Categoriearchief: Woningen

Een ruime keuze uit vloeren bij deze specialist in Eindhoven

Het bekleden van een nieuw huis begint bij de vloer. Het is een sfeerbepalend element en het is wel zo fijn dat het aansluit bij de rest van de ruimte. Het kan dan ook best lastig zijn om hierin een keuze te maken. Zeker wanneer u nog niet precies weet wat u wilt. Dan is het wel zo fijn dat er een specialist meekijkt. Zo’n specialist in vloeren vindt u bij Vinylwood in Eindhoven. Hier kiest u uit een uitgebreide selectie met de meest mooie vloeren en afwerkingen. Slagen doet u hier dan ook gegarandeerd.

Een ruime keuze uit hoge kwaliteit vloeren

Bij Vinylwood in Eindhoven vindt u vloeren en afwerkingen van de hoogste kwaliteit. Hier kiest u uit verschillende PVC vloeren met een prachtige houten look of bijvoorbeeld vloeren die speciaal voor de badkamer gemaakt zijn. Iedere ruimte voorziet u met een vloer die het plaatje compleet maakt. De PVC vloeren die u bij hen in het assortiment terugvindt zijn:

  • Vinyltegels
  • Vinylplanken
  • Visgraat vinylplanken

Match uw vloer met uw meubilair

Nadat de vloer ligt, is het natuurlijk wel zo fijn dat deze ook match met uw meubilair. Gaat u vloeren uitzoeken bij deze specialist in Eindhoven, dan bent u vlakbij het Meubelplein Ekkersrijt. Kijk hier op uw gemak rond en ontdek welke meubelen het geheel afmaken. Bent u er nog niet helemaal over uit welke kleur de vloer moet krijgen? Bij Vinylwood kunt u de kleur ook gewoon kiezen wanneer zij langskomen om de vloer op te meten. Een vloer moet er immers niet alleen in de showroom mooi uit zien, maar vooral in huis mooi kleuren bij uw muren en meubilair.

Zij leggen de vloer voor u op professionele wijze

Heeft u weleens zelf een vloer gelegd? Dat weet u als geen ander dat dit een ingewikkelde en tijdrovende klus is. Laat dit daarom over aan de specialisten van dit bedrijf. Zij leggen uw nieuwe vloer gewoon bij u thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!  

https://www.vinylwood.nl/

Efficiënt duurzaam wonen met vloerisolatie

Wilt u een stap maken in duurzaam wonen, dan is vloerisolatie één van de meest efficiënte investeringen. Luchtstromen vanuit de bodem en optrekkend vocht maken hierdoor geen kans meer, waardoor u direct minder energie verbruikt. De lagere stookkosten zorgen ervoor dat u profiteert van een terugverdientijd. Bij isolatie van de vloer betreft die terugverdientijd circa 7 jaar, mits deze professioneel wordt aangelegd door een isolatiebedrijf. Hoeveel het precies is, is evenwel afhankelijk van het type woning, de opbouw en de gebruikte materialen. Isolatie komt voor in diverse materialen als PUR, isolatiefolie en EPS. De isolatiewaarde is dermate hoog, dat het warmteverlies van uw woning met 15% gereduceerd kan worden.

Vloerisolatie laten aanbrengen door een isolatiebedrijf

Een vloer isoleren is voor een isolatiebedrijf goed te doen. Het isolatiemateriaal kan zowel langs de onder- als bovenzijde worden aangebracht, afhankelijk van de vraag of de kruipruimte onder de vloer voldoende mogelijkheden biedt. Die kruipruimte dient in principe tenminste 50 centimeter in de diepte te zijn. Is de kruipruimte minder diep of is het onder de vloer erg vochtig, dan kiest een isolatiebedrijf over het algemeen voor isolatie langs de bovenzijde van de vloer. Met name oudere woningen, welke voor de jaren ’80 gebouwd zijn, hebben geringe of helemaal geen isolerende functies ingebouwd. Vloerisolatie is daarvoor één van de meest efficiënte maatregelen.

Vloerisolatie ook voor bedrijven interessant

Voor bedrijven is er ook veel te winnen met vloerisolatie. Sterker nog, steeds vaker worden bedrijven verplicht om te verduurzamen in termen van energiebesparende maatregelen. Met name monumentale panden beschikken nog over geringe isolatie en afwerking, waardoor er sprake kan zijn van tocht, warmteverlies en optrekkend vocht. Vloerisolatie zorgt ervoor dat dit tot het verleden behoord en uw bedrijf kan er ook nog eens veel geld mee besparen op de lange termijn. Van de Bunt Isolatietechniek B.V. ondersteunt zowel de particuliere als zakelijke markt in het verder verduurzamen van panden. Maak kennis met het comfort van isolatie vanaf de grond met hulp van een isolatiebedrijf.

Schakel de veelzijdige makelaar uit Almere in

Wilt u graag een nieuwe woning kopen in Almere en bent u hiervoor op zoek naar een veelzijdige en deskundig makelaar? Maak dan gebruik van de diensten van Arcuris. Arcuris is een betrouwbare makelaar met professionals die met passie en gedrevenheid op zoek gaan naar de perfecte woning. De medewerkers van dit bedrijf zijn gedreven en gaan graag energiek voor u aan de slag. Iedere klant wordt respectvol behandeld, dit geldt ook voor hun omgeving. Respect, integriteit en professionaliteit zijn dan ook belangrijke waarden binnen het bedrijf.

Ervaar een brede dienstverlening bij dé specialist

U kunt bij Arcuris terecht voor een brede dienstverlening. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning, uw eigen woning wilt verkopen of wilt beleggen in vastgoed, u ontvangt altijd een eerlijk en deskundig advies. De medewerkers van deze makelaar in Almere zijn al jarenlang acties en kennen de woningmarkt als geen ander. Ook voor taxaties kunt u terecht bij deze specialist. De taxateurs die in dienst zijn van Arcuris zijn zeer ervaren en voldoen aan alle eisen om een taxatierapport op te mogen stellen.

Een persoonlijke service gericht op uw situatie

Bij deze makelaar in Almere ontvangt u altijd een persoonlijke service die gerecht is op uw situatie. Bij het zoeken van een woning of bedrijfspand staan uw wensen en behoeften centraal. U kunt uw wensen kenbaar maken tijdens een kennismakingsgesprek op hun kantoor in Almere. Bent u niet in de gelegenheid om langs te gaan? De specialisten van deze makelaar in Almere kunnen ook geheel vrijblijvend bij u langskomen. Tijdens dit gesprek komen niet alleen uw wensen en behoeften ter sprake, maar u komt ook meer te weten over de mogelijkheden en krijgt u zelf een goed beeld of het een goede match is. Het fijne is dat u na dit vrijblijvende gesprek nog nergens aan vast zit. U bepaalt zelf wanneer u deze specialist inschakelt.

https://www.arcuris.eu/

Een brasserie in Groningen voor lunch en diner

Wanneer u wilt lunchen of dineren bij een brasserie in Groningen, moet u bij De Leyhoeve zijn. Deze brasserie ligt tegenover station Europapark en u kunt hier zeven dagen per week terecht voor een lekker lunch of heerlijk diner. Wanneer u komt lunchen, kunt u kiezen uit verschillende belegde broodjes, tosti’s en maaltijdsalades. Ook verse soep behoort tot de mogelijkheden. Komt u ’s avonds voor een diner? Dan heeft u de keuze uit diverse voorgerechten en bestelt u als hoofdgerecht een vis- of vleesgerecht dat u bevalt of kiest u voor een bijzonder seizoensgebonden gerecht. Natuurlijk kunt afsluiten met een verrukkelijk dessert of een goede kop koffie of thee.

Ook een verzorgingshuis in Groningen met zeer veel zorgaanbod

De Leyhoeve is een brasserie in Groningen, maar is ook een bijzonder verzorgingshuis. Is dit verzorgingshuis kunnen echtparen namelijk altijd samen blijven wonen, ongeacht de hoeveelheid zorg die hiervoor nodig is. Het maakt niet uit of een van de twee personen veel zorg nodig heeft, of ze allebei erg zorgbehoevend zijn, want de Leyhoeve zorgt altijd voor alles wat nodig is. Of het nu om zorg gaat voor personen met dementie, lichamelijke zorg of allebei: dit verzorgingshuis in Groningen regelt het allemaal. Zo kunnen geliefden zorgeloos genieten van hun oude dag én elkaars gezelschap.

Ontdek de vele faciliteiten

Dit verzorgingshuis in Groningen is van alle gemakken voorzien. De bewoners wonen in luxe appartementen en kunnen altijd een beroep doen op het deskundige en vriendelijke personeel. Ook is er een bus- en treinstation vlak bij en beschikt het pand over een eigen parkeergarage. Zo kunnen vrienden en familieleden eenvoudig op bezoek komen en kunnen ook de bewoners ook gemakkelijk zelfstandig op stap. Hebben ze behoefte aan eten of drinken, maar willen ze niet ver van huis? Dan is brasserie De Leyhoeve natuurlijk de ideale horecagelegenheid in Groningen om heen te gaan. Alleen, met zijn tweeën of met een groot gezelschap: iedereen is hier van harte welkom.

 

Combineer de sfeer van parket met de warmte van vloerverwarming

U wenst in huis een prachtige parketvloer te plaatsen? Goed idee! Parket geeft namelijk een mooie en warme uitstraling aan elke kamer en is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Heeft u echter nog twijfels, omdat u ook vloerverwarming wilt? Dat hoeft niet! U combineert parket namelijk probleemloos met vloerverwarming. Reken daarvoor gewoon op een specialist, zoals Van den Dongen Parket. Deze expert komt met veel plezier langs als u wenst vloerverwarming op parket te laten leggen in uw huis. Zo geniet u van een houten vloer die letterlijk heerlijke warmte uitstraalt in uw woning of kantoor.

Welke parketvloer kiest u?

Voor u parket met vloerverwarming laat leggen, moet u uiteraard een vloer kiezen. Ook daarvoor kunt u terecht bij deze vloerspecialist in Goes. Hier vindt u namelijk een breed aanbod van houten vloeren. Zoekt u een stoere vloer of gaat u voor een klassieke warme uitstraling? Verkiest u een donkerbruine, of net een lichtbruine of zelfs een grijze vloer van parket? Kiest u voor brede stroken hout voor uw parket of voor smalle planken? De mogelijkheden bij Van den Dongen Parket zijn bijna eindeloos. Zo vindt u gegarandeerd een parketvloer die bij uw stijl past in het assortiment.

Dubbel zo veel warmte met parket en vloerverwarming

De warme sfeer van een houten parketvloer is perfect te combineren met de heerlijke warmte van vloerverwarming. De specialisten van Van den Dongen Parket plaatsen al jaren probleemloos vloerverwarming met parketvloeren in huizen en panden. Het grote voordeel van vloerverwarming, naast de behagelijke warmte, is de ruimtebesparing. U heeft geen nood meer aan die grote radiatoren. Het plaatsen van parket en vloerverwarming vereist wel gespecialiseerde kennis. Zo is het belangrijk om alles correct in te meten. Reken daarvoor op de experts van dit vloerbedrijf. Dan geniet u binnenkort van de dubbele warmte van parket met vloerverwarming.

http://www.vandendongenparket.nl

Bedrijfsruimtes en een appartement huren in Arnhem

Er zijn altijd meerdere redenen die ervoor kunnen zorgen dat je nieuwe bedrijfsruimte zoekt. Het kan zijn dat je bedrijf gegroeid is, waardoor het huidige bedrijfspand te klein is geworden. Ook is het mogelijk dat je net een nieuw bedrijf begonnen bent. Wat de reden ook is, een nieuw bedrijfspand is altijd een spannende stap. Doordat je bij de specialist in Arnhem naast een appartement ook een bedrijfsruimte kunt huren, weten zij precies op welke manier zij je het best kunnen helpen. Hoeveel vierkante meter wil je hebben? Moet er een lift in het gebouw zitten en in welk stadsdeel wil je je vestigen? Schakel deze specialist in en vind je droomhuis!

Naast een appartement ook opslagruimte huren bij de specialist in Arnhem

Naast een appartement kun je ook opslagruimte huren bij de specialist in Arnhem. Huur een garagebox en sla je spullen veilig en droog op. Ideaal wanneer je weinig ruimte hebt. De opslagruimtes zijn goed bereikbaar, waardoor je in de meeste gevallen zelfs met een aanhanger achter je auto bij de garageboxen kunt komen. Kies ervoor om je materialen snel en eenvoudig op te slaan en maak het jezelf gemakkelijk. Naast dat je bij Wibeco Vastgoed appartementen kunt huren in Arnhem, zorgen zij er dus voor dat je op de best mogelijke manier je inboedel tijdelijk of voor een langere tijd kunt opslaan.

Via deze specialist is een appartement huren in de regio van Arnhem een fluitje van een cent

Ben je op zoek naar een appartement? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Hoeveel vierkante meter wil je hebben, wil je een tuin of vind jij het belangrijk om verschillende slaapkamers te hebben? Wanneer je een appartement gaat huren in Arnhem, zorgt Wibeco Vastgoed dat je precies krijgt wat je zoekt. Wonen in een prachtig stad, tegen een gunstig tarief. Dat is toch ook wat jij wilt? De woonspecialisten zorgen ervoor dat jij prettig woont. Verhuis, geniet en richt je huis in zoals jij wilt. Als je een appartement komt huren in Arnhem, weet je zeker dat je naar je zin woont.