor u.

Ervaar prettige service van dit deskundige makelaarsbureau uit Elst

De makelaars van dit kantoor weten hoe spannend het kan zijn om een huis te kopen of te verkopen. U wilt graag dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat u zoveel mogelijk stress bespaard blijft. Daarom begeleiden deze makelaars u van A tot Z. U kunt onder andere de volgende service verwachten:

  • Er worden bezichtigingen voor u geregeld wanneer u een huis wilt kopen.
  • Indien u uw woning wilt verkopen, taxeren de specialisten uw woning.
  • De makelaars taxeren uw woning als u deze wilt verkopen.
  • De makelaars onderhandelen zowel bij de koop als de verkoop van een huis over de verkoopprijs voor u.

Dat klinkt goed, niet waar? Laat u ontzorgen tijdens uw huizenjacht en schakel deze makelaar uit Elst nu in!

Neem nu contact op voor meer informatie

Als u graag uw huis wilt verkopen of een nieuw huis wilt kopen, dan is Witjes Makelaar uit Elst de beste hulp daarbij. Ook als u graag een kantoor, winkel of bedrijfsruimte wilt (ver)kopen of (ver)huren staat deze makelaar voor u klaar. U kunt heel gemakkelijk telefonisch of per e-mail contact opnemen met deze specialisten. Er is ook een contactformulier beschikbaar op de website. De makelaars beantwoorden uw vragen graag.

https://www.witjesmakelaars.nl/