Categoriearchief: Zakelijk

U zoekt naar het beste schoonmaakbedrijf in de regio van Roosendaal of Breda?

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Wij doen dit voor tientallen bedrijven verspreid door heel Nederland. Wat zijn de voordelen van  Hofkens HIG? Lees het hier!

Schoonmaak in Roosendaal of Breda

Geen tijd of capaciteit voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Hofkens HIG is uw partij. Hofkens HIG is een schoonmaakbedrijf in Roosendaal en schoonmaakbedrijf in Breda. Wij staan 24/7 voor u klaar. Bij Hofkens HIG kunt u kiezen uit diversie opties zoals: vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaak, sanitaire dienstverlening en kantoren schoonmaak. Of u nu meerdere diensten of slecht één dienst afneemt, wij laten de keuze aan u. 

Industriële reiniging van Hofkens HIG

Wat wordt er nu verstaan onder industriële schoonmaak? U kunt hierbij denken aan containerservice, maar ook aan onderhoudsstop in een industriële omgeving. Nieuwsgierig naar de  mogelijkheden? Neem dan contact op. Wij leggen dit graag aan u uit en kiezen het dienstenpakket die het beste bij u past. Hofkens HIG, voor al uw schoonmaak in Roosendaal en schoonmaak in Breda.

Waarom moet u kiezen voor Hofkens HIG?

WIj zorgen voor een schone werkomgeving. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid. Dit vind je terug in ons personeel. Zij beschikken over de nodige kennis in het schoonmaken in diverse omgevingen en zijn goed opgeleid. Onze medewerkers werken zorgvuldig en maken alles spik en span. 

Bij ons heeft u alle schoonmaaktaken onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook een schoonmaakbedrijf in Breda. Nieuwsgierig geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem contact op.

Voor meer info : https://hofkenshig.nl/

Ideaal voor transportbedrijf: draadloze brandstofniveau sensor, temperatuursensor en volg systeem

Als transportbedrijf zult u het belangrijk vinden uw ladingen in de gaten te houden. Dat kan met de producten van de specialist: een draadloze brandstofniveau sensor, een draadloze temperatuursensor en een draadloos volg systeem. Met die systemen kan een hele hoop informatie over uw ladingen worden verzameld, die de specialist vervolgens aan u aanbiedt in een overzicht. Met de oplossingen van de specialist heeft u continu realtime informatie over uw voertuigen, ook als deze losgekoppeld zijn. De brandstofniveau sensor, draadloze temperatuursensor en volg systeem zijn zo ontwikkeld dat ze een melding geven wanneer er een storing optreed. Zo kunt u bij eventuele problemen altijd snel ingrijpen en voorkomt u onverwachte kosten.

Gebruiksvriendelijke volg systeem software voor inzicht in vervoerscondities: de voordelen

Wat kunt u allemaal met een volg systeem? Dat is eigenlijk heel simpel te omschrijven: u kunt uw klanten sneller tevreden stellen omtrent de levering van ladingen. Zowel de locatie van ladingen als de staat van de ladingen kan daarbij van groot belang zijn. Bij de specialist in draadloos meten en het registreren en inzichtelijk maken van de locaties en de staat van ladingen, kunt u software voor een volg systeem laten installeren. U kunt dan uw ladingen vierentwintig uur per dag in de gaten houden. Daarnaast kunt u een draadloze temperatuursensor en brandstofniveau sensor laten installeren. Met een volg systeem, draadloze temperatuursensor en brandstofniveau sensor profiteert u van diverse voordelen: u kunt snel ingrijpen bij eventuele calamiteiten, u kunt rapportage leveren aan uw klanten, u kunt bewijzen dat goederen onder de juiste condities zijn vervoerd en u voorkomt derving van ladingen. Dat komt de efficiënte van uw bedrijfsprocessen ten goede.

Een draadloze temperatuursensor: uw bewijs voor vervoer onder de juiste condities

Natuurlijk kan het voorkomen dat er onderweg iets met uw ladingen gebeurd. Met de nieuwe producten van de specialist bent u niet meer onwetend! Met een draadloze temperatuursensor, brandstofniveau sensor of volg systeem ontwikkeld door de specialist kunt u namelijk alles in de gaten houden. Omdat u met een draadloze temperatuursensor te allen tijde het temperatuurverloop in de gaten kunt houden, kunt u aantonen dat goederen onder juiste condities zijn vervoerd. Bereikt uw lading een temperatuur die te hoog of te laag is? Dan krijgt u daar automatisch bericht van, zodat u dit zo snel mogelijk kunt oplossen. Wilt u daarnaast het brandstofniveau of uw transport altijd in de gaten kunnen houden? Dan kunt u bij de specialist ook terecht voor een brandstofniveau sensor of een volg systeem voor uw transport.

Voor meer info :