Categoriearchief: Zakelijke dienstverlening

Trek de gewenste doelgroepen aan met een ideaal hotelconcept

Wanneer u een nieuw hotel laat bouwen of een hotel laat renoveren, heeft u een goed hotelconcept nodig. U houdt rekening met bepaalde doelgroepen die vaak in de omgeving van uw hotel komen en u wilt uw gasten uiteraard ook praktische oplossingen bieden. Het is van belang dat zij zich thuis voelen in hun hotelkamer en dat ze met een positieve blik terugkijken op hun bezoek. Wilt u de ideale combinatie creëren van een passende sfeer en praktische oplossingen? U vindt in dat geval de perfecte balans dankzij een hotelconcept van Sutherland Design. De specialisten die hier werkzaam zijn gaan graag met u om de tafel zitten om uw hotel precies af te stemmen op uw doelgroepen. Zij hebben ervaring met het design van vele hotels en appartementen, te zien aan het uitgebreide portfolio dat dit bedrijf heeft opgebouwd. Kies voor een hotelconcept bij Sutherland Design en maak van uw inrichting een bijzonder geheel.

Maak gebruik van praktische creativiteit

Van Delft tot Antwerpen en van Valkenburg tot Etten-Leur, in vele plaatsen hebben hotels eerder gebruikgemaakt van de expertise van dit bedrijf. Of u nu particuliere of zakelijke gasten wilt aantrekken, Sutherland Design heeft in iedere situatie een passend idee. Elk deel van het kamerinterieur wordt uitstekend afgestemd op de totale ruimte en er wordt altijd gezocht naar de meest duurzame en rendabele oplossingen. Praktische creativiteit is dan ook de kernwaarde van de service die dit bedrijf aanbiedt. Natuurlijk rekent u hier altijd op een oplossing op maat, want de uniciteit en exclusiviteit staat voor hun specialisten hoog in het vaandel.

Van ontwerp tot realisatie betrokken

Welke factoren worden zoal meegenomen in de ontwikkeling van een hotelconcept? Deze factoren zijn onder andere: ergonomie, duurzaamheid, bouwkosten en esthetiek. Van het ontwerp tot de realisatie van uw hotelconcept kunt u vertrouwen op een professionele, coördinerende rol van de experts van Sutherland Design. Dit betekent dat u altijd een duidelijk contactpersoon heeft waar u terechtkunt tijdens het project.

https://www.sutherlanddesign.nl/

Incassobureau Veenendaal: Van Loon Incasso Advocaten

Veel mensen denken: wanneer heb ik nou een incassobureau nodig? Dit gaat mij toch nooit overkomen, denken de meeste mensen. Maar in werkelijkheid gebeurt dit toch vaker dan dat men denkt. Zo kun je het incassobureau in Veenendaal: Van Loon Incasso Advocaten benaderen bij de volgende gevallen. Je kunt bijvoorbeeld een debiteuren check uit laten voeren of een gewone incasso of incasso uit laten voeren. Verder regelen we ook een gerechtelijke incasso, beslagleggingen en ook regelen we executies.

Diensten

Zo kunnen wij van alles over de tegenpartij uitpluizen als u kiest voor een debiteuren check. Dit speelt vooral in de zakenwereld want stel je gaat een grote order binnenslepen dan wil je wel weten of de debiteur dit wel echt kan betalen.

Ook als een debiteur na het eind van de gerechtelijke incassoprocedure nog steeds niet wilt betalen dan kunnen wij een beslaglegging regelen aangezien u wel gewoon recht heeft om betaald te worden. We willen er graag voor zorgen dat u niet alsnog met lege handen komt te staan en handelen dus snel. We doen een onderzoek en vervolgens gaan we meteen over tot actie. Als de debiteur nog steeds niet wilt betalen dan gaan we over op beslag leggen om zo een drukmiddel te hebben. Vaak betaald de debiteur hierna wel om zo zijn spullen terug te krijgen.

Bij een executie moet je denk aan het feit dat je gelijk hebt gekregen van de rechter en zo kunnen we daadwerkelijk overgaan tot het beslag leggen van gelden of goederen van de debiteur.

Advies incassobureau Veenendaal

Als u ooit in de situatie komt dan is mijn advies neem contact op met het incassobureau in Veenendaal: Van Loon Incasso Advocaten. Het neemt niet veel tijd in beslag en de kosten zijn lang niet zo hoog als dat het op kan leveren. Twijfel dus niet langer en bel ons in nood.

Voor meer info :

Goed Incassobureau

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een goed incassobureau incasso advocaten omdat wij problemen hebben met een paar klanten. We hebben namelijk klanten die zijn facturen niet willen betalen. Wij hebben met ons administratie afdeling geprobeerd om die facturen zelf te verzamelen, maar het lukte ons niet. Het is belangrijk om een goede relatie te hebben met je klant en hun niet te pushen maar op gegeven moment wordt het te veel en moet je gewoon je geld binnen halen waar je gewoon recht op hebt. Daarom moet je soms een incasso bureau in schakelen om jou daarbij te helpen.

 

Incassobureau zoeken

Maar om een incassobureau in te schakelen, moeten we natuurlijk eerst een incassobureau zoeken. Dit deden we door op Google te zoeken naar ‘incassobureau’. Toen kwamen we op de website incassoadvocaten.nl. Deze website zag er erg professioneel uit en het kwam erg duidelijk over wat het bedrijf allemaal deed. We zijn er dus ook achter gekomen dat jij zelf de kosten bij het bedrijf niet betaald, maar die worden verrekent bij de debiteur. Het kost je dus helemaal niets en toch krijg je netjes (als het goed is) je geld binnen. Het bedrijf werkt zo, dat wanneer je hen inschakelt, ze een brief sturen naar de debiteur waarin staat dat ze facturen bij je open hebben staan, en dat zij als incassobureau zijn ingeschakeld om die debiteuren het geld te laten betalen.

 

Ervaring met incasso advocaten

Mijn ervaring met incasso advocaten is mij zeer goed afgegaan. Het was mijn eerste keer dat ik een incassobureau nodig had en naar mijn idee heb ik het perfecte bedrijf er voor uitgekozen. Ze hadden de brief al binnen 48 uur naar de debiteur gestuurd en nog geen week later werden al mijn rekeningen betaald van alle debiteuren die ik zo’n beetje had.

 

Mocht je nou ook een incassobureau nodig hebben? dan raad ik jou incasso advocaten aan voor een goed, snelwerkend bedrijf die jouw helpt met jouw debiteuren!

 

Voor meer info :

Kosten incassobureau

Omdat ik steeds meer last kreeg van niet betalende debiteuren besloot ik om een Incassobureau in te gaan schakelen, namelijk incassoadvocaten.nl. Echter zat ik niet te wachten op veel kosten en zocht ik specifiek naar een bureau waarbij ik geen tot zo min mogelijk kosten zou hebben.

Zoektocht naar incassobureau

De zoektocht naar een Incassobureau met weinig tot geen kosten was niet een gemakkelijke opgave, maar al snel stuitte ik op Incasso Advocaten. Een bureau dat gevestigd is in Veenendaal. Ik bekeek de website en werd blij bij het lezen van hun werkwijze. Er stond namelijk dat zij al binnen 24 uur een sommatiebrief versturen en het bedrag van de vordering verhoogd wordt met incassokosten. Bij Incasso Advocaten hoef je de incassokosten niet te betalen, maar verhalen ze deze op de niet betalende klant! Naast dat ik dus geen kosten heb aan het incassobureau, staat er ook nog een advocatenkantoor aan mijn zijde. Wat altijd handig is wanneer je een probleem hebt een debiteur. Een win-win situatie dus! Ik nam contact op met Incasso Advocaten en ik kreeg er gelijk al een goed gevoel bij.

De oplossing

Incassobureau Incasso Advocaten stelde mij voor om eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek en daar te bespreken wat zij allemaal voor mij betekenen kunnen. We maakte een afspraak voor dit gesprek en dit voelde al gelijk goed. Na dit gesprek besloot ik om in zee te gaan met Incasso Advocaten en al snel begonnen zij met het verhalen van de niet betaalde factuur bij mij klant. Al snel kregen zij hem te pakken en maakten afspraken voor de betalingen. Inmiddels heb ik Incasso Advocaten al meerdere malen ingeschakeld en het werk dat zij leveren is super. En het slagingspercentage is ook nog eens hoog!

Dus zoek jij een incassobureau zonder kosten dan is Incasso Advocaten zeker iets voor jou!

Voor meer info :